icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
10. júl 2012

@ataner81 nie, ešte bábo nemám, mala som 29 rokov, snažila som sa už viac rokov predtým s bývalým mm, potom nám zistili diagnozu - spolu detičky mať nemôžeme - rozviedli sme sa.....teraz po takmer 2 rokoch mám úžastného priateľa a rozhodli sme sa , že by sme prijali bábo asi tak vo februári, takže keď som v tejto téme - snažíme sa od marca.... a ako si na tom s testíkom? hmmm? 😉

ataner81
10. júl 2012

@drobca07 už si spomínam na tvoj príbeh, len pri toľkých babenkách sa mi to poplietlo. Ja nič. Testík je biely-mrcha za dverami

ataner81
10. júl 2012

O chvíľu sa nám ozve @rohlicka a pošle fotečku s // 😉 , tak nás to rozveselí. No Kdeže si @rohlicka naša?Už chceme vidieť pozitívny testík 😀

drobca07
10. júl 2012

@ataner81 tak sme na tom rovnako, ale tak ja som nič ani nečakala...ty ešte uvidíš možno neskôr 😉 .....ale zatiaľ máme spolu / čiarku ty a / mám ja - to sú spolu // 😀 tak my budeme mať "koníkové bejby" 😀 😀 😀

horseshoe
10. júl 2012

@leonetka Ahoj mojka, gratulujem k potvrdeniu bublinky v brusku 😀 😀 😀 😉 😉 😉 Tak ty sa tahas o jeden den za mnou 😉 a datum porodu mam vyratany jeden den pred tebou - 7.3. 😀

ano isla som - sice som nevedela ci uz robi tento tyzden alebo ma este dovolenku, tak som tam vcera o 7h rano zavolala a doki, ze nech pridem, pritom mal cakaren plnu pacientok. Ja som sice spinenie nemala, iba to pobolievanie brucha, ale aj tak som bola zvedava, ci je v bruchu vsetko ok, a tak som radsej sla. Lebo vies ako pozitivne tehu testy su jedna vec a tehu potvrdene sonom vec druha. I ked doki, ked som mu pri vstupe do ordinacie povedala, ze som mala viacero pozitivnych testov a ciarky silneli - tak sa hned zacal pochechtavat a suhlasne kyvkal hlavou 😀 😀 😀 😀 Uz asi vedel kera bije 😀 😀 😀 😀 No a sono to potom potvrdilo. 🙂

Jo a aj ja beriem ten duphaston - 3krat denne 😠 Ja uz mam fakt pocit, ze to davaju kazdej tehotnej ako take cukricky. no je to pekny hnus, byva mi z neho zle od zaludka - vsak sa ani nedivim, lebo ked si pozries vedlajsie ucinky, tak su tak siroke - od depresii, migren cez nevolnost, bolesti, zltacku, precitlivelost, kozne vyrazky, opuchy prsnikov,... az po infarkt...A to som tu nevypisala vsetko. 😠 No ale ked to ma pomoct, tak to teda hutat budem a mozem uz dnes povedat, ze dnes rano ma obvykla bolest podbruska obisla 🙂 No uvidime...Moja segra to tiez brala a jej to zastavilo to spinenie.

No mojka ja budem teda cakat do toho 20teho, ci uz bude srdiecko...Mozno je to stale dost skoro. Drzim palceky, nech sa ti polepsi 😉 😉 😉 😉

ataner81
10. júl 2012

@drobca07 sme dokonalý pár 😀 😀 😀 . A nedávaj mi žiadnu nádej. Ja som vyrovnaná s mrchou, dokonca ju očakávam aj trochu s radosťou, tak si nechcem pripustiť inú možnosť. Nech pekne dnes príde, tak ako má a nech nemešká

horseshoe
10. júl 2012

@simonkato Viem, ze je to teraz tazke, ale cas je najlepsi lekar. Ked nemas chut na letne aktivity ani na nic ine, tak kludne zostan doma kolko sa ti ziada, vyplac sa, vysmut sa a potom ked budes mat pocit, ze to najhorsie je za tebou, vyjdi pomalicky von na slniecko a postupne si zamestnavaj mysel niecim inym. Je dolezite, aby sa tvoja mysel aj telo zregenerovalo, oddychlo si a nabralo sil a energie do dalsieho snazilkovania. Moc ti drzim palceky, aby vsetko prebolelo a ty si sa citila lepsie a aby ti ten hore konecne dovolil sa stat maminou 😉 😉 😉

drobca07
10. júl 2012

@ataner81 OK, tak ako si želáš 😉 😀 ...ty si sa fakt zamerala na ten september na 100% asi 😀 😀 😀 ....a mne kto vyveští, že kedy to už bude??? ☹

ataner81
10. júl 2012

@drobca07 presne tak, september je môj mesiac. Aj keby som neotehotnela, začnú sa vyšetrenia a konečne sa bude niečo ďiať. Veď pridaj sa do klubu septembrových aj ty. Kašli na to teraz v lete, uži si ho(veď je to vaše posledné 😉 vo dvojici)a v septembri budeš oddýchnutá, vydovolenkovaná a pripravená na snažilkovanie a bábo 🙂 🙂 🙂
Inak mám dojem, že je tu aj @rohlicka len sa nejako nehlási. Asi nás naťahuje beťárka jedna 😀 😀 😀

sanchez81
10. júl 2012

@drobca07 čoskoro moja, čoskoro 😉

brumka
10. júl 2012

ahojte babky, co mate noveho kolko novych tehuliek? ja som bola na tom vysetreni a lekar ze vsetko ok, ze cas mi da otehotniet do novembra ze nebude cakat rok a ze oodvtey urctite pridem s pozitivnym testom knemu. a tak, len sa musim setrit :(

sabaka
10. júl 2012

@ataner81 september to isti 😀 tie konikovske dvojicky, ktore planujete s drobca07 ma hned zrana naramne rozosmiali 🙂))

ataner81
10. júl 2012

@sabaka no jasné, minimálne dvojičky 😀 😀 . Keby sme sa takto mi jednočiarkové pospájali, hneď by tu bolo kopec mamičiek a detičiek 😀

horseshoe
10. júl 2012

@zora256 no vidim, ze to teda nemas so svokrovcami ani trochu ruzove 😠 😠 😠 😠 ja so svokrom vychadzam celkom v pohode, ale svokra...ach jaj 😠 Ale zial, s vydajom sme vyfasovali aj rodinu - ta k nasim muzickom neodmyslitelne patri, a preto to musime vydrzat ci sa nam to paci alebo nie. Ja som rada, ze byvam 200km od svokrovcov, co si myslim je minimalna vzdialenost 😀 😀 😀 😀 No i tak, ked tam pridem na navstevu ma svokra vzdy vie vytocit 😠 😠 😠

@sabaka joj, tak to si vaz taku svokricku - to je dar 😉 😉 😉 😉 A este sa do vas ani nestara ohladom potomstva, tak to tvoja svokricka patri medzi chranene a ohrozene druhy 😀 😉 Co som si ja vypocula reci, ze preco este nie som tehotna a pod. - dokonca som utrzila az rozkaz: "Treba sa snazit!" 😠 😠 😠 Aaach vacsie nervy, ze sa nam nedari som mala z tych reci 😠 😠 😠

sabaka
10. júl 2012

@horseshoe vazim, vazim ozaj som mala stastie.

rohlicka
10. júl 2012

Ahoj žienky .. čakala som vas tu večer ale nejako ste vseky zaspali tak som to poistila rano este jednym .. stale neverim .. || 😵

brumka
10. júl 2012

@rohlicka jejjjjjjjjj, gratulujemmmmmmmmm

rohlicka
10. júl 2012

.. zatial neviem na čom sme .. pokial nebude lekarom potvrdene .. ale chcela by som sa na buduci tyzden ojednat..
@ataner81
@drobca07

sabaka
10. júl 2012

@rohlicka wau! ukazkove su 🙂 tesime)

horseshoe
10. júl 2012

@rohlicka oooooooooooooooooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ty tehula jedna zatajenaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 no nevravela som??? srdecna und velka gratulacioooooooon 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉

ataner81
10. júl 2012

@rohlicka no konečne krásna správa. BLAHOŽELÁM. Júúúúúúj ako sa s tebou teším. To sú krásne koľajnice. Juchúúúúú 😀 😀 😀 😀 😀

drobca07
10. júl 2012

@rohlicka to je úúúúúžžžastnééééééé mojka 🙂 🙂 🙂 🙂 stráááášne sa tešíííííííímmmmm 😀 😀 😀 júúúúúj to je supéééééééér 😀 😀 😀 ty jedna tajnostkárka 🙂 🙂 🙂 tfujtfuj tfuj

rohlicka
10. júl 2012

@brumka, @sabaka, @horseshoe, @ataner81, @drobca07 - Dakujem .. este stale som vyklepana jak veverička -- a neverim aj ked opatovne na to pozeram 😀

horseshoe
10. júl 2012

@ataner81 @drobca07 baby a vy si z tych belakov nic nerobte, jasne? 😉 😉 😉 😉 treba si uzivat posledne leto-kupacky, slnkovacky, grilovacky, vinkovanie... 😀 😀 😀 😉 Tak sa naladite na tu spravnu vlnu a cochvila budete do septembra chodit bruskate 😉 😉 😉 A este neviem, ci som to tu spominala - svojim chlapom naordinujte Selezin ACE - ak uz ofsem nieco podobne nehutaju 😉 😉 😉 😉

ataner81
10. júl 2012

@rohlicka tak nebuď lebo je to taaaaaaaaam 😀 😀 😀 😀 . Ktorý deň cyklu si a kedy si mala ovulku?

rohlicka
10. júl 2012

@horseshoe @ataner81 @drobca07 - ja som ju tiez ocakavala a chcela si uzit kupalisko .. 😠 ale kazdy uhol pohladu ma svoje pozitivum .. 😎

sanchez81
10. júl 2012

@rohlicka jeeeeeeeeeeeeeeej to je supeeeeeeeeeeeeeer, vitaj medzi tehuľkami!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

horseshoe
10. júl 2012

@rohlicka jj, mojka ta vyklepanost ta este dlho neopusti, pochybujem, ze dnes sa budes sustredit na daco ineho 😀 😀 😀 😀 a veskera robota ide do cavesu 😀 😀 😀 A co tvoj drahy? 😀 Urobte si dnes volno a slaaavte spolu 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉
Kolky tt ti vychadza podla tehu kalkulacky na nete? 🙂

rohlicka
10. júl 2012

@ataner81
13.DC ovulka (predpokladana - iba podla pozorovania)
33.DC je ku dnesnemu dnu .. 🙂

drobca07
10. júl 2012

@rohlicka moja zlatá, to je úžastné , z celého srdiečka gratulujem k tým MEGA koľajničkám a želám všetičko len to naj naj naj ......a samozrejme chceme vedieť príbeh o tom ako si to oznámila mm!!!! na to nezabudni 😀 😀 😀 júj či sa vytešujem, keby si ma videla, usmievam sa do compu ako slniečko na hnoji ak kolega sa na mne rehoce 😀 😀 😀 😀 😀 😀 že či som vyhrala milion, že sa tak škerím a ja som šťastná aj za teba 😀 😀 😀 🙂 ...proste úžastné, toto forum je asi ozaj plodné 😉 😀 😎