icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka to je ešte nejako skoro na mrchu. Koľko dňové cyklusy máš?

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka nie je to náhodou ovulácia?

rohlicka
28. jún 2012

@ataner81 cyklus 28/29/ 30(max) - ovu bola cca 12-14 DC (+- nemaram BT neviem presne)

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka ma tak týždeň pobolievalo podbruško a až dnes to prestalo. Ja mám asi niečo vyše týždňa do ms, tak neviem čo to mohlo byť

rohlicka
28. jún 2012

@ataner81 no kiez by som mohla povedat ze sa ti uhniezdovala fazulka .. 😉 ale ja na sebe vidim ze odkedy sliedim na MK tak tehu priznaky mam kazdy mesiac este skor ako sa tehulkam zvykli objavit 😀 😀 😀

brumka
28. jún 2012

@rohlicka dobru chut @ataner81 ja som to krvacanie mala presne v 21DC z 27/28 ocakavanych tak snad som mala dlheeeeeee uhniezdovanie

rohlicka
28. jún 2012

@brumka dakujeeem uz po 🙂

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka jooooj moja to uhniezďovanie určite nebolo. Asi ovulka (ale nejaká dlhá nie). A aj tak sa mi nemá čo uhniezďovať. Miláčik nonstop pracuje. Vídame sa až neskoro večer keď polomŕtvy príde domov, ledva sa naje, osprchuje a odtiahne do postele. Robí aj cez víkendy a ak nie on, tak ja, takže sexík je u nás tento mesiac veľmi sporadický. 😒

brumka
28. jún 2012

@ataner81 len aby ta motyka ajtak nevystrelila 🙂)
@rohlicka jasom uz stihla uspat drobca apojdem povesat pradlo

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka ale u teba to mohlo byť uhniezďovanie lebo ak si mala ovulka 12DC a dnes si 20DC, tak by to teoreticky tak vychádzalo

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka budem ako v starých gréckych bájach a povestiach-oplodnená zo zlatého dažďa hihihi 😀 No pršalo u nás teda riadne a aj blesky boli 😀 😀 😀

brumka
28. jún 2012

@ataner81 toto si zabila skoro som tu kavu vyplula do monitora 😵 😵 😵 😵 😵

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka a zase prší 😀 😀 😀 škoda, že už nemám plodné dni hihi 😀 😀

brumka
28. jún 2012

@rohlicka @ataner81 nato asi treba iny zlaty dazd, nieje dazd ako dazd. mne tiez vraveli ze ked budem behat po jarnom dazdi narastiem, prd nemam ani 160

rohlicka
28. jún 2012

@ataner81 my sme boli tento mesiac na tom podobne .. 😎 😎 take slabsie obdobie na chytilo 😀 a to su skor predmechovske priznaky avsak telo sa mi buri bo myslienkami som stale tu .. cize som sa riadne iba namotala 😒
ale tebe dneska ide 😀 😀 "oplodnená zo zlatého dažďa" 😀 😀 😀 no len skutocne aby ta to nahodou neprekvapilo .. vies ako baby radia . nesustred sa na to a pride samo 😉

ataner81
28. jún 2012

dievčatká až september 😉 @brumka aj mne také somariny trieskali do hlavy a nič. Ale toto je lejak minimálne na dvojičky 😀 😀

brumka
28. jún 2012

@ataner81 si sa odmlcala na 6 minut, priznaj sa ze si uz bola poskakovat po vonku? 😎 nezabudni si sampon zobrat 🙂 vecer sledujem pspravy ci sa neukazes 🙂

ataner81
28. jún 2012

@brumka neuveríš ale ozaj som bola na chvíľu vonku 😀 Veď človek nikdy nevie a vyskúšať treba všetko 😀 😀

brumka
28. jún 2012

@ataner81 u nas nadherne svieti slniecko

ataner81
28. jún 2012

@brumka teraz sa oplodňujú Košice 😉 😉 😉 U nás bol strašný 10minútový lejak, teraz len tak zľahka poprcháva ale vyzerá to tak, že za chvíľu prestane

brumka
28. jún 2012

@ataner81 naber si dazdu do vedra a skus to potm pit, ci to nebude mat vnutorne lepsi ucinok 🙂

rohlicka
28. jún 2012

@brumka ja som myslela ze @ataner81 poradis nabrat vodu do vedra a pred spanim močiť šušku vo vedre 😀 😀 😀 😀

ataner81
28. jún 2012

@brumka júj kiežby to bola pravda. na hektolitre by som to pila a sedela v tej vode 24hodín denne 😉

brumka
28. jún 2012

@rohlicka to nieeee, uz mam predstavu ako sialena zenska v spravach skace po vonku so samponom v ruke a potom nabera vodu do vedra a 3x denne to pije 😀 dakue predstavu musim aj inych zanechat

ataner81
28. jún 2012

A je koniec. Oplodňovanie skončilo. Sňáď to zaberie aj na severe nie len na Luníku IX 😀

rohlicka
28. jún 2012

@brumka no uz len to chyba Košiciam 😀 nedost ze su prezentovane Lunikom IX .. este aj turisti sa budu chodit pozerat na ataner81 😎

rohlicka
28. jún 2012

@ataner81 😀 😀 sranda obe sme nezavisle spomenuli Lunik IX .. vo svojich komentoch

ataner81
28. jún 2012

@brumka ale nebola by som prvá. Keď som ešte bývala s mamkou, mali sme takú švihnutú susedu, čo sa obliekla do nočnej košele a išla sa hojdať na detskú hojdačku do jasiel keď pršalo. Šalené výhodňare 😉

ataner81
28. jún 2012

@rohlicka mať pár hruštičiek v sebe, tak neváham 😉 Milujem dážď

rohlicka
28. jún 2012

@ataner81 takže si sa inspirovala od susedky ? 😵 😵