icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
4. júl 2012

Dobre ranko žienky .. moje priznaky nezmene hlasim 26DC akurat mam pocit ze sa vystupnovali bolesti podbruska ..

@horseshoe ja viem ze skutocne pokial nie su na teste || alebo nemeska niekolko dni tak tazko predpokladat tehu .. ale tak netusim .. tie hormony su skutocne neskutocne 😀 😀 co dokazu narobit. .

horseshoe
4. júl 2012

@rohlicka jasne, jediny rukolapny dokaz su //ciarky na teste. tie hormony su otrasne, mna tiez riadne vytrapili, clovek nevie furt na com je. Malo by sa to prejavovat jasnejsie a nie takto, ze kazdy mesiac az do ostatku nevies na com si 😠 😠 😠 kazdopadne drzim palceky,nech su to v tvojom pripade tehu hormoniky 😉 😉 😉 😉

rohlicka
4. júl 2012

@horseshoe prejavovat jasnejsie ??? ako ten oranzovy nechet na nohe ? 😀 😀 😀 😀 to by bolo fajn znamenie 😵

horseshoe
4. júl 2012

@rohlicka hehe 😀 😀 😀 😀 ty mas dobru pamat na moje hlasky 😉 😉 😉 😉 presne tak, stacil by oranzovy nechet a zivot by bol hned jednoduchsi 😀 😵 😵 😵 😵

rohlicka
4. júl 2012

@horseshoe ja sa na teka veci rychlo namotam - take brepty a hlasky 😀 😀 😀 ja som tym znama ze mam pamat na prdoviny 😀 😀 😀 - ale ked daco normalne bolo potrebne si zapamatat (napr. v skole) tak to islo tazko 😎 😎 😎
ale berme to tak ze keby to bolo take jednoznacne a viditelne .. tak by sme nemohli inym urobit prekvapko s takou spravou .. a hned by bolo kazdemu jasne keby si v lete nosila ponozky aby to nebolo vidno 😀 😀 😀 😀

simonkato
4. júl 2012

Baby vytok stale je ale slabsi ale vlosku mam cistu iba ked sa utieram to tam je.Kua moj gyndos nerobi bude az v piatok neviem ci mam cakat alebo letiet zase do nemocky neboli ma chvala bohu nic.

horseshoe
4. júl 2012

@rohlicka hehe, tak pozor na teba 😀 😀 😀 😀 jo, presne ako vravis - bolo by to kazdemu hned jasne a oranzovy nechet by vzdy neladil napr. s oblecenim a tak 😀

videjko, co ma dnes pobavilo - je kratucke, ale je potrebne zapnut si zvuk 😉 😉

https://www.youtube.com/watch?v=N3PBJIZDIZg
horseshoe
4. júl 2012

@simonkato tak skus este pockat, uvidis, ale musis cely den iba lezat (ani sediet nie, lebo sedenie vytvara tlak na krcok). Je dobre, ze nemas bolesti. Dnes si daj uplny kludovy rezim. K veceru budes vidiet, ci sa to zhorsuje alebo co. Vzdy sa da predsa ist na pohotovost, keby sa to moc zhorsilo. Drzkaj sa 😉 😉 😉

ataner81
4. júl 2012

Ahojte babulky moje krásne. Ako sa mi dnes máte? Ja mám slabé bolesti podbruška, také pichanie(akoby kopanie z vnútra)ale to je u mňa normálne. Bradavky stále bolia ale už to nie je také hrozné. Krámy však majú prísť až 10.7., takže u mňa je to nejako skoro na jej príznaky

drobca07
4. júl 2012

@horseshoe ja /ne/čakám cca asi nejakého 8-meho, to budem 33DC, tak nejako okolo tohoto dátumu, neviem presne nikdy, stále mi to skáče ☹

brumka
4. júl 2012

ahojte babky, tak sa hlasim 6DC a uz pomaly koncia. 3dni posebe som bola na plavarni a uz mi to plavanie celkom ide, tak terapia pomaha.

ataner81
4. júl 2012

@brumka ahoj moja. Ja plávanie zbožňujem. Už rok a pol chodím pravidelne 3x do týždňa plávať a je to pre mňa terapia na telo aj na dušu. Len teraz si zmysleli, že v tých najhorších horúčavách dajú týždňovú odstávku 😠 😠 😠 A aby toho nebolo málo, máme aj týždňovú odstávku teplej vody doma 😠 . Ešte, že chodím do práce a mám sa kde sprchovať 😀 😀

rohlicka
4. júl 2012

@horseshoe podarene video .. 😀 😀 😀
jou a k tej bolesti probruska co som psominala .. sa riadne stupnuje na krce 😒 .. a spytam sa teba odbornicky .. aj ja zvyknem mavam prve dni STRASNE bolesti brucha pocas ms -- a opat zacinaju silne bolesti ako klasicky priznak pred-ms stavu .. ty si tiez do poslednej chili tvrdila ze citis ze ms prichadza .. spravadzali ta aj klasicke silne bolesti ci len taky pocit .. ze uz ide mrcha ..

lebo pre na to potom znaci ze mrcha je "za dverami"

horseshoe
4. júl 2012

@ataner81 Avoj draha, no to je dost, ze si sa tu ukazala 😀 😀 😀 😀 no mozno tie bolesti znamenaju aj daco ineho, vsak kukni na mna 😉 😉 😉 Kazdopadne drzim palceky 😉 😉 😉

horseshoe
4. júl 2012

@drobca07 aha, tak to uz coskoro 😀 😉 😉 😉

horseshoe
4. júl 2012

@brumka no super, to je paradicka to plavanie - ohromny relax a trening celeho tela 😉 😉 😉 😉 Joj, aj ja by som mala - chrbat mam jak paragraf 😖

brumka
4. júl 2012

@ataner81 jasom sa nikdy nechodila nikam kupat ani ako dieta, vodu milujem len musim mat plavecke brile ja plavec zaciatocnik
@horseshoe chrbat napodobne, ja to beriem ako relax a chcem spevnit telo lebo som schudla ale nie do svalu na objeme

ataner81
4. júl 2012

@horseshoe ahoj maminka 😉 V nedeľu som skôr skončila lebo prišiel drahý, v pondelok som bola na manikúru a u kaderníčky s kamoškami a včera som bola v práci asle dnes sa vám už môžem naplno venovať. Síce len do 4tej lebo idem do nočnej ale aj to je niečo, no nie 😉 . Zajtra idem sa kamoškou na Bukovec okúpať sa a poopaľovať, ak to ovšem v tej horúčave vydržím.
Ja inak moja pochybujem, že je to niečo iné ako mrcha lebo tento mesiac bol sexík len párkrát a aj to nie vtedy, kedy mal byť(pracovná vyťaženosť polovičky 😢 ), jedine že by zabral ten zlatý dážď čo tu minule pršal a ten ma oplodnil 😀

drobca07
4. júl 2012

@horseshoe tak tak, už len to nekonečné čakanie vydržať..... 😒

horseshoe
4. júl 2012

@rohlicka vsak mile videjko? 😀 a ktohovie, mozno to tak v reale aj naozaj je ako na tom videu 😀 😉 😉 😉
K tym bolestiam - no ja som mala stale bolesti podbruska, ale viac menej na tej istej urovni - teda sa nestupnovali , a to som furt cakala, ze sa to zacne viac a viac stupnovat - bolo to niekolko dni pred ocakavanym dnom mrchy. A potom sa pridalo aj to tahanie vo vajecniku. Ako neprepuklo to cele do tej brutalnej bolesti, co mavam cez mrchu. Takze tak som to mala ja.
Vsak este nehadz flintu do zita, uvidis, ci sa ti spusti aj krv - az vtedy je po funuse 😉

horseshoe
4. júl 2012

@ataner81 maminkou ma je este straaaaaaaasne skoro nazyvat 😉 😉 😉 nechcem sa vobec unahlit ale zaroven sa nechcem stale strachovat, chcem si proste zachovat taky zdravy pohlad na vec 😉 Joj, no aj ja by som sa opalovala, ale zial v mojom stave to nie je mozne. Mozno len chvilku sa vystrcim max. pol hodinku, ale v overale samozrejme, nie v plavkach. Nech chytim trosku D-vitaminiku.

No ale to zalezi, ci bol keksik v spravny cas, vies ako - mozes sa snazit cely mesiac ako blazen a nic a niekedy staci aj raz v spravny cas a je to tam 😉 😉 vyckaj casu a uvidis. hehe, ze zlaty dazd 😀

rohlicka
4. júl 2012

@horseshoe po funuse 😀 😀 😀 aspon ze mas dobre vyrazy .. hned sa clovek na to pozrie s umesvom 😀 😀 😀 nj doteraz to bolo prilezitostne pichanie - pobolievanie , a teraz mozno hodku dozadu uz sa zacina pomalicky stupnovat .. mrcha ma prist az piatok .. ale kedze min cyklus sa predlzil emskanim .. ocakavam uz cokolvek ..

ataner81
4. júl 2012

@horseshoe pochybujem, že bol sexík v ten pravý čas ale nevadí, veď september to istí 😉

horseshoe
4. júl 2012

@rohlicka ty nepouzivas vyraz "po funuse?" 😀 😀 😀 😀 to mi furt a to si este nepocula kopu kadejakych inych, co som prebrala od mojho draheho - na tom by si sa chechtala 2dni 😀 😀 😀
Uvidis, mrcha je zakerna - vie kadejako balamutit a potom ked je clovek najviac namotany, tak sa madam dostavi v plnej krase 😠 😠 😠 Ale ako vravim - este nie je po funuse 😀 😀 😀 😉

horseshoe
4. júl 2012

@ataner81 tak, tak, uzi si posledne bezstarostne leto, kedy mozes robit prakticky cokolvek, co si zamaneš 😉 😉 😉 moja sestra, co ma 2 male deti, mi to zdoraznovala zakazdym, ked som zacala vzdychat, ako by som uz aj ja chcela mimi 😉 😉 😉 Este teraz mi v hlave rezonuju jej slova:"Len si to uzi, segrik, kym je cas" 😀 😀 😀

ataner81
4. júl 2012

@horseshoe užijem, užijem veď je to posledné leto v dvojici. Už nikdy také nebude 😉 😉

brumka
4. júl 2012

@horseshoe neber to tak tragicky ja mam jedno dieta a uz teraz dohanam co som zameskala, destvo bolo take pracovite, a ako som sa osamostatnila tak skola/praca, prisla dcera tak povinnosti a teraz posledny polrok si len uivam v trojici ale mne to staci 🙂

drobca07
4. júl 2012

☹ práve som sa dozvedela, že zajtrajší voľný deň strávim v práci 😠 😠 😠 ....fakt sa teším 🙄 a to som si už robila plány kam s drahým pôjdeme 😖 fnuk fnuk.....

rohlicka
4. júl 2012

@horseshoe ale poznam to slovo - len straaaasne dlho som ho nepocula .. kludne pouzivaj vsetky vyrazy .. dobre to tu potom spestrujes .. a chechtam sa tu v praci ako zmyslov zbavena 😀 😀 😀

nj nie je po funuse.. nadej umiera posledna 😉

leonetka
4. júl 2012

@kapokapo jeeej, len som sem rychlo nakukla a precitala tvoj prispevok. normalne aj mne slzy vyhrkli. to musi byt uzasne vidiet novy zivot. som dojata. vela zdravicka prajem a len tak dalej. 🙂