Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@kapokapo no drzim palceky nech sa po uhorcickach ulavi 😉 😉 😉 ja som ale oproti tebe len 7.tt a tie blivajzove stavy sa kazdym dnom len zhorsuju - ty si aspon uz 10.ty - tak mas vacsiu nadej, ze po 12.tt tie nevolnosti vymiznu...Ale ja sa este nacakam 😵 😵 😵 ale grckat negrckas, ci? ja zatial nie, ale tiez ako ty pises mam "na male" ☹
@horseshoe ahoj, ja som len dvakrat bola zatial nad misou, co ma tak napinalo, vzdy vecer, ale ani raz som negrcala. Grcala som raz nasilu, ked mi bolo tak zle a tak ma napinalo, ze som si trocha pomohla, strasne ma totiz palila zaha z paradajkovej omacky, nemozem nic paradajkove varene, lebo ma roztrha... to som grcala jediny krat taku kyselinu ze dovi.... neodporucam paradakove stavy, pretlak, nic... na mna to islo vzdy vecer a teraz sa to predlzuje, uz popoludni mi byva zle, dnes dokonca asi od 11stej 😀 prsia mam naliate totalne ako bomby 😀 a casto ma pali zaha a nechuti mi, potom ked zacnem jest tak chuti, potom mi je zle a tak sa to toci 😀 😀 😀 ale aj tak sa tesiiiiim 😀
@kapokapo tesiiime sa tesiiime a pritom blivajzujeme 😀 😀 😀 😀 clovek pri tehu sustavne zaziva zmes protichodnych pocitov 😀 😀 😀
hmmm tak paradajkove neodporucas, mna zas palila zaha z pomarancoveho dzusu 😖 no ja mam prsia tiez povacsie, ale kedze som pred tehu oplyvala skromnymi dvojkami - o bombach budem moct hovorit asi az po porode resp. ked sa mi naleju mliekom alebo ak vobec 😀 😀 😀 😀 😉
...ahojte kocky....no ja som sa vratila z prdlzeneho weekendu z Balatonu a nejako som tam zacala chytat depku...kam som sa pozrela same tehotne zeny...v hoteli ktorom sme byvali ich bolo viac nez netehotnych...a nejako ma to polozilo...aj keby som mala radsej dufat ze ma nakazili....a mozno ta depka je priznakom mojej bliziacej sa mrchy....
@rohlicka ...odkedy som si slubila ze sem nebudem chodit tak casto aby som na to nemyslela tak sa tu roztrhlo vrece s tehulkami...samozrejme kazdej jednej to velmi prajem...tak som sa vratila a snazim sa tu nakazit..uvidime...mrcha ma dojst 20.7...ale priznaky mi predpovedaju skorsi prichod...🙂
@werusss ahoooj,priznaky vobec nefunguju, ja som si bola ista ze som tehu a nebola som a posledny mesiac som si zasa myslela ze na mna ide mrcha a bola som tehu 😀 jediny rozdiel u mna bol ze ma prvykrat palila zaha a prsia ma boleli uz cely tyzden pred... inac ma bolia tak styri dni pred mrchou, nie sedem, osem.... inac nervozita, bolesti v podbrusku, chute, hlad, vsetko ako pred mrchou.... tak drzim palce 😉
@kapokapo chilli neuzivaj, tehotne ju nemozu a este slusi na vyvolanie porodu vid http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/potra...
@horseshoe @kapokapo fuj fuj, mne je dnes od rana tak ble, ze blee 😝 ta moja ospievana citronova voda pomohla uz 2krat ale asi tak na hodku a zas mi je tak tazko. najprv hladno, tak sa najem a potom plno, ze by som si najradsej grcla. a uz nemam na nic chut, ani na to kysle, mam pocit, ze z toho ma zas chce palit zaha. teraz mam napriklad piskoty a vyzivu, tak po troske skusam a zda sa to byt v poho, tak dnes uz asi len to zvladnem. ked mne ani pit nechuti, normalne vypijem vela vody cez den a teraz sa musim po glgoch nutit a nejde mi to krkom 😝 vy co pijete??
tu mate nieco proti prekysleniu ale vsetko by som asi s lekarom konzultovala http://www.fertility.sk/sk_SK/tehotenstvo/strav...
@basikes Ja som na zaciatku tiez pila iba citronovu vodu a tiez som sa do toho len nutila.Bohuzial casom prestala aj ta chutit a nic ine mi tiez nechutilo.Skusila som aj sirupy,ovocne stavy,obycajnu vodu ale to bola cely cas katastrofa,nic na dlhsie a mam to do teraz(5ty mesiac),i ked momentalne aspon kojenecku vodu pijem ale uz to miesam trosku s kofolou a bielym cajom Nestea 🙂
@horseshoe to neviem ale jednu chybu som tam nasla ze caj z malinika sa moze pocas tehu ten je zakazany vyvolava porod posledne 2t pred porodom som ho pila na hektolitre. a k tym morskym riasam je to super vec jasom po porode nevedela schudnut a ako osm ju jedla sa mi nastartoval metabolizmus a za pol roka som dala 10kg dolu a dakto mi vragel ze bukovsky je proti riasam tak neviem. len aby ste boli opatrne
@brumka okrem toho to je podla mna kravina co sa vtom clanku pise, ze dlhodobe neliecenie prekyslenia ohrozuje zenu aj plod - ved co svet svetom stoji - temer kazda tehula ma s tymto problem, ze jej byva zle - moja svokra do 4-teho mesiaca kazdy den len halusky s kyslou kapustou jedla, aby jej nebolo zle. To je proste tak. Zas z toho netreba vyrabat obrovsky problem. Okrem toho 90%ludi ma prekysleny organizmus - uplne bezna vec - jasne robi to v tele po tie roky sarapatu, ale na to, aby sa clovek odkyslil sa potrebuje stravovat doslova vegansky - vsetko cerstve, ziadne cukry, ziadne konzervy, syry, sunky...
@horseshoe ja som nepovedala ze byt veganom je super ja vegan niesom urcite a teraz sa troska zaujimam o stravu a ten prekysleny organizmus je naozaj zly, vdaka nemu je cloveka junaveny prichadza o vitaminy a je nachylny na choroby, ja som len chcela podotnut ze pozor na bylinkya hlavne na to chilli ja jem biele pecivo, aj syry a sunky, a bravocve a malo a hovadzie vobec nechuti mi. sem tam si roibm testy ake mam ph organizmu a som v druhom najlepsom.
jasom tiez prenasala skoro 2t ale mne zle vypocitali porod lebo som strasne vela pribrala a an isex, chilli kupel ci malinik mi porod nevyvolal a ani oxytocin lakarov aj tak som skoncila na sale ale to jej edno, ja len ze ked ste sa tak snazili o babo tak pozor na tie bylinky
@brumka jj, no jasne chilli sa nemoze v tehu, ale tak ked si len chlupla raz vody, tak hadam sa nic zle nestalo 😉 ja viem o tom prekysleni tiez dost - mam kamosku co si veganskou stravou vyliecila dost vaznu chorobu - ako to beriem a nemam nic proti veganstvu pokial sa drzi na takyto ucel. Ale inak je to podla mna dost tvrda dieta. A nevhodna pre tehule a zeny co sa snazia otehotniet. Aj ta moja kamoska mala veganstvo pocas tehu zakazane - mala doslova jest vsetko - ona zije v zahranici a toto jej nakazal lekar. Ale ved ty nie si vegan ked hentak papas, tak to je ok. 😉 ved to je super, ze sa snazis jest zdravsie 😉 😉 😉 a to ph je tiez fajn, ze si ho tak drzis 😉

@kapokapo no mojka, dufam sa ti polepsi ako mne, ale mne bolo dnes totalne zle - uplna smrt 🤐 som myslela, ze nadide moja posledna hodina. Privarok si davam po davkach kazde 2 hodiny, lebo jeho ucinok vyprchava 😠 😠 😠 takze sa dopujem 😀 este ze som si ho navarila plny hniec 😀
vidis - diky za tip na ten uhorkovy salat - svokor mi doniesol domace uhorky - juuuj, tak si zrobim zajtra 😀 😉 😉 😉 a este ma napadlo ze si urobim aj zemiakovy salat na kyslo - vies uvarene zemiaky v supke nakrajat na platky a potom si urobit zalievku z octu a cukru a korenia a do toho bud kysle ogorky nakrajat alebo trochu speku osmazit a dat to dam. my to robievame obcas k snicli. 😉