icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

franica
26. jún 2012

@brumka keby som ti chcela dodať pozitívneho myslenia, tak by som povedala z vlastnej skúsenosti, že nádej tam veru je- ja som práve svoje upodorzievala z tehu- pred ms sa vždy zvykli prejaviť, no vtedy boli extra citlivé, to mi niečo našepkávalo..len kým aspoň test nie je pozitívny, tak zase radšej tešiť sa s mierou. Treba asi čakať, ono to čoskoro vysvitne 😉

@horseshoe vedela som, že na teba a tvoju segru sa dá spoľahnúť 🙂 🙂 Je mi strašne ľuto, že si toho dosť vytrpela v tehu, ale aspoň mám pred sebou obraz vlastných príznakov s happy endom 😅 Ja stále verím, verím a vnútorný pocit mi proste našepkáva, že všetko bude ok. Na to magnesium som si spomenula aj ja, len ho nemám doma a za hormón udržujúci tehu považujem duphaston, tak to papám na kilá ešte furt 🙂 Do zajtra už nejak vydržím, drahý dnes pracuje, tak zajtra ideme spolu- trochu sa bojím šoférovať sama, lebo kŕč je kŕč..vtedy ide všetko bokom, aj premávka 😀 😀

brumka
26. jún 2012

@ataner81 to hej, prva bola fudbalistka a to riadna a na svet sa jej nechcelo

ataner81
26. jún 2012

@brumka tak si pýtaj vyvolávačku. Tá bábätku neublíži

brumka
26. jún 2012

@franica ja by som ti tiez chcela drzat palce aby si sa tesila z babatka a tiez ma napadlo to magnezium ja som ho mala v tehu koli krcom na nohach, som sa pekne v noci budila s placom

brumka
26. jún 2012

@ataner81 tosom sa chcela spytat ci ublizi, ja som ju nikdy nemala, som bola ako hodinky

ataner81
26. jún 2012

@brumka futbalistka a humorista, no rozhodne sa doma nudiť nebudeš 😀

ataner81
26. jún 2012

@brumka neublíži, ak tam bábo je, tak mu len pomôže sa lepšie zahniezdiť. Ale musí to byť vyvolávačka lebo ijekcie na vyvolanie potratu spôsobujú veľké škody na plode. Ale to rozhodne nie je tvoj prípad

brumka
26. jún 2012

@ataner81 tak to by lekar nebol taky sprost y aby mi dal taku injekciu, snad nie

ataner81
26. jún 2012

@brumka nie, jasné, že nie. To ja len tak na doplnenie informácii. Ja som už vyvolávačku mala. Vraj má zabrať do pár hodín, max. dní. Ja som bola ďalší týždeň bez ms. Ja som však iný ľudský druh lebo to, čo iných dorazí na mňa neúčinkuje a naopak 😀 😀 😀

horseshoe
26. jún 2012

@franica jj, segra sice extra rychlo otehotnela pri prvo aj druhom tehu, ale zase priebeh tehu nebol az taky idealny 😒 Inak to magnezium, ja neviem ci jej doki nepredpisal nejake speci balenie s vyssou davkou. Ano a ten duphik teda papkaj dalej. Vydrzkaj to dako do zajtra... 😉 😉 😉 Pevne verim, ze to dobre dopadne a doki ti pomoze. 😉 😉 😉

horseshoe
26. jún 2012

@brumka no to nikdy nevies brumicek, mozno sa aj ti doktori mylia, ved kolkokrat sa uz mylili, vsakze...treba verit 😉 😉 😉

brumka
26. jún 2012

@horseshoe jasne mylia, prva lekarka mi hovorila ze akam dvojicky a jedno mimomaternicove haha a nakoniec som bola v 2-3 tt a to druhe bola cysta na vajecniku 7x3,5cm

horseshoe
26. jún 2012

@brumka a este sa ta spytam brumicek nebola si ty tento mesiac chora, neprechladla si, neschudla si, nepribrala?alebo si nemala nejaky extra stres?
lebo mne obcas zvykne takto velmi posuvat ms choroba, stres a vykyvy vahy. ale ak si nic z toho nemala, tak sa to da pripisovat fakt tomu tehu. 😉

brumka
26. jún 2012

@horseshoe praveze nie chora som bola naposledy cez zimu, som zdrava ako rybka. a k tomu chudnutiu, tak som od decembra schudla 8,5kg ale za tu dobu mi kazdy lekar ajknihy opvedali ze to je v norme, a tento mesiac mi vaha kolise ako normalne 0,5-1kg hore dolu podla pocasia aj, cize k tomu by som to nepriklanala. praveze ani necvicim teraz, nehladujem nic proste vsetko zmierou. ani lieky uz neberiem len take co musim ale tie nemaju vplyv

horseshoe
26. jún 2012

@brumka no tak to vazne nie je v poriadku, aby cystu povazovala za mimomaternicove tehu 😠 😠 😠 mojej sesterke zas povedali,ze jej dieta bude vazne postihnute - bolo to jej tretie dieta, zrutil sa jej cely svet, nevladala nic robit, jest ani sa starat o rodinu...A nakoniec sa jej narodilo zdrave dievcatko 🙂

brumka
26. jún 2012

@horseshoe mne povedal ze budu kompliacie prvorodicke hned som balila kartu a splacom som odsla k ienmu aj tak som bola odstahovana tak zmenu by som spravila tehu som mala velmi komplikovane ale lekar to tak tajil ze som nic nevedela az po porode som si rizika precitala zvladla som to bez liekom jedne zelezo som musela pol roka uzovat aj po pordode. ale vtedy od tej kravy som prisla s placom mala som len 22r

sanchez81
26. jún 2012

Aha, je tu zostava, ktorú poznám! 🙂 ahojte dievčatá! 😎

horseshoe
26. jún 2012

@brumka hmm, to si pekne schudla...inak dufam,ze si neschudla pod uroven svojej normalnej vahy, bo aj to robi riadnu neplechu s cyklom 😉

mne vykyvy ms urobili aj 2kg dole 😠 ja mam na to dost citlive telo, preto som ani nezahajila nejaku dietku teraz pred letom, lebo by sa mi zas cely cyklus dodrbkal.
ale tak ked ty si si ista, ze je to s tou vahou ok, tak potom tuto moznost mozme vylucit 😉 😉 😉

brumka
26. jún 2012

@horseshoe neboj nechcudla stale som tucnejsia ako vsetci okolo, sledujem si BMI vsetko, ja som schudla s pravidelnou stravou, a zdravou, stale nosim este velke oblecenie. ja som si dala len pravidelnu stracu 5x denne hlavn ako taky detox vsetko abysom sa citila lepsie alepsie podmenkyp re babo

horseshoe
26. jún 2012

@brumka dobre, ze si hned zmenila dokiho. A ten novy doki mal veru dobry pristup, ono niekedy je lepsie nevediet vsetko dopodrobna, bo clovek sa splasi a psychicky sa dodrbe. A ty si taka mlada bola tehu? 😀 To ja v tych rokoch som si vravela - boze, aby som nedajboh neotehotnela 😀 😀 😀 a teraz robim vsetko mozne, aby som otehu 😀 To jsou ty paradoxy 😵 😵 😵

ataner81
26. jún 2012

Tí lekári sú otrasní. 😠 Ako si môžu dovoliť také niečo povedať tehotnej žene 😠 😠 😠 . Informovať to áno ale treba zvoliť správne slová a tón. Študovali ľudské telo 6rokov+atestácie ale k tomu by mali mať povinný minimálne 1rok psychológie a komunikácie s pacientmi.

ataner81
26. jún 2012

@horseshoe ja som sa modlila aby som nebola tehotná ešte v 25.Neľutujem to lebo nebol vtedy pri mne ten pravý človek, s ktorým by som chcela mať bábo. Len mi je ľúto, že vtedy som sa modlila za biele testy a vyšlo mi to a teraz sa modlím za test s // a nevychádza to 😢

rohlicka
26. jún 2012

@ataner81 skor ci neskor to aj tak vyjde .. preco ten smutko .. ked leto mas pred sebou 😉 😎 😎 😎 AZ SEPTEMBER JE TVOJ MESIAC 🙂

ataner81
26. jún 2012

@rohlicka presne tak, september je môj mesiac. 😀 Ale 7mesiacov som bola smutná

ataner81
26. jún 2012

@brumka no čo brumík náš 😀 testík dnes nebude?

brumka
26. jún 2012

@ataner81 dneska nebude bol vcera ak chce poslem foto vsetkych...keby som robila kazdy den asi skrachujem

horseshoe
26. jún 2012

@ataner81 no vidis to, ja som sa tiez modlila, dokonca som aj tu sprostu tabletku proti pocatiu pozila 😠 😠 😠 Len rozdiel medzi nami dvomi je ten, ze ja som mala dlhorocneho priatela, ktory sa nakoniec stal aj mojim manzelom. Ked sa na to tak spatne divam, tak sme mohli uz mat aspon 4 vypiplane deti za ten cas co sme spolu. Pre mna bol on od zaciatku perspektivny chlap - proste som vedela, ze si ho raz vezmem 🙂 Lenze som chcela este dokoncit skolu, a nejaku tu karieru a blbosti a dieta bola najvacsia prekazka. Ale co uz teraz s tym narobime, cas sa vratit neda, treba sa divat na to, co bude 😉 😉 😉

rohlicka
26. jún 2012

@ataner81, @brumka - priznam sa ze ja som minule citala (prehladavala) komenty aby som sa dozvedela info .. ze co je nove 🙂 🙂 srzim palceky ... vsetky posielame vela pozitivnej enrgie .. taktiez aj pre @franica - DRZTE sa 🙂

horseshoe
26. jún 2012

@brumka veru, tie tehu testy su drahe jak slak. super biznis inac.tie hnusne poistovne by ich mali preplacat nam nedariacim sa 😀

ataner81
26. jún 2012

@rohlicka ďakujeme 😉