Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@rohlicka a ináč gratulujem k // , je to neopísateľný pocit keď ich človek vidí 🙂
@kubkomatko ja detto, po porode 22 az 41 (!) dni, doktor hovoril, ze az po skonceni kojenia sa to moze dat pomaly do poriadku, ale ja uz nekojim pol roka! ach jaj
@mabika ja 8
@kubkomatko rokov? tak tym to potom nebude 🙂
@rohlicka oukej, idem ho vyhrabat a placnem ho tam 😉
na dnes s tymto zoznamom koncim, este som naspodok fukla link na cinske znamenia, ak by ste boli take ako ja, ze nemate ani sajn 😀
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@slavkaadusko
@leonetka
@horseshoe - potkan
@mabika mesiacov 😀 😀
@kubkomatko ha haaa 😀 😀 😀 tak to sa ti este asi hormony nedostali do normalu 🙂. Mne teraz pre istotu robil hormonalny profil, ked som sa stazovala, ze uz by sme aj druhe ale nejako nie a nie... Ale vysledok este neviem, tak uvidime, mozno mam aj nejaky iny problem, tak som zvedavaaaa 😒
Lenze ja uz som stara paka, tak je to mozno aj tym 😀
oprava už za dve hodiny bude 42.DC 🙂 Už neviem ani počítať 😅
dobré ráno snažilky aj tehuľky, ako sa dnes máme? 🙂 ja dosť unavene, včera sme začali "vypratávať", ideme prerábať v dome celé podkrovie tak to bude šupa teraz v lete 😀 ...ináč existuje podľa vás aj PO-MS???...lebo včera som mala takú zmiešanú náladu, že som si večer riadne poplakala a vlastne ani neviem prečo.... ☹ ...asi mi načisto zašibáva už.... 😉 😀
Bre ranko kocky 😉 ako sa dnes mame?ja dost unavene,vcera sme boli na koncerte Eltona Johna- no paraaadne bolo 😀 trochu som sa bala aby tie decibely nejako neublizili fazulke, ale hadam nie. No fajne sme sa zabavili a zatancili, horsie bolo vstat dnes rano 😀 😀 😀
@drobca07 dobre ranko .. nic mi nehovori PO MS 😀 ale ja som skor zvykla mavat stavy ze ked ma nieco trapilo tak to zostalo len vovnutri . .a postupne sa male trapenicka zbierali .. vyplakala som sa a opat bolo vsetko OK 😉 cize len ta potreba uvolnit emocie ... a opat fungujes akoby sa nic nestalo 😎
.. zienky čo sa može brat na bolest hlavy .. od vecera ma pobolieva - cez noc neprestala 😠 ..

@rohlicka 1.mesiac po duphiku prišla na 26 DC, a tento mesiac je mišuge ... Asi budem musieť ísť opať ku dr., nech zistí čo a ako...