icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
9. júl 2012

@rohlicka @drobca07 takže zajtra ocikávame testy. Ráno vás čakám aj s výsledkami na koníku.
Dievčatká moje budem končiť. Idem sa chystať do nočnej. Krásny dník, majte sa a pa zajtra

horseshoe
9. júl 2012

Babulky,cestujem vlacikom domkov a dobre sa zabavam na vasich komentoch 😀 od ranajsieho ultrazvuku ma boli v buchte- nie podbrusko ale buchta 😠 a to len na jednom mieste- ako sa vytacal s tou sono hlavicou,tak ma tam zabolelo a odvtedy ma boli 😠 ja mam fakt asi tu sliznicu v buchte akusi citlivu-presne tak ma bolelo ked sme minule s drahym skusali keksik ☹ dufam ze do zajtra sa sliznicka zregeneruje...

rohlicka
9. júl 2012

Žienky ... MOTTO DŇA 😎

rohlicka
9. júl 2012

@horseshoe do skoreho zotavenia .. aby nic nebolelo .. a aj mužiček si mohol potom uživat s tebou tehu - naplno 😉

leonetka
9. júl 2012

@simonkato velmi ma to zarmutilo ale budem na teba mysliet a silno drzat palce. kocky tu pekne popisali, tak by som sa len opakovala, ale verim ze do tretice to vyjde az do stastneho konca. verim, ze tvoj lekar to podchyti od sameho zaciatku a bude dobre.

werusss
9. júl 2012

@horseshoe ...prajem veeeeeeeeeela veeeeeeeeeeeeela kludnych dni a drzim palceky....babatko nech sa ta drzi silooooooooo....🙂

lumiva
9. júl 2012

Ahojte snazilky, dovolujem si prihlasit sa medzi vas. Mam 3 deti. Dvoch synov (17, 13) a dcerku (12). Splodenie, tehotenstvo, porody bez problemov. Vzdy som hovorila, ze by som chcela mat este baby, ale s tym “pravym“. Od marca 2001 do marca 2012 som uzivala hak, stale jednu a tu istu znacku. Poslednu ms s hak som mala 25.3. a potom uz bez 28.4., 20.5. a naposledy 15.6. Tento mesiac ju uz necakam 🙂)) Uvidime. Vsetky vas srdecne pozdravujem a prajem si, aby nam vsetkym vyslo to, po com tak velmi tuzime. 🙂 I.

horseshoe
9. júl 2012

@werusss dakujem 🙂 😉 verim ze vsetko bude ok 😉

werusss
9. júl 2012

@horseshoe ..aj bude...🙂...

leonetka
9. júl 2012

@horseshoe jejdanenky, tak uz si bola u dokiho? Aj ja som bola dnes. Sice som mala termin az 20teho, ale vcera doobeda som trosilinku zacala spinit 😒 a bolelo ma cely den podbrusko a aj dnes, tak mi sestricka kazala prist. doktor pozrel a uvideli sme zatial len gestacny vacok, ale aspon na svojom mieste (to mi odlahlo). super pocit vidiet tu bublinku 🙂 Som v 5tt + 3. termin predpokladaneho porodu mi vypocital na MDZ 🙂 no a tiez mi predpisal duphaston 😖 + kludovy rezim. dokonca ma uz na PN chceli vypisat, tak som ich s hrozou zastavila. uz beries ten duphaston? mas nejake sprievodne prejavy?
inak posunul mi termin dalsej kontroly az na 30.7. (krutas jeden ☹). to sa nacakam... skoda, mohli sme obe naraz ist toho 20teho.

leonetka
9. júl 2012

@ataner81 @rohlicka @drobca07 jeej, tak vy idete zajtra ocikat testiky? 🙂 moooc tesiiiiim 🙂

rohlicka
9. júl 2012

pekny vecer žienky .. zvladate to teplo ? ja mam dost .. a este predstava ze idem zehlit ma zabija 😠

simonkato
9. júl 2012

Babenky moje dakujem vam vsetkym velmi moc za krasne povzbudive slova velmi mi pomahaju v tychto tazkych chvilach ani neviem opisat tu prazdnotu co v sebe citim smutok hnev zial ☹ 😒 😠 😖 😢 ale musim sa postavit na nohy a ist dalej uz len koli mojim anjelikom urcite by nechceli aby som sa trapila.Bude dobre raz ano mnoho zien je na tom ovela horsie ako ja a nikde nieje napisane ze uz nebudeme mat deticky nech uz je piatok a viem co mi gynekolog povie ako pomoze ci zase budu dake vysetrenia.Je leto ale ja nemam chut sa bavit uzivat si ho nikde ma to nelaka ani na dovolenku jednoducho potrebujem byt sama a dostat to zo seba 😒 a snad potom bude lepsie.

zora256
9. júl 2012

@ataner81 Ahoj!
Veru nesmie,to by som bola trochu sklamaná(no dobre dosť sklamaná☹),tak sa nechajme prekvapiť,a zatiaľ si užívajme leto🙂hoc radšej v chládku,ako na slnku 😅
@horseshoe Ahoj!
Tak aj mňa vie najviac vytočiť svokra,ona je 19.5.to je býk alebo už blíženci?Teraz to neviem,ale asi tý blíženci,že?
Ona je proste hrozná,sťažuje si ako sa jeje deti knej zachovajú a akýho má zlého vnuka,a pritom si neuvedomuje akých si vychovala takých má,proste ich nechala byť deťmi a nemuseli nič všetko ona im robila a nečudo,že sa na ňu vy...ú.Proste ja sa sňou hádať nechcem a tak si myslím svoje nič jej nevravím,ale ma to štve,že mne sa ide sťažovať,ve´d ktorá matka sa sťažuje na svoje deti,veď je to jej hanba,no nie?Ja si muža už neprevychovám,a ani ma to netrápi,hlavné je že my spolu vychádzame a že sňou ako je to je ich vec.A švagrinmu synovi tiež všetko dovolí,nuž nie že dovolí,nestará sa že čo robí a ak niečo vyparatí,tak sa sťažuje,tak mala dávať na neho pozor,no nie na ňu bol nechaný má len 11rokov,tak ona ho má na zodpovednosti,nie ja,načo mi hovorí,že čo zlé urobil unás nevystrája,lebo dohliadnemekde je a čo robí a ak nesmie tak sa mu povie.Svokrovci sa boja zákona,že sa nesmú deti trestať🙂Nuž u nás šlo najskôr podobrotky a ak nefungovalo tak po zlotky krikom a bolo aj tkaé že ruka mame ušla a bolo,potom sme nerobili nič zlé a teraz už detiskáču rodičom pohlavách,no pekne.Ja som toho názoru,že deťom treba vysvetliť polopate ináč ak nezaberie tak aj trestom určite nie násilím,nuž nám bolo povedané,kým nás oni živia bude tak ako oni povedia,a ak sa nepáči môžeme ísť preč na svoju ruku.Nuž svokrovci sa boja vyhodiť môjho švagra dokončil školu má 18rokov a sedí si doma nič nerobí a škaredo im nadáva i útočí si na rodičov.Tak naši mojej sestre by to nestrpeli dostala by facku,hneď.A má len 11rokov,Tak neviem v našej rodine aj bitka vychovala slušných ľudí a tam kde ich na tácke obsluhovali sú drzé deti,ktoré si nevážia rodičov.Taký nak sa nesťažujú,že im po hlavách skáču deti,mám znej poriadne nervy zakaždým,ke´d sa mi sťažuje čo jej syn robí a dcéra,a že mm sere s prepáčením im pomáhať okolo koňa,no tak nak ho predajú načo je 61 ročnému dedovi,ktorý nevládzeho obriadiť a švagor sa naňom vyváža nak sa stará on nie?Máme mi ale svokry,že?A nehovoriac o svokrovi vodnárovi☹neznášam ho,cynický,žiarlivec,ach...

zora256
9. júl 2012

@simonkato Ahoj!
Je mi to naozaj veľmi ľúto,prajem skoré zotavenie a veľa síl bojovať,život je boj.odychuj,vyspinkaj sa,a skús si niečo nájsť čo by Ti zaneprázdnilo myseľ.Držkaj sa,prajev veľa pozitívnej energie,a veľa zdravia a výdrž.Určite príde čas keď bude najvhodnejším,a zošlú vám zdravého drobčeka,ktorý vám všetkú tú bolesť vynahradí 😉 .

mamkabeika
9. júl 2012

@ataner81 Ja si ešte na testovanie počkám do piatku, minulý mesiac mi slabučká čiarka silnela až dlhých 14 dní, tak musím byť trpezlivá 🙂

mamkabeika
9. júl 2012

@horseshoe to je supeeer 🙂 Tak teraz sa už len šetriť 🙂 Nech sa malinký drží a nepúšťa 🙂

sabaka
9. júl 2012

@ataner81 ze sa clovek tak dokaze tesit z dazda 🙂 u nas stale spara

rohlicka
9. júl 2012

@leonetka nj testik 😎 😎 😎

sabaka
9. júl 2012

@zora256 @horseshoe juj, ja dakujem tam hore vsetkym za moju svokricku. neviem, co su podobne problemy - ked treba podrzi ma, do nas s mm sa zasadne nestarie a ma svojsky zmysel pre humor, taky s miernym naznakom sarkazmu - a to ja lubim. a svokor bol jeden uzasny clovek, len uz zial nezije.... jedine co mojej svokre chyba je vnuca, ale nikdy sa nestazuje, pretoze vie, ake to je pre nas tazke.
@zora256 robis podla mna spravne, ze sa vyhybas priamemu konfliktu s nou - podla toho co pises, by normalna diskusia s nou asi k nicomu neviedla. a ako pises: najdolezitejsie je, ze si rozumiete vy dvaja s muzom.

sabaka
9. júl 2012

@rohlicka @drobca07 @ataner81 konecne zase nejake hromadne testovanie zajtra, huraaaaaaa!
zacalo sa pondelkami a piatkami a teraz uz aj utorky, heh

rohlicka
9. júl 2012

@sabaka .. vies treba motivovat 😀 😀 😀 urobit akciu 😀 testovanie v skupinkach..

rohlicka
9. júl 2012

tak čo ? .. všetky ste šli už do hajan ? mne sa nechce myslienky mam ulietane ,.. a horuco tak ze na paplone a na nevydrzanie

mamkabeika
9. júl 2012

Prečo sa to na nás, snažilky všetko tak sype? ☹ Ešte dnes mi z labákov volali, že mám silný zápal močového mechúra a hnis v moči, zrejme mykóza cestuje po mojom organizme 😒 A dnes večer ma tak preháňa, že nestíham ani z WC odbiehať 😒 zrejme som v nemocnici dostala nejakú virózu... Ach jaj, kedy nám to všetko prejde a budeme sa môcť v zdraví tešiť z našich drobčekov?

motorka32
10. júl 2012

🙂 🙂 @rohlicka ahoj takze moj dalsi neocakavany termin mrchy je 3.8.

deculko
10. júl 2012

dobre ranko,normalne som sa sem dosla kuknut,ci tu uz nie su dajake testiky🙂)) som zvedava🙂

drobca07
10. júl 2012

@simonkato držím ti silno silno palčeky aby to rýchlo "prebolelo"....tak sa teraz vyhnevaj riadne ak ti to pomôže ale potom už potrebuješ kľud aby ste mohli pokračovať v snažilkovaní a to musíš byť v pohode mojka 🙂 určite neklamem keď sem napíšem, že všetky na teba silno myslíme a posielame veľa veľa dobrej energie 😉

drobca07
10. júl 2012

@rohlicka @ataner81 ....no kde ste babule??? chceme vidieť vaše testíky 😉 ....ja teda ako som predpokladala tam nič nebolo, ale tak som teraz tesne po ms takže som ani nič nečakala ale tak jasné, že som vás musela podporiť 😀

ataner81
10. júl 2012

Dobré ránko babulky moje.@drobca07 ahoj moja testovacia parťáčka 😀. tak aj ja hlásim, že nemám čo hlásiť 😀 😀 😀 Biele ako čerstvo napadaný sneh, bolesti podbruška a mrcha za dverami.

ataner81
10. júl 2012

@drobca07 možno som sa ťa to už pýtala ale zabudla som-ty už bábo máš?Koľko máš rokov a ako dlho sa snažíš?