Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
zdravim vas dievky 🙂 som sa nasmiala s velebenim kotvicnika 😀
dnes som varila zeleninove lasagne asi 3 hodiny a od ich zjedenia nehybne lezim 😀 som slamena vdova az do zajtra a nic ine od rana nerobim, len rozmyslam co zjem a ked to zjem, tak rozmyslam co navarim a zjem potom a tak dokola, takze zda sa, ze ani dnes k zehleniu tej hory pradla nedojde.
@brumka my sme v juni sexikovali kazdy den a vtedy sa zadarilo, takze doki ti asi zle neradi. len to rozpatie mas dost velke. my by sme to neprezili 😀 my sme takto ficali len 3 dni (aj to nam uz liezlo na nervy) na stvrty den mi muzik zdrhol na sluzobku a asi prvykrat v zivote sa na nu strasne tesil hehe 😀 ja som si medzitym odovulovala 😀
@horseshoe tak uz mas nevolnosti? ja este vobec. obcas trosku akoby zaludok na vode ale len velmi minimalne.
@lumiva ja som este na podporu plodnosti jedla kazdy den za hrst goji (dostat v terne, hypernove, alebo da sa objednat z internetu) a na plodny hlienik okrem grepu su dobre lanove semienka. bud pohryzt alebo ak ti casovo vyjde namocit dve lyzice semienok do cca 1dc vody na 2 hodiny, to sa vytvori taky slizik a potom cele vypit aj s tymi semienkami (tie pohryzt). a jedla som aj avokado (to lubim a je vraj tiez dobre na plodnost), a aj mandle. je toho celkom dost 😉 budem drzat palce
@mamkabeika som zvedava ako dopadne testovanie 😉 ciarocky uz bolo vidiet, tak len nech silneju 🙂
@jeackynka
@horseshoe
@ataner81
Dakujem za vase rady, kupila som si zensky caj s alchemilkou. Nasla som na nete jeden vyslovene slecialny pre snazilky, ktory sa pije v fazach, pred a po ovulke. Ale ten panko v lekarni bol tupec neochotny. Nemali ho, ale mali ten drmek v tabletach. Nekupila som to, ze sa radsej este vas popytam. Ale kupila som si dnes aj vitaminy pre snazilky. pisu aby sa uzivali dve denne. Nestaci jedna? Ake mate skusenosti? Vopred dakujem. Ste zlate vsetky, drzim palce vsetkym snazilkam. 🙂
aaaa, konecne sa mi to podarilo najst. tu su potraviny, kt. podporuju plodnost: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
@ataner81 ten speci caj pre snazilky som nekupila, nemali ho. Musim to v pondelok vypatrat. Tak som si zatial kupila zensky caj, obsahuje alchemilku, rebricek, zeleny ovos, zihlavu, zazvor, past.tasticku, melisu, matu, citron. Kupila som ho ze aspon dnes a zajtra popijem. A tie vitaminy su z dm Doppelherz - Vitalstoffe für Frauen mit Kinderwunsch.
@leonetka avojcek no ja som tak dnes varila marhulovy lekvar- teraz lezim na gauci ako postrelene prasa-nohy sa mi podlamuju, unava...dnes som jedla kapustnicu a strapacky s kyslou kapustou 😝 😀 len by som furt kysle hutala 😀 svokra zavarala uhorky -povedala ze mi zo 30 flasiek da- no to budem mat tak na mesiac pri mojej spotrebe 😀
No zle mi teda byva doost 😒 ale zevraj to je z rastuceho Hcg - tak aspon na nieco je to dobre- aspon viem ze rastie. Inak zo dna na den mi odpadla od chuti taka ta obilninova kava Caro- Pila som ju kazdy den aj dva-trikrat a teraz len si na nu spomeniem sa mi dviha zaludok 😵 sranda-prva vec ktoru fazulka ofrflala 😀 som zvedava co dalsie sa jej znepaci 🙂 inak aj ja som jedla to Goji- ovocie s naj obsahom antioxidantov- je to bomba 😉 a aj tie lanove semiacka - ale drvene a tiez aj mandle a celkovo orechy- staci schrumat zo 5 denne a mate vitaminov a mineralov na rozdavanie- najlepsie su vlasske, ale kupujte natrhu 😉
@horseshoe jaku si mi teraz urobila chut na tie strapacky s kapustou 🙂 noo tak mne asi stupa hcg pomaly 😒 alebo ma moje telo dlhe vedenie 😀 citim sa uplne netehotne. aspon to brusko kedysi pobolievalo a teraz vdaka dufiku nic. akurat som pazrava. no a fazulka zatial nefrfle vobec - spraska vsetko (snad tam je, halooo 😨 ). dnes som uplny lemur. aj to pocasie take anglicke, asi sa odvalim citat agatovku 😀
@leonetka no ja som pred tehu milovala jedla s kyslou kapustou a kysle ako take a jedla ich na kila a teraz v tehu mam pocit ze ich budem jest na tony 😀 😀 ale nebooooj ved kazda zena to vnima inac- niektora to dvihanie Hcg ani nevnima - to sa len ja tak utesujem - vsak co mi ine ostava ked mi je zle 😅 to mas to iste ako ked su zeny co maju hrozne bolesti a celkovo priebeh mrchy (tiez moj pripad 😠 ) a potom su take co ani nevedia ze mrchu maju 😉 tak klidek bud rada ze ti je dobre- asi tak 😎
@horseshoe Ja by som vam rada poradila, ja viem ako sa robia deti, ale ked to ide ako po masle. Skutocne som s tym nemala problem. Sup, sup a bola som tehotnica. Mala som tri deti za 4 roky a 4 mesiace. Len teraz sa tomu nejako nechce. Ale vsak tie hormony nejako prehovorime. No nie?
Ten zensky caj sa pije len v prvej polovici cyklu, do ovulky?
a kolko? Dakujem.
@horseshoe urcite si musis pri mne klepat na celo ked tebe byva nevolno a ja sa stazujem ze mne nie 😀 ako jasne, ze som rada, ze zatial nic, ale ja by som chcela aspon jeden malililinkaty priznacik co by mi naznacil ze je vsetko ok, ved uznaj som stary korytnak na prve tehu 🙂 a dalsia navsteva dokiho az koncom mesiaca. dovtedy zosediviem. 😀 a tie nevolnosti ti pominu ked sa najes alebo ako ich zdolavas?
@lumiva mne vyslo chlupkanie len 1x denne, lebo som jedla a pila aj ine preparaty a tinktury, tak aby som to vsetko za den postihala 😀 inak na detoxikaciu, upravu travenia a vyliecenie zo zapalov som pila aloe veru. zacala som v maji, cely mesiac (to sme sa nesnazili), pokracovala v juni az kym som si nenasla 2 ciarky, potom som to vysadila lebo v tehu sa aloe nemoze. prvy tyzden pitia som mala vyrazky ako pubertak, to bola ta detoxikacia a v juni som nemala ziaden zapal (na to som dost trpela), uplne ukazkovy cyklus. a vtedy sa aj zadarilo.
@leonetka ale v pohode moja vobec si neklepem na celo lebo ja mam ine uchylky 😀 ja zas chodim kazdych 10min na WC kontrolovat ci nemam spinenie 😵 😵 😵 drahy je zo mna na prasky 😀 lebo ja este mavam tie bolesti brucha aj ked menej ale su 😠 ty sa hlavne sklidni - pokial nemas bolesti a krv, tak je vsetko v naprostem poriadku 😉 😉 a este ti aj zle neni- no to je uplny bonus 😀 no k tym nevolnostiam ako- kedy- niekedy staci ked sa najem a inokedy na to jedlo nema absolut ziadny vplyv. Ale musim povedat ze dneska fazulke ocividne mimoriadne zapasovala ta kysla kupusta 😀 cele doobedie mi bolo na blivajz a po zjedeni tych kyslych veci- uplna balada na zaludok 😀
@horseshoe no tak musim pritakat, ze mame rovnaku uchylku. minulu nedelu som mala trochu spinenie a odvtedy ked daco zacitim, tak hybaj kontrola bielizne. nastasie vsetko v poradku zatial.
a este som zistila ze som nejaka roztrzita a zabudliva. minuly tyzden som mala ist rano na krv a cele rano nie a nie najst karticku poistenca. pruser. 5x som prehladala penazenku a puzdro na doklady. nic. volala som do lekarne kde som bola naposledy, ci som ju tam nenechala. nic. a muzicek sa pyta, urcite si to dobre pozrela? ja ze hej a kukam uz len kvoli nemu 6ty krat priehradky penazenky a zrazu som ju nasla. ta karta je totiz obojstranna a ja som ju hladala ako zeleno-bielu a ona bola otocena modrou stranou. a asi 6x som ju drzala v ruke a dala spat. no toto co uz je 😕
@mamkabeika Dobre ranko, cakame na dobre ranne spravy 😉

Babulky viem,že grepová šťava sa pije do ovulácie a čo gynastan?Ten tiež?