icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

sanchez81
2. júl 2012

@mamkabeika Takže zajtra očakávame výsledok tvojho testovania 😀

rohlicka
2. júl 2012

@sanchez81 nechcela som hnat @mamkabeika do zajtrajsieho testovanie .. ale aj tak zvedavost je tažky super 😠 takze sa tesime na ranny testik 😎

sanchez81
2. júl 2012

@rohlicka ja som takáááááááááááááá zvedavááááááááááááá 😀

zora256
2. júl 2012

@horseshoe Díky.-)
Tak magnézko ak kúpiš tie najlacnejšie magnéziové tablety je vňom 50ks a stoja okolo 2,86eu tie mne predpisoval lekár,ale neoplatí sa dávať predpisovať vitamíny lebo vyjdu drahšie s rp,a môže sa max 3x denne,podľa toho koľko krát ťa chytia kŕče,ale max čo tu baby brali bolo 3x denne ja som brávala ku koncu v 7-8mes.3x denne ale do vtedy max 2x denne.
@franica Ahoj!
Prajem skoré zotavenie,a veľa zdravýčka,aby si si mohla čoskoro z domu pokecať snami tu na Mk🙂Už bude len dobre,verím tomu 😉

zora256
2. júl 2012

@sanchez81 Ahoj!
Tak ja som z Duphastonom otehotnela aj z malým a možno i teraz,ale to uvidíme až toho 10.7.ms mi má prísť 9.7.

sanchez81
2. júl 2012

@zora256 Tak držím palce, aby neprišla 😉 Viem že Duphaston je aj na úpravu cyklu a má aj nejaké iné účinky okrem tohto. Ja len dúfam, že tentokrát bude všetko ok. Odkedy ho beriem, cítim sa o 100 percent lepšie, aj keď občas mám pocit takého unaveného bruška, ako by ťahalo k zemi.Hlavne vtedy, keď dlhšie stojím, napr. včera, keď som zavárala, alebo keď robím niečo namáhavejšie. Ale sú dni, keď mi nič nie je. Musím sa na to spýtať dr. keď tam najbližšie pôjdem....

zora256
2. júl 2012

@sanchez81 Ďakujem moc🙂Verím,že nepríde tentokrát,lebo to pichanie a pálenie v brušku nie a nie prestať a pri malom som toto mala pozdejšie,hoc test pri ňom neukazoval // prvý týždeň meškania,tak asi počkám,dlhšie testovaním,hoc asi nevydržím,ale tak možno testnem aj 10.7 a potom o týždeň znovu ak nebudú hneď // 😵 Tak to je aj normálka,v tehu únava a aj lepšie dni aj ťažšie dni,ale tak sa opítaj,možno že máš menej železa,uvidíš,čo Ti povie,lepšie je povedať mu čo ťa trápi aby si mohla byť kľudnejšia,ke´d Ti povie čo je vo veci🙂Držkám moc palčeky aby bolo všetko ok🙂

sanchez81
2. júl 2012

@zora256 Viem aké to je, keď ťa láka testovať a ty sa snažíš udržať sa na uzde 😀 Kľudne s testni aj toho 10., ja budem len rada, ja som taká zvedavá a vždy sa tak strašne teším z každého nového tehu v tejto téme 😀
Dúfam, aj ja, že to s tým mojim bruškom nebude nič vážne 😉 Však sa spýtam, uvidím čo mi povie 🙂

zora256
2. júl 2012

@sanchez81 Ahoj!
Tak sme natom rovnako,som jak decko,tak sa tším vždy keď niekto oznámi že je tehu🙂A testovaním,som rovno v napätí,kým čakám na čiarky 😅 ,čo už už sa vidím,ako ráno 10-tého testujem 😀 ,nuž len aby nebolo sklamania,že sa neobjaví druhá čiarka ako pri synovi:-/ a potom som to takmer mesiac tak nechala,že majd príde ms ale keď sa mi už hlava točila a cikala každú chvíľa a aj prsia som mala také citlívé,že som vedela hrýzť ak sa ma čo len tielko dotklo,tak som vtedy testla znovu a to už bola aj druhá čiarka🙂Tak verím,že toto bude iné tehu,že sa ukáže skôr aj druhá čiarka a že mi nebude zle ako pri malom🙂Tak sa držkajte🙂

sanchez81
2. júl 2012

@zora256 Neboj sa a testuj. Keď tam // majú byť, tak budú 😉 Však si na ne počkáme. Skús si kúpiť test s citlivosťou 10. Mne sa // ukázali hneď po meškaní 😉

motorka32
2. júl 2012

@horseshoe tak aj ja sa pripajam a blahozelam tesim sa s tebou a zelam krasne tehulkovanie 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

horseshoe
3. júl 2012

@zora256 dakujem pekne za infosky ohladom toho magnezka a aj uzivania - budu sa hodit. 😉 😉 😉 chcem este predsalen pockat na vysetrenie u dokiho, opytam sa aj na to magnezko. dnes sa citim celkom fajn, bolesti boli len malicke rano po prebudeni.

horseshoe
3. júl 2012

@motorka32 dakujem pekne 😉 😉 😉 😉 dufam, ze bude vsetko ok, zatial su to len kolajnicky na teste, u dokiho som este nebola 😉

drobca07
3. júl 2012

dobré ránko babulky, tak dnes začínam hlásiť 28DC,ale tak mávam dlhší cyklus tak pekne poslušne čakám ešte nekonečné 2 týždne....snažím sa všemožne rozptyľovať nech na to nemyslím, čítam vaše príspevky a vytešujem sa s vami 🙂 🙂 🙂 😉 , dnes bude zase fajný horúci dník a ja mám momentálne v kancelárii asi 17stup. tak sedím vo frote zimných ponožkách a svetri 😀 keď sem niekto vojde tak hladí na mňa ako keby som "spadla z oblakov" 😀 😀 😀

sanchez81
3. júl 2012

@drobca07 dobré že 17 stupňov....a keď vyjdeš von, dostaneš dobrú facku z tepla, čo? 😕

drobca07
3. júl 2012

@sanchez81 no vonku idem až po práci t.j. 16:00, ale sem-tam sa vybehnem trošku zohriať lebo som taká studená niekedy, že si ruky necítim....a to nemám ani klímu!!! čo by iní dali za takú zimu, ja viem, ale nie je to sranda sedieť tu 8,5hod vkuse ☹ ....a ja som teplomilný človek, najradšej by som si sadla vonku a tak pracovala 😉 keby to šlo.... 😎

sanchez81
3. júl 2012

@drobca07 my by sme sa mali vymeniť. My máme v práci takú saunu, že všetci odtiaľ utekáme 😀

drobca07
3. júl 2012

@sanchez81 OK dohodnuté mením okamžite 😉 😎 😀 povedz kedy a kde 😀 😀 😀

sanchez81
3. júl 2012

@drobca07 U nás v Žarnovici. O 15 minút. Čakám ťa 😀 😀 😀 😀 😀

brumka
3. júl 2012

ahojte babky ako as mate, dojdite ku mna mame teraz rano v byte 31st, zatial malo...

maryennn1
3. júl 2012

@horseshoe jupííí, gratulujem, tak teda ďalšia a 🙂 no človek tu chvíľu nie je a vy hneď všetky otehotnievate 😀
@leonetka aj tebe gratulujem ty jedna tajnostkárka 🙂 ale ptfuj ptfuj, nech je všetko ako má byť 😉
@simonkato moja som rada, že drobčúrik je pekne tam kde má byť 🙂 len sa pekne držkajte, niet sa čo čudovať, že ťa vyplašili, keď si ešte len 5tt, ale tak teraz už budete len a len rásť (fazuľka aj ty 😀 😀 😀 ) držím vám palce všetkým, kočky, dávajte na seba pozor a držte palce nám ostatným, dúfam, že najneskôr do konca augusta aj ja objavím na teste // 😉

drobca07
3. júl 2012

@sanchez81 15minút to nebude ani letecky 😀 😀 😀 a vôbec, prídi ty ku mne, ty chceš zimu, a ja si iba sadnem vonku a hned mám vytúžené teplo 😀 😎

horseshoe
3. júl 2012

@maryennn1 dakujeeeem, zatial si zakazujem tesit sa - treba to mat potvrdene dokim 😉 😉 😉 tak, tak musis tu chodit castejsie, aby si sa nakazila T-virusikmi 😉 😉 😉

sanchez81
3. júl 2012

@drobca07 tak nič. Dohodni s teda s @brumka, u nich doma je tvoj teplotný ideál 😀

brumka
3. júl 2012

@sanchez81 @drobca07 tak ja bysom sa neurazila keby sme mali aspon tych 28st v noci

drobca07
3. júl 2012

@brumka tak to je u mňa tak akurát na spanie 😀 😀 😀 , moje telo začína fungovať od 27 a vyššie 😀 😉 ....ja som asi fakt "iná" 😀 😀 😀

brumka
3. júl 2012

@drobca07 ja musim mat 24-25st na noc akonahle mam menej tak ma zuzuje alergia na chlad aked chcem babo tak nemozem lieky

drobca07
3. júl 2012

@brumka ja asi alergiu nemám, neviem ako sa prejavuje, len proste mne je vždy strašná zima akonáhle klesne teplota pod 25 všade mám zimomriavky a trasie ma.....tak teraz máš dobre teplúčko 🙂

brumka
3. júl 2012

@drobca07 ja kycham, smrkam, tak v nedelu sme na balkone v tieni vecer mali 36. ked som u rodiny, tak u nich v byte cez zimu je 19-20st, to uz ja nezvladam ani v pyzame s ponozkami

drobca07
3. júl 2012

@brumka ...ja mám zase alergiu na klímu strašnú, takže mne to nechýba, v práci klímu nemám ale máme kancelárie v prerobenom starom kamennom dome s 80cm múrmi, ja som dole a slnko mi sem vôbec nesvieti a tie múry sa neprehrejú hádam ani v septembri, takže idem do práce v kraťasoch a prezlečiem sa do dlhých nohavíc, hrubých ponožiek a pleteného svetra.....no proste komédia,.... 😀 😀 😀