Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@rohlicka Ahoj!
Tak to je aj podvedome,ak niekto sa na bábo necíti,tak ho ani nepriláka,ja som sa aj pri prvom zmierila,že ak nepríde tak si adoptujeme a stalo sa práve vtedy🙂A teraz sa cítim rovnako harmonicky,ak bude bude a ak nie ta sa nepotrham,tak si adoptujeme časom,aby boli aspoň dvaja🙂A možno tým,že som vpohode psychicky ztejto strany navodzuje,že sa knám anjelik pripúta a ostane 🙂
@zora256 no tak vidím, že aj ty si to mala veľmi ťažké, ale si silná a treba naozaj veriť a myslieť pozitívne. Čo ma zaráža je to, že berieš duphaston na ovuláciu, ale on ovuláciu nevyvoláva, vyvoláva ju clostill..., duphaston je na vytvorenie lepšej výstelky a aby bábo neodišlo. Väčšinou sa dáva kombinácia clostil + duphaston, aby bola aj ovu a aj aby sa to zahniezdenie povzbudilo.
No držím aj ja tebe plačeky k //, nech to vyjde čoskoro!
@ataner81 jajjjj veru inak je to tak ze clovek ma furt nieco na plane 🙂 ja som sa 12 rokov tahala s jednym somarom a ked som zistila ze to nema zmysel a potom sa to vsetko zvrtlo 😀 do 2 tyzdnov som si nasla noveho (neplanovane) po roku ma poziadal o ruku, popri planovani svadby sme kupili byt a este ho ani nemamepreobeny a sme v tom 😀 snad sa prestahujeme kym sa drobca dostane na svet 😀
a to som pred rokom ani netusila ze sa budem vydavat 🙂 a ked moj muz jednej kamoske povedal ze sa chce ozenit, potom kupit vacsi byt a mat deti tak sa smiala ze jak to ma pekne naplanovane, ale jemu to fakt vyslo 🙂
@veonka teraz pekne svadbuj, teš sa na svoj veľký deň a potom príde svadobný dar v podobe //. Musíš počkať, dary sa pred svadbou nedávajú 😉
@tatarida ja som to tiež ťahala s človekom, ktorý mal vekovo asi 18(užívať si a svet je gombička 😖 ), po rozchode som si našla úžasného chlapa(mne to trvalo 4mesiace 🙂 ), sme spolu 3roky, máme bytík aj keď stále neprerobený, možno do neho pribudne v auguste aj psík a snažíme sa o mimi. Svadba príde na rad ako posledná, tá nie je taká dôležitá pre nás.Môj bývalý sa mi neustále ozýva ako všetko ľutuje a ako by si ma chcel vziať a mať so mnou deti. Smola.No čo, môže hlupák ľutovať 😉 😀
myslela som rozumovo mal 18 lebo kalendárne mal 33 😀 😀
Dievčatá idem si dať spršku, pobaliť veci a hor sa do práce. Prajem vám krásny dník a pa zajtra
@brumka aj nam sa prve podarilo na prevy mesiac, potom druhe na 4.mesiac, ale to zial bohu bolo MA a teraz uz 6 mesiacov a nic...fnuk...ale zacina mi to byt jedno...nie jedno, ale snazim sa to nejako neriesit, nemysliet na to...ideme v auguste na dovcu, tak som si povedala, ze sa nam podari tam....a nevadi, ked dovtedy nic....preto som taka kludan....hihi...ale bola by som statsna, keby sa podarilo teraz...este tyzden a styri dni do MS.....juuj.....drzim palce, nech sa co najskor podari
Bre ranko babulky, konecne piatoooooooook 😀 😀 😀 Konecne sa ochladilo, bo sa nedalo ani spat v takom hice. Na vikend hlasaju celkom dobre pocasicko, az na nejake tie burky z tepla, ale to je len dobre, aspon nebudem musiet tolko polievat travnik a kvetky 😀
Ja dnes 24.DC a absolutne ziadne priznaky bliziacej sa mrchy a citim sa super 🙂 🙂 🙂 Mrcha ma dojst origos 32.DC, ale zvykne sa posuvat o 2-3dni dopredu alebo dozadu.
@veonka Ahoj!
Ďakujem za prianie,aj ja Ti prajem aby si čoskoro bola tehu 😉.Veru sliekmi je to všelijako,jedny pomôžu,druhé škodia.Ale tak ja sa na Duphaston nemôžem zatiaľ sťažovať,pri nich aspoň viem,že kedymi príde ms,a ke´d už raz zabrali,tak verím,že zaberú aj druhý krát 😵
@horseshoe Držím palce,aby Ti nedorazila a mala na teste krásne// 😉.Hoc min.som sa ani ja necítila na ms,a predca prišla,ale tak tebe nemusia prísť 😉.
@zora256 dakujem moja 😉 😉 😉 no uvidime, uvidime, ci dojde 🙂 ale velke nadeje ani tazku hlavu si z toho nerobim. 😎 I ked tento mesiac ovula stopro bola - pozitivny ovu test, cervikalny hlien, bolesti vo vajecniku....Manzel tiez podaval nadpriemerne vykony 😀 Takze vsetky podmienky splnene boli 🙂
Ten bezpriznakovy prichod pripisujem skor pitiu zenskeho caju pocas ms a tyzden po nej, potom mierne zvysenej 😀 konzumacii cerveneho vina 😵 tento mesiac, pitiu cerstvej grepovej stavy do ovule a opalovaniu - to mi robi ohromne na menstruacne bolesti vseho druhu 😀
Ahojte bambulky koníkové 😀 . Včerajšia nočná bola suprová, detičky poslúchali a pekne spali celú noc aj napriek hroznej búrke, bleskom a hromom(inak sa budia a od strachu plačú chúďatká moje ☹ ). @horeseshoe aj ja sa veľmi teším z takéhoto počasia. Nenávidím horúčavy 😠 a ochladenie som už potrebovala ako soľ. Včera som išla z plavárne peši domov po tom slnku a tak ma chytilo, že by mi takú červenú aj paradajka závidela 😀 😀. Všetky podmienky na mimi boli na 100% splnené, tak držím palečky abz boli // 🙂
@maryennn1 ja som zo severu
Ahojte babenky som v nemocnici od vcera mala som zo stredy na stvrtok hrozne bolesti v noci som sa zlakla a utekala do nemocky na sone stale nieje nic vidno dokonca aj test co mi robili bol negativny ale vysledky z krvy su pozitivne mala som hladinu hcg zvisenu cize tehotna som.Ale stale nevedia ako nechali si ma tu radsej na pozorovani a obden mi budu brat krv a sledovat ako hcg stupa.Citim sa uz fajn bolesti ziadne len sem tam pobolieva pd brusko.Idem sa tu zblaznit chvala bohu mam super spolubyvajuce.Len chuda jedna tu mala to mimomaternicove a zachranili ju v hodine dvanastej.Takze ked budem vediet nieco viac ozvem sa vam teraz mi neostava nic ine len cakat
vlaste musim povedat,ze dnes mi konecne prestalo to krvacienie,co neviem povedat,ci to bola mrska ..kedze som pila tu alchemilku a prisla mi mrska na 10 DC... zaujmave bolo,ze som si spravila ovu test na 14 DC a boli tam jasne dve ciarky... no som zvedava,ci teraz pride mrska toho 5.7. alebo sa mi ten cyklus posunie, kaslem ja uz na to, aj tak to ja ovplyvnit nemozem a bylinky uz radsej pit nebudem...
pekny vikend prajem🙂
inak ja som tiez z KE🙂
@zora256 a prosim ta , aku davku beres toho dufiku a ako dlho ho mas brat?
@simonkato ahojcek mojka. och, to je velmi neprijemne s tou nemockou.:(normalne sucitim s tebou. ale tam ti to podchytia, neboj nic. moja sestra bola pri prvom tehu tyzden v nemocke-tiez bola uplne na zac.tehu a zacala krvacat a stale ju bolelo v podbrusku.a pomohli jej. dnes uz ma zdraveho chlapceka, ktory je tak zivy ze traja dospelaci ho nestacia ustriehnut 😀 viem, ze ta nemocka, to prostredie, strach a neistota su priserne, ale skus sa na to pozriet tak, ze si na spravnom mieste a aj keby sa nieco zle dialo s babenkom, tak sa moze bleskovo zakrocit 😉 hlavku hore, dobre to dopadne, len treba verit a vydrzat to. posielam ti vela dobrej energi a sil 😉 drzkaj sa
@simonkato nech ti to v tej nemocke rychlo ubehne, prajem ti vela sil a trpezlivosti, nech ste obaja zdravucky,pa 😵

@ataner81
@veonka Ahojte!Ďakujem,viem aké je to ťažké byť bez detí,preto vám želám všetkým bezdetným,aby čím skôr boli tehulkami,lebo je to krásne obdobie života ženy,najkrajšie čo môžete zažiť,preto z celého srdca vám prajem krásne // na testíkoch 😉
@veonka Áno beriem Duphaston už po druhý krát keďže ja som pred tehu mala až 62dc a po 6 mesiacoch užívania som otehotnela so synčekom,a aj prvé 4 mesiace tehu sa berie Duphaston každý deň,aby posilnilo maternicu a aby si nepotratila.Ja teraz budem brať od zajtra už druhý cyklus.Sním mám teraz 30dc na 31 deň už mám 1dc.Mala som pred braním po pôrode 35dc,hoc každý mesiac som mala ináč dlhé cykly to bol najdlhší cyklus od pôrodu,ináč 32-33dc.Ale mám polycystické vaječníky,tak preto ho musím brať keďže nemám ovuláciu bez neho.Veľa šťastia vám prajem 😉 Ja som brala 2 roky clostilbegyt a potom ako som prestúpila k inému gyndovi ten mi dal Duphaston a to som bola len 10mes.jeho pacientkov keď som otehotnela,ale aj som sa veľa modlila k sv.Júdovi Tadeášovi,a podarilo sa už nás posielal na umelé oplodnenie,keďže mm mal len 50% živých a zdravých spermií,tak ale máme aspoň jedno dieťa,ale verím,že i ďalšie bude,čoskoro🙂A vek nie je prekážkov,len treba veriť 😉 Ja mám 25 a muž budúcimesiac už 29rokov.A veľa žien je tehotných aj po 30-tke,Prajem Ti krásne // čoskoro 😵