Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 u mna je to spravne, i ked ja som si tam dala taky vacsi rozsah, lebo nikdy neviem, co zas mrcha bude v dany mesiac vymyslat - niekedy pride skor a inokedy sa milostivej nechce aj zopar dni. Priemerny cyklus mam vypocitany 32dnovy, takze to vychadza na zajtra - 30.6. A potom sa uvidi... 😉 😉 😉
@drobca07 no blbost to nie je, lebo kofein fakt vyvolava stahy maternice a vedie k potratu. I ked je otazne, ake mnozstvo na to treba, ale to je asi u kazdej zeny indivindi - ako vsetko. A dalsia vec je, ze aj cokolada obsahuje kofein 😀 😀 , co si mnohe neuvedomuju, ale tej sa teda nevzdam 😀 😀 nech to para tlaci 😀
moj drahy je tiez alergicky na mlieko - dava si to susene sojove resp. kravske zbavene laktozy.
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@drobca07 8.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@mabika ?.7. panna
@alicek14 ?
@simonkato ale ukaze sa, ukaze 😉 😉 😉 vidis, ake male a uz sa prejavuje povaha 😀 😀 😀 Vies co, ja mam dost klasicky priebeh. Kazde rano ma pobolieva podbrusko a potom ked sa najem to prestane. A cez den ma sem tam pichne vo vajecniku. Prsia klasicky naliate, bolestive. Obzerstvo. Mrzutost. Sustavne tutulkanie s drahym. Nic zlvastne alebo ine. Rada by som, keby to vyslo, ale zial o tom rozhoduje panbozko a ci mi pozehna tento mesiac - to je len na nom. 😉 😉 😉
@horseshoe veď tak je, u každého je to ináč, ja nie som veľký kávičkár, tak sa preto nejako netrápim 😀 ...a mlieko v surovom stave neznesiem žiadne, v momente ho "vygrckám"....nemohla som byť ani kojená a to v tých časoch nechápali ako je to možné....dúfam, že raz ja také starosti s bábom mať nebudem 😉
@dadika064 no to s tou teplotou tela v tehu neviem ako je. viem, ze BT sa v tehu drzi hore. Inak ja mavam pred mrchou navaly tepla, potim sa stale, takze ja sa nejakej zvysenej teploty nemozem drzat. 😒 Ale ak to ty nemavas bezne a teraz to mas, tak to moze daco znamenat...tazko povedat...
@brumka no mojho manzela tiez - strasne ho nafukuje a hnackuje. on si testy dal robit viackrat a vysla mu len mierna intolerancia laktozy a pritom priznaky ma poriadne. 😠 😠 😠 A mne vysla tiez intolerancia na mlieko a ja mozem vypit aj 2 litre mlieka na posedenie a nic mi nie je. Traviacy system mam dost silny po mojom otcovi, ten moze aj sekane klince zjest a nic. 😀
@horseshoe tak je 🙂 ....ja skôr odsudzujem ľudí ako vegánov, ktorí nútia svoje deti jesť to čo oni.....mám takých v rodine a je to hrozné niečo..to dieťa trpí....keď to vidím, tak mám takú chuť im "tresnúť" nech sa uvedomia čo robia....už sa radšej s nimi ani nestretávam od posledného incidentu, keď ich malý prišiel za mnou a pýtal si čo za "ružovú dobrôtku" to papám (obyčajnú šunku)...tak som mu dala zahryznúť a nevedel čo má od radosti robiť, potom to pýtal od rodičov a ja som "dostala" ako keby som ho chcela zabiť...no rozčúlila som sa strašne 😠 😠 😠
@brumka myslis hadice do zaludka? 😀 😀 😀 to sa da vydrzat. horsia je hadica do rici 😀 😀 😀 ja co sa tyka fyzickej bolesti sa najviac obavam porodu, lebo mavam velmi bolestivu mrchu - uz od 13tich rokov kedy som dostala prvykrat. Je to brutal, kolkokrat sa zobudim v noci na take hrozne bolesti a krce, ze len placem a placem. To najlepsie vtedy ked sa schulim do klbka a nejako to preckam. A ked si predstavim, ze by som v este horsich bolestiach mala rozkrocena lezat na chrbte a tlacit, tak sa mi to zda nepredstavitelne ☹ ☹ ☹ No ale hold, kazda zena si tym musi prejst, tak sa snazim pomalicky na to pripravovat....
inak moj manzel ma dost pokazene zdravie z tej intolerancie - ma dost tazky ekzem, alergie...Ono tie kozne prejavy vacsinou suvisia s traviacou sustavou. Ale teraz ma zase lepsie obdobie, stale sa to strieda - raz dobre, inokedy horsie...
@horseshoe poznam, ja mam zlou zivotospravou ani som zato nemohla astmu, alergiu a ekzem ale uz nastare kolena sa to tazko vylieci, a hnusne je ze ked to je uz v ordine na dieta to je dedicne, tak robim stravou vsetko preto aby sa mala tomu vyhla dari sa nam to a to sme uz prejavy mali lae zaklad je strava
najčerstvejšie údaje ženušky
@brumka 18.6. kozorožec
@veonka 22.6–27.6 vodnár
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@leonetka 28.6 baran
@horsehoe 28.6-6.7. škorpión
@sabaka 30.6.- 1.7. panna
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@drobca07 8.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@mabika ?.7. panna
@alicek14 28.7. baran

@ataner81 draha, ty budes super mamina, na taketo oblafovacie techniky musi nejedna zena roky trenovat 😀 😀 😀 😉