icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
29. jún 2012

@ataner81 draha, ty budes super mamina, na taketo oblafovacie techniky musi nejedna zena roky trenovat 😀 😀 😀 😉

drobca07
29. jún 2012

@horseshoe vraj je to blbosť, že káva spôsobuje potrat....ale ja niekedy nepijem aj mesiac a vôbec mi nechýba....ked mám chuť tak si dám 🙂 ....a ja som na mlieko alergická....zvládnem tak akurát jednu smotanku v káve a to je asi všetko.....

horseshoe
29. jún 2012

@ataner81 u mna je to spravne, i ked ja som si tam dala taky vacsi rozsah, lebo nikdy neviem, co zas mrcha bude v dany mesiac vymyslat - niekedy pride skor a inokedy sa milostivej nechce aj zopar dni. Priemerny cyklus mam vypocitany 32dnovy, takze to vychadza na zajtra - 30.6. A potom sa uvidi... 😉 😉 😉

rohlicka
29. jún 2012

@ataner81 no moja mila a na man zabudnes .. 😠 no toto rychlo pouprav 😀 😀 6.7- byk 😎

ataner81
29. jún 2012

@horseshoe ďakujem 😉 😉 😉 😉 .Všetky budeme tie najúžasnejšie maminky na svete len nech už to príde 🙂

simonkato
29. jún 2012

@horseshoe no dufam ze sa uz konecne ukaze lebo som na nervy.Hovorim drahemu ze hned od mala je to po nom ze ma to jeduje ako aj on.Drobca male ale verim ze je tam kde ma.Ako sa citis ty ako pred mrchou su dake priznaky ?

ataner81
29. jún 2012

@rohlicka no toto, taká chyba. Už to naprávam. 😀

horseshoe
29. jún 2012

@drobca07 no blbost to nie je, lebo kofein fakt vyvolava stahy maternice a vedie k potratu. I ked je otazne, ake mnozstvo na to treba, ale to je asi u kazdej zeny indivindi - ako vsetko. A dalsia vec je, ze aj cokolada obsahuje kofein 😀 😀 , co si mnohe neuvedomuju, ale tej sa teda nevzdam 😀 😀 nech to para tlaci 😀
moj drahy je tiez alergicky na mlieko - dava si to susene sojove resp. kravske zbavene laktozy.

ataner81
29. jún 2012

@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@drobca07 8.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@mabika ?.7. panna
@alicek14 ?

drobca07
29. jún 2012

@simonkato hlavne, že sa už ty cítiš dobre, to znamená, že aj bábatko 🙂 ...neboj sa všetko prejde a tešíme sa už teraz kedy nám pošleš tvoju "prvú fotečku" zo sona 🙂

horseshoe
29. jún 2012

@simonkato ale ukaze sa, ukaze 😉 😉 😉 vidis, ake male a uz sa prejavuje povaha 😀 😀 😀 Vies co, ja mam dost klasicky priebeh. Kazde rano ma pobolieva podbrusko a potom ked sa najem to prestane. A cez den ma sem tam pichne vo vajecniku. Prsia klasicky naliate, bolestive. Obzerstvo. Mrzutost. Sustavne tutulkanie s drahym. Nic zlvastne alebo ine. Rada by som, keby to vyslo, ale zial o tom rozhoduje panbozko a ci mi pozehna tento mesiac - to je len na nom. 😉 😉 😉

dadika064
29. jún 2012

@st2 Ahojte dievčence 🙂 chcem sa spýtať či pri tehotenstve je vždy zvýšená teplota... nemeriam si BT ale posledné dni mávam návaly tepla, ale keď si meriam teplotu mám pod 36´C

drobca07
29. jún 2012

@horseshoe veď tak je, u každého je to ináč, ja nie som veľký kávičkár, tak sa preto nejako netrápim 😀 ...a mlieko v surovom stave neznesiem žiadne, v momente ho "vygrckám"....nemohla som byť ani kojená a to v tých časoch nechápali ako je to možné....dúfam, že raz ja také starosti s bábom mať nebudem 😉

horseshoe
29. jún 2012

@ataner81 jo, musime verit a modlit sa, raz nam bude dopriate vsetkym. som si ista, ze ked budeme vysielat svoju prosbu do vesmiru a tomu hore, tak sa nas snik stane skutocnostou 😉 😉 😉

horseshoe
29. jún 2012

@drobca07 fiha, tak u teba sa to prejavuje grckanim? moj manzel zase hnackuje 😒 chudak, lebo on tak lubi mlieko a mliecne vyrobky ☹ Ale neboj, nie vzdy sa tieto veci dedia, takze tvoje babo to vobec nemusi mat 😉 😉

ataner81
29. jún 2012

@horseshoe máš pravdu, treba len veriť 🙂

brumka
29. jún 2012

@drobca07
@horseshoe ja mlieko tiez nemozem ale smotanu do jedla ano ale mlieko nie, potom am nafukuje a3 dni boli bruch oalebo hnackujem, syr jogurt mozem, chcela som ist na vysetrenie ani by som sa necudovala keby som mala intoleranciu

horseshoe
29. jún 2012

@dadika064 no to s tou teplotou tela v tehu neviem ako je. viem, ze BT sa v tehu drzi hore. Inak ja mavam pred mrchou navaly tepla, potim sa stale, takze ja sa nejakej zvysenej teploty nemozem drzat. 😒 Ale ak to ty nemavas bezne a teraz to mas, tak to moze daco znamenat...tazko povedat...

horseshoe
29. jún 2012

@brumka no mojho manzela tiez - strasne ho nafukuje a hnackuje. on si testy dal robit viackrat a vysla mu len mierna intolerancia laktozy a pritom priznaky ma poriadne. 😠 😠 😠 A mne vysla tiez intolerancia na mlieko a ja mozem vypit aj 2 litre mlieka na posedenie a nic mi nie je. Traviacy system mam dost silny po mojom otcovi, ten moze aj sekane klince zjest a nic. 😀

drobca07
29. jún 2012

@horseshoe to "grckanie" je ešte pekne povedané 😀 ....ja veľmi ani smotanu nemusím ale zato syry zbožňujem a to môžu byť hocijaké, modré, zelené, kravské, ovčie a ja neviem aké ešte 🙂 ...tak nejako sa mi to kompenzovať musí 🙂

brumka
29. jún 2012

@horseshoe ja mam troska stravovanim pokazene zdravie ale este sa t o da su horsie pripady, ja tesyt nemam bojim sa gastra

horseshoe
29. jún 2012

@drobca07 no ja som tych clankov o skodlivosti ci prospesnosti kavy uz precitala habadej 😉 😉 podla mna to nikto s urcitostou povedat nevie, asi plati stare zname - vsetko s mierou 😉 len zase ta miera je u kazdeho ina 😀 😀 😀

drobca07
29. jún 2012

@horseshoe tak je 🙂 ....ja skôr odsudzujem ľudí ako vegánov, ktorí nútia svoje deti jesť to čo oni.....mám takých v rodine a je to hrozné niečo..to dieťa trpí....keď to vidím, tak mám takú chuť im "tresnúť" nech sa uvedomia čo robia....už sa radšej s nimi ani nestretávam od posledného incidentu, keď ich malý prišiel za mnou a pýtal si čo za "ružovú dobrôtku" to papám (obyčajnú šunku)...tak som mu dala zahryznúť a nevedel čo má od radosti robiť, potom to pýtal od rodičov a ja som "dostala" ako keby som ho chcela zabiť...no rozčúlila som sa strašne 😠 😠 😠

alicek14
29. jún 2012

@ataner81 dakujem za privitanie 🙂 no ja som mrchu dostala teraz, takze dalsiu by som mala (dufam, ze nedostanem) dostat 28.7. a znamenie som baran 🙂 a barana aj chcem, takze musime snazilkovat a snazilkovat 😀

horseshoe
29. jún 2012

@brumka myslis hadice do zaludka? 😀 😀 😀 to sa da vydrzat. horsia je hadica do rici 😀 😀 😀 ja co sa tyka fyzickej bolesti sa najviac obavam porodu, lebo mavam velmi bolestivu mrchu - uz od 13tich rokov kedy som dostala prvykrat. Je to brutal, kolkokrat sa zobudim v noci na take hrozne bolesti a krce, ze len placem a placem. To najlepsie vtedy ked sa schulim do klbka a nejako to preckam. A ked si predstavim, ze by som v este horsich bolestiach mala rozkrocena lezat na chrbte a tlacit, tak sa mi to zda nepredstavitelne ☹ ☹ ☹ No ale hold, kazda zena si tym musi prejst, tak sa snazim pomalicky na to pripravovat....

inak moj manzel ma dost pokazene zdravie z tej intolerancie - ma dost tazky ekzem, alergie...Ono tie kozne prejavy vacsinou suvisia s traviacou sustavou. Ale teraz ma zase lepsie obdobie, stale sa to strieda - raz dobre, inokedy horsie...

dadika064
29. jún 2012

@horseshoe no veď uvidíme či sa podarí, skúsim za pár dní urobiť testík ak sa nedostaví MS a uvidím či budú // 😉

brumka
29. jún 2012

@horseshoe poznam, ja mam zlou zivotospravou ani som zato nemohla astmu, alergiu a ekzem ale uz nastare kolena sa to tazko vylieci, a hnusne je ze ked to je uz v ordine na dieta to je dedicne, tak robim stravou vsetko preto aby sa mala tomu vyhla dari sa nam to a to sme uz prejavy mali lae zaklad je strava

ataner81
29. jún 2012

@alicek zaraďujem ťa do tabulky 😉 Ako dlho sa snažíte o 2 bábo?

ataner81
29. jún 2012

najčerstvejšie údaje ženušky
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk