Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 zlatko, tak je to pravdaaaaaaaaaaa, som asi tehu 😀 😀 😀 😀 moje citenie neklamalo a ta bolest vo vajecniku, bolesti podbruska a pocit akoby mi nieco vnutri "horelo" su jedine znaky mojho tehu. Mrcha mi meska 1 den a tie testy vysli uz dost silne nato, ze su neni z ranneho mocu 😀 😀 😀 Joj, mojka, moc ti drzim palceky, aby to s tebou bolo rovnake a tvoje pocity ta neklamali, ale napovedali ti to najkrajsie, co ta moze v zivote postretnut 😉 😉 😉 😉
@simonkatosuper, vedelasom ze to bude dobre, len si davaj pozo r a informuj @franica na teba som este strasne zvedava
@horseshoe aj ja ti gratulujem a tesim sa s tebou 🙂
@slavkaadusko a ty moja čo? Aj ty si mala teraz dakedy testovať. Ako to s tebou vyzerá?
@brumka dakujem mojka 😉 😉 😉 😉 neboj, mrcha coskoro odide a mozete hned vhupnut do dalsieho snazenia 😉 😉 😉 Leto praje plodnosti a dovolenocka vam bude priat takisto 😉 😉 A na cestovanie po SK sa ja uz chystam dllllho, lebo furt chodime len do zahranicia a nase vlastne Slovensko dobre nepozname a pritom je tak krasne....
Inak kočky, snažím sa zaktualizovať tabuľku, ale niektoré ste tu dlhšiu dobu neboli. A keď ste aj boli, tak ste nahlásili len 1 DC. Neporiadničky. 😀 Takže poupravujem, keď mi napíšete najnovšie info. Ak som niektoré neprávom presunula, tak sorko, ale nenašla som ani info o 1 DC ani nič podrobnejšie. Preto ma opravte, ak presunuté kočky patríte stále k čakateľkám 😉
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@drobca07 8.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@mabika ?.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@brumka kozorožec
@veonka vodnár
@slavkaadusko. ryby
@leonetka baran
@sabaka panna
@slavkaadusko takže presúvam ťa späť? 😉
Najnovšia aktualizácia tabulky. Teba @horseshoe som nemilosrdne vyškrtla 😉 😀. Ak je niečo zle, opravte ma a babulky doplnte chýbajúce údaje 😉
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@leonetka 28.6 baran
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@drobca07 8.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@mabika ?.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@brumka ?.7. kozorožec
@veonka ?.7 vodnár
@sabaka ?.7. panna
@slavkaadusko dakujem mooooc aj tebe 😉 😉 😉
@slavkaadusko okamžite si utekaj spraviť test!!!! teraz!!!! 😀 😀 😀 Päť dní je dosť dlhá chvíľka, nemáš na čo čakať 😀
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@leonetka 28.6 baran
@motorka32 1.7. škorpión
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@drobca07 8.7. baran
@zora256 9.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@mabika ?.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@brumka ?.7. kozorožec
@veonka ?.7 vodnár
@sabaka ?.7. panna
Babulky moje mužíček prišiel domov, tak na dnes končím. majte sa krásne a pekný zvyšok víkendu papa
@sanchez81 nie ešte nejdem,ja radšej ešte počkam 🙂 aj ked je pravda že mi nikdy tak dlho nemeškala,ale myslím si že každu chvíľu príde

mila @ataner81 a vsetky ostatne snazilky-tehulky s obrovskou radostou vam oznamujem najkrajsiu spravu v mojom zivote. Samozrejme, pockam si na potvrdenie dokim, ale na zaklade 3 tehu testov, ktore som si prave urobila, by som mala pod srdieckom nosit malu fazulku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Neda sa opisat ten pocit stastia, ked som uvidela // na tom prvom teste - triasla sa mi ruka, manzel sa triasol od stastia tiez a potom sme sa zacali spolu tocit a tancovat v nasej novej kuchynke 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Dufam, ze doki potvrdi, ze je vsetko v poriadku, takze zatial si zakazujem sa prilis tesit 🤐 🤐 🤐 I ked ten prival emocii tazko zastavit 🙂 🙂 🙂
Inak z tych testov najsilnejsiu ciarku ukazal Mamma test s citlivostou 10 - asi je fakt najlepsi na trhu ako sa vravi 😉 😉 😉