icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
16. júl 2012

@brumka u nás je všetko 100% aj bez kameňov ale prečo to nepoistiť no nie 😉 😀 . Len ten kameň musím schovať pod plachtu uprostred postele lebo by hneď letel 😉 😀

brumka
16. júl 2012

@ataner81 hehe, mi ho mame v uloznom priestore, ale kupili sme ho ked som bola asi v 3 mesiaci cize ci ma plyv na tehu no neviem ale asi na lasku a pevnost vztahua rodinu ano 🙂

ataner81
16. júl 2012

@brumka moja polovička na takéto "somariny"neverí ale čo človek nevidí, to ho netrápi, tak tam proste bude a hotovo 😉

brumka
16. júl 2012

@ataner81 tak ja niesom presvadcena 100% ze verim ale mne to muz toleruje, ked on veri na urieknutie tak na moje musi 🙂 lebo hento zase ja neverim

ataner81
16. júl 2012

@brumka ja verím vo vieru a je úplne jedno, či je to viera v Boha, osud, šťastie, kamene, bylinky, seba......jednoducho ak človek verí, že mu niečo/niekto pomôže a k danej veci, osobe sa správa tak, že jej pomáha, tak jej aj pomôže. Starý známi placebo efekt ale ak fungoval pred tisíckami rokov a funguje aj teraz, tak na tom niečo pravdy bude. Viera je veľmi silná čarodejka

brumka
16. júl 2012

@ataner81 to je, nechcm zachadzat do detailov, ale clovek nieco musi verit, ja v boha nie, ale verim matku prirodu 🙂 tak je mocna carodejnica a vie preco sa vsetko toto deje a tak

lilli251
16. júl 2012

@ataner81 ahojcek...aj ja som bola u bylinkarky, dala mi rozne kvapky a dvoje cajiky, tak uvidime ci padnu na urodnu podu, hihi 🙂

ataner81
16. júl 2012

@brumka tak, tak 🙂
@lilli251 ahoj. Aký čajík a aké kvapky ti dala bylinkárka?Ty si prvosnažilka?

lilli251
16. júl 2012

ataner81
jasnacka, prvosnazilka zacinajuca...este len prebiehajuci druhy mesiac skusame...
joj , tak to fakt neviem, to ona mi nepovie, co je tam namiesane urcite..:D

lilli251
16. júl 2012

@ataner81 jasnacka, prvosnazilka zacinajuca...este len prebiehajuci druhy mesiac skusame...
joj , tak to fakt neviem, to ona mi nepovie, co je tam namiesane urcite..:D

ataner81
16. júl 2012

@lilli251 myslela som názov 😉 . Tak to si ešte začiatočník amatér v snažilkovaní 😀 . Ja som už stará ostrieľaná snažilka. Koľko máš rokov ak smiem vedieť

simonkato
16. júl 2012

@ataner81
@horseshoe ahojte dievcence dosla som od dokiho infektologia sa kona az 25.7. maju po dovolenke a mali narvate tak ma mohli objednat az na takyto datum.23.7.idem do nemocky pre vysledky preco sme o malicke prisli ale myslim si ze neziastia nic no ved uvidime.A ze mrchu mozem ocakavat do 6tyzdnov ale radsej nech nechodi vobec.Ohladom snazilkovania sa nevyjadril ze je to na nas ze aj ked mi povie aby sme cakali ze ho neposluchnem 😀 hold ma pravdu naco cakat ked ma babatinko prist pride.Stretla som tam aj tehu kamosku tak som si pekne poohmatkavala brusinko nech sa aj na mna pekne nalepi.No a september by bol idealny keby ostanem tehu oktoberi mi konci DNP a bola by skoda ho neviuzit xi

brumka
16. júl 2012

@simonkato neboj ono sa dockas, mozno aj pridu nato kde je problem, co ty vies mozno daco co ste prehliadli, daka banalita co sa lahko bude dat odstranit, verim ze sa dockat 🙂

ataner81
16. júl 2012

@simonkato držím palce nech sú výsledky dobré. Leto je ako stvorené na snažilkovanie a v septembri budeme mať // testíky 😉 🙂

simonkato
16. júl 2012

@ataner81 juj moja keby boli tak tvoje slova pravdive bola by som najstastnejsi clovek na svete a aby to vsetko dobre dopadlo.

ataner81
16. júl 2012

@simonkato mojka budú. Ja v tom tak isto dúfam, nie oprava-som presvedčená, že to tak dopadne a aj keď // v septembri neuvidíme, tak v septembri sa na tie // zamiesi ale september, tam rozhodne bude 😀 😉 🙂

mamkabeika
16. júl 2012

Joj, dievčatá, ešte bolo skoro sa tešiť ☹ Dr. mi vzala krv, výsledky budú zajtra poobede, ale vravela, že gravidita tam nie je 😢 , keď ma pozerala na sone 😒 Len sliznicu mám vysokú, vraj by mohla aj odmenštruovať, tak za 10 dní mám prísť na vyvolávačku.Vravela, že taký test môže vyjsť aj pri cyste a ja mám 4 cm cystu. Robila som si síce test aj dnes ráno a vyšiel rovnako ako včera. Nerozumiem tomu 😒 Tak som zase medzi čakateľkami na ms, a to mám dnes už 47. DC 😕

brumka
16. júl 2012

@mamkabeika ale no to ze na sone nic nieje vidn o je normalne je skoro, aj mne to povedali, a mala som cystu 7x 3,5cm na vajecniku a sla som po 2t na sono a predstav si babo tam bolo a test mi vtedy n a zaciatku vysiel pozitivny. mna zase strasili s dvojickami mimomaternicovymi. ale to yby jedno muselo byt neviem kolkom mesiaci tehu. drzim palce

ataner81
16. júl 2012

@mamkabeika tak to snáď nie. To mi je veľmi ľúto. Počkaj ale do zajtra na výsledky. Možno len nebolo bábo vidno

basikes
16. júl 2012

@mamkabeika neni skoro sa tesit, potichu mozes, vysoka sliznica je na zaciatku tehu, podla mna si isla len velmi skoro k dr. uvidis, ze testik ti bude silniet a zajtra podla vysledkov krvi ti budu do telefonu gratulovat. tot moja predpoved 😉

simonkato
16. júl 2012

@mamkabeika nebojsa vsetkodobre dopadne nam tiez nebolo babo velmi dlho vidiet a podla ms som mala byt uz neviem v kolkom tyzdni aj ked u nas to nakoniec neskoncilo dobre ale vy to zvladnete drobcek tam urcite bude len je este malilinky a je schovaty.Nemas nahodou taky tusak kedy si mohla ostat tehu?Ak ano skus si vypocitat podla toho v kolkom si tyzdni.A neboj zajtra urcite z krvy ukaze ze si tehu.

simonkato
16. júl 2012

@ataner81 juj moja nech je to tak budem v to verit aj ja najviac sko budem vediet musi to tak byt a hotovo.V auguste mozno behneme na daky predlzeny vikend tu na slovensku alebo este vacsia romantika len tak pod stat a drobceka splodime jedna basen.Len teraz ani srnky netusia kedy pride mrcha kedy bude ovulka atd atd nevadi budem muzicka kazdy druhy den zneuzivat 😀 a jake zneuzivanie ved aj jemu bude dobre 😵 spojime prijemne s uzitocnym heh.

rohlicka
16. júl 2012

@simonkato no tie predlzene vikendy budu fajn .. zmena prostredia len prospeje 😎 uvolnite sa - uzijete si - plus nejaky welnes ked si date .. september/oktober sa budete s @ataner81 chvalit krasnymi testikami || 🙂 Drzim palceky

lilli251
16. júl 2012

@ataner81 nazov na kvapkach ani cajoch nie je, to ona priamo zaraba.... 🙂
ja mam 27 🙂

kapokapo
16. júl 2012

@mamkabeika ahoj moja, tak to ma mrzi, ale mrzi ma aj to, ako to lekarka moze len tak povedat, kedze na zaciatku tehu nemoze nic zistit, jedine z krvi, ja som bola tiez prilis skoro 1x a lekar nic nevidel, takze este cakaj... nechcem ti davat falosne nadeje, ale nemyslim si, ze lekarka musi mat teraz nevyhnutne na 100 percent pravdu.... skoda ze najprv prehovoria a az potom myslia niektori, zbytocne nas vyplasia... VERME ZE SA MYLI... drzim ti silno palce

simonkato
16. júl 2012

@rohlicka drahy ma dva tyzdne dovolenky v auguste tak snad bude pekne a nieco poriesime najlepsie su neplanovane akcie 🙂

ataner81
16. júl 2012

@lilli251ty máš nejakú bosorku bylinkárku 😀 , tak nech čajíky fungujú. Nepridáš sa k nám do tabuľky?
@simonkato tak, tak. My ideme do Bulharska na 2týždne. Síce mám vtedy pred mrchou, mrchu a tesne po ale verím, že nám more slnko a piesok vyliečia neviditeľné boliestky a vlejú silu do tela a preto budem čoskoro tehula. Už sa neviem dočkať a pomaly prepínam na dovolenkový režim 😎 😀 😎 😀

horseshoe
16. júl 2012

@simonkato no ved to toho 25.7. to tu mas rychlo - to prejde ani nevies ako 😉 😉 😉 verim, ze sa pricina podari odhalit 😉 no sice dokimu to vase snazilkovanie nie je moc po voli, ale na druhej strane teraz mas organizmus tak nastaveny, ze si na otehotnenie velmi nachylna, takze by sa to mohlo relativne rychlo podarit. tak sa teda drzkaj a hlavne nezabudni nam napisat 🙂 😉

horseshoe
16. júl 2012

Babulky, bolo mi neznesitelne zle od zaludka - takze teraz lezim domka, ale z poslednych sil som si na radu @basikes -ze kysle veci pomahaju 😉 uvarila tekvicovy privarok a riadne tam nadrbala octu 😀 a verte ci nie, ale nevolnosti su ako sibnutim prutika prec 🙂 Pri sam zemi, ze to pomaha - no to je uzasne 😀 😀 😀 😀 kapustnica, kysle ogorky, calamady, privarky, citrony, kysle jabuka traste sa predo mnou 😀 😀 😀

kapokapo
16. júl 2012

@horseshoe ahoj, ja idem robit uhorkovy salat, ja som vcera vecer myslela ze odpadnem, vkuse pocit na zvracanie.Akoby som mala nieco v hrdle co ma drazdi na grc stale, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj