Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Baby tato skupina je naozaj magicka....ja som sa sem pridala asi tak pred mesiacom aby som sa nakazila aj ja vírusom co tu lieta 🙂 a pozrite sa ako rychlo sa to podarilo...takze vsetky snazilky nebojte sa tato skupina je taka plodna,ze aj vy butede za chvilku tehulky 🙂 budem vam vsetkym drzat palceky 🙂
@slavkaadusko gratulujemmmmmmm 🙂)))))
Ahojte ženušky moje. Včera som si užívala vody a slnka(toho až príliš-domov som došla červená ako rak), tak som si nemohla plniť svoje tabulkovské povinnosti 😀 😀 😀 . Ja mám bolesti podbruška-jasný príznak blížiacich sa krámov a bolestivé prsia. 9-10-11.7 to príde. 😢 😢
@slavkaadusko blahoželám moje. Slabá ale krásna čiaročka. Je to tam jednoznačne. Super, teším sa s tebou 🙂 🙂 🙂 🙂
Nojnovšia tabulka babulky. To bude na druhý týždeň testovania 😀 😀 😀.@veonka a @sabaka kočenky napíšte nám prosím dátum neočakávanej 😀mrchy
@mamkabeika 27.6 rak
@motorka32 1.7. škorpión
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 6.7. býk
@zora256 9.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@jeackynka 20.7 baran
@alicek14 28.7. baran
@brumka 27.7. kozorožec
@veonka ?.7 vodnár
@sabaka ?.7. panna
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@drobca07 3-5.8. baran
@slavkaadusko gratulujem 😉 😀
@slavkaadusko gratulujeeeem 😀 😀 😀 je to uzasne, ciarocka je tam bez debatky, aj ked trochen slabsia, ale ona zosilnie 😉 😉 😉 Kolko dni ti meska mrska? A bola si uz u dokiho? Ja som si nasla // ciarky v nedelu - to mi mesklala asi 1den. Potom som robila test v stredu - ciarka bola uz dooost silna a dneska rano som si tiez spravila a to uz boli riadne tlste kolajnice, ze mi skoro oci vybili 😀 😀 😀 K dokimu som mala v plane ist teraz v pondelok, ale asi ma dovo, lebo sa mu nemozem dovolat. Takze zase len cakat a cakat...Modlim sa, aby sme mali vsetko v poriadku a tehulkovanie nam hladko odsypalo 😉 😉 😉
@ataner81 No aj ja by som sa opalovala a kupkala pri bazeniku, ale nemozem 😖 😖 vidis, to su tie vyhody netehuliek. 😉 😉 😉 😉 Ja budem cele leto chodit biela ako veduca vapenky 😀 😀 😀 😀
A k tym bolestiam - nevies draha, nevies, ja som nevedela do ostatku, co sa mi z tych bolesti vyvrbi a vidis 😉 😉 😉 A to som ich mala tyzden pred ocakavanym dnom mrchy. Takze nic este nie je stratene 😉 😉 😉
@sanchez81 @rohlicka neviem, kto sa to tu pyta, tak pisem vam obom 😀 😀 😀 neviem, ako by mal vyzerat tehu vytok, ale mne sa zacalo tvorit daco take tento tyzden - je to priehladny a klzky vytok - skoro ako ten pocas ovu (neskusala som, ci sa taha, ale asi nie...) Inak som zacala byt doost unavena - chodim spavat so sliepkami, moj muz sa na mne len smeje 😠 😠 😠 😀
@horseshoe o spaní mi ani nehovor. Cítim sa ako kojenec. Dnes som spala do deviatej, lebo koooooooooooooonečne mám prázdniny. Ale môj deň vyzerá asi takto: ráno vstanem, najem sa, dačo porobím, mrknem na koňa a začnem byť ospalá 😀 Pospím si 2 hoďky, dačo porobím, mrknem na koňa a som zas ospalá. Podriemem na gauči, príde mm, trochu sa mu povenujem, pozhovárame sa. Je podvečer a mne sa zas drieme!Rozmýšľam, čo budem robiť v noci, keď toľko spím! A čuduj sa svete, ideme spať a ja som do 5 minút tvrdá a spím sladko až do rána. Cikanie v noci nerátam, idem aj 3x, ale idem po pamäti 😀 😀 😀
@horseshoe veď kúpať sa a trošilinku opalovať môžeš. Včera som tam videla aspoň 4tehulky v rôznom štádiu tehotenstva. Samozrejme sedeli pod slnečníkom alebo len chvílku na slnku ale kúpali sa bez problémov. Teraz existujú tampóny na plávanie a sú tuším aj pre tehule. ja si ich kupujem k moru. Ako inak, mrcha príde uprostred dovolenky 😠
@sanchez81 No pekne, tak sme na tom obdobne 😀 😀 😀 ja tiez tak, az na to cikanie - to sa mi sice trochu zvysila potreba, ale nie nejako brutalne - skor si myslim, ze je to kvoli tomu, ze pijem vela vody, lebo je teplo. A ze tehotenske chute? Pcha, ja nemam ziadne chute - mam pocit, ze vsetky jedla stracaju svoju chut - dnes som jedla na ranajky rozok - no taaak som ti ho dlho omielala v hube - pripadal mi ako taka rezlina 😠 😠 😠 Najhorsie su vzdy ranajky, potom sa to uz trochu rozbehne... 😅
@horseshoe Tak s jedlom ja vôbec problémy nemám 😀 Chutia mi zdravšie veci-asi intuícia, takže jem ovocie a zeleninky veľa, ale v zásade nemám problém s ničím 😀 Ja som práveže stále hladná. Musím niečo zjesť každé 2 hodiny aspoň jabĺčko alebo nejakú drobnosť, ale musím.Včera sme si ľahli do postele a moje brucho sa začalo zvíjať od hrozných hladových kŕčov....no a tak som nacupitala do kuchyne a spravila si chlebík s paštétou a paprikou. A žužlala som ho v spálni v posteli. Môjho drahého už nič neprekvapí. Len mi povedal, papaj moja, zavrel oči a spal. Ja som dožužlala, zavrela som oči a zaspala som tiež 😀
@ataner81 no ved trosku opalovat ano - ved vitamin D treba hlavne preto, ze z kosti je brany vapnik v tehu, a ten tak lahko nedoplnis. no a to kupanie - ja ti mam taku floru v buchte, ze ja velmi lahko cosi drapnem. Konecne sa mi nedavno podarilo vymanit z kadejakych mykoz, takze v tehu to urcite nepotrebujem. Tie tehu tampony poznam, no ale nepride ti, ze z tych tamponov skor cosi drapnes? Ved tie tampony sa nacecaju tej inifikovanej vody a v buchte, kde je teplo sa veselo siria raketovou rychlostou. Jedine ich furt menit zakazdym co sa namocis. I ked aj tak...Ty s nimi mas dobre skusenosti? Ale nevies, ci mrcha pride, neries 😎 😎 😎 😎 😉
Hlásim stále žiadne príznaky, 37.DC, test negatívny ☹
@horseshoe Možno sa len rozbehneš. Mne sa tá žravosť, tiež začala len teraz 😀 K tým tampónom-sú to špec. tampóny napustené vazelínou, t.z., že nenasajú vodu z bazéna, preto si chránená. Sú drahšie, ale určite bezpečnejšie ako klasické tampóny. Skús sa spýtať v lekárni. Ja ale plávať nechodím, ledva prejdem do obchodu a späť. Jednoducho vonku nevydržím, keď je taký hic. Nerobí mi to dobre, radšej sa zavriem doma a zatiahnem všade žalúzie. ale každá sme iná 😉
@mamkabeika a kedy ti mala dojst? 37dnovy cyklus je uz dost dlho.
@horseshoe mám s nimi skúsenosti. Sú napustené nejakým gélom a nepustia vodu do seba-ak ich samozrejme nemáš celý deň. Ja som veľmi náchylná na kadejaké mykózy a iné choroby, takže si dávam sakra pozor. Tie tampóny kupujem tak či tak, lebo ak bude všetko v poriadku a ja budem tehulka, tak budem chodiť plávať na plaváreň ako do teraz. A riešila by som to tampónmi aj pri mori ak by mrcha neprišla 😀
@sanchez81 dikes za radu s tymi tamponmi - skusim sa popytat 😉 😉 😉 😉 no s tou zravostou - to mozno bude tak, ako pises - ze sa to este len rozbehne 😀 a potom budem este len skučať 😀 😀 😀 no ja by som zase chodila plavat - hocijky pohyb by mi dobre padol. Sla by som si zacvicit do fitka- nemozem, sla by som sa pobicyklovat -nemozem, sla by som si vecer zabehat-nemozem....Ja som bola dost aktivny clovek pred tym, a teraz nic nemozem, ale okej, vydrzim kvoli babatku aj nemozne. 😉 A to plavanie sa vraj pre tehule odporuca - tak aspon to 😉 😉 😉 Esteze viem o tych tamponoch vdaka vam 😀 😉 😉 😉
@horseshoe od 28.-33. DC Už 35. DC málokedy
@mamkabeika no to mas velmi podobny cyklus ako som mala ja. tie 35dni bolo maximum, a to sa mi stavalo malokedy, vacsinou ked som bola v ten mesiac chora. A testik nebude? 😉 😉 😉 Uz by mal cosi ukazat... 😉
@ataner81 Nerobia to, lebo majú strach. Je to prirodzené aj ja sa bojím. Dnes každá druhá žena potratí bez príčiny. Keby mi dr. povedala, že mám celé tehotenstvo jesť suchý chlieb, tak to urobím. Tehotenstvo nie je choroba, ale materstvo je obeta. A začína sa práve tým tehotenstvom 😉

@slavkaadusko jasné že je TAM!!! 🙂 🙂 🙂 gratulujem mojka a želám všetičko len to najlepšie, hlavne to zdravíčko pre oboch 🙂 🙂 🙂