icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

motorka32
25. jún 2012

@horseshoe no ale tak sa rozprava no niekedy to u mna tak aj vychadza ked som pred ms nervna 😀

horseshoe
25. jún 2012

@motorka32 to sme vsetky draha 😀 😀 😀 ja napriklad aj teraz, bo cervena je za dverami 😠 😠 😠

motorka32
25. jún 2012

@horseshoe neni cervena nech ide na par mesiacov na dovolennu 🙂

veonka
25. jún 2012

@brumka ty určite daj to testovanie, a podľa mňa môžeš to skúsiť aj v stredu 😀 budem pevne držať palce. Čo sa mňa týka, tak ja už testovať nebudem, tento cyklus som definitívne uzavrela, uvarila alchemilku a zajtra na pohovore budem v krčoch, už to vidím 😎 ... takže ja testujem zasa až nabudúce 🙂 😀 teším veľmi, veľmi... a ty sa drž, ono ťa to pekne naťahuje, ale nedaj sa! držím palce aby to klaplo 😵

veonka
25. jún 2012

@horseshoe jach, no kľudne nech sa to vyvrbí, hádam ma to nepremôže keď budem kľačať pri oltári 😀 a keĎ áno, tak čo... veď dieťatko je boží dar ...takže kľudne budem s radosťou na svadbe grckať ak sa mimísek rozhodne stráviť svadbu v mojom brušku. 😀 😀 😀 😀 😀 ono, my plánujeme len malú svadbičku a keďže kupuje domček, tak bude možno ešte menšia než sme mysleli. ale dôležité je že bude. takže zdá sa, že bude všetko, budeme manželia, bude hniezdočko, tak už len ten uzlíček lásky nám bude chýbať 😵

julinka88
25. jún 2012

Ahojte babulky chcem sa spýtať či mi tehu test ukáže 8 dni po ovulke či som alebo niesom tehu Ďakujem

sanchez81
25. jún 2012

@motorka32 ahoj, napíš mi predpokladaný dátum najbližšie očakávanej mrchy a tvoje znamenie 😉

sanchez81
25. jún 2012

Ahojte kočky moje, tak ako? Musela som si prečítať všetko, čo ste tu popísali, kým som tu nebola. Ale sledujem vás ako Fantomas 😀

zora256
25. jún 2012

@horseshoe Ahoj!
Tak stou chuťov sexu je to nápodobne aj u mňa,hoc mm akosi raz chce viac raz menej a niekedy sa prekonám a chcem ho aj keď vskutočnosti by som aj bezneho bola🙂Len kvôli nemu som schopná sa prekonať do ms ešte zo 3x,najmä keď je na poobednej 2týždne za mesiac je sex len cez výkend☹tak asi preto a ten týždeň keď má ranné tak aj 2-3x za týždeň.Kiežby len tak ma nebolelo podbruško ale malo to tehu príčinu ako pri malom,lenže pri ňom je pravda,že som pred ms otehotnela asi len 1týždeň a bolesti som pripisovala blížiacej ms a potom keď neprišla tak prechladnutiu,lebo sa nám autobus cestou do práce pokazil a nedovolili nám ísť domov,kým neopravia autobus firemný a po 2h mrznutia od 4h rána do 6h potom sme mohli ísť domov ktorýmali ako ísť domov:-/A teraz som mala ovulu 23.6. a do 9.7. to už by bolo 2tt pred ms,tak uvidíme či sa podarilo alebo nie 😉 Ostáva nám len nádej a viera🙂

zora256
25. jún 2012

@veonka Držkám moc palčeky aby ste mali všetko ako si opísala hlavne zdravie aby ste mali všetci 😉

motorka32
25. jún 2012

@sanchez81 ahojky tu e ten datum 1.7.-skorpion

zora256
25. jún 2012

@katarinkalm Ahoj!
Krásny článok,všetko tam je,čo nás všetky iste veľmi zaujíma🙂A zrejme mne pri malom až v 2tt ukázal test //🙂

sanchez81
25. jún 2012

Dievčatá, nový zoznam 🙂

@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@mabika 30.6. panna
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@motorka32 1.7. škorpión
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7.
@drobca07 8.7. baran
@zora256 9.7.
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran

tatiana77
25. jún 2012

@sanchez81 je husty ten zoznam, kazdy druhy den by mal byt test... 🙂 okolo 30.06 ani nehovorim.... 🙂

motorka32
25. jún 2012

@sanchez81 dakujem

sanchez81
25. jún 2012

@tatiana77 však si počkáme 😀

basikes
25. jún 2012

Ja vas nestiham citat, nenormalne ste sa rozpisali🙂) neuverite, ale hrozne mi je luto, ze nie som uz v tabulkeee:(

zora256
25. jún 2012

@sanchez81 A horoskopi sú podľa čoho?,že mne nie je napísaný?Ak môj,tak ja som baran

sanchez81
25. jún 2012

@basikes ty si pipi, sa teš, že si v inej 😉

sanchez81
25. jún 2012

@zora256 ano, znamenie je tvoje vlastné. Dopíšem 😉

zora256
25. jún 2012

@sanchez81 Díky🙂Ako vidím barańov je nás zatiaľ najviac😀

deculko
25. jún 2012

ani ja vas nestiham citat... a dnes mam sprostu naladu... akoby tie hormony co pred mrskou su... so mnou strasne lomcuju hormony.... ci pozitivne abo negativne... kukam tu do temy a ked nestiham nic ine citat,tak len precitam ako brumka,ci uz dostala... abo ci ma nieco nove na teste... ja sa snazim na to snazenie nemysliet... aj sa mi mozno kusok dari,lebo ma zamestnava moje deculko skoro trojrocne oktobrove,zapasime s nocnikom,nie a nie sa do nho vycikat skor ako do slipkov... najprv do slipkov to spravi a potom si rychlo sada na nocnik... aj to je uspech,ale uz mam vsetky koberce poocuravane... aj postel uz stihol ocurat a to som si myslela,ze ten chranic na matrac je nepremokavy.... a neviem,co mam varit... nemam inspiraciu... ked mam blbu naladu,tak ani varit neviem,je to bez chuti... a len by som jedla .... samozrejme sladkosti ...to je moja zavislost...a vsade by som upratovala,vsade vidim neporiadok,ale nestiham este aj pratat,alebo podla mna nie dost... a taky kolotoc do zblbnutia... a to pritom nie su tehulkovske hormony,ale kludne len tie predmrskove... hoci este 10 dni mam do mrsky,ak nie este mesiac,kedze som mala aj to krvacanie v strede cyklu... takze... sa na to musim vykaslat,telo si robi co chce a vobec otehulkovanie nie je v nasej moci ovlyvnitelne,takze sup sa do hajan,uspat dietako,ktore nechce ist spat... vstava mi deculko o pol osmej rano,takze ho vecer neviem uhajat skor ako o pol desiatej.... tak dobruuuu 🙂0) mate tu taky maly nacrt toho ,ze uz niekedy z toho blbnem🙂)) papa

sanchez81
25. jún 2012

@zora256 dúfam, že nebudete aj také tvrdohlavé ako barany a budete hop-šup rýchlo tehu 😀

zora256
25. jún 2012

@sanchez81 Ahoj!
Tak veru🙂Ja ak chcem niečo tak si zatým idem,pokiaľ mám možnosť ale nie za cenu citov druhých 😉 ,ja by som už aj bola hneď keby sa dalo,rada by som videla,čo sa deje vmojom brušku 😅 ,keby sa dalo...😀

rohlicka
25. jún 2012

@sanchez81 ahoj kočka doplňam aj ja svoje znamenie "býk" 🙂 🙂

adrikanatasa
25. jún 2012

ak môžem pripájam sa, som lev a testovať budem 01.07.-05.07.2012 😉

zora256
25. jún 2012

@deculko Ahoj!
Tak kolotoč nervov mám aj ja😀,a potom kričím a ma s.....e všetko štve by som ušla niekam ,na hodku aspoň si vydýchnuť,ale nemám možnosť...a tiež by som len sladkosti vyjedala a ja mám ešte 2týždne do ms,čo už.Ale možno si mala ovulku vtedy keď si krvácala alebo uhniezdenie,tiež zvykne byť u niektorých sprevádzané krvácaním slabím.No uvidíš🙂Hoc ja pri malom som vyjedala sladkosti,kým som nezistila,že som tehu🙂Potom už deň po sone som začala vracať,od kyseliny,ktorá sa tvorila aj zo sladkostí aj z niektorých jedál,tak som bola na mrkve a slepačej polievke celé dni:-/tak dúfam,že to tak nebude aj pri druhom 😝 .A uspávanie,sú dni keď od 1 poobede je hore aj do 11 vnoci a sú dni keď už spí od pol 8 ako dnes,hoc môj má len 11mes.Tak ja by mu dala slipky len na dvor a vnútri aspoň látkovky.Máme aj my nočník,ale doň eše nechce cikať hoc ako 6mesačný aj kakal doň,ale to mi signalizoval tlačením,že mu treba a tak som ho vybalila ad ala naň,a cikanie len náhodne sa podarilo zo 3x a od kedy už chodí za ruku tak dlho neobsedí na ňom zrejme až na rok si začne uvedomovať,kedy mu treba cikať a kakať a tak to pustí doň,alebo neviem,kedy príde presne ten čas je to individuálne,nejako ich treba motivovať,snáď mu porozprávať,že je to rýchlejšie a aj riťula bude rýchlejšie čistá a že mu neohriva riťu plienka,že sa aj vetrá a je ľahšia atď,proste želen stiahne slipky a sadne na nočník a pusti doň😀

jeackynka
25. jún 2012

Co znamena ten zoznam so zbameniami

jeackynka
25. jún 2012

Znameniami pardon🙂