Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@mabika dakujeeeem 😉 😉 😉 veru, veziem sa aj s @leonetka a spolu sme sa zviezli az k // ciarkam 😀 😀 😀 Tak, tak tento mesiac bol super plodny, ale my sme aj super casto sexikovali 😀 Takze jedno s druhym a vzniklo tretie 😀 Este to nemame potvrdene dokim, tak sa modlime, aby bolo vsetko ok. 😉 😉 A ty ako moja? Ja uz stracam prehlad, ze kto je tehotny a kto nie, je nas tu jak hadov 😀 😀 😀
@franica moja to ma tak strasne moc mrzi verila som ze aj u vas vsetko dobre skonci ale ved ani my nemame este nic vyhrate.Hovori sa ze ked zena pride o babo v nasledujucich mesiacoch je to tam akoze najviac pohnojene ako blby vyraz ale tak som to pocula.Tak prejde jedna dve mrchy a budes opat tehulkou ale uz so stastnym koncom.Drzkaj sa moja a kopec pozitivnej energie posielam.
jéj baby, trošku som sa tu začítala asi na takej 14-20 stránke ked forum začínalo, @ataner81 , @simonkato , @horseshoe , čo ste písali vtedy a teraz ste už tehulky 🙂 je to pecka takto sa vrátiť dozadu v čase a keď vidím , aké ste sem "zacapili dialnice" tak hned mám lepšiu náladu 🙂...a dúfam, že nás tu zostanete podporovať aj nadalej 🙂
@drobca07 hehe, co po nas sliedis 😀 😀 😀 😀 😀 to bol samozrejme vtipek 😀 😉 😉 😉 Urcite je to super pozitivne, ze sme to dokazali 😉 😉 😉 ale este zdaleka nemame nic vyhrate, vsak vies...Urcite to musim mat aspon dokim potvrdene, takze mna ber este tak lightikovo 😉 A samozrejme, ze tu budeme chodit aj dalej otravovat - ved treba aj virtualne prenasat T-virusik 😀 😀 😀 😉
@horseshoe dakujem pekne moja..pocuj necitam si teraz vsetko, ale ti tu kazdy gratuluje??? jeeemine, tak predsa.....ak je to pravda, tak sa pridavam a velmi sa s tebou tesim, zasluzis si to- co drzis furt ducha skupiny 🙂 🙂 🙂 a zasluzi si to kazdy tu, samozrejme, aby ste ma zle nepochopili..tu su same mile, dobre a dietatkachtive zienky, vsetky by mali mat vela deti 🙂 mi je strasne nepochopitelne ako sa tu vsetci snazime, bojujeme, trpime a potom tu vidim zeny, co si to prisli "dat zobrat" ☹ no to su tie, ci to nezasluzia..ale co uz, treba bojovat dalej!
@ataner a ty tiez?? tak super, neverim ako sa to rozbehlo...a co bude s tym septembrom?? 🙂 🙂
@horseshoe 🙂 ani neviete baby aká som rada, že tu mám aspoň vás, lebo ja si o takýchto veciach nemám veľmi s kým pokecať tak mi tak dobre padne aspoň sa "vypísať" takýmto spôsobom, zdvihnete mi náladu a ešte keď si každý deň prečítam niečo pozitívne o vás, tak mám hned úsmev na tvári 🙂 🙂 🙂
@simonkato tak, tak moja, aj ked ja este nevravim to pomyselne "hop". ale mas pravdu, ja som to prestala riesit a jednoducho som si to zacala uzivat - hlavne teda ten keksik 😀 😀 😀 U mna vela zavazilo aj to, ze ja som si povedala, ze ide leto mozem sa dosyta opalovat, sportovat - ja strasne rada sportujem, vylepsim si postavu,mozem chodit na tury, budeme vecer grilovat a popijat vinko, atd, atd...A vidis, co je z mojich planov teraz 😀 😀 😀 Samozrejme, sa tesim, ale tehu prinasa obmedzenia... Niekedy pomoze si vraviet presny opak - och, dufam, ze neostanem tehotna 😀 😀 😀 Lebo vsak vsetci dobre vieme, ako funguje zakon schvalnosti 😉 😉 😉
@franica ataner ešte nie (aspoň nám ešte nič neprezradila) čakáme spolu na mrchu....asi.....možno si to len z môjho príspevku tak pochopila, len som tým chcela povedať, že ako pekne pribúdajú tehuľky od začiatku fora, tak už je aj na nej rad 🙂 ...čo tam potom po septembri, ved jej doprajme aj teraz 🙂 😀
@franica juj, zlatko, dakujem krasne 😉 😉 😉 😉 aj ked je mi tak trochu blbe, ze ja sa tu radujem a ty prezivas mozno najhorsie chvile zivota 😢 😢 😢 😢 V tomto je zivot tak strasne nepochopitelny a nespravodlivy ☹ Ale tak ako som tu uz niekedy pisala - to, preco sa niektore veci dobre ci tie zle udeju v nasom zivote sa dozvieme az po smrti. Som si ista, ze nejaky dovod to malo. Niektore dovody sa nam ukazu aj pocas zivota - preco sa urcite udalosti udiali, ale niektore ostanu skryte. Nie raz som bola svedkom dopravnej nehody ci uz ako chodec alebo ako sofer alebo cestujuci a vtedy som si vzdy tak pomyslela, ze keby som o 5minut sla z domu skor, tak zostane zo mna mastny flak. Nahoda, vyssia moc, ci osud? Ja neverim na nahody.
Ano, aj ja poznam zeny, ktore boli na potrat. To, co urobili je pre mna neprijatelne, ale neodsudzujem ich. Kazda ma na to svoj dovod. Dieta je vsak velky dar a zazrak - ten najvacsi zazrak na tejto planete a tak k nemu treba pristupovat. My nevieme, ci sa tieto zeny nestretnu so svojimi nenarodenymi detickami po smrti (ja som krestan, tak ja verim, ze ano) - ak to tak bude, bude to pre nich ten najvacsi trest 😢
Drzim ti moc palceky, moja, drzkaj sa, budem sa modlit, aby vam ten hore zoslal babenko co najskor 😉 😉 😉 😉 Ty si bojovnik a pozitivny clovek - uz len z toho co pises to vidim, tak ja verim, ze onedlho sa na vas stastie usmeje 😉 😉 😉 Strasne ti to prajem 😉
@horseshoe heh, no tie krce ako ty vravis v buchte 😀 som mala 4dpo ale to len chvilu a potom skor som citila akoby krcok maternice. no fakt divne. no a ten vajecnik napriklad teraz uz vobec necitim, obcas len jemnunko, no tie velke bolesti som mala na cca 25 - 27 dpo. a to pobolievanie podbruska mam len trosku 3-5x za den. cez vikend som necitila skoro nic. no a dnes na oplatku cele doobedie ma pobolieva, ze som si aj gombik na gatoch rozopla.
u nas to bolo maximalne neromanticke. test som si robila sama skoro rano, lebo som si chcela potvrdit negativny vysledok. zacal totiz na mna liezt akoby zapal a chcela som to hned zo zaciatku riesit lebo sme boli nachystani na velke snazilkovanie v juli (aj dovolenka mala byt - uz som ju zrusila). no a zrazu bum. vytiahla som rozospateho muzicka z postele (asi nie velmi dobry napad) a ukazala mu ocikane testy a on podrazdene zavrci: "co je?" ukazujem na testy. "co to je??" dve ciarky, vravim. "a??" no asi sme tehotni. a on si siel normalne znovu lahnut. nuz tak aj ja. a po 1 minute sme otvorili oci, kukli sa na seba a usmiali. a uz som vedela, ze to vnutorne spracuvava. 🙂 potom cele rano vybiehal z kupelne a furt sa vypytoval: "ja budem tata??" a ked sa sprchoval bol vysmiaty ako "slniecko na hnoji" 😀
@basikes jooj no to my sme velky tajnostkari. aj o nasej svadbe sa dozvedelo okolie a cast rodiny az ked bolo po nej. a keby bolo podla mojho gusta, tak vam tu dam az foto mna s babom. 😀 lebo az teraz vidim, ze pozitivne tesitky su len zaciatok. 😉
inak to s tou tehu skupinkou je vyborny napad. ja by som rada s vami zostala aj nadalej. 🙂
@horseshoe ty pocuj, opovaz sa citit sa zle len kvoli mne!! len sa pekne vytesuj, uzivaj si to a davaj si pozot. Ty si mi nic nesposobila, naopak si drzala nadej ako dlho sa dalo. Tak hor sa na tehulkovanie 😉
a ja beriem, ak ma niekto silny emocionalne-financny ci iny vazny dovod na potrat, hoci si myslim, ze prevencia tiez je od veci.ale nebudem mudrovat, vsetci sme boli mladi...ale konkretne tato co tu bola mala dieta zrejme s bohviekym. Je to susedka mojej spolubyvajucej, ktora vie, ze ma kazdy den ineho vecer, kym ma muza na sluzobke..tak tomu vravim zbytocne...
Ja sa tu na vas len tak pozeram,citam si vas a rozmyslam ci sa mozem pridat,my sa snazime uz treti mesiac,zatial nic ale ako vidim u vas to celkom rychlo prislo to tehu,ja akosi ani neverim ze by som dve ciarky uvidela,to by bol zazrak,dnes mam 10 DC a pobolieva ma brucho,obcas ma aj pichne v pravej strane,vcera som aj hlien mala plodny tak asi ovulka sa rozbieha,len ci sa bude mojmu drahemu chciet v takomto teple hihi
@franica yes, Sir 😀 😀 😀 😀 budem sa snazit vykonat vas rozkaz do bodky 😀 😉 😉 😉 😉 aj ked vytesovat viac sa zacnem az po prehliadke u dokiho 😉 😉 😉
K tomu potratu...no niekedy je to mladicka nerozvaznost, inokedy na potrat idu starsie uvedomele zeny. Niektore si to vycitaju cely zivot a niektore to vobec netrapi. Vsetko je velmi individualne a nie som ja ta, co bych mala sudit. Tak ci tak, je to velmi smutne, samozrejme vtom druhom pripade este smutnejsie. A hlavne ja sa na to divam z krestanskeho hladiska, ktory tu nie kazdemu moze byt po chuti. Nikto z nas nema pravo dietatko zabit. Deti neprichadzaju od nas, ale cez nas. Zivot im vdychne Boh. Preto aj on rozhoduje o veciach, ktore su pre nas nepochopitelne - tazka choroba dietatka alebo smrt....Ktore nam ale neskor budu objasnene...Ale to je tema tazka a na dlho a nechcem to tu rozpitvavat, lebo ako vravim, je to krestansky pohlad a uz dopredu pisem, ze sa s nim nemusi kazdy stotoznovat 😉 😉 😉
Mojka, uz musim aj koncit, este odpisem aj inym kockam, kazdpadne sa nam opatruj a rychlo sa zotav, aby si si mohla uzivat toto extra teple obdobie niekde pri vode a nie na tej hnusnej nemocnicnej posteli 😉 😉 😉
@jeackynka ahoj a vitaj a kludne sa pridaj 😉 😉 😉 aj mne sa to zdalo strasne dlho a tiez som obcas stracala nadej. a ako pises - ze keby si uvidela na teste //ciarky, tak by to bol zazrak - ono to aj je Zazrak s velkym Z. Deti sa sice plodia na celom svete kazdu stotinu sekundy, a preto sa ludia na to nedivaju ako na nieco vynimocne, ale opak je pravdou. A musis len verit a nevzdavat to, ze tento zazrak bude dopriaty aj tebe 😉 😉 😉
Samozrejme zazraku treba dopomoct, tak odporucam vymysliet na draheho taktiky, aby bol povolnejsi aj v takomto hice 😀 😀 😀 😠 😠 😠
@leonetka hehe 😀 😀 😀 😀 super sa mi citalo o tom, ako si drahemu oznamila to tehu a ako reagoval 😀 😀 😀 😀 ako sa nakoniec vytesoval 😀 😀 😀 😀 joooj, mozno si to teraz ani neuvedomujeme, ale toto su tie najkrajsie momenty, na ktore budeme spominat a nosit v srdci cely zivot 😉 😉 😉 😉
no mojka, ja len dufam,ze tie bolesticky nam pominu. I ked ja teraz momentalne nemam absolutne ziadne bolesti a uz mi je to divne, ze preco ich teraz zase nemam??? 😀 😀 😀 😀 Ked ich mam, aspon viem, ze tam vnutri je nejaky proces a asi aj progres, ale takto 😀 😀 Som zlozity tvor - tak ako vravi moj muz 😀 😀 😀
@franica veľmi ma to mrzíííííí ☹ Ale rovnako ako všetky babuľky dúfam, že sa čoskoro zotavíš a tvoje telo bude pripravené na prijatie nového života. A viem presne ako sa cítiš, nejedna z nás to zažila tiež. Držím ti palce, aby si sa nepoddávala smútku a aby si sa čo najskôr znova tešila.
@zora256 Ďakujem 😉 zatiaľ sa mám fajn, beriem Duphaston ako @simonkato. Je to na podporu sliznice maternice, keďže ani moje prvé tehotenstvo nedopadlo dobre. 4. júla idem na sono tak mám veľký rešpekt. Myslite kočky na mňa 😅 A ty ako? 😉
A nová tabuľka kočky, už bez @leonetka 😀 Ak niekto chýba, alebo má napísané zlé údaje, píšte 😀
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@motorka32 1.7. škorpión
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@drobca07 8.7. baran
@zora256 9.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@mabika ?.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@brumka ?.7. kozorožec
@veonka ?.7 vodnár
@sabaka ?.7. panna
Tak ked sa mozem pridat 20.7 baran 😉
ahoj žienky - zaskakujem 😝 a doplňam tabulku o novu snažilku 😉 prosim ozvi sa ostatné ktoré nemáte uvedený dátum ako to vyzerá s vami (cca predpoklad) 🙂 Dufam že tieto datumiky bude opať štastné - ako den kedy neprišla mrcha .. 😎 😎 😎
@slavkaadusko 24.6.-28.6. ryby
@motorka32 1.7. škorpión
@tatiana77 3.7.– 4.7. kozorožec
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@drobca07 8.7. baran
@zora256 9.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@jeackynka 20.7 baran
@mabika ?.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@brumka ?.7. kozorožec
@veonka ?.7 vodnár
@sabaka ?.7. panna
Prajem pekný večer 🙂
Ahojte dievcata 🙂
Nejde nam internet, tak napisem z mobilu, len tak v kratkosti. Vsetkym tehulkam blahozelam a tesim sa s vami 🙂 Mne uz meska 5 dni, tak cakam na vhodny cas a spravim testik 😀 pravdu povediac, neviem sa dockat 🙂 citam, ze vy mate aj bolesti a ja nic, ziadne priznaky okrem casteho mocenia, tak uvidime 😒
@mamkabeika to vyzera nadejne 🙂 ved každa žienka ma ine priznaky .. takže .. pokial ti nezvykne meškať - je to dobre znamenie - pokial za tym nie je iny dovod ako uz bolo v minulosti spominane ... zmena vahy .. choroba .. a pod. takze ak vies vydrzat pockaj cca 10 dni 🙂 ak nebudes vediet vydrzat 🙂 "tak dlho" tak testikuj a hned nas informuj .. drzim palceky 😎

@franica držím silno palčeky nech si čo najskôr v poriadku , tak sa šetri 🙂