icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
12. júl 2012

@rohlicka tak to ma tej chvili napadlo objektivne pre uz tehulku a ako aj pre nas buduce 🙂

rohlicka
12. júl 2012

@mamkabeika 27.6 rak
@lumiva 9-13.7. lev
@deculko 15-19.7. rak
@jeackynka 20.7 baran
@veonka 23-25.7 vodnár
@brumka 27.7. kozorožec
@sabaka 27-28.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8.8. panna

ospravedlnujem sa ze zase tabulkujem .. ale poradie nesedelo podla datumov takze som si vas poprehadzovala podla (ne)ocakavanej ms .. 🙂

rohlicka
12. júl 2012

@brumka je to aj spravny vystihnuty nazov .. ale este minimalne leto si tu budeme vsetko pohromade "spolunazivat" podporovat sa .. taktiez aj mne sa zijdu skusene rady uz byvalych tehuliek (aktualnych mamiciek) 🙂 🙂 🙂

ohladom toho zeleza - kde vsade v strave sa nachadza zelezo .. aby som zbytocne nepchala tabletkove vitaminy .. mam pocit ze mam malo zeleza pretoze vsetky priznaky (alebo vacsina ) na mna aj pasuju 😒 takze chcem to trosku dat dokopy .. teda cim skor .. 🙂

brumka
12. júl 2012

@rohlicka cvikla brokolica si myslym, musim si potom vygooglit a spravit zoznam 🙂

zora256
12. júl 2012

@rohlicka Ahoj!
Tak ako brumka písala,+ žĺtko,špenát,pečeň,ale tak ako myslíš,mne pri odbere krvi v 2trimestri napísal lekár železo a bolo vybavené,a teraz po pôrode nemám čas ísť ani na krv,tak som si tu kúpila železo a beriem ho,a je mi aj lepšie.

rohlicka
12. júl 2012

@brumka ja som ako 100rokov pred opicami .. nic ze ze google 😀 😀 😀 dakujem ze si mi pripomenula tuto vymozenost 🙂
nasla som dobru stranku SENIOR PORTAL 😀 😀 😀 (dufam ze aj nam pomoze)
http://www.seniorportal.cz/magazin/vareni/c-3/z...

drobca07
12. júl 2012

@rohlicka ja som mala dlho problémy s nedostatkom železa- sa mi nevstrebávalo, brala som tabletky ale bolo mi z nich strašne zle, potom som prešla na kvapky, bolo to lepšie len som z nich (s prepáčením) nevedela kakať aj vyše týždňa a nakoniec pomohla stará mama, ktorá mi dala "babský recept"....do jablka mi na noc pichala riadne klince a vždy ráno som to jablko musela zjesť 😝 ...ale pomohlo mi to 😀 😀 😀

rohlicka
12. júl 2012

@drobca07 ja "odpadnem" to fakt ? 😀 😀 😀 original klince ti pomohli ? 😵 to si zapamatam .. keby nieco ..

drobca07
12. júl 2012

@rohlicka 😀 😀 😀 to FAKT, riadne klince (samozrejme nepoužité) 😀 😀 😀

horseshoe
12. júl 2012

@drobca07 heh dufam ze to jablko si musela rano zjest aj s tymi klincami 😀 😀 😀

brumka
12. júl 2012

@drobca07 nas v skole ucili 1 jablko rano, mas postarane o stolicu na druhy den a je to pravda, len sa nesmie jest ovocie po 16h potom to uz hnije v crevach a zaludku. cize ja sa klincom radcej vyhnem 🙂

brumka
12. júl 2012

@horseshoe 😀 😀 😀 ta predstava, hmmmm, velmi zaujimave akurat mam pred obedom 🙂

drobca07
12. júl 2012

@horseshoe :D :D :D zase nemám plechové ústa ani žalúdok 😀 😀 😀

horseshoe
12. júl 2012

@brumka no jo mna by zaujimalo ze ci to funguje aj s inym ovocim- by som si spravila take jednohubky napr.ze jahody - a aj navsteve mozes ponuknut 😀 ja so zas pocula ze ovocie treba jest max.do 14h ale cojaviem ved v creve ti hnije vsetko - urcite je lepsie zjest povedzme o 20h jedno jablko ako vyprazany rezen nie? 😀

rohlicka
12. júl 2012

juuj žienky ked pride pridem domov musim uvarit zemiakovu polievku .. niekto vo firme tu je nieco take s touto vonou .. a mam co robit aby som nepribehla odjest 😀 😀 😀

brumka
12. júl 2012

@horseshoe hehe 🙂 pekne si to obysla 🙂 z teba by mohol byt pravnik aku peknu medzeru si nasla 🙂
@drobca07 ale predstava je to zaujimava 🙂 ako hltas klince 😀

drobca07
12. júl 2012

@horseshoe ....ale taký dobrý rezeň nikdy nie je zlý 😀 😀 😀 ...ani po 20:00 😅 😀

brumka
12. júl 2012

😵 😵 😵 😵 😵 😵

horseshoe
12. júl 2012

@drobca07 jj, snicla je len snicla 😝 😀

sanchez81
12. júl 2012

pozor, pozor dievčatá! Pečeň obsahuje železo, ale tehuľky by pečeň jesť nemali! 😉

horseshoe
12. júl 2012

@rohlicka to myslis tu zemiakovu polievku na pokyslo? Hmmm prijemna predstava i pre mna 😝 😔

brumka
12. júl 2012

@sanchez81 dobra poznamka ale v malom mnozstev by mohli, ta cvikla je fajn
@drobca07 ak chces prehnat a dostat zelezo do tela, zjec vela cvikle a cviklovej stavy, postarane o vyprazdnenie na 2 dni 🙂

@horseshoe @rohlicka jasom varila bielu fazulovu, cakam navstevy 🙂

horseshoe
12. júl 2012

@sanchez81 ja viem, ale je tolko veci co by nemali jest ze mam pocit ze kazda tehula je vlastne permanentne na diete 😠 😠 😠

rohlicka
12. júl 2012

@sanchez81 nieee ? 😲 a ja pečen milujem ..

brumka
12. júl 2012

@horseshoe jasom sa tehu dako neobmedzovala, pockaj dojcenie to j ina kava, jasom mala rok prisnu dietu

sanchez81
12. júl 2012

@horseshoe ale nie, to sa ti len zdá 🙂 Tak nemala by sa pečeň, plesnivé syry, hríby-tie asi s mierou, to presne neviem a niektoré druhy rýb. A niektoré druhy byliniek. Ale veď teraz je toľko ovocia a zeleniny! 😉

horseshoe
12. júl 2012

@brumka mnaaam ze bielu fazulovu 😝 posli mi v sedemdecke 😉 😀 inac vraj vela cvikle sa jest nema - ale nie ze by to bolo dake dalsie pravidlo pre tehule ale vseobecne platne pre vsetkych. Ja inak ked zjem viac cvikle tak mi je tak tazko od zaludka. A recept na pripravu cvikle- neviem ci robievate- normalne osupat, pokrajat a upiect na plechu aj so zemiakmi 😝 😉

brumka
12. júl 2012

@horseshoe nemalo by sa, ano pecena cvikla, mnamka ale potom ten detox z nej stoji zato 🙂

rohlicka
12. júl 2012

@horseshoe ja som mala ny mysli tu klasicku zemiacikovu co na konci das drveny majoran (trosku nachut) .. 🙂 🙂

horseshoe
12. júl 2012

@sanchez81 no prosim plesnive syry milujem, huby tiez a aj ryby a ktore? Ako je mi jasne ze na sushi mozem zabudnut ale co je prepanajana zle na rybach? 😠 😠