Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@drobca07 pozri sa na to takto .. ak by sa to nahodou nepodarilo teraz .. vezmi si vsetko info co ti tento mesiac prisniesol .. napr. ta grepova stava - mozno toto ti porspeje dalsi emsiac .. nevesaj hlavku .. mam pocit ze ty si ejdna z tych co makala na uspechu cely mesiac aj napriek horucavam 😀 😀 😀 nic ta neodradilo (teda vas) 😎
@drobca07 no moja mila, moc rozmyslas. a co ak ta o 2 mesiace zrazi auto, hmmm? to sa tiez moze stat. Co ak je uplne zbytocne, ze sa tu trapis nad otehotnenim, ked ta nahodou o tie 2 mesiace zrazi auto. 😠 To nemozes takto premyslat nad katastrofami, ze by ste nedajboze nemohli otehotniet vobec. Ked otehotnies, este len pocitis, co je to strach - nie je to mimomaternicove? co ak ho neuvidi doktor na utz? co ak potratim do 3.mesiaca? co ak mi vyjdu zle tehotenske vysetrenia? co ak doktori dodrbu moj porod? atd, atd...Aj mna napadnu taketo myslienky, ale velmi, velmi rychlo ich zazeniem kade lahsie 😠 😠 😠 Nevieme, co nam prinesie zivot, musime preto udalosti prijimat tak, ako prichadzaju, aj tak nezabudaj na stare zname: co ti je sudene, to ti je dane alebo po krestansky - aj tak bude len tak ako Panbozko da 😉 😉 😉 😉 Dufam som nebola moc tvrda 😀 😉 😉 😉
@horseshoe ja to všetko beriem, a všetko prijímam tak ako to proste je, len rôčky idú a keď si to uvedomím, že kvôli chybe lekárov som "zahodila" 7 rokov.... :(....tak ma už napáda všetko....ono to prejde, len proste teraz to na mňa tak "prišlo"....ale viem, že aj zajtra víde slnko a bude dôvod na 🙂 😎
@rohlicka tak, tak, zijeme pre dnesok 😉 😉 😉 uz zajtra sa moze nas zivot od zakladov zmenit - napriklad staci len mala nepozornost nejakeho vodica.
@drobca07 Ja ta plne chapem, aj na mna doliehali a doliehaju obcas taketo pocity, ale nevedie to nikam. Ja tomu verim, ze sa vam to babenko podari a strasne drzim palceky. Len sa netreba strachovat (i ked chapem tych 7rokov), lebo aj to vytvara bloky v hlave a vies, ze mozog reguluje vsetky hormonove pochody v tele. Takze kludna, pozitivna mysel je zakladom uspechu 😉 😉 😉
@brumka s mojím bývalým mm sme mali snahu o bábo - ale tak s prestávkami, lebo sme pracovali aj každý preč medzi tým, ale keď to z toho stále nebolo nič, tak nám to už nedalo a šli sme na všetky možné aj nemožné testy, nakoniec nám nevyšla "kompatibilita" či ako sa to volalo - to znamená, že každý z nás detičky mohol mať, len sme ich nemohli mať spolu.....viedlo to potom aj k rozvodu....tak preto teraz všetky tie obavy.....ale podľa dr. by teraz malo byť všetko oks....
@drobca07 aha, o tom som daco pocula aj v okoli mam takych co potom otehotneli ani nevedeli ako... ale to je dlha historia a inac manapadlo mam kamaratku co tiez nemohla otehotniet ma druheho manzela uz niekolko rokov a otehotnela na prvy sup cez umele oplodnenie a to je tiez moznost. proste dotlacit spermije tam kam maju ist
@brumka ja viem že aj UO je možnosť, ale mne sa to ešte aj s mm priečilo a dobre, že sme tam vtedy ani nešli, boli by to iba zbytočne vyhodené peniažky a možno ešte väčší smútok.......teraz to tiež ešte nechcem, ved sa snažíme od marca, tak to ešte nie je taká strašne dlhá doba a možno by to šlo, možno sa len nevieme "trafiť do správneho dňa" 😉 ....a pri mojom rozpätí cyklu môže byť ovulka hocikedy, vyhádzala som veľa peniažkov za testy, tak som si už tento mesiac nemerala....len sme keksíkovali ked sme mali chuť 😅 , tak keď nie teraz, tak snáď nabudúce....
@horseshoe to je krásne, ja som ale až do konca dúfala , že snáď to výde, preto sme na adopciu nepomýšľali, a keď sme sa to dozvedeli od lekára, s mm to už nebolo dobre, veľmi sme sa odsudzili, nechcel o adopcii ani počuť....tak sme to vzdali úplne (aj keď sme sa ešte dosť dlho pokúšali spolu fungovať, ale proste to už nešlo....)
....preto keď si to zoberiem spätne mi tých 7 rokov pripadá ako večnosť....vytrápila som sa už dosť a chcem byť už iba šťastná 🙂
@drobca07 no ja som mala tiez pocit, ze my sa raz nevieme trafit do toho spravneho dna a preto mne dost pomohli tie ovu testy - robila som si ich len jeden mesiac a hned som vedela, kedy bude ovu. Ale mne vysli pozitivne len jeden jediny den - takze som to mala jasne. A keksikovali sme v den zistenia // ciarok na ovu, na druhy den rano - vtedy prebiehalo vypustenie vajka (mala som velke bolesti vo vajecniku, ale donutila som sa keksovat, lebo som niekde na nete citala, ze akysi doktor -odbornik radi sexovat vtedy, ked to najviac boli), no a potom este aj den po ovu. Ale este sme aj cely ten tyzden pred ovu. asi tak kazdy druhy den.
A raz sme pouzili aj ten gel Pre seed - to bolo myslim tesne pred ovu. Tak neviem, mozno pomohol aj ten. Najlepsie je, ze teraz mi este zostalo 8 tub balenia toho gelu a neviem co s nim 😀 Ale ja som mala aj vela toho cervikalneho hlienu, tak neviem ci to bolo len tym gelom, tazko povedat...
@drobca07 no ja chapem, taka vec zamava s kazdym manzelskym parom, ten kto si tym nepresiel to nedokaze ani pochopit. To je strasna rana pre tych dvoch a len maloktory vztah to vydrzi. Je to za tebou, teraz ti zivot priniesol noveho partnera a s nim to uz vyjde ci babatko ci zivot samotny
a ten manzelsky par v nasej rodine - oni su uz teraz starsi - maju uz cez 50rokov a tie deti su uz dospele, maju teraz uz aj vnucatka.
ahojte🙂 vcera sme boli s malym na kupku🙂 dnes u babky... ani som sa sem nedostala... a este aj tolko stran pocitat... zajtra je volno...muza mam doma... v piatok vas dobehnem🙂
@drobca07,@motorka32 ktovie,mozno budem testovat s vami... aj ked som mala v polke cyklu krvacanie spinenie a tri dni z toho take silnejsie...akoby z alchemilky precistovanie...tak ani neviem,ci mrska mam dostat teraz 5.7. alebo az o dva tyzdne neskor... inak mavam cyklus ako hodinky... tiez by som tak chcela dve ciarky...ale mam uz pocit,ze z tohoto cyklu nic...
@drobca07 teraz citam tvoj prispevok... akoby moje pocity,ked pred paru rokmi... po MA a troch mesiacoch snazenia som sa rozviedla a potom som mala 27 na krku a bez chlapa rozvedena a tuzba po deculku...a tie myslienky,... a kamaratka jedna z najlepsich mi napisala smsku,ze sa jej narodilo dievcatko v tu chvilu.... a mne bolo do placu... tusim som aj plakala... strasne pocity... ci sa mi vobec podari mat babo... ci mi je to sudene... ale do roka som nasla mojho muzika a do roka dalsieho sa nam narodil krasny chlapcek🙂)) vtedy bol ku mne osud zhovievavy a babo sa nam podarilo na prvy sup ....aj som vedela ake je to stastie,ze sa tak hned zadario...vsak aj teraz 3 mesiace a zatial nic.... ja viem,,mam aspon jedno... ale chcela by som este k nemu surodenca,nech nie je neskor sam... a nech ma do zivota viac skusenosti ... teraz ma deculo moje takmer trojrocne odhana z PC... akurat... robi kuk raz z jednej strany raz z druhej a odtlaca ma prec....
verim,ze aj tebe sa zadari a stastie sa na teba usmeje🙂 uz aj to je velke stastie,ze si nasla samu seba a si teraz so skvelym muzom, predsa na teba niekde cakal🙂)))))))
@tatarida Ahoj!Gratulujem k tehu a prajem bezproblémové krásne tehulkovanie🙂
@drobca07 Neboj,ke´d nebudeš často myslieť príde aj vytúžené bábätko,skús si nájsť nejaké hobby alebo šport ktrý by Ti myseľ zamestnal,aspoň na jeden cyklus a sná´d to príde 😉 .Držkám palčeky🙂
@deculko Nevešaj hlávku,ak nie tento cyklus tak budúci určite 😉 Držkám palčeky🙂
Dobré ráno babuľky, tak z ničoho nič hlásim 1DC, mrcha v noci došla sviňa jedna..... 😒 , bez žiadnych príznakov!!!! proste iba tak drzo!!! ...ani teraz necítim vôbec žiadnu bolesť ničoho.... takže minulý cyklus bol presných 30dní, t.j. kratšie ako obyčajne..... takže ešte stále som "snažilka" .....cítim aj sklamanie, ale čo už.....aspoň mám dnes v práci veľa roboty tak na to veľmi nebudem stíhať myslieť.....
a vy ako moje zlaté spolubojovníčky? 🙂

@drobca07 to poznam ten stav ked sa vratis do reality snazilky .. ale neboj .. mozno budes pripad ako @horseshoe do posledneho dna nam tvrdila ze caka mrsku . vsetky priznaky mala na to .. a pozri na nu .. na šikulku 😎 😎 😎 vzorovy priklad .. 🙂