icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

kapokapo
10. júl 2012

@rohlicka juchuchuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, vitaj medzi tehulkami, blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 😀

sabaka
10. júl 2012

kocky, pomaly ale isto tu bude za chvilu viac tehuliek ako cakateliek 🙂 ze ake uspesne skóre! normalne sa uz citim byt v mensine 😀 😀 😀 😀

mamkabeika
10. júl 2012

@rohlicka dobre si pamatas 🙂 ale mohlo ist o chybny testik 😒 Mam normalne strach si ho spravit znova. Bojim sa, ze tam uz neuvidim //. A vsetka moja naladovost, zaludok na vode a meskanie ms sposobili zapal m. ciest, v. mykoza a crevna viroza. A radsej dufam a predstavujem si, ake by to bolo, keby... 😲 . 😀

rohlicka
10. júl 2012

@sabaka ani sa nenazdame a všetky budeme v novej skupine - SNAZILI SME SA O BABO OD MARCA 2013 😀

rohlicka
10. júl 2012

@mamkabeika .. urob to tak ako mi radila @horseshoe - testni sa a budes pokojnesia lebo budes vediet na com si .. bud sa budes vytesovat ze stale ciarocky tam su ,, a silneju.. alebo (co dufam ze nebude) :-/ ze by tam neboli a aspon budes mat jasno v tom aby si si nerobila nadej a skocis k dr. na kontrolu .. 🙂

mamkabeika
10. júl 2012

@rohlicka dobre teda 🙂 Pockam, kym sa moji dvaja chlapi zobudia (nejako zadriemali, maly ani kasu nepapal) a spolu ho spravime 😉

sabaka
10. júl 2012

@rohlicka vyborny napad - nebolo by to take nudne ako byt v skupine, kde vsetky rodia v tom istom mesiaci 😀 😀 😀 ano, tak to spravime 🙂
@mamkabeika veru tak, vyskusaj - nie je predsa dobre parit sa v neistote. a my by sme sa chceli s tebou tesit 🙂

rohlicka
10. júl 2012

@sabaka sice ja som tu jedna z najcestvejsie pridanych v skupine .. ale ste tu velka partia .. a bolo by skoda rozdelit ju podla mesiaca porodu .. ved ked ste to zacali tahat spolu tak to dotiahneme vsetky do konca spolu 😎 a potom bude skupinka ... MAMICKY, KTORE SA SNAZILI OD MARCA 2013 😀 😀 😀

viem ze sa opakujem .. ale tesim sa ze som vas tu tak pokope nasla 😵

rohlicka
10. júl 2012

@mamkabeika urcite .. ked to ma byt bude to aj vecer .. drzime palceky .. a cakame na vysledok 😉

ja som si tiez zdriemla na pol hodinu .. cize este taku hodinku ta tu pockam 😀 😀 😀

sabaka
10. júl 2012

@rohlicka len sa hadam nepridam az 2015 😀 😀 😀 to by bol pruser!

rohlicka
10. júl 2012

@sabaka OPRAVA v roku 2012 😀 😀

😠 😠 😠 ja ti dam v roku 2015 ... 😀 poriadne nasavaj T-virus .. nejak sa tu uz premnozil ... tfuj tfuj tfuj .. aby dalsia mrcha neprisla 😉 😉 😉

sabaka
10. júl 2012

@rohlicka rozkazzzz

mamkabeika
10. júl 2012

Tak som si ho spravila 😒 Ale ani do piatich minut tam 2. ciarka nebola ☹ Takze ocakavam mrsku 😠 dufam, ze nepride pocas dovolenky 🙄

rohlicka
10. júl 2012

@mamkabeika moja to ma mrzi ☹ ale je to tak lepsie .. ako by si sa mala zbytocne namotavat na to 😒 aj ked take dlhe meskania zvyknes mavat ?

mamkabeika
10. júl 2012

A ten test je teraz zaujimavy, po 10. min. sa tam vytvorili take 3 rozmazane sive pasy 😕 Tusim este v pondelok pred vysetrenim test zopakujem.

jeackynka
10. júl 2012

Juj dva dni som tu nebola a co to nevidim dalsia tehulka rohlicka 😀 no teda,toto je ozaj tehulkovsky zavirene forum,to sa tesiiiiim aj ja a gratulujeeeem

mamkabeika
10. júl 2012

@rohlicka nie, nezvyknem 😠

jeackynka
10. júl 2012

Tak ja sa moc tento mesiac nespolieham ze uvidim // nakolko toho snazilkovania nebolo az tak ako by malo byt,tieto horucavy zmarali mojho draheho,k tomu este narocna praca,takze vacsinou vecer zalomil ako mrtvy brouk 😀 tak to by bol ozaj zazrak

mabika
10. júl 2012

@rohlicka GRATULUJEM, no jak rychlo si sa rozmnozila, vidis vidis 😉

viete co, tymi cinskymi znameniami ste ma dostali, ja neviem vymenovat ani normalne, nie ze cinske a nemam nervy to hladat 😎 . Tak ak mi ich date vediet, kludne ich tam pripisem, k tym tehulkam, nech vieme, co su to za zvery 😀

tak tu je aktualny tehu zoznam
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 3m, termin 03/2013
@slavkaadusko
@leonetka
@horseshoe

@horseshoe, kedze si uz bola u doktora, tak daj vediet udaje, termin tipujem na marec a snazenie od marca, cize 4 mesiace??
@rohlicka, za teba som tam spravne napisala??

inak na moje pomery dost akoze sikovne snazilky su toto, od 2 do 4 mesiacov snazenia, sak to je nic!! ste si ani neuzili 😀 😀 😀

rohlicka
10. júl 2012

@mamkabeika cize ako dlho ti meska .. ? kolko dni ? 😲 v tomto pripade bude asi lekar najmudrejsi .. aspon nech ti to objasni ..

mamkabeika
10. júl 2012

@rohlicka 7-10 dni

rohlicka
10. júl 2012

@jeackynka ked sa tak spatne pozriem na to ani my sme nemali max snazilkovy mesiac .. vymakla som ovulku a pozri .. 😎

mabika
10. júl 2012

inak baby, momentalne evidujeme 16ks snaziliek a 8ks tehuliek 😵 ak sa mylim, opravte ma 😀
uz by sme aj autobus naplnili 😀

deculko
10. júl 2012

@mamkabeika vies jak dievcata hovoria,dokym mrska nepride...tak nic nie je iste... a robila si si test vecer,jedna vec...a druha vec... test je fakt zvlastny,ked ti takto uz po 10 min ukazal sive pasy...

rohlicka
10. júl 2012

@mabika noo termin sedi ,, ale to snazilkovanie je asi 2 mesiace .. pretoze od aprila som mala ms v maji a juni a v juli uz neprisla --- 😎 (termin este nie je potvrdeny lekarom ale podla tehu kalkulacky je to cca tak ..)

kubkomatko
10. júl 2012

Ahojte babule, no jasom z toho môjho cyklu teraz jelen... Na 14-15 DC som mala slabunké špinenie, od 15 DC som 10 dní brala duphaston, na 29 DC veeeeľmi slabučké špinenie, ktoré trvalo2 dni, a odvtedy mávam bolesti v podbrušku, a dnes je 33 DC a mrcha nikde. A test neg. 😠

rohlicka
10. júl 2012

@kubkomatko a ake dlhe mas cykly ?

kubkomatko
10. júl 2012

@rohlicka pred pôrodom som mávala 30-34, a po pôrode sa moje telo nechce dať nejak dokopy 😖

rohlicka
10. júl 2012

@kubkomatko tak skus testnut o 2 dni .. pripadne objednaj aj ty k lekarovi .. 🙂 budes mat v tom jasnejsie .. mozno sa ti opat posunula ako kedysi ...

jeackynka
10. júl 2012

@rohlicka ved prave trafit sa do toho spravneho dna,teraz si meriam BT prvy mesiac tak asi v polovici cyklu to mohlo prebehnut,inak mam celkom pravidelne cykly 28 + - 1 den,takze to je celkom pozitivne,ked tu citam ako maju niektore snazilky dlhe cykly,to musi byt veru na nervy zbytocne sa to potom vsetko predlzuje.