Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe take pobolievanie bruska a aj neskor to tak bude... bude take natahovanie svalov,ktore drzia maternicu,ta sa pomaly zvacsuje... a to pobolieva... si pamatam,jak som sa ja v piatom mesiaci vystverala do kopca po lese... a to ma to vtedy dost uz zabolelo.... vsetko s mierou... do sauny by som tiez nesla a ani opalovat by som brusko neopalovala...ako som minule na kupku nejake tehulky videla...
ja zatial mrsku nemam... ale u mna sa to moze posunut do toho 14.-19.7.... to mam potom casu....... tiez by som ten cas posuvala... asi sa mi ten cyklus schvalne teraz rozhadzal,ze som bola na to moc upriamena a takto si mozem piskat,ze kedy mal ovulku a kedy mam dostat...
@horseshoe citam vas dozadu;))) vsak som nejaky rak... a jak tak citam, narazam na svoje skusenosti z tehu... ja som casto chodila cikat od zaciatku tehu a to brusko predsa este nikam netlaci...ale je to z toho,ze je to tam dole cele prekrvene.. aj v casakoch som to citala,ze je to preto...potom neskor to chvilu ustane a ked je brusko velke,tak je to cikania opat castejsie...
@ataner81 ja som testovala... tusim toho 2.7. a nic... teraz sa drzim.. netestovat...vsak tie testy nie su lacne ..z materskej ich kupovat... este doma jeden mam..uvidim,kedy to uz nevydrzim... ale este dnes ak by som mrsku dostala,este by to bolo ten 30DC... tak este je to bezne v norme podla starej pravidelnosti.... inak teraz absolutne ziadne priznaky necitim.. a aj som kludna...volajako az prilis...hoci vcera som kusok na mojho muza vrcala... takze ktovie... ked testnem,tak sa priznam,ze som nevydrzala🙂))
@horseshoe super, tak ja to s tým grepom vyskúšam, ale asi až Ďalší cyklus, ak bude treba 😀 , lebo teraz už práve ovu prebieha, hlienik som mala už 3 dni a dnes už nie je, včera sme snažili, tak dúfam, že ovu bola. Aj keď ovu bolesti podbruška cítim aj dnes. A to už je 3 dni bolesti. Tak nevim. Dnes asi otestujem ovu, čo mi vyjde z testíkov. Jaj moja, tak by som si priala zaradiť sa už k vám, tehuľkám 🙂 😵
@veonka drzim palceky, dufam, ze ti pomoze tak, ako aj mne 😉 😉 😉 neboj zaradis sa coskoro, len treba verit 😉 😉 😉 ale //ciarkami sa to este len zacina, uz teraz vidim, ze to nebude lahke, a tak ja zase budem rada, kedy sa zaradim uz k maminkam 😀 😀 😀 😉 😉 😉 Ale este je predo mnou dlllllha cesta 🙂
@horseshoe blahoželám a aj všetkým ostatným kočkám, ktoré sa dočkali //. Konečne som sa dostala k netu a nemôžem Vás ani dočítať ale to podstatné mi neušlo a vidím, že sú zasa nové a nové tehuľky, čo je super 😉
Vidím, že si písala o tom gély Pre seed... ja mám dostať menzes okolo 10-teho. Keďže ju určite dostanem, ak chceš, mohla by som si ten gél od teba kúpiť (ak si ho už nepredala). Už dávnejšie som o tom rozmýšľala, keďže mám málo plodného hlienu. Ak to teda dostanem dohodneme sa?
@linddi jej, dakujem moc 😉 😉 😉 jo, uplne sa to tu zahlcuje tehulkami, takze mas velku sancu, ze sa nakazis aj ty 😀 😀 😀 😉 😉 😉 Jasne, ja budem len rada, ak si zvysok gelu odo mna kupis. Nemusis sa bat - je to 8 tub toho gelu, ktore sa pouzivaju jednorazovo. Ja som jednu uz minula, bolo ich 9, takze zvysnych 8 ti mozem predat. Ten gel okrem toho, ze spriechodnuje cestu spermiam ku vajicku vraj obsahuje aj nejake latky, ktore vyzivuju spermie a tie tak mozu v tele prezit dlhsie ako za normalnych okolnosti. Ktohovie, mozno pomohol aj nam, lebo sme ho pouzili v ten den, ked som si nasla // ciarky na ovu teste a na druhu den bola ovulacia. Samozrejme, predam ti ho za poooodstatne nizsiu cenu 😉 😉 😉 Potom napis a jasne, ze drzim palceky, aby ti mrchana neprisla 😉 😉 😉
Ahoj žienky .. hlasim 28DC (z28/29 dni) .. noo uvidim par dni ako sa bude spravat moje telo .. zatial ma zvykne pobolievat podbrusko - obcasne - pocas dna - ustali sa to po nejakej dobe alebo ked si lahnem .. (teraz napr neboli).. ale viac menej aj pred ms stavy - minule mi meskalo 6 dni a aj tak prisla ( priznaky podobne ako mam momentalne) - tak KEBY NIECO 😎 o tyzden v piatok 13-ho testnem .. 😀
@drobca07
@brumka
@ataner81
@sanchez81
@zora256 dakujem vam vsetkym velmi pekne 🙂
@horseshoe tak dnes je to 10 den co meska,ja som si uz robila 3 testy a na kazdom som mala len take slabe ciarky,ale to neva hlavne ze su tam 😉 ty si mala uz v tu medelu riadne silne ciarky 🙂 ja idem k dokimu vo stvrtok.teraz mi to vychadze ze som v 5tt a 4 dni,ty si v kolkom???
@slavkaadusko no asi si mala ovu neskor alebo ti pomaly stupa Hcg.vobec sa kvoli tomu neznepokojuj a neries. ja som podla tej tehu kalkulacky 5tt+2dni. to sme inak riadne narovnako 😀 ja som mala ovu na 18.dc a ty?
@horseshoe skor mi asi pomaly stupa Hcg,lebo ovu som mala na 14dc...tak to sme isto narovnako 🙂 teraz len dufajme aby bolo vsetko v poriadku
KONEČNE UPRESNENA TABULKA 😉 😉 😉
.. tesime sa na dalsie uspesne snazilky s // 🙂
@mamkabeika 27.6 rak
@motorka32 1.7. škorpión
@deculko 5.7.-6.7. rak
@rohlicka 8.7. býk
@zora256 9.7. baran
@ataner81 10.7. panna
@linddi 10.7. baran
@jeackynka 20.7 baran
@alicek14 28.7. baran
@brumka 27.7. kozorožec
@veonka 23-25.7 vodnár
@sabaka 27-28.7. panna
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@drobca07 3-5.8. baran
(opravila som svoj termin - pretoze som zistila ze mam 30DC a nie 28DC - takze zatial nemeska 😠 )
Takze dnes mam 15 DC,vcera podla teploty prebehla ovulka,aj ked hlien uz bol v nedelu,tak uvidime,inak tento cyklus trochu v snazeni sme polavili,lebo tie horucavy boli neznesitelne,takze by bol zazrak keby nieco bolo,myslim ze ked vcera prebehla ovulka tak uz sa ani velmi snazit netreba 😀 inak blahozelam vsetkym tehulkam 🙂
@tatiana77 Ahoj!
Díky😀,no tak uvidíme,ako bude toho 9.7.,ja lenže som tu moc a nanič iné len nemyslí,len či som tehu alebo nie,tak preto som písala,že ak dorazí ms,tak si dám voľno na jeden cyklus,či to pomôže nemyslieť na bábo🙂
@jeackynka No ak si mala pozitívny test včera,tak ste sa mali snažiť buď deň pred alebo dnes,alebo hoc včera,držkám palčeky aby sa vám podarilo 😉
Ach baby,keby ten čas šiel trošku rýchlejšie,lebo mi je po večeroch hrozne na grc☹a bradavky ešte viac bolia ako doteraz,a to pichanie tiež po večeroch príde,keď už som unavená a keď si ľahnem spať,zato ráno skôr ma bolí brucho ako na ms,tak neviem čo si mám už myslieť...je to na zbláznenie...No tie bradavky ma len pri tehu boleli tak a pichanie tiež tak bolo ale vtedy mi bývalo zle ráno a nie večer,a bolesti na ms,som fakt mala aj pri tehu,no neviem ak nepríde naozaj ms toho 9.7,tak testnem radšej len 19.7.pre istotu,lebo pri malom mi test neukázal len na 3týždeň meškania,ale vtedy som ku koncu cyklu otehu a teraz ovu bol na 15dc podľa testu čiže na 16dc,ach jaj,keby to čakanie nebolo také zdĺhavé asi by som mala niečo robiť a nesedieť tuná každý deň 😝
@slavkaadusko gratulujeeeeem 🙂
dobre ranko, poslusne hlasim ze je mi totalne zle 🙂 doteraz najma poobede, vcera vecer ma zasa napinalo....dnes ma to chytilo uz hned rano.... 😒

@sanchez81 neviem čo je s nimi. Už dávno mali testovať a ukazovať // 😀 😀