icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
12. júl 2012

inak ja uz zacinam byt viacej netrpezliva,ze ci mi ta mrska pride toho 15.teho abo nie... uz mi tento cyklus pripada jak vecny...dlhy... ani neviem,ci som mala ovulku,lebo mala som ju presne cez to krvacanie na 14.DC ... cele sa mi to vtedy rozhadzalo... mozno u mna fakt ta alchemilka vyvolala cistenie maternice... a u mna sa cistila krvacanim... a tak je tento cyklus pre mna taky dlhy... potom som uz ovulku netestovala,lebo som ani nevedela,ze kedy.... jaj uz som netrpezliva,ale naco minat test... na novy by mi trebalo dalsie peniazky... to radsej posetrim... len cakat a cakat... aj nase babky a mamky museli,tak cakam no...

horseshoe
12. júl 2012

@deculko no len ako si to sama odsledujes? Jedine furt otravovat dokiho s kontrolou zeleza. 😠

rohlicka
12. júl 2012

@deculko akym sposobom sa da zisitit ci chyba niektory vitamin .. ?

brumka
12. júl 2012

@rohlicka pri zeleze si velmi uanavena na to si uz dm vadsi pozor aby som nedopalda ako som dopadla lebo som rodila neplanovae sekciou a rana sami pomali hojila a doky mi povedal ze je pravdepodobnost ze pojdem opat tak uz nic nehcemnechat na nahodu. na ie krvacajuce dasna dat C

horseshoe
12. júl 2012

@deculko to pocujem o tej alchemilke prvykrat ze by vyvolala az krvacanie 😕 ja som pila zas zensky caj- gynastan - ten tiez obsahuje alchemilku okrem ineho a hned v ten mesiac ako som ho pila- asi 3 tyzdne pitia som ostala tehu. A neposuval sa ti nahodou cyklus? To by som skor povedala...

horseshoe
12. júl 2012

@rohlicka z krvi ti to zistia 😉 a trebs jest vela masa - hlavne hovadzie. Ale niekedy strava nestaci a treba synteticke vitaminy doplnat 😉 segra mala tiez malo zeleza - prejavuje sa to unavou, padanim vlasov, lamave nechty, bleda koza a nizky tlak.

deculko
12. júl 2012

@rohlicka krvny obraz ti spravia, ale v tehu beru obycajne krv iba dva razy... aspon pred 3 rokmi tak bolo, ja si ale uz vyziadam navyse vysetrenie,aby si mi nestalo to co minule,mala som dva mesiace po porode take silne tocenia hlavy,zavraty non stop,lebo uz sa o to zelezo nik nestaral... kym som sla po 6 tyzdnoch na gyndu na kontrolu po sestonedeli,tak uz som mala taku silnu anemiu... ani maleho som nemohla mesiac sama bravat vonku,lebo sa mi tak tocila hlava,ze som nevedela ist rovno, az magneticku rezonanciu mi robili,ze co to je... a ked mi dali silne tabletky na doplnenie zeleza,tak mi to nastastie po dvoch mesiacoch preslo....
ja si bud vyziadam u gyndosa navyse odber krvi,alebo aj u obvodaka v ramci preventivnej prehliaky mas narok na raz rocne na odber krvi...
a ako priznak nedostastku zeleza som okrem staleho spania,unavy, mala aj kutiky ust... tie ranky... a ani v lekarni mi nevedeli povedat,z coho to je,ani gyndos mi nevedel povedat,ze spravi rozbor krvi,ze to moze byt zelezo... az potom som sa niekde v letakoch pri liekoch na zelezo docitala,ze aj tie kutiky ma nedostatok zeleza na svedomi...

deculko
12. júl 2012

@horseshoe no aj sa mi ten cyklus posunul... vsak to...ze teraz mi to cakanie pripada ako vecne,uz dlho...

papa zienky,pridu mi na navstevu bratranci maleho .... 5 a 7 rocny chlapci,ideme sa hrat a vystrajat🙂))

rohlicka
12. júl 2012

@deculko, @horseshoe, @brumka ja som sa pytala preto ze ako sa to da zistit .. kedze ste spominali ze len 2x sa robi odber krvi .. a medzitym ..
cize bud priznaky . ale ist este raz na odber aby szistili ktore vitaminy chybaju ? .. no budem vediet 🙂 Dakujem ..

brumka
12. júl 2012

@deculko ako kebysom citala seba, ja ked som povedala svagrinne ze kolko som mala zelezo tak skoro odpadla ze ona mala malo a nie az tak ako ja ze nechape ako som mohla prenasat.
@rohlicka teraz kebysom otehotnela tak v novembri mam mat preventivku u obvodaka koli zelezu takze mam o 1 vsetrenie krvi naplanovane navyse 🙂

horseshoe
12. júl 2012

@rohlicka ano z krvi ti to zistia a potom treba ziadat kontrolne odbery - ja mam nastastie sukronych doktorov, tak by s tym nemal byt problem...

drobca07
12. júl 2012

kočky a kedy je podľa vás najlepšie začať piť alchemilku kebysom to chcela skúsiť? som dnes 8DC. ...len sa bojím, že mi to naruší ešte viac môj už narušený nepravidelný cyklus.....

rohlicka
12. júl 2012

@drobca07 ja mam pocit ze sa pije od 1DC do ovulky ...

drobca07
12. júl 2012

@rohlicka tak to už asi teraz nestíham, začnem tým teda od budúceho 😉 🙂

rohlicka
12. júl 2012

@horseshoe no tak ja budem mat teraz noveho lekara - kedze na SR asi nebude mozne dochadzat na pravidelne kontroly pocas pracovnych dni .. cize uvidim aky bude tento ale mam ho odporuceneho - tak doverujem 😎

rohlicka
12. júl 2012

@drobca07 uz som sa tiez docitala v niekolkych temach ze v ten mesiac ako pili alchemilku tak aj otehotneli 😉

brumka
12. júl 2012

@rohlicka no vidim to ze aj ja ju zacnem pit 🙂

drobca07
12. júl 2012

@rohlicka ...no tak to teda u mňa asi fakt bude vychádzať na ten august 😀

rohlicka
12. júl 2012

@brumka, @drobca07 - ja som ju tiez chcela pit ale priatel ma hned "schladil" ze sme to chceli nechat na nahodu 😀 😀 a ja som bola prenho prilis aktivna 😎

drobca07
12. júl 2012

@rohlicka veď ani ja som nepovedala naisto , že to budem piť :D ...z bylinkových čajov mi bývalo vždy na zvracanie, tak neviem, či by ho zvládol môj žalúdok......to skôr by som možno "prežrela" aj nenávidenú grepovú šťavu 😀 😀 😀 z ktorej sa furt vyhádžem 😀

rohlicka
12. júl 2012

@drobca07 ale vezmi si to tak .. co neurobis pre maly batoztek stastia ? aj tak budes grckat (pravdepodobne v tehu) 😀 😀 😀

drobca07
12. júl 2012

@rohlicka no díky moja 😀 😀 😀 ....ja sa snažím grckaniu vyhýbať z každej strany, lebo hneď popri tom schudnem a to mi netreba, kíl mám aj bez toho dosť málo a strašne ťažko sa mi priberá..... 😉 🙂

rohlicka
12. júl 2012

@drobca07 joooj moja mat tak tvoj problem .. ja ti dam cca 5-7 kg ked chces 😀 😀 😀

brumka
12. júl 2012

@rohlicka
@drobca07 ja som si podctivo pribrala 22 kg :( lebo som len spala a jedla a ked som nieco zjedla mi bolo na zvracanie a nie a niet ist von :(

julinka88
12. júl 2012

@rohlicka ahojky mne teraz skončili takže najbližšie 1.augusta.....snáď teda už nedorazí 😀

rohlicka
12. júl 2012

Zaskakujem @ataner81 - pomaham aktualizovat - predpokladam ze snehulienka este spi po nočnej 🙂 🙂 🙂 (pekne sa vyspinkaj a prid medzi nas) .. 😎

@mamkabeika 27.6 rak
@lumiva 9-13.7. lev
@deculko 15-19.7. rak
@jeackynka 20.7 baran
@alicek14 28.7. baran
@brumka 27.7. kozorožec
@veonka 23-25.7 vodnár
@sabaka 27-28.7. panna
@lianka11 30.7. vodnar
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@julinka88 1.8. kozorožec
@ataner81 8.8. panna

PS: tabulka uplna (aj datumy aj znamenia) 🙂 🙂 🙂

drobca07
12. júl 2012

@rohlicka jajajaj ale sa nás "snažiliek" zase hojne nazbieralo 🙂 ....len dúfam, že tak ako pribúdame, budeme aj odbúdať 😉 🙂

brumka
12. júl 2012

do novembra povinne vsetky prejst do skupinyy uspesne snazilky , rodime 2013 😀 😀 😀 😀

rohlicka
12. júl 2012

@drobca07 moja o tom nepochybujem .. a tu dalsej nadejnej momentalne odpisujem .. aj ked bude vyhadzana z grepovej stavy a bude grckat z alchemilky .. a presunies sa do druhej tabulky .. a nebudes sa tlacit v tejto 😎

rohlicka
12. júl 2012

@brumka to je super nazov 😀 😀 😀 žienky myslim silno na vas .. do konca roka kazda prejde do druhej skupinky 😉 😉 😉