Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@zora256 Ahoj,ja nastastie zdravotne problemy nemam ziadne,ani cysty som nikdy nemala klop,klop,na drevo,chodim pravidelne na preventivky ku gyndosovi,aj cyklus mam ako hodinky 28 a predsa da trosku nedari,aj ked este nie je dlha doba snazenia,nie je to od marca ale od maja,tiez som mala dlho antiku mozno aj preto,mala som zavedene teliesko mirenu,aj ked doki ppvedal ze mozem otehotniet hned po vysadeni,tak uvidime mozno sa potrebuje aj telo trosku spametat,mala som antiku asi 13 rokov,inak ja mam teraz druheho partnera sme spolu dva roky,on svoje deti nema tak pochopitelne ze po nich tuzi,aspon po jednom,ja uz mam dve z predchadzajuceho vtahu,ale to spolocne predsa len ten vztah upevni,je to take ine ked je spolocne dieta,tak drzim palceky tebe aj ostatnym snazilkam,vela uspechov a aby sme sa pomalicky presuvali do tej tehulkovskej tabulky 😀 😉
@jeackynka Ďakujem veľmi dobre vás chápem🙂.A ja zas od 11 rokoch chodím ku gynekolóvi,tak nie je to nič super,a takmer mesačne som tak od kedy som brala Hak od 17-tich aby som mala ppravidelnú ms,keďže som cykly mala od 11 rokvo až 2-3mesačné:-/A predca Hak to neupravila,len zastavila,normálne krvácania na to falošné od Hak,a po vysadení mám aj 52dňové cykly preto som sa vrátila k liekom na úpravu cyklu ako som brala pred tehu,aby som mala šancu aspoň ešte raz byť tehotná,predca my máme 2 súrodencov a nechceme aby malý bol jedináčik.Aj ja vám prajem aby ste mali aspoň jedno spoločné dieťatko 😉
@julinka88 Držkám palčeky 😉 ,majte sa krásne🙂
Ahojte dievcence takze pridavam sa zase medzi snazilky o babatinko sme vcera prisli ☹ ☹ ☹ hrozne to boli nechapem to ze preco zase my som nahnevana na cely svet 😠 ale musim ist dalej aj ked neviem ako verim ze do tretice bude uz vsetko dobre a moji dvaja anjelickovia nam skoro poslu surodenca lebo mamicka sa tu zblazni ☹
@simonkato ach boze nie...! je mi to velmi luto... verim vsak, ze sa znova podari a do tretice aj vsetko dobre dopadne. skusila by som na tvojom mieste trosku skumat, mozno existuje nejaka pricina, preco sa to zopakovalo a ak sa na nu pride, mozno sa bude dat predist problemom nabuduce. Ja som si na vlastnu paest dala robit nejake vysetrenia a prislo sa v podstate uplnou nahodou na ureaplazmy - udajne prave oni mohli byt sek.dovodom potratu. hlavu hore, my to tu este roztocime!
@mabika ahooj ja ti poslem udaje az ked mi potvrdi gyn. ze je vsetko v poriadku 🙂
@simonkato och..takto mi je velmi luto,budem drzat palceky aby sa to do tretice podarilo
@kapokapo
@ataner81
@horseshoe ....ahojte dievcence....ja si krasne uzivam slnieco, a teraz navecer ma napadlo ze vas tu kuknem ako sa mate....s priatelom snazime o sto dvesto....kadzy den od rana do vecera sme na kupalisku, vytesujem sa vodicke a opalovaniu....v stedu ma bere moj mily na 5 dnovy vyletik tak sa vytesujem ze si predlzim volno z roboty...😀...vy sa ako mate?..
@simonkato tak mi je to ľúto ☹ tešila som sa s tebou, je mi z toho ťažko 😔 Opatruj sa a užívaj si leto, anjeličkovia vám určite pošlú súrodenca 🙂
@simonkato ahojcek mojka. bozinku, je mi z tvojej spravicky hrozne smutno 😢 😢 😢 😢 Velmi som ti drzala palceky a silno verila, ze tentokrat to uz vyjde. Neviem si ani predstavit tvoju bolest a vsetko co teraz prezivas, a preto ani neviem, ake slovicka utechy by som ti napisala.... ☹ ☹ ☹ Jedine, co chcem, aby si to nevzdavala a bojovala a snazila sa o babatko dalej.
A tiez, ako pise @sabaka treba si dat porobit nejake speci vysetrenia, mozno to sposobuje nejaky bacil alebo ochorenie, o ktorom ani nevies. Mam znamu, co potratila 7-krat - hrozne cislo, ale vidis, aj takto vie byt zivot kruty. ☹ Ona dlho naliehala na doktora, aby jej urobil vysetrenia, ci to nieco nesposobuje. Samozrejme doktor dlho nechcel, proste nezajem a pianko 😠 😠 😠 , ale ked potratila 7.krat, tak jej navela urobil kadejake vysetrenia a zistilo sa, ze ma toxoplazmozu, ktora bola zodpovedna za vsetky tie potraty. Niekolko mesiacov sa liecila a po liecbe otehotnela a dietatko aj konecne donosila - teraz maju krasne babo.
Je aj dolezite, akeho mas gyndosa - ci je to fakt odbornik alebo je to nejaky priemerny doktor. Ked tak porozmyslaj o zmene, lebo dobry gyndos je zakladom uspechu. Ja teraz planujem dochadzat 250km ku gyndosovi, lebo je fakt odbornik a jednoducho nepoznam lepsieho, vela zenam z okolia pomohol, a preto by som sa bala zverit do ruk nejakemu inemu.
Drzkaj sa a chodievaj k nam do diskusie castejsie 😉 😉 😉
@franica joj, zlatko tak uz si domka a parada, ze sa pomalicky zacinas citis lepsie 😉 😉 😉 a ked tak citam tvoj prispevocek, tak vidim, ze si plna elanu do snazilkovania 😉 😉 😉 Treba vsak vyckat trochu casu, ktory si nastastie mozes sprijemnovat kadejakymi letnymi aktivitkami ako opalko, kupko, grilovacky, atd. atd. 😉 😉 😉 Tiez by sa vam sikla aj nejaka dovolenocka, tak ak je to len trochu mozne - niekam sa s drahym vyberte. 😉 😉 😉
Moc sa tesim, ze si tak dobre naladena a drzkam ti silno palceky 😉 😉 😉
@werusss no pekne si to uzivas draha 😀 😀 😀 normalne ti zavidim. ja som cele dni zalezena za stiahnutymi zaluziami a polihavam ako take stare psisko 😀 😀 😀 Byvam teraz velmi unavena, aj ma pobolieva podbrusko, takze sa setrim. No a zajtra idem prvykrat ku gyndosovi. Modlim sa, aby bolo vsetko ok. Uvidime, co mi povie aj na tie bolesti a vsetko. Potom dam vediet 😉 😉 😉
@horseshoe gyndosa som zmenila po tom co sa nam stalo s malickou.S tymto som velmi spokojna on za nic nemoze.Vsetky vysetrenia mi robili hematologia infekcne genetika vsetko v poriadku jednoducho pri malej to bola nahoda a teraz netusim ☹ V piatok idem na kontrolu da dake vitaminy na zotavenie a snad pomoze verim tomu ze ano.Som smutna velmi smutna ale musim ist dalej.Zajtra tu budem mat synovceka tak snad pridem na ine myslienky.
Dakujem vam vsetkym dievcence za podporu snad bude dobre casom...
@horseshoe
ahojky, prepac ze tak neskoro, ale az teraz som tento prispevok uvidela 🙂 co mi povedala, ze mam cokolvek moze ovplyvnit moje hormony, napr.vela kavy,aleba fajcenia, stresu alebo aj cukru. dala mi multivitaminy, ktore som brala asi dva mesiace, a myslim ze teraz je vsetko ok, lebo pred tyzdnom som si spravila 4 teh testy, a vsetky pozitivne. teraz len dufam, ze sa to tam male udrzi 🙂 drzim Ti palceky
@simonkato tak predsa ☹ ☹ Hocijak človek ráta s tým, že "to najhoršie" ešte nemáme za sebou, aj tak je ťažké zmieriť sa s tým, že to už nie je...mne sa to stalo raz, tak ti verím, že opakovane je to stále horšie. Ako vravíš, musíš ísť ďalej ako my všetci, čo sme na tom podobne...
...no ja sa držím celkom statočne, chystám sa na tú kontrolu zajtra. Ono si fakt hovorím, že to nezmením a je tu leto a to všetko, potom občas zase dojde depka, že prečo, ako...a že nechcem čakať, samozrejme aj slzy boli...ale zase si len nepomôžem, tak to skúšam prebiť tým letom. @horseshoe dovolenka bude, len v septembri, tak dovtedy sa treba ešte nejak rozptýliť....už nech sa mi aspoň rana hojí, takéto super leto tu už dávno nebolo a ja sedím zavretá doma. No čistý trest tieto posledné 3 týždne...čas na zmenu 😉
Joj, dievčatá, zajtra idem opäť testovať, 🙂 Zrejme som dostala mykózu 😒 (ešte som to nikdy nemala, tak sa v tom nevyznám) musím zajtra bežať k zastupujúcemu gyndošovi, tak aby sme vedeli, na čom som, lebo zajtra som už 40 DC 🙂
@mamkabeika drzim palce na zajtrajsie testovanie 🙂 a mykoza byvava sem-tam aj sprievodnym javom na zaciatku tehu - zeby? 😀
@sabaka Tak by sme chceli 😀 už od januára kukám na 1 čiarku. Ale radšej sa nejdem tešiť, lebo sklamanie potom býva väčšie.
@mamkabeika zajtra sem hned zrana mrknem a cakam pozitivne spravy 🙂 po smutnych oznameniach v poslednych dnoch vyslovene potrebujeme dobre, povzbudzujuce info.
@sabaka Veru, po tých dvoch správach, ktoré tu padli ☹ Mám zmiešané pocity, raz // chcem vidieť, raz nie. Nimi sa všetko len začína...

@franica ahoooooooooooooooooj, tak to su slova do bitky 🙂 velmi sa tesim ze si nabrala pozitivnu energiu, uzivaj si leto, snazilkuj popritom a vsetko dobre dopadne....drzim palce 🙂