icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
12. júl 2012

@mamkabeika a na ten zapal mocovych ciest je dobry liek s vytazkom brusnic - Urinal, ci ako sa to vola? viem, ze kamoska mala opakovane zapaly - ona uz bola zufala a toto jej pomohlo 😉

horseshoe
12. júl 2012

@mamkabeika vsak v podstate jasne - sprav si testik, nemas co stratit - skor ziskat 😉 😉 😉 ked ti tak dlho meska, tak tehu test uz musi ukazat pravdu 😉 😉 😉

deculko
12. júl 2012

tiez by som asi pred branim ATB testovala...ale zas zapal preliecit musis tak ci tak,ak je uz zapal silny,tak tie brusnice same uz vec neporiesia... vtedy uz ATB treba...
ja sama neviem,ci toho 18.7. uz netestnem,lebo idem k zubarovi a bez injekcie si vrtanie dvojky zubu neviem predstavit.... aj to vraj neskodi,ta injekcia,ale zas ked nemusim,tak si ju nedam... ak by som bola tehu,tak porozmyslam,ci k dokymu pojdem hned...abo nieskor

horseshoe
12. júl 2012

@deculko no to hej, ale mojej kamaske nezaberali uz ani antibiotika, tak skusila ten vytazok z brusnic. nie vo vsetkych pripadoch je chemia ucinna. k tym injekciam proti bolesti - ono mne zubar povedal, ze existuje viacero druhov injekcii - ze pre tehotne sa dava ina - neviem aka, lebo som sa az tak do detailov nevypytovala. Ale ja chodim k dost drahemu sukromnikovi - ma kadejaku techniku, tak neviem ci to ma kazdy lekar tie rozne druhy injekcii. Ale ked si to tak vezmes, tak neviem, co je horsie pre ten plodik - matka, ktora sa pri vrtani zvija od bolesti - ma nervy, srdce jej od strachu ide vyskocit a este dlho po zakroku ma hrozu v ociach alebo matka, ktora si da pichnut injekciu a je v pohode.

deculko
12. júl 2012

presne tak,ale budem to riesit v ten den... a teraz cakame na mamkabeiku,ze ..sme ale zvedave...

rohlicka
12. júl 2012

@mamkabeika tak ako ??? testikujes uz ? .. daj aj ty tu krasnu pozitivnu spravicku - pre povzbudenie ostatnych 🙂 🙂 🙂

deculko
12. júl 2012

@rohlicka mozno nema doma test... ... musime cakat... ideme vonku na piesok,ale hned jak pridem domov,kuknem sem...

horseshoe
12. júl 2012

@mamkabeika no co bude s tym testikom? uz sme tu vsetky nedockave ako sanky v jeseni, tak nas nenapinaj tolkoooo 😀 😉

jaj, ci som ja teraz unavena. a rano som mala taku sladku slinu - fidorka, karamelove keksicky a kakaove rezy zmizli v mojich utrobach rychlejsie nez bys stihol říci švec 😀 😀 😀 a teraz mi furt kysle chodi po rozume - kapustnica, kysly zemiakovy salat, kvasaky, strapacky s kapustou.... 😝 😝 drahy slubil, ze ma zoberie na Miletičku a kupi mi vsetko, co si zamaniem 😀 😀 😀 Joj a tam veru predavaju aj tie kvasaky do ruky resp. rovno do huby 😀

sabaka
12. júl 2012

@mamkabeika ten zapal treba kazdopadne preliecit - ten by mohol narobit v pripadnom tehu väcsiu paseku ako ATB (samozrejme, je lepsie sa im vyhnut lenze niekedy sa to neda...) . v prvych tyzdnoch tehu este bublinka nie je napojena na matkin krvny obeh a preto by ani ATB nemali sposobit nic negativne.

basikes
12. júl 2012

Ahojtee 😉 ako sa mate, co kto nove? idem sa snazit poprecitat co stihnem 🙂 nieekto sa tu zaujimal o tie cinske znamenia, tak ja som tusim byvol
@horseshoe ze saanky na jesen, som sa nasmiala, ty si iny ftipalek, daco este popis, teraz to potrebujem, nemam bohvieaku naladu ☹ inak s tymi chutami je to divne, ja som pred otehu bola riadne na sladke a teraz nejak nemusim, ze keksiky, cokoladu som uz mesiac nemala, ale zase palacinky, ked som si zmyslela tento tyzden, tak som ich narobila riadne a s nutelou a slahackou so smotany ako ma byt. a to kysle mam ako ty, by som len citrony jedla 😀 dokonca som si kupila tresku, lebo som si myslela, ze mam na nu chut, ale po polke skoncila v kosi, lebo mi to nechuti(nikdy ani nechutilo) a manzel to nema rad, tak len kukal, ze asi som fakt tehotna 😀

dominika1516
12. júl 2012

ahoooj babiky mrcha mi meska sice este len druhy den no kedze to u mna nie je zvykom tak stale dufam aj ked tento mesiac sme sa moc nesnazili ne ze moc ale skoro vobec tak drzte palceky 😉

sabaka
12. júl 2012

dievcata, smutna som. dnes som sa dozvedela, ze jedna z mojich kolegyn (mali sme podobny septembrovy termin) mala predcasny porod... dietatko mrtve, dovod zatial nevedia. to uz aka je nespravodlivost? plakala by som zakazdym ked take pocujem.

sabaka
12. júl 2012

@basikes ja som tiger, to je take majestatne 🙂 treba si dat, na co mas chut, vsak co. a ozaj, preco tu nemas popis, ze cakate dietatko, ten a ten tyzden? aby sme boli my ostatne v obraze - a ta ista otazka aj @horseshoe a @sanchez81

sanchez81
12. júl 2012

@sabaka ale veď mne sa to zobrazuje, či? 😅

sabaka
12. júl 2012

@sanchez81 ok, promin 🙂 ze 10 tt uz? boze, to leti!

basikes
12. júl 2012

@sabaka tyzdne nemam preto, lebo momentalne sama neviem ako som na tom, ci je vobec vsetko ok, podla mna a novej lekarky som o 2tyzdne menej ako podla ms, ale predosly lekar mi napisal do spravy asi vadny udaj, ze to sedi podla ms, lebo on sam je asi vadny a tak teraz musim cakat do bud tyzdna, ci krpec rastie ako ma, lebo hcg mi nerastie tabulkovo dynamicky, ale len mierne, co moze byt predzvest toho, ze mal ten stary dr pravdu ☹ ale tejto novej dr sa to zda byt v poriadku, aj srdiecko uz bilo, tak neviem. ale verim, ze je to dobre. aj mm vravi, ze ked mi cicky narastli, tak isto je vsetko ok 😀

sabaka
12. júl 2012

@basikes bude to v poriadku, pevne verim! vsak to hcg stupa rozdielne od zeny k zene. dr. sa casto nevidi, ak nie si uplne "tabulkova"

basikes
12. júl 2012

@sabaka no ved tato nova dr je v pohode, ona vravi, ze ona sama nebola tabulkova tehula, ale keby mala brat do uvahy to co napisal moj predosly dr pred dvoma tyzdnami v piatok, ze som 6+O a ona teraz videla v utorok, ze je krpec len 6+4, to by znamenalo, ze velmi malo narastol, ale ja som si viac menej ista, ze on sa sekol, lebo aj podla mnou odsledovanej ovulacie som tak ako ona teraz videla. len keby to sisi hcg bolo normalne. takto musim na potvrdenie toho comu verim ja a ty pockat do buduceho tyzdna, ked dufam narastie krpec presne o tabulkovy tyzden a budem uz uplne pokojna 😀 ale pre istotu som zmierena s tym na co ma pripravila, ze moze ist o hroziaci potrat. takze nech sa ma stat co sa ma, babtko mat budem, teraz alebo neskor. ako my vsetky tu. aj ty!! 😉

rohlicka
12. júl 2012

žienky - mala by som na vas otazku .. potrebujem poradit ..
ako vsade radia tak aj ja som si pred otehotnenim kupila kyselinu listovu s hodnotou 400mg .. zacala som to brat - medzitym som dokupila kyselinu listovu s hodnotou 800mg (som vzala cca 30 tabliet cize prvy mesiac - ked som aj zistila ze uz aj cakam miminko) takze mam zvysit davku kyseliny listovej na 800mg alebo mam brat este dalej len 400mg a pockat co mi povie doktor v utorok ? 😒 to je dilema .. co ? 😀 co by ste robili vy ?

rohlicka
12. júl 2012

@dominika1516 a kedy bude testik ? 😉

mamkabeika
12. júl 2012

Ďakujem vám za podporu 🙂 Už nie som taká napätá. Takže, bola som si kúpiť tehu testík, ale dám ho asi až ráno, či? Pre istotu.

deculko
12. júl 2012

@mamkabeika ze si ho spravis az rano? sme sice zvedave,aj ty si,ale rano je to predsa istejsie,tiez by som pockala na tvojom mieste do rana.. ako ale pisali dievcata,tak ked mas silny zapal,tak ATB ber tak ci tak...
daj nam zajtra vediet,budeme nedockave🙂)))))

deculko
12. júl 2012

@rohlicka ja beriem Femibion 800, na tom pisu,ze sa ma brat do 12tt .... tak asi tu 800

rohlicka
12. júl 2012

@deculko dakujem .. tak od zajtra dam 800 kyselinu .. 🙂 dakujem 🙂

sanchez81
12. júl 2012

@sabaka veru letí 🙂 bola som už aj na prvom sone a bolo všetko ok. Na ďalšiu poradňu idem až 6.8, tak dúfam, že to dovtedy vydržím bez vážnej psychickej ujmy 😀
@basikes neboj sa, jasné že bude všetko tak, ako má byť. Si extra, nemusíš byť ako cez kopirák a podľa tabuľky 😉

basikes
12. júl 2012

@sanchez81 jasnee, som extra 😀

mamkabeika
12. júl 2012

Ahojte 🙂 Nevydržala som to 😎
Takže 2. čiarka tam je, ale slabá, slabučká, slabulinká 😕 😒 skúšala som ten test odfotiť, ale mám len mobil k dispozícii a ten nemožne fotí. Biely podklad je na fotke žltý a tmavší 😒
Obávam sa, že sa zopakuje epizóda z minulého mesiaca: slabé HCG, stúpalo veľmi pomaly a potom som začala silno krvácať a mala som prudké bolesti 😔

mabika
12. júl 2012

NASE TEHULE 🙂
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@leonetka

@mamkabeika neblazni, bude to dobre, zajtra ta pridavam 😉

mabika
12. júl 2012

@deculko no jeeej, zavidim ti tu skolku 🙂. Ja by som ju tam dala, nechcem plasit, ale do novembra ti moze aj 2x ochoriet, neboj, doma si jej uzijes... A najprv by mala byt asi adaptacia, pocas ktorej tam nie je dieta este na cely den a to sa potom tazko robi, ked uz si na full time v robote... Alebo sa dohodni s riaditelkou, ze budes normalne platit od septembra a nastupi 1.10.... Ja by som nedavala narovnako nastup do skolky aj do prace... dala by som najprv do skolky...

mabika
12. júl 2012

@rohlicka podla mna je jedno, ktoru kyselinu budes brat, nemusis ani ziadnu, ale ked ju chces minut, tak ber tu 800 a potom tu 400... podla mna...