Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@mamkabeika 27.6 rak
@lumiva 9-13.7. lev
@deculko 15-19.7. rak
@jeackynka 20.7 baran
@veonka 23-25.7 vodnár
@brumka 27.7. kozorožec
@sabaka 27-28.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8.8. panna
ospravedlnujem sa ze zase tabulkujem .. ale poradie nesedelo podla datumov takze som si vas poprehadzovala podla (ne)ocakavanej ms .. 🙂
@brumka je to aj spravny vystihnuty nazov .. ale este minimalne leto si tu budeme vsetko pohromade "spolunazivat" podporovat sa .. taktiez aj mne sa zijdu skusene rady uz byvalych tehuliek (aktualnych mamiciek) 🙂 🙂 🙂
ohladom toho zeleza - kde vsade v strave sa nachadza zelezo .. aby som zbytocne nepchala tabletkove vitaminy .. mam pocit ze mam malo zeleza pretoze vsetky priznaky (alebo vacsina ) na mna aj pasuju 😒 takze chcem to trosku dat dokopy .. teda cim skor .. 🙂
@brumka ja som ako 100rokov pred opicami .. nic ze ze google 😀 😀 😀 dakujem ze si mi pripomenula tuto vymozenost 🙂
nasla som dobru stranku SENIOR PORTAL 😀 😀 😀 (dufam ze aj nam pomoze)
http://www.seniorportal.cz/magazin/vareni/c-3/z...
@rohlicka ja som mala dlho problémy s nedostatkom železa- sa mi nevstrebávalo, brala som tabletky ale bolo mi z nich strašne zle, potom som prešla na kvapky, bolo to lepšie len som z nich (s prepáčením) nevedela kakať aj vyše týždňa a nakoniec pomohla stará mama, ktorá mi dala "babský recept"....do jablka mi na noc pichala riadne klince a vždy ráno som to jablko musela zjesť 😝 ...ale pomohlo mi to 😀 😀 😀
@brumka no jo mna by zaujimalo ze ci to funguje aj s inym ovocim- by som si spravila take jednohubky napr.ze jahody - a aj navsteve mozes ponuknut 😀 ja so zas pocula ze ovocie treba jest max.do 14h ale cojaviem ved v creve ti hnije vsetko - urcite je lepsie zjest povedzme o 20h jedno jablko ako vyprazany rezen nie? 😀
juuj žienky ked pride pridem domov musim uvarit zemiakovu polievku .. niekto vo firme tu je nieco take s touto vonou .. a mam co robit aby som nepribehla odjest 😀 😀 😀
😵 😵 😵 😵 😵 😵
pozor, pozor dievčatá! Pečeň obsahuje železo, ale tehuľky by pečeň jesť nemali! 😉
@brumka mnaaam ze bielu fazulovu 😝 posli mi v sedemdecke 😉 😀 inac vraj vela cvikle sa jest nema - ale nie ze by to bolo dake dalsie pravidlo pre tehule ale vseobecne platne pre vsetkych. Ja inak ked zjem viac cvikle tak mi je tak tazko od zaludka. A recept na pripravu cvikle- neviem ci robievate- normalne osupat, pokrajat a upiect na plechu aj so zemiakmi 😝 😉

@rohlicka tak to ma tej chvili napadlo objektivne pre uz tehulku a ako aj pre nas buduce 🙂