Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@rohlicka
@brumka Presne tú som v časopise videla vlani🙂Tak kuni brumka tú stránku,ktorú mi sem dala do správi rohlicka🙂
@deculko
@ataner81 Ahojte!
Tak stým mužom to mám aj ja tak isto,až nato,že môj je unavený alebo proste na sex nemyslí,a najme teraz keď ide z poobednej zajtra na rannú:-/chudáčik príde na 23-tiu dnes domov a ráno o 5 vstáva do roboty na 6 a končí až o 16-tej a dôjde pred 18tou domou☹ to už len sa naje a môže ísť spať.Ešte že zajtra mám len 5dc,a plodné dni až od 18-tého do 22.júla,tak a to ešte budem testovať že ktorý presne.A to bude už na rannú chodiť a pred 18tou bude chodiť domov a nachová zvieratá a porobí čo treba a bude hotový do postele:-/Ale čo už istí nám to ataner81 september🙂
ahoj žienky .. ja som sa az nedavno dostala domov z prace .. nakupy su nakupy a ani neviete ako a prejdu 3 hodiny .. nastastie dnes som nebola ja ta vyberava 😀 😀 😀 ale moj drahy 😎 ja som si vsak urobila radost a kupila kuchynsky mixer - budu ovocné koktailiky pocas celeho leta 😵 😵 😵 (banany a mliecko na rano prichystane) 😎
dobré ráno kočky 🙂 ...tak aký ste mali večer? (noc?) ....my mám stierky hotové, včera som sa natrápila s natretím radiatorov a dnes sa hor do maľovania!!!! .... 🙂 ...škoda, že musím byť ešte aj v robote a šéf mi nemôže dať dovolenku, tak všetko musíme robiť po večeroch, ráno som potom "rozbitá riadne"......ale samozrejme, že sme sa aj prekonali a s veľkou radosťou si užili aj keksíkovanie 😀 😀 😀 .....z tých farieb a riedidiel sme boli taký "odviazaný" ako drahý povedal 😀 😀 😀 😀 😀
dobre rnko zienky, tak vcerajsok upspesny, manzel zneuzity, len neviem ako zareaguje dnes a zajtra 😀
@drobca07 to poznam, mi sme rok boli bez dresu a v kuchyni ziadne dvierka, byvali sme v obvyvacke na madraci ale uz teraz mame vsetko porobene trvalo nam to 3-4 roky :( uz len casom nabytok
Baby, 😀 normalne vam zavidim 😎 My s tou mykozou nesmieme 😠 a uz mame problem vydrzat 😅 Manzel bol teraz 3 dni doma, tak to bolo zaujimave 😀
@mamkabeika ...a fakt je to mykoza??? si si istá??? 🙂
A ja zas zavidim vam vsetkym, my teraz vobec nekeksujeme bo moja sliznica je strasne citliva teraz v tehu. Skusali sme to len raz a potom ma az tak palila 😖 tiez sa nevieme tak uvolnit lebo co ak nahodou sa buchne ci zatlaci do bruska a fazulke sa to nebude lubit. Okrem toho rano a vecer mi byva zle, takze ani to nehraje do karat. A tak vy ktore snazilkujete si to riadne uzivajte kym je cas 😀 😉 😉 😉
@horseshoe to ma mrzi, mi sme mali tehotenstvo ako svadobnu noc a vlastne sme v nej aj svadobnu mali 🙂 mnazel sa bla ale gynekolog mu oznamil ze sa nema coho bat 🙂 mne bolo zle skoro 24h denne ale dakedy som si nasla cas a volu ze mi je dobre, len ri konci bol clovek uz ako lokomotiva
@brumka ja som zase krvacajuce dasna nikdy nemala, az teraz a je to dost sila - co umyjem zuby, tak prudom mi vali krv 😒 ale skusim ten citron s C. S tym zelezom neviem ako som na tom teraz ale mala som vzdy dostatok zeleza, ale ked vidim ako sa v tehu vsetko meni, tak uvidime...
@drobca07 A co ine by to malo byt? 😀 Zrejme mi aj oddialila ms. Dnes je 43.DC a po mrche ani chyru ani slychu 😠
@horseshoe Pokial je vsetko v poriadku, drobcekovi sa nestane nic. Keksikovat mozte, ale takym rekreacnym tempom. Tie citlive sliznice su bezne, aj zakrvacat mozu. Ja som mala to iste. Tak sme len tak cukrikovali 🙂 a mm siel len tak na pol spicky 😀 ( ked sme uz nemohli vydrzat 😎 ). Ale casom sa moja citlivost zmiernila a milovali sme sa kazdy den ( niekedy aj 2x 😅 ) normalne sa muzicek cudoval, ze aka som v tom tehu aktivna 😀
@brumka ja som zase krvacajuce dasna nikdy nemala, az teraz a je to dost sila - co umyjem zuby, tak prudom mi vali krv 😒 ale skusim ten citron s C. S tym zelezom neviem ako som na tom teraz ale mala som vzdy dostatok zeleza, ale ked vidim ako sa v tehu vsetko meni, tak uvidime...
@horseshoe neboj, lekar to ustriehne, ved viackrat ti bude brat krv, pekne papkaj vitaminy, kyselinu listovu. mne na zuby pomaha paradontax pasta a potom ked som rpestala kojit som si kupila q10, ten sa tusim v tehu nesmie a po tolkych rokoch mam dasna ako sapatri, len ja tom mam geeneticku rpedipoziciu :( pekne odychhuj
@mamkabeika 😉 no ja neviem neviem , žeby až také meškanie??? 🙂 ...len pekne asi počkaj do zajtra - t.j. piatok 13-teho a to je veľmi šťastný a dobrý deň u mňa a obetuj nám ešte jeden testík 😉 😀 čo ty na to?
@mamkabeika ze na pol spicky 😀 tak to potom my pojdeme na tretinku alebo stvrtinku 😀 😀 😀
Ahoj žienky .. prajem pekny rano .. dnes som si ponozky nezabudla - nozky pekne v teple 🙂 sice sa aj nam trosku vonku ochladilo .. a zamracilo - bude tazko odolat pospinkat si 😀 😀 😀
@mamkabeika a ty si nejak unikla mojej pozornosti 😀 taketo meskanie a ty este netestujes???to sa nemozeeee 😠 hybaj testikovat 😉
@horseshoe a brumka... mne doktor malo zeleza poriadne neodsledoval,pocas tehu, tak si to sledujte aj same... v tehu sa berie krv na zaciatku tehu a potom na konci v 7 mesiaci tusim, a na zaciatku tehu som mala zelaza dost, a v 7. som uz mala malo... az som spala kazdu chvilu... aj maly bol potom anemicky...ak by mi to doky zistil skor,tak by som aj zelezo v tehu doplnala skorej... zelezo babatka tiez nevyhnutne potrebuju.... ak sa mi podari byt tehu,tak si to uz budem sledovat sama....
@horseshoe to je hrube porusenie pravidiel 🙂 @mamkabeika sup zajtra rano testik 🙂

Tak vám teda prajem krásnu a vášnivú noc 😀 Vidíme sa-píšeme si zajtra papa 🙂