Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka ...skúste si dať nejakú hru :D ...ja som včera pri vypratávaní izieb našla kocku na ktorej sú polohy, tak drahý si toľkokrát tou kockou hádzal, že čo si večer "dáme" 😀 😀 😀 ...nakoniec z toho aj tak nič nebolo , lebo sme obaja odpadli od únavy do postele, ale od dnešného dňa ideme na to 😉 😎 ....a možno si tou kockou hodíme pre inšpiráciu 😉 😎 😀
fuha babky pozeram do kalendariku, tak manzel sa ma naco tesit, ak by som mala 27/28 dnovy cyklus tak tento tyzden je nato storeny, haha, dam taktiku ze ked nehce moze lezat ktoremu chlapovy by sa to nepacilo 🙂 hlasim 13DC
@drobca07 nejako sa mi nechcelo vstávať a tá postielka bola taká mäkká a pohodlná......... 😀 😀 😀. Ja mám nočné rady. je kľud, ticho a ty si v pohod urobíš svoju papierovú prácu, ktorú cez dennú nestíhaš. Mám rada aj víkendové služby, keď som sama bez sanitárky. Človek si zariadi službu podľa toho ako chce a nie podľa potreby prania či upratovania 😠 😠 😠 😠 -
@rohlicka Ja som dnes 29DC ale dnes a zajtra ešte nemôžme hovoriť o meškaní, lebo raz za čas sa mi cyklus takto posunie. Navyše som cez víkend chytila nejakú pliagu z ktorej mi bolo zle a preháňalo ma(už sa to našťastie ustálilo na čísle 3-4 😀 😀 ), takže mrcha môže kľudne prísť až o týždeň, čo by ma ale nahnevala s toľkým meškaním. No na 1000000000000000000000000%príde. Už je za dverami
Hurááááá koník funguje. Už ma začínal hnevať 😠 😠 😠
Babulky strašne blbne koník a mňa to nebaví. Ozvem sa vám zajtra. Majte sa a krásny dník 😉 🙂
je to tu na hojno, vôbec sa mi nepáči, ako prerobili koňa 😠
tak by som teraz prijala obedny spanok ako v skolke 😀 😀 aj hlavka by prebolela .. a ktomu aj nervy mam 😠 lebo tak je vonku prijemne teplucko .. a tu sedim v svetriku v chlade .. dokonca som zabudla ponozky tak dufam ze neprecladnem od noch 😠 😠 😠 blba klima
ale kazdu prestavku sa pojdem vyhriat na slniecko vonku 😎
@drobca07 aj mne to liezlo na nervy ze nefunguje .. 😒 jj ved to mi lezie na nervy bo stale sedim v ponozkach .. a teraz som zabudla .. hnevam sa na seba .. ale kompenzujem horucavou vonku .. 🙂
chyba mi kava iba zo zvyku .. stale vyzyvujem .. a predtym som urobila kavu a mozno len psichyka pomohla a prebrala .. tak si idem urobit kapučinko 😵
@mabika ahooj tu su moje udaje,doba snazenia 8 mesiacov termin je na 4.3. a to cinske znamenie neviem,este som ho nepozerala..

@brumka no vidíš to, keď chce on tak sa to dá hocikedy, tak mu musíš vysvetliť, že teraz chceš TY!!! 😀 😀 😀 a veľa veľa veľa 😉 😀 😀 😀