icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
9. júl 2012

@rohlicka 😀 😀 😀 juuuuj, vysoke teploty =salene napady 😀 😀 😀 😀 ja som za, nech uz je ta tehu tabulka pekne salenuo naporadku 😀 😀 😀

ataner81
9. júl 2012

@rohlicka aj ja som zaaaaaaaa-šalená slepica 😀 😀 😀 😀

rohlicka
9. júl 2012

@ataner81 ja som potom šaleny had 😀 😀 😀

@horseshoe - vysoke teploty =salene napady - keby tu nebola klima .. tak mam este "lepšie napady" 😀 😀 😀

ataner81
9. júl 2012

@horseshoe aj v tebe tie nápady vrú a čakajú na výbuch? 😀 😀 😀 😀

Len sa baby tešte, majú byť ešte vyššie teploty a to bude pre mňa a @horseshoe ako voda na mlyn- bude perliť 😀 😀 😀 😀

rohlicka
9. júl 2012

@drobca07 - a ty ako sa mas ? .. citam ze sa pustas do noveho snazilkovania .. grepovu stavu pijes ? :P ci neskusas ? 😉

drobca07
9. júl 2012

@rohlicka ...no už mi nič iné ani nezostáva len sa pustiť do dalšieho snažilkovania....včera mi skončila ms, na moje počudovanie trvala 4dni (čo inokedy 5-8) a bola dosť slabá, tak som to super zvládla, ani som necítila, že by som mala 🙂 ....grepovú šťavu nepijem, neznášam grepy a zvyknem sa z nich vyhádzať takže nič pre mňa.....ale asi zase vytiahnem ovu testy, aj keď ovu zvyknem cítiť dosť, ale tak pre istotu 🙂 ....a čítala som tu aj o nejakých geloch či krémoch na podporu počatia, tak ak to zase nevíde teraz tak možno sa uchýlim aj k tomuto riešeniu.... a ty sa dúfam ráno testneš , lebo som zvedavá aj ja 😀 😀 😀

drobca07
9. júl 2012

@ataner81 to ste ešte v pohode znamenia, my sme so sestrou dopadli horšie 😀 😀 😀 ja som sviňa a sestra koza 😀 😀 😀

ataner81
9. júl 2012

@drobca07 máme tu celý statok 😀 😀 😀

drobca07
9. júl 2012

@ataner81 ti poviem, môžme založiť "snažilkovskú farmu" 😀 😀 😀

rohlicka
9. júl 2012

@drobca07 ja budem teraz provokater - dam maleho chrobacika do hlavy -- su kočky co maju normalne ms a su tehu - ms je ale slabsia a kratsia - tak co rano dame obe test ? 😎 som zvedava 😀

nj nakoniec to bude dobry zverinec .. pokial sa popridavaju ostatne so svojimi cinskymi znameniami 😀 😀 😀

drobca07
9. júl 2012

@rohlicka ...no neviem moja, ale ja vôbec nič necítim , čo by aspoň zdaleka nasvedčovalo nejakému príznaku, myslím, že by to bolo asi zbytočné vyhodenie testu do vzduchu..... ale ak si to veľmi želáš tak ja sa kvôli tebe obetujem, lebo som zvedavá práve na teba 😉 😝 🙂

rohlicka
9. júl 2012

@drobca07 ved ani ja sa tak necitim .. praveze sa citim na mrchu .. 😠 ..

ataner81
9. júl 2012

@rohlicka @drobca07 no vy ste zlaté, že takto pekne držíte spolu. Už sa zajtra teším na vaše testíky 😉
Takže snažilkovská farma-super.Hydina je zabezpečená 😉 😀 😉 😀

rohlicka
9. júl 2012

@ataner81 ty sa tu mas co najmenej rozkrikovat o testikovani .. lebo zajtra ta to tiez caka .. zajtra je 10.7 😎 . ak nevies o com hovorim .. pozri sa spatne do tabulky snaziliek 😀 😀 😀

ataner81
9. júl 2012

@rohlicka moja ale u mňa je zbytočné testovať. navyše som chytila nejakú pliagu, čo mi môže posunúť cyklus o pár dní, takže ja testovať nebudem.To tebe mešká 😀 😀

ataner81
9. júl 2012

Navyše predo mnou sú babenky, čo im to riadne mešká. Viem, že už testovali ale skúsiť znovu by zajtra mohli a to hovorím o @mamkabeika @deculko a tebe @rohlicka 😀

rohlicka
9. júl 2012

@ataner81 ty pokušitel 😀 😀 😀

ataner81
9. júl 2012

@rohlicka jasné, že mi to nedá 😀 😀 😀 Už tu bolo veľa smutných správ, tak to chce-vyslovene si to žiada konečne niečo pozitívne a tým //tehu test rozhodne je 😉

drobca07
9. júl 2012

@ataner81 len aby tá tvoja "pliaga" ako si to nazvala neznamenala // 🙂 🙂 🙂

rohlicka
9. júl 2012

@drobca07 uz som aj ja na to myslela .. ze vraj "pliaga" a pozri na nu tajnostkarku ( @ataner81 ) co je kropena kosickym plodnym zlatym dazdom .. a co odmieta antibiotika . ze vraj radsej nie .. a nakoniec - mozno nam chce nieco utajit 😠

rohlicka
9. júl 2012

@ataner81 testnem sa ked aj ty 😎 SUHLAS ? 😉

drobca07
9. júl 2012

@rohlicka presne tak, testnite sa vy dve a to bude najistejšie, ja som 5DC tak u mňa by to bola škoda testu 😉

rohlicka
9. júl 2012

@drobca07 nekric hop -- priala by som ti to - aby to nebolo skoda testu .. zvyknem mavat predtuchy 😉 😉 😉 tak uvidime

drobca07
9. júl 2012

@rohlicka si zlatá moja a vieš povzbudiť, dakujem 🙂 ....aj keď teda ja v tom mojom teste zmysel nevidím, ale tak idem do toho zajtra ale musí sa pridať aj @ataner81 , hmmmm???? 😉

ataner81
9. júl 2012

@dobca07 @rohlicka žeby črevné prehánky znamenali tehotenstvo? 😀 😀 Vám to mešká, mne ešte nie, tak mi dajte pár dní na meškanie, nech neocikávam zbytočne test.Prosim, prosím zľutujte sa 😀 😀 😀

deculko
9. júl 2012

@ataner81 pokusitelka..🙂 ja testovat nejdem... podla mna sa mi len posunul cyklus,kedze som mala v strede cyklu to krvacanie... mozno z alchemilky,na Kazdeho posobi inak... tak kludne ma mozte posunut v zozname, ak pride mrska,tak moze prist aj 15. - 19.7. ... to mam este tyzden cas... priznaky necitim ziadne...tehu ani mrsky... abo co ja viem,citim sa ako vzdy, to vystihuje moje pocity najlepsie🙂
este si vas musim docitat, od vcera som bola u mojej mamy... vencili sme im psika,lebo isli na jednu noc prec, len nedavno sme dosli domov, papa zatial...syn ma odtial vyhadzuje,chce rozpravku....

drobca07
9. júl 2012

@ataner81 vidíš, čo ja pre vás idem spraviť, ved mi včera skončila mrcha a idem sa testnúť tak to prosím urob pre nás všetky aj ty, aby sme sa mohli uistiť, ked náhodou aj my dostaneme črevnú chrípku 😉 😀 😀 😀

rohlicka
9. júl 2012

@drobca07 - @ataner81 - tak čo? .. plodnou slinou poplujeme testiky . tfuj tfuj tfuj - "Kiež by mala rohlikčka pravdu" no nie ? 😀 😀 😀

ach jaj. potrebujem ist domov ale nejak potrubim .. alebo teleportom. .. lebo aj klima prestava ucinkovat 😀 😀 a sup sup domov opat do chladku (tepla ale chladku)

ataner81
9. júl 2012

@rohlicka @drobca07 vy ste hrozné-skoro ako ja 😀 😀 😀 Tak vám ten test ocikám 😉 aj keď to bude zbytočné.
U nás v Ke sa trošku ochladilo lebo spŕchlo. Som maximálne spokojná 🙂 🙂 🙂

rohlicka
9. júl 2012

@ataner81 - @drobca07 - pravdupovediac ani ja sa necitim na || ale tak musime si organizovat hromadne ocikavania testikov 😎 ako podpora 😵 😵 😵