icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

zora256
26. jún 2012

@franica Ďakujem,my z bratom máme len 17mes,medzi sebou a je to super,mať súrodenca ktorý snami vyrastie a dospeje a je sa ským hrať a naučia sa od seba aj cikať a aj chodiť atď,veľa pozitívneho je vtom mať medzi deťmi menší rozdiel hoc je to veľa peňazí a času ale tak razdva narastú a potom aj pomôžu v domácnosti a predca ten džavot detí stojí zato🙂Aj ja vám držím palčeky a najmä aby vás tie kŕče prešli veď stačia aj bolesti,a magnézko je naň dobré ja som brala až do 38tt aby som predčasne neporodila,lebo je dobré proti kontrakciám a kŕčom.Po 38tt by sa nemalo brať,aby nezastavilo pôrod.

deculko
26. jún 2012

no citam vas citam dievcata snazilky,je to tu zaujmave,vsetky sa drzte. Ked tak teraz rozmyslam,tak aj mojej svagrinej aj doktori vraveli,ze tehu nie je a bola... takze je to mozne brumka aj u teba...
Mne dnes volali z prace,ze mam napisat list,ze kedy pridem do prace... tak pridem,co mi ine ostava,ked bude mat deculo moje tri roky, to je v oktobri... ,mala som ale plany, ze by som bola tehu a to by som sla na rizikove ako pri prvom a tak by som do prace nesla... tak si ale mozem planovat,ked toto sa naplanovat neda....

deculko
26. jún 2012

este som mala naplanovane,ze ked sa nam nepodari zvladnut nocnik s deculkom, tak ked budem tehulka,tak s malym zostanem doma.... lebo prijateho ho do skolky mam ale s plienkami mi ho nevezmu... takze hehehehhe si mozem planovat, to bola odo mna trufalost si nieco take planovat ako je otehulkovanie... :(
uz sa mi deculko zobudilo....
papa

brumka
26. jún 2012

@deculko neboj maly sa nauci od plienok, mate viac menej este dost casu a k tej skolke gratulujem, nas nezobrali lebo nieje miesto, lebo marec 2010 neberu, ale ironia ze uz december 2009 zobrali

julinka88
26. jún 2012

@katarinkalm Ďakujem 🙂

brumka
27. jún 2012

ahojte zienky uz zase tu sedim, tak ranny test opat negativnya to som si bola ista ze uz budu //, lebo prsia stale bolia, su uplne navrete v jednom ohni a uz mi ja castesjei nevolno, uz zacinam rozmyslat ze ci si nenamyslam tehotenstvo.

horseshoe
27. jún 2012

@brumka no akurat som na teba myslela brumkacik 😉 😉 to nie je uz mozne s tym testom 😠 😠 😠 😠 asi fakt najlepsiu odpoved ti da doktor. nic nenarobis, nic nevymyslis....
to s tym namyslenim tehotnestva - no neviem, pride mi to take nepravdepodobne( i ked psychika je svina-ako vsetci dobre vieme), ale napr. nas pes to mal. Normalne mu navreli ciciky a trvalo nejaky cas, kym si to "odmysli" 😀 Uvidis, pockaj na to vysetrenie 😉 😉 😉

drobca07
27. jún 2012

@veonka ja som tiež tak podobne "rozožratá"...a mala som už 29 rokov.... :(

kapokapo
27. jún 2012

@brumka ahoj, a kedy ides k lekarovi?

horseshoe
27. jún 2012

baby, dnes mi je otrasne - hormony sa mi buria. Vcera som bola na draheho ako med a dnes rano by som ho najradsej zaskrtila 😠 😠 😠 😠 a pritom chudak nic neurobil ☹ Tento predkramovy tyzden je hruza 😠 😠 😠 Ak mi maju tie kramy prist, nech dojdu uz hned, nech mam svaty pokoj 😎 😎 😎

brumka
27. jún 2012

@kapokapo
@horseshoe uz som z toho na nerv y k gyndakovi idem az pondelok predobedom

kapokapo
27. jún 2012

@brumka juuuj, tak to ti verim, ja by som tiez bola.... nemohla si mat ovulaciu posunutu? mozno preto ti test nic neukazuje.... ☹

veonka
27. jún 2012

@brumka no je to zaujímavé, sama som zvedavá ako ti to dopadne. držím palčeky nech si tehulka 😵

brumka
27. jún 2012

@kapokapo je to mozne ale slabe krvacanie som mala 12,6 cize dnes je 27.6 cize ak to bolo uhniezdenie by to malo byt vidno ale ak to bola ta neskora ovulka tak mozno je este skoro

drobca07
27. jún 2012

ahojte kočky 🙂 ...tak už vyše pol hodiny čítam , čo ste tu všetko stihli včera popísať....my sme mali včera pekný dník celkom až na to, že mi bolo nejako divne, všetko čo som jedla mi pripadalo kyslé a stále ma napínalo, bolelo trošku bruško a strašne ma bolia kríže..........ale dnes sa cítim dobre, nič z toho necítim, teda trochu bruško a kríže....ale jedlo mi chutí normálne....žeby išiel na mňa PMS? alebo čo? nikdy mi takto nebývalo....žeby som si už aj ja domýšľala ? :(

kapokapo
27. jún 2012

@horseshoe ahoj, a kedy mas dostat? to nie je iste ci su predkramove este 🙂 ja som si bola na 100 percent ista ze na mna idu .... a ahaho.... 🙂 jediny rozdiel pre mna ako priznak bol, ze ma ovela viac boleli prsia a bradavky.... inac to iste ako PMS, zjedla by som kona, nervy, nadute brucho....

horseshoe
27. jún 2012

@brumka no ved to si viem predstavit, ze je z teba uzlicek nervov - ja bych uz explodovala 😀 😀 😀 no nic nespravis, musis len vydrzat. ten doktor ta ozaj mohol zobrat skor 😠 😠 😠

brumka
27. jún 2012

@horseshoe sestricka ze nemaju nic volne, asi je teraz plodne obdobie ked je tolko tehuliek 🙂

horseshoe
27. jún 2012

@kapokapo moj priemerny cyklus ma 32dni. (najdlhsie doteraz mal 35dni). Teraz som 29.DC. Cakam, ze najneskor do nedele by sa mi mala mrcha spustit. no ja som si tiez ista, ze to na mna ide. u mna bolestive prsia ako znak tehu nemozem brat do uvahy - bolia ma skoro cely cyklus raz viac raz menej, lebo mam v nich same cysty a aj nezhubne nadorceky. 😖 Samozrejme pred mrchou ma bolia najviac - ale to je kazdy mesiac. Tiez by som jedla, mam bolesti v podbrusku, no a tie nervy 😠 😠 😠 Ale to vsetko mavam pred kramamy v ramci mojho PMS. Preco sa tehu nemoze prejavovat nejako zretelnejsie? Napriklad, ze by nam zoranzovel nechet na nohe a hned by kazda vedela kera bije 😀 😀 😀 😀

horseshoe
27. jún 2012

@brumka no jasne, sa mi to nezda s tym plodnym obdobim. Skoro kazda kamoska ci znama sa marne snazi otehotniet a centra asistovanej reprodukcie praskaju vo svikoch. sestricka ma dobre vyhovoraky 😠 😠 😠

brumka
27. jún 2012

@horseshoe tak neviem ja len vyjdem na ulicu a vidim asme bruska 🙂 to je obdobie, vcera nam padla dovolenka :(

veonka
27. jún 2012

ja tiež vidím samé brušká a kočáre, ale to je tak... každý kuká tým smerom ktorým chce 😀 ... ja mrchujem, brala som to celkom s nadhľadom, až dnes ma trochu premáhajú také čierne myšlienky... ale bude lepšie, za chvíľu budem čakať už na ovu a tešiť na snažilkovanie.

horseshoe
27. jún 2012

@brumka no hej, ved aj ja vidim bruska na ulici- ale to nikdy nevies, kolko usilia, navstev na gynde, mesiacov ci rokov, mozno aj pomoc asistovanej reprodukcie to danu zenu stalo. My len vidime vysledny produkt - brusko, ale co je za tym....

a preco vam padla dovo?

brumka
27. jún 2012

@horseshoe ten s kym sme mali ist to zrusil

horseshoe
27. jún 2012

@brumka jaj, no tak vam snad vyjde daco ine, nie? 😉 😉 😉

kapokapo
27. jún 2012

@brumka fiha, tak na to tvoje telo sme vsetky kratke..... 🙂

kapokapo
27. jún 2012

@horseshoe 😀 to by bolo super, taky jasny priznak 🙂 aj mna zvykli pred mrchou dost boliet prsia, ale teraz to bolo ine, silnejsie a uz tyzden pred.... a mna este palila zaha ....

brumka
27. jún 2012

@horseshoe no co sme pozerali mi vcera tak uz ceyny su vsade take mastne no neviem ale urcite nepojdeme tam kam sme mali ist lebo mi sme boli pred rokom prvy krat pri mory tak sa bojime.

@kapokapo skor dlhe, na moju vysku ale viem ako to myslys

horseshoe
27. jún 2012

@brumka a kde by ste radi sli? my po skusenostiach s roznymi destinaciami sme sa vratili k Chorvatsku - to nam sedi najlepsie. Vzdy chodime na blink a vzdy nieco najdeme. Naposledy nas stal tyzden ubytka pre dvoch 200Eur dokopy. Super je ist ku koncu augusta - vsade klud.

horseshoe
27. jún 2012

@kapokapo vsak? oranzovy nechet a mas klidek 😀 no ja nepocitujem ziadne zvlastne alebo ine priznaky, takze to pripisujem vsetko bliziacej sa mrche. akurat mam celkom peknu plet na to ze mam dostat mrchu, ale to zas pripisujem pitiu tej cerstvej grepovej stavy, co som do ovule pila. ale nadej zomiera posledna, vsakze, takze ako uz obligatne zvyknem hovorit: "Uvidime".... 😀 😀 😀 😀