Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Halooooo babulky, ste tu ešte?
@ataner81 ved to je fajn .. ja sa v tejto spolocnosti citim skvelo aj ked nie som stale aktivna .. ale VIDIM VAS co sa tu deje .. prezivam vsetko s vami .. tesim sa -- a s tym testom ktorym odklada @brumka 😀 tak aj ja som nanervy neviem sa dockat 😎 a verim ze vsetko dobre dopadne .. tak aj maminkam na zaciatku tehu ktore su v nemocnici drzim palceky 🙂
tak oficialne vyhlasujem zajtra rano za testovaci den, kazdeho pozyvam na predstavenie, cas bude este upresneny, kazda ste vitana 🙂
a bude sa premietat komedialno dramaticky film pri ktorom koniec nieje isty
@brumka no aj náš malý má na to vek ale prišiel k nám dosť sociálne zaostalý, takže je to v pohode a aj tak nie každá kolegyňa má nervy odnaúčať dieťa od plienok a utierať mláčky po ňom. Je jednoduchšie dať plienku a hotovo. Ja s tým problém nemám navyše malý rád behá s holým pipíkom(veako doma, je to cigánča 😀 😀 😀 😀 )
kočky .. idem na obedik zatial pa 🙂
achh kočky hlasim aktualny stav - 20DC - bolest bruska/podbruska nehorááázna .. (ako 2 dni pred mrchou) - prsia na puknutie pobolievaju o kus menej ako brusko .. 😒 citim sa jak na odstrel 😀 😀 😀

@brumka ja tu pri vás zošediviem. To mám akože čakať do zajtra kým netestneš?Moje nervy, veď mám // absťák, už potrebujem svoju dávku 😀 😀 😀