icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
9. júl 2012

@drobca07 aj Košice chcú búrku. Včera to bolo o ničom. Chcem už normálne žiť a nie topiť sa vo vlastnej šťave 😠
@horseshoe teplo je fajn ale toto je už vážne moc. Nedá sa dýchať, chodiť, pracovať, rozmýšľať ani žiť v tom dusne a páľave. Vyzerám ako balón, taká som napuchnutá. Nech je už vážne ten september a to nie len kvôli bábenku ale aj kvôli ochladeniu lebo sa tu ZBLAAAAAAAAAAAAAZNI 😝 M

drobca07
9. júl 2012

@ataner81 ....ale ale dievčatá, veď to ešte nie je "ani" nad 40!!! 😀 ...veď v chládku je krááááásnych 38!!!! 😀 tak sa neopúšťajte 😀 😀 😀 ....zato taká búrka s krúpami vie narobiť hotovú katastrofu aj keď trvá len dákych 20min. ale už je po úrode.....viem si živo predstaviť keď prídem domov a pozriem sa na hrozno, na kvietky..... :( ...toľko roboty okolo toho a za pol hodku je to všetko zničené a dolámané....fnuk....

ataner81
9. júl 2012

@drobca07 40!!!!!!! Si sa moja zbláznila? Ja už teray po východe slnka zaliezam do tmy a chládku a objavím sa až po západe 😀 😀 😀 . Teplo v meste znášam veľmi zle. Iné je to pri vode kde sa môžem ochladiť, tam mi to až tak nevadí. V Bulharsku síce bude tiež okolo 35 ale tam budem non stop v mori.
Búrky sú v tomto hice potrebné ale samozrejme bez krúpov. Tie narobia veľkú paseku. je mi ľúto tvojej záhradky 😔

drobca07
9. júl 2012

@ataner81 ...ja mám rada teplúčko, ved ked si to tak vezmeš tak 10mesiacov v roku je zima!!!! a len úbohé dva mesiace je trošku teplo aj to pomedzi to prší a vy mi tu hned všetky kolabujete !!!! to čo je tototu, sa mi to nepáči dáko....milujem keď si ráno hodím na seba tielko, sukňu a "tichojebky" na nohy a idem a nie ako v zime 😖 500vecí na sebe a furt mi je zima brrrrr..... som za to aby leto trvalo aspoň 8 mesiacov v roku a hotovo!!!....ja viem, asi mi zostáva už len presťahovať sa..... 😉

horseshoe
9. júl 2012

@drobca07 ty by si sa mala prestahovat do Nevady 😀 😀 😀 najlepsie do Death valley(Udolie smrti) - vsade polopust a teplotka fajnych cez 50stupnov. Tam ti garantujem, ze by ti zima nebola 😀 😀 😀

ataner81
9. júl 2012

@drobca07 trošku teplo? Je neskutočne horúco. A vôbec nie je zima 10 mesiacov. Len tri-štyri a zvyšok je úžasné počasie 🙂 🙂 🙂 Presťahuj sa moja, presťahuj

drobca07
9. júl 2012

@ataner81 no ja to cítim trošku ináš.... 😀 😀 😀 ....ale ja som asi celá tak "trochu iná" 😀 😀 😀

rohlicka
9. júl 2012

fuuu zienky .. potrebujem sa opytat - ms neprichadza ale na papiery pri hlbsom utreti je biely-priesvitny "hlien" - alebo skor taky skoro ako ovulkovy -- 😲

este raz otazka . mavate taky pred ms ? a napriek tomu prisla ms .. alebo - sa poponahlam a testnem rano ?

ataner81
9. júl 2012

@drobca07 obe sme asi extrémistky a "iné" 😀 😀 😀

horseshoe
9. júl 2012

@rohlicka ty uz nepozoruj tolko ten hlien a radsej si urob testik, nech mas vymalovano 😀 😀 😀 no ja som mavala pred ms taky do biela vytok a potom v tom tyzdni ako mi uz meskala, sa mi zmenil na priesvitny a veruze bol aj podobny tomu ovulacnemu 😉 😉

ataner81
9. júl 2012

@rohlicka aj ja mám taký len je trošku krémový-biely, nie ako ovulkový-ten mám úplne priesvitný-priehladný

ataner81
9. júl 2012

@rohlicka aj ja som za testovanie ako @horseshoe. Nespravíš si testík? 😀

rohlicka
9. júl 2012

@horseshoe sa ti povie nepozoruj sa 😀 cim viac sa blizi odhalenie .. som nervoznejsia .. uvidim ako vecer bude situacia .. a rano .. ci nepride potvorka predsa len 😀 ale chcem pockat dlshie ..
@ataner81 no nieco take .. kremovo-biely bol doteraz - teraz ho bolo o trosku viac a skoro bol taky kremovo-biely/priesvitny - saliem .. pozorujem sa jak mala 😠
- recept na odreagovanie ? 😀 nemate nejaky ? 😎 aby som vydrzala ASPON 3 dni 😵 😵 😵

rohlicka
9. júl 2012

@ataner81, @horseshoe priznam sa ze ma to uz viac zacalo lakat ... ale aj pockat by som chcela .. 😖

ataner81
9. júl 2012

@rohlicka nemáme-TESTUJ 😀 😀 😀 😀 😀

ataner81
9. júl 2012

@horseshoe pridaj sa ku mne a poď rohlicku pokúšať 😀 😉

rohlicka
9. júl 2012

@ataner81 @horseshoe - opice 😀 😀 😀 mi mate pomoct a nie pokusat ma 😠

horseshoe
9. júl 2012

@rohlicka 😀 😀 😀 😀 ano, ja poznam najlepsi recept, ktory ta zarucene odreaguje a vola sa to, ze tehu testik 😀 😀 😀 ked bude negativny - odreaguje ta to na testovanie o par dni neskor a ak bude pozitivny odreaguje ta to totalne inym smerom - do sveta uzasu, nesputanej radosti a budes sa od stastia vznasat na ruzovom oblaciku. 😉 😉 😉 😉

horseshoe
9. júl 2012

@ataner81 jaaaaj, ty si stary pokusitel 😀 😀 😀 som ta zazila uz pri mojom meskani ms. Si ako ten had z rajskej zahrady, co zviedol Evu 😀 😀 😀 😀

rohlicka
9. júl 2012

@horseshoe nieco pravdy na tom navode bude 😎 ej ale si dobra 😠 hehe no uvidim .. ale asi najskor rano .. 😉

rohlicka
9. júl 2012

@horseshoe .. 😀 😀 😀 presneee -- @ataner81 nenarodila si sa v cinskom znameni ako had ? .. lebo ja ano 😀 😀 😀

horseshoe
9. júl 2012

@rohlicka ja som testovala prvykrat na obed 😀 😉 😉 😉 a vysli mi uz slusne kolajnicky, takze preco cakat? 😀 😀 😀 No ale uznavam, ak si v robo, tak nie je dvakrat romanticke - preto ak si chces z toho urobit spomienku, testuj vzdy za pritomnosti tvojho draheho 😉 😉 😉 No ale to mi teraz @ataner81 zas bude nadavat, ze ta nespravne pokusam 😀 😀 😀

horseshoe
9. júl 2012

@rohlicka hehe, ja som v cinskom znameni potkan, a ten ako vsetci vieme, vie byt nesmierne prefikany 😀 😀 😀 😉 😉 😉

rohlicka
9. júl 2012

@horseshoe nj to viem ze ty si bola ukazkova vynimka ze nie rano ale aj neskor ti uz pekne ukazalo 😎 a dalsia vec presne tak som v robote .. testik tu nemam .. a kedze som v zemi kde oni mne nerozumeju a ani ja im 😀 tak to skutocne necham na doma s mojim drahym .. aby som ho mohla sokovat alebo aj mat sa kde vyplakat 😝 mna len rozculuje to cakanie do neviem kedy .. ta neistota ..

horseshoe
9. júl 2012

@rohlicka ked budes testovat, tak urcite Mammatest - ten ukazuje najskor. A kde, v akej zemi, kde ti nerozumeju??No ja mam ten isty pocit velmi casto - nikto mi nerozumie a ani ja im 😀 😀 😀 No tak potom pockaj na draheho a testnite spolu - drzkam palceky 😉 😉 😉 😉

No moja, nepotesim ta teraz, ale to cakanie a neistota neskonci // ciarkami na teste, ale nimi sa ta neistota a cakanie iba zacne 😒 😒 A budu to dlhe mesiace a potom ked sa narodi, tak budes mat az do svojej smrti neistotu, ze ci nahodou sa tvojmu potomkovi daco nestane, ci nejako vazne neochorie, atd...

Ja napriklad teraz budem cakat 2 tyzdne, ci budem mat akciu srdiecka. Tak sa tak neupinaj na ten tehu test, lebo ozaj je to len zaciatok Velkeho cakania a neistoty 😉 😉 😉

rohlicka
9. júl 2012

@horseshoe Slovenka zijuca v Madarsku 😀 len tolko ti poviem ze mi nerozumeju 😎 😎 😎

ved to viem ze to bude len zaciatok toho vsetkeho .. neboj moja .. urcite bude vsetko dobre .. musime pozitivne mysliet (ako aj na ostatne tehulky) ze priebeh tehu bude bezproblemovy .. a cockoro sa budete vytesovat batoztekom s plienockami 😵

ataner81
9. júl 2012

@horseshoe a @rohlicka ja som kohút. Môj drahý sa smeje, že som blonďavá slepica 😀 😀 😀
@horseshoe ale ale, takto sa nepokúša. Spomeň si na to ako som ťa štengrovala ja a akú si mala potom radosť 😀 . Veď aj testovanie v práci má svoje čaro. Nie je nič lepšie ako nas..ť neprajné kolegyne tvojim šťastím 😀

horseshoe
9. júl 2012

@rohlicka hehe, tak to sa necudujem, ked si v Madarsku. 😀 😀 😀 Ja som sa spoznala s jednou Madarkou v Nemecku - ako super baba, dorozumievali sme sa horkotazko anglicko-nemecky 😀, ale ked spustila tu svoju madarcinu, tak jedine co som rozumela bolo pohar a lekvar - to maju rovnake s nami 😀 😀 😀

jj, veru tak, musime byt pozitivne naladene a tak, ako pises prejde nejaky cas a zachvilu sa budeme vytesovat z toho batozteka v plienocke 😉 a mozno este viac z toho, co bude v tej plienocke 😀 😀 😀

Musim frcat, tak sa tu majte holky krasne a uzivajte leto 😉 😉 😉

rohlicka
9. júl 2012

@mabika - dostala som napad tak ako sme sa s @ataner81a @horseshoe bavili o cinskych znameniach .. pripadne v tabulke tehuliek moze byt uvedene cinske znamenie - taktiez ako snazilkova tabulka nema nic konkretne 😀
http://wildweb.sk/astro/cinznamenie.html tak by tehulky uviedli svoje cinske

trafeny napad - necham to na vas 😀