Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@rohlicka ...no už mi nič iné ani nezostáva len sa pustiť do dalšieho snažilkovania....včera mi skončila ms, na moje počudovanie trvala 4dni (čo inokedy 5-8) a bola dosť slabá, tak som to super zvládla, ani som necítila, že by som mala 🙂 ....grepovú šťavu nepijem, neznášam grepy a zvyknem sa z nich vyhádzať takže nič pre mňa.....ale asi zase vytiahnem ovu testy, aj keď ovu zvyknem cítiť dosť, ale tak pre istotu 🙂 ....a čítala som tu aj o nejakých geloch či krémoch na podporu počatia, tak ak to zase nevíde teraz tak možno sa uchýlim aj k tomuto riešeniu.... a ty sa dúfam ráno testneš , lebo som zvedavá aj ja 😀 😀 😀
@drobca07 ja budem teraz provokater - dam maleho chrobacika do hlavy -- su kočky co maju normalne ms a su tehu - ms je ale slabsia a kratsia - tak co rano dame obe test ? 😎 som zvedava 😀
nj nakoniec to bude dobry zverinec .. pokial sa popridavaju ostatne so svojimi cinskymi znameniami 😀 😀 😀
Navyše predo mnou sú babenky, čo im to riadne mešká. Viem, že už testovali ale skúsiť znovu by zajtra mohli a to hovorím o @mamkabeika @deculko a tebe @rohlicka 😀
@ataner81 pokusitelka..🙂 ja testovat nejdem... podla mna sa mi len posunul cyklus,kedze som mala v strede cyklu to krvacanie... mozno z alchemilky,na Kazdeho posobi inak... tak kludne ma mozte posunut v zozname, ak pride mrska,tak moze prist aj 15. - 19.7. ... to mam este tyzden cas... priznaky necitim ziadne...tehu ani mrsky... abo co ja viem,citim sa ako vzdy, to vystihuje moje pocity najlepsie🙂
este si vas musim docitat, od vcera som bola u mojej mamy... vencili sme im psika,lebo isli na jednu noc prec, len nedavno sme dosli domov, papa zatial...syn ma odtial vyhadzuje,chce rozpravku....

@rohlicka 😀 😀 😀 juuuuj, vysoke teploty =salene napady 😀 😀 😀 😀 ja som za, nech uz je ta tehu tabulka pekne salenuo naporadku 😀 😀 😀