Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahojte babky som tu po vikende, co noveho sa udialo?teda bolas om tu vcera el len an skok
@brumka ahoj 🙂 ...ty sa pochváľ ako sa máš po víkende....máme novú tehulku @rohlicka ale to si si všimla už včera, ešte čakáme čo sa "vykľuje" z @mamkabeika , už jej to dlho mešká a ináč len tak medzi sebou "kvákame" 😀 😀 😀
@drobca07 ked nie na tento tak na blizku buducnost .. ja som v tom dobra .. 😎
ja mavam taku intuiciu (take ženske tušenia) aj teraz som tusila ze pocas tej ovulky to vyjde .. 😎 tym ze babo pre nas s priatelom zatial nebola priorita, kedze sme to nechali len skutocne na nahodu .. tak som sa ho v ten den (ovulky) pytala ci "by siel do toho" ked mam tusenie ze to vyjde .. - sice ma sprdol ze to kazim 😀 😀 😀 ze aj by si prial ale ne tak ze mysliet na to intenzivne pri milovani 😀 😀
cize bola som sprdnuta .. ale s uspesnou predtuchou 😎
@brumka tak snád by to malo byť OK, myslím, že keby bolo niečo nedajbože zle tak by ti to určite povedal .... takže myslíme pozitívne 😉 🙂 a tešíme sa na tohto mesačné "cmučkovanie" 😉 🙂 ...a treba mm nadopovať nejakými "povzbudzovákmi" keď sa mu nechce.....zato toho môjho musím odtláčať niekedy :D
Dobré ránko spolubojovníčky moje a aj tie čo už dobojovali v snažilkovaní 😀 😀 😀 😀 . Ako sa dnes máte?Mne sa tak strašne nechcelo vstávať. Teraz sa len motám po byte, čumím na telku, medzi tým si pozriem vás a čakám na pol5 keď pôjdem do nočnej 😒

@rohlicka no ved najlepsie je sa opytat v lekarni, ktore su dobre na bolest 😉 inak mne homeopatika moc nezaberaju. Mne zaberie jedine ibalgin alebo stamprla 😀 😉 😉 No ale najblizsie 2 roky (myslim tehu+dojcenie) nebude mozne takuto medicinku aplikovat 😀 😉 😉