icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
11. júl 2012

Tak vám teda prajem krásnu a vášnivú noc 😀 Vidíme sa-píšeme si zajtra papa 🙂

zora256
11. júl 2012

@rohlicka
@brumka Presne tú som v časopise videla vlani🙂Tak kuni brumka tú stránku,ktorú mi sem dala do správi rohlicka🙂
@deculko
@ataner81 Ahojte!
Tak stým mužom to mám aj ja tak isto,až nato,že môj je unavený alebo proste na sex nemyslí,a najme teraz keď ide z poobednej zajtra na rannú:-/chudáčik príde na 23-tiu dnes domov a ráno o 5 vstáva do roboty na 6 a končí až o 16-tej a dôjde pred 18tou domou☹ to už len sa naje a môže ísť spať.Ešte že zajtra mám len 5dc,a plodné dni až od 18-tého do 22.júla,tak a to ešte budem testovať že ktorý presne.A to bude už na rannú chodiť a pred 18tou bude chodiť domov a nachová zvieratá a porobí čo treba a bude hotový do postele:-/Ale čo už istí nám to ataner81 september🙂

rohlicka
11. júl 2012

ahoj žienky .. ja som sa az nedavno dostala domov z prace .. nakupy su nakupy a ani neviete ako a prejdu 3 hodiny .. nastastie dnes som nebola ja ta vyberava 😀 😀 😀 ale moj drahy 😎 ja som si vsak urobila radost a kupila kuchynsky mixer - budu ovocné koktailiky pocas celeho leta 😵 😵 😵 (banany a mliecko na rano prichystane) 😎

rohlicka
11. júl 2012

@lianka11 kazda snazilka je tu vitana .. preto sme tu tak nahromadke aby sme si poradili a podporili sa .. 😵 tak uspesne snazilkovanie ,, dufame ze mrcha nepride ..

drobca07
12. júl 2012

dobré ráno kočky 🙂 ...tak aký ste mali večer? (noc?) ....my mám stierky hotové, včera som sa natrápila s natretím radiatorov a dnes sa hor do maľovania!!!! .... 🙂 ...škoda, že musím byť ešte aj v robote a šéf mi nemôže dať dovolenku, tak všetko musíme robiť po večeroch, ráno som potom "rozbitá riadne"......ale samozrejme, že sme sa aj prekonali a s veľkou radosťou si užili aj keksíkovanie 😀 😀 😀 .....z tých farieb a riedidiel sme boli taký "odviazaný" ako drahý povedal 😀 😀 😀 😀 😀

sanchez81
12. júl 2012

@drobca07 Tak, tak, treba sa odviazať. A čo krstili ste vynovené miestnosti? 😀

drobca07
12. júl 2012

@sanchez81 😀 ešte zatiaľ nie, ešte pilne pracujeme 😀 ....ale dnes dúfam stihneme vymaľovať, cez víkend položíme podlahy a zariadime a potom sa môže spálňa krstiť 😀 😀 😀 .....a to sú ešte pred nami 3 izby 😉 😀 ...to bude "krštení" 😀 😀 😀

brumka
12. júl 2012

dobre rnko zienky, tak vcerajsok upspesny, manzel zneuzity, len neviem ako zareaguje dnes a zajtra 😀

@drobca07 to poznam, mi sme rok boli bez dresu a v kuchyni ziadne dvierka, byvali sme v obvyvacke na madraci ale uz teraz mame vsetko porobene trvalo nam to 3-4 roky :( uz len casom nabytok

deculko
12. júl 2012

@brumka no tak nech to vyjde🙂 aj moj mm bol akcny dnesne rano🙂 a to som prekvapena,lebo po dvoch dnoch prace od 6 do 9... a ani som ho prehovarat nemusela... dazd nam dopomohol🙂 😀

mamkabeika
12. júl 2012

Baby, 😀 normalne vam zavidim 😎 My s tou mykozou nesmieme 😠 a uz mame problem vydrzat 😅 Manzel bol teraz 3 dni doma, tak to bolo zaujimave 😀

drobca07
12. júl 2012

@mamkabeika ...a fakt je to mykoza??? si si istá??? 🙂

horseshoe
12. júl 2012

A ja zas zavidim vam vsetkym, my teraz vobec nekeksujeme bo moja sliznica je strasne citliva teraz v tehu. Skusali sme to len raz a potom ma az tak palila 😖 tiez sa nevieme tak uvolnit lebo co ak nahodou sa buchne ci zatlaci do bruska a fazulke sa to nebude lubit. Okrem toho rano a vecer mi byva zle, takze ani to nehraje do karat. A tak vy ktore snazilkujete si to riadne uzivajte kym je cas 😀 😉 😉 😉

brumka
12. júl 2012

@horseshoe to ma mrzi, mi sme mali tehotenstvo ako svadobnu noc a vlastne sme v nej aj svadobnu mali 🙂 mnazel sa bla ale gynekolog mu oznamil ze sa nema coho bat 🙂 mne bolo zle skoro 24h denne ale dakedy som si nasla cas a volu ze mi je dobre, len ri konci bol clovek uz ako lokomotiva

horseshoe
12. júl 2012

@brumka tak to ste mali fajn. No neviem mozno sa to u mna zlepsi ale krvacaju mi aj dasna, takze sliznice celkovo mam dost citlive. Moj manzel sa zase neboji ale ked videl ze mi potom nebolo dvakrat dobre tak sa radsej zdrziava veskerych aktivit 😅

brumka
12. júl 2012

@horseshoe mne tiez krvacali dasna to je normalne, daj si vitamin C a citronom potierat dasna. ja ale s tym mam problem uz dlhe roky ale v tehu to je najhorsie. ja som mala nedostatok zeleze takze som spala o 21-9h a potom od 13-15h cizesom vsetko rpespala

horseshoe
12. júl 2012

@brumka ja som zase krvacajuce dasna nikdy nemala, az teraz a je to dost sila - co umyjem zuby, tak prudom mi vali krv 😒 ale skusim ten citron s C. S tym zelezom neviem ako som na tom teraz ale mala som vzdy dostatok zeleza, ale ked vidim ako sa v tehu vsetko meni, tak uvidime...

mamkabeika
12. júl 2012

@drobca07 A co ine by to malo byt? 😀 Zrejme mi aj oddialila ms. Dnes je 43.DC a po mrche ani chyru ani slychu 😠

brumka
12. júl 2012

@horseshoe u mna su tie dasna bezne ale v ehu ti vadcina vitaminov ide k babatku, jasom tiez mala vsetkeho dost, proste aj tak som bral vitaminy a vela zeleniny no dietatko si vezme svoje, neboj bude to v poho

mamkabeika
12. júl 2012

@horseshoe Pokial je vsetko v poriadku, drobcekovi sa nestane nic. Keksikovat mozte, ale takym rekreacnym tempom. Tie citlive sliznice su bezne, aj zakrvacat mozu. Ja som mala to iste. Tak sme len tak cukrikovali 🙂 a mm siel len tak na pol spicky 😀 ( ked sme uz nemohli vydrzat 😎 ). Ale casom sa moja citlivost zmiernila a milovali sme sa kazdy den ( niekedy aj 2x 😅 ) normalne sa muzicek cudoval, ze aka som v tom tehu aktivna 😀

horseshoe
12. júl 2012

@brumka ja som zase krvacajuce dasna nikdy nemala, az teraz a je to dost sila - co umyjem zuby, tak prudom mi vali krv 😒 ale skusim ten citron s C. S tym zelezom neviem ako som na tom teraz ale mala som vzdy dostatok zeleza, ale ked vidim ako sa v tehu vsetko meni, tak uvidime...

brumka
12. júl 2012

@horseshoe neboj, lekar to ustriehne, ved viackrat ti bude brat krv, pekne papkaj vitaminy, kyselinu listovu. mne na zuby pomaha paradontax pasta a potom ked som rpestala kojit som si kupila q10, ten sa tusim v tehu nesmie a po tolkych rokoch mam dasna ako sapatri, len ja tom mam geeneticku rpedipoziciu :( pekne odychhuj

drobca07
12. júl 2012

@mamkabeika 😉 no ja neviem neviem , žeby až také meškanie??? 🙂 ...len pekne asi počkaj do zajtra - t.j. piatok 13-teho a to je veľmi šťastný a dobrý deň u mňa a obetuj nám ešte jeden testík 😉 😀 čo ty na to?

horseshoe
12. júl 2012

@mamkabeika ze na pol spicky 😀 tak to potom my pojdeme na tretinku alebo stvrtinku 😀 😀 😀

horseshoe
12. júl 2012

@brumka jj ta pasta je super na das,na 😉 a femibion uzivam jak besna 🙂 no a oddych to je zaklad 😀 😉

brumka
12. júl 2012

@horseshoe tak nieje o com, vsetko bude ok, tebe sa teraz buria hormony,

rohlicka
12. júl 2012

Ahoj žienky .. prajem pekny rano .. dnes som si ponozky nezabudla - nozky pekne v teple 🙂 sice sa aj nam trosku vonku ochladilo .. a zamracilo - bude tazko odolat pospinkat si 😀 😀 😀

horseshoe
12. júl 2012

@mamkabeika a ty si nejak unikla mojej pozornosti 😀 taketo meskanie a ty este netestujes???to sa nemozeeee 😠 hybaj testikovat 😉

deculko
12. júl 2012

@horseshoe a brumka... mne doktor malo zeleza poriadne neodsledoval,pocas tehu, tak si to sledujte aj same... v tehu sa berie krv na zaciatku tehu a potom na konci v 7 mesiaci tusim, a na zaciatku tehu som mala zelaza dost, a v 7. som uz mala malo... az som spala kazdu chvilu... aj maly bol potom anemicky...ak by mi to doky zistil skor,tak by som aj zelezo v tehu doplnala skorej... zelezo babatka tiez nevyhnutne potrebuju.... ak sa mi podari byt tehu,tak si to uz budem sledovat sama....

brumka
12. júl 2012

@horseshoe to je hrube porusenie pravidiel 🙂 @mamkabeika sup zajtra rano testik 🙂

brumka
12. júl 2012

@deculko no mne to lekar teiez neodledoval, od 7m som brala lieky a az do dakeho pol oka po porode :( jasom vtehu prisla o vsetky vitaminy