icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
28. jún 2012

@brumka ja tu pri vás zošediviem. To mám akože čakať do zajtra kým netestneš?Moje nervy, veď mám // absťák, už potrebujem svoju dávku 😀 😀 😀

ataner81
28. jún 2012

Halooooo babulky, ste tu ešte?

brumka
28. jún 2012

@ataner81 ja tu som ale uz nehcem tolko spamovat 🙂))

ataner81
28. jún 2012

@brumka a ja že ma už všetci opustili 😢 😀

rohlicka
28. jún 2012

@brumka @ataner81 -- spamujte vsetky 😎 velmi dobre sa to vsetko cita a kratim si dni v praci - pripadne komentujem/likujem vas .. len pekne pokracujte - to je rozkaz 😠 😀

brumka
28. jún 2012

@ataner81 ale kde ja sledujem co sa deje lebo myslou uz odbieham zase k testu

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka ja mám pokazený net v práci ale teraz mám aj tak nútenú dovolenku, takže som doma. Doobedu sú všetci v práci, nudím sa, tak si chcem s vami písať 😉

ataner81
28. jún 2012

@brumka aj mne tam občas zablôdia myšlienky 😀 😉

brumka
28. jún 2012

@ataner81
@rohlicka ja dneska upratujem a skusam odnaucit dceru od plienoka tak kazdu chvilku posadzam na zachod atak. a inac je mi zle

rohlicka
28. jún 2012

@ataner81 ved to je fajn .. ja sa v tejto spolocnosti citim skvelo aj ked nie som stale aktivna .. ale VIDIM VAS co sa tu deje .. prezivam vsetko s vami .. tesim sa -- a s tym testom ktorym odklada @brumka 😀 tak aj ja som nanervy neviem sa dockat 😎 a verim ze vsetko dobre dopadne .. tak aj maminkam na zaciatku tehu ktore su v nemocnici drzim palceky 🙂

brumka
28. jún 2012

tak oficialne vyhlasujem zajtra rano za testovaci den, kazdeho pozyvam na predstavenie, cas bude este upresneny, kazda ste vitana 🙂
a bude sa premietat komedialno dramaticky film pri ktorom koniec nieje isty

ataner81
28. jún 2012

@brumka budem tu ako na koni 😉

ataner81
28. jún 2012

@brumka ja mám odplienkovávacie obdobie v robote. Je to sranda s tými maličkými, už sa teším na vlastné

brumka
28. jún 2012

@ataner81 mi uz nato mame vek ale asi soom nemozna ze az tearz sa to trocha pohlo

rohlicka
28. jún 2012

@brumka vsetky tu budeme cakaaat .. na vysledok 🙂 🙂 🙂 a fandime ti ..

brumka
28. jún 2012

@rohlicka uvidime aka bude rezia, potom som zvedava na recenziu 🙂

rohlicka
28. jún 2012

@brumka kazda teraz asi tuzime byt v tvojej kozi a zajtra uvidiet || - pokial to nie je nejaka kuzelna ˇfazulka" - co ma schopnost sa schovavat a ktoru odhali az ujo doki 😉

brumka
28. jún 2012

@rohlicka hehe uz mam nazov na zajtrajsi den Jack a stonka fazule alebo Brumka ajej zahadna fazulka

ataner81
28. jún 2012

@brumka no aj náš malý má na to vek ale prišiel k nám dosť sociálne zaostalý, takže je to v pohode a aj tak nie každá kolegyňa má nervy odnaúčať dieťa od plienok a utierať mláčky po ňom. Je jednoduchšie dať plienku a hotovo. Ja s tým problém nemám navyše malý rád behá s holým pipíkom(veako doma, je to cigánča 😀 😀 😀 😀 )

rohlicka
28. jún 2012

@brumka toto sa ti podarilo .. ale zatial to tak vyzera ze "Brumka a jej zahadna fazulka" 😀 😀 😀 😀

rohlicka
28. jún 2012

@brumka ked sa ti potvrdi tehu musite potom fazulke vybrat vystizne meno podla jeho uvodnemeho chovania 😵 😵 😵

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka ja som to brumke hovorila. Doma má futbalistku a teraz bude mať kúzelníka 😀 😀 a jeho najlepšie číslo bude miznutie 😀 😀

rohlicka
28. jún 2012

@ataner81 a potom moze @brumka vyberat vstupne .. hotove rodinne predstavenie 😉

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka máme tu budúcu milionárku 😀 😀 😀

brumka
28. jún 2012

@rohlicka @ataner81 len mi nerobte take nadeje aby z dram ynebol horor. a k tomu zmyznutiu takaby nezmyzlo uplne

rohlicka
28. jún 2012

@brumka verim ze to je na nervy ked stale nic nevies .. ale snazime sa POZITIVNE MYSLIET - nepripustame ze by tam nebola fazulka .. 😵

rohlicka
28. jún 2012

kočky .. idem na obedik zatial pa 🙂

ataner81
28. jún 2012

@brumka ono sa raz objaví. Veď čo je to za kúzlo ak sa nakoniec kúzelník neobjaví 😀 Malé ťa len naťahuje. A mužno to bude humorista 😉

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka dobrú chuť 🙂

rohlicka
28. jún 2012

achh kočky hlasim aktualny stav - 20DC - bolest bruska/podbruska nehorááázna .. (ako 2 dni pred mrchou) - prsia na puknutie pobolievaju o kus menej ako brusko .. 😒 citim sa jak na odstrel 😀 😀 😀