icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
17. júl 2012

@brumka hmmm, no ja este neviem, ci budem rodit v BA - skor nie ako ano. Ze posedenie u psychologicky? To aj take treba? Hehe, no to ked poviem muzovi tak ma vysmeje a urcite sa spyta, ze ci mu aj prst do riti nebudu pichat 😀 😀 😀

ataner81
17. júl 2012

@rohlicka pozitívne to vidím hlavne preto, že sa začne niečo diať. teda vyšetrenia a tak. Aj keby sa do vtedy nepodarilo, zistí sa prečo sa nedarí, takže preto sa teším na ten september

sanchez81
17. júl 2012

tak teda tfuj, tfuj, tfuj kočky, aby ste čo najskôr boli všetky tehule! Stále sa nevzdávam predsavzatia založiť potom novú tému:Tehule, čo sa snažili od marca 2012 😀

ataner81
17. júl 2012

@tatiana77 hovor si, že sa myom stratí a žiadnu operáciu ti nebude treba a hotovo 😉 . Pri najhoršom porodíš cisárskym a keď už budeš otvorená, rovno ti ten myóm vyberú. kamoška sa tak rohodla a dobre urobila. neotvárali ju 2x. Na jeden šup mala bábo a zbavila sa problému. Šikovnica 😀

horseshoe
17. júl 2012

@ataner81 no moja segra rodila dvakrat v Martine - musim sa jej riadne povypytovat na vsetky podrobnosti ale mam taky pocit, ze jej manzel bol s nou stale - nielen v poslednej faze. A k tomu porodnemu planu - heheee to si tiez myslim, ze na to sa nam kazdy vyonduluje -ledaze by si mala znameho+zaplateneho dokiho - to je jedina kombinacia, kedy idu veci ako po masle 😉

brumka
17. júl 2012

@ataner81 no ua nas ked som rodila su len 2 porodne boxi a nik tam nesmie ked zena je na vzdycharni s viacerymi zenami, dokym som bola s ostatnymi muz nesmel ale ako madalido te j miestnosti mohol a ked som sa chela ist do sprchy ovlazit nas skarhali ze nesmieme z tade vyjst musie len tam byt. ale do inej porodnice som nechela lebo z 3 co tu mame maju najlepsie vybavene detske oddelenie a ako jedinej mozes zorat dieta ukazat navsteve na chodbe a otecko si moze zobrat na ruky ostatnych dieta musi byt za sklom

brumka
17. júl 2012

@horseshoe martinska porodnica je ina, svagrinna aj kamoska rodila svagrinna nemala ziadne vysetrnia adali jej epiduralku tu ak nemas vysetrenie a nezaplatis si predo mnedostanej kamaratke aj svagrinnej pustili aj rodinu na navstevu na izbu lebo tam su len 2 baby na izbe tam kde som bola ja sme boli 4 a potom som sla na nadstandard atamsem boi2 a navstevy len na chodbe pred oddelenim ale zase to chapem lebo tam sme chodili len v koseliach a nikomu bysa nepacilo mat 7 clennu rodinu druhej zeny na izbe

brumka
17. júl 2012

ono zalezi na aky personal natrafis a ja som mala asi celu dobu vlastne aj stale mam vo vsetkom smolu :( v martinskej porodnici sme boli kamaratku pozriet na izbu to je ako BA nadstandard akurat bez tv, mne muza mimo navstevnych hodin pustit necheli a v marrte aj o deviatej vecer chodili

ataner81
17. júl 2012

@brumka @horseshoe každá nemocnica je iná a aj doktori sú iní. Jednoducho treba byť neoblomní a hotovo. Ako rodiaca žena v bolestiach si ťažko niečo vydupeš, budeš rada, že si a preto tam chcem nieko kto sa o všetky moje potreby postará a srať na lekárov, chcem to tak a bude to tak 😠 (samozrejme ak pôjde všetko ako má ísť)Jaj ako som sa rozohnila 😉 😀

horseshoe
17. júl 2012

@brumka jj, v Martine su 2 baby na izbe 😉 😉 dokonca segra mala take stastie, ze bola na izbe sama - su to velmi pekne izby. navstevy v pohode mozu chodit. hej a epiduralku davaju v pohode bez vysetrenia predtym - ja mam kamosku co rodila tiez v Martine a bola vyslovene proti epiduralke - ze ona to zvladne aj bez nej, ze aj tak je to bordel, no ale co cert nechcel porod mala hrozne dlhy a bolestivy - tak jej doki tu epiduralku sam nukal, lebo povedal, ze to nevydrzi. Takze na poslednu chvilu zbuntosili anesteziologa. V tomto je Martin super. Ale napriklad blbe je to, ze v Martine beru do nemocky az tusim po 10dnoch prenasania - co sa mi zda strasne neskoro - oni tam vsak maju take pravidlo a nezoberu ta skor ani keby co bolo. A este tam velmi neradi robia sekciu - ako to vsade, ale tuto ta nutia aj zadockom rodit alebo aj ked mas 4,5kilove decko alebo ked sa neotvaras - vsetko chcu prirodzene.

ataner81
17. júl 2012

Ja som síce nerodila ale ležala som v nemocke pre výber mandlí. Síce akože boli návštevné hodiny ale na izbu mi prišiel hocikedy hocikto a aj ja som si mohla odísť kedy som chcela a nikto si to ani nevšimol.

brumka
17. júl 2012

@horseshoe jas om prenasala tyzden kym ma hospitlizovali, jprvy den ako som bola hospitalizovanae pre nedostatocnu kapacitu posteli nasma nechali 6h sediet v zupane na chodbe a potom a ubytovali do jednej izby namiesto po 4 po 6 hroza, ale bolo plodne obdobie a mne epiduralku po tolkych hodinach nechceli dat lebo zial som nemala posedenie s anesteziologom a nemala som ju zaplatenu tak som mohla len cusat. moj muz povedal ze ak ho nazvli agresivnym oteckom ze nabuduce da par doktorom do drzky kym ho budu vynasat 🙂)))),

@ataner81 v BA porodnici sa neda navstevy dnuka, len na chodbu kamoska lezala na kardiologii a tam navstevy mohli ist ana izbu

horseshoe
17. júl 2012

@ataner81 presne tak - treba si vydupat a byt neoblomni - idealne ked mas chlapa, ktory sa ti snazi vsetko vydupat za teba - lebo zena ked rodi je v hroznom rozpolozeni ci fyzickom ci psychickom a este ked vyfasuje tupca doktora - to je ako ked lejes olej do ohna. Chlap tam teda podla mna ma byt primarne nie na to, aby videl prichadzat na svet potomka, ale aby zene pomohol pri vsetkych vybavovackach. Preto treba chlapa na to pripravovat od zaciatku - nie ze sa tam dovali vyhukany a v nemocnici bude ako Alicka v risi divov 😠 😠 😠

brumka
17. júl 2012

@horseshoe suhlas, mne tolko papierov vtedy muz povybavoval kym som bola v narkoze a ked som sa prerala som mala pekne klud, len troska smiesne bolo ked mi jedna sestra povedal aaky stastyn a hrdy otecko a druha ze agresivny 🙂

podla mna vyber porodnice mame este dosta casu no nie 🙂

horseshoe
17. júl 2012

@brumka presne tak. cas mame, ale ja budem teda dost zvazovat kde pojdem 😉

brumka
17. júl 2012

@horseshoe ja tiez lebo kazda ma nieco co nechcem, tak ja mam navyber len z 3 tak uvidime len zalezi ci otehotniem a podla vyvoju 🙂

ataner81
17. júl 2012

@horseshoe ja rozmýšľam, že tam budem mať mamu aj priateľa. On sa bude starať o mňa a mama bude vydupávať veci. Ona je taký generál. Môj mužíček je zase také zlatíčko 😀

brumka
17. júl 2012

juj babky strasne ma od rana bolia krize, brucho cely spodok, asi som prechladla rozmyslam co si nato mimo cajikov mozem dat :(

horseshoe
17. júl 2012

@brumka horuca vana alebo elektricky vyhrevny vankus - samoska nie naraz v tom istom case 😀 😉

ataner81
17. júl 2012

@brumka varené vínko, ak si samozrejme pred ovulkou a intenzívnym snažením

brumka
17. júl 2012

@ataner81 ja som uz 19DC a ovu ak bola tak odla priznakov v 11-12DC
@horseshoe ja ze naraz aby to hned preslo 🙂

werusss
17. júl 2012

@ataner81 ...no moje udaje su ..znamenie vahy...a neocakavana ms 20.7....aj ked uz citim ze kazdu chvilu je tu...

ataner81
17. júl 2012

@jeackynka 20.7 baran
@werusss 20.7. váhy
@veonka 23-25.7 vodnár
@brumka 27.7. kozorožec
@sabaka 27-28.7. panna
@alicek14 28.7. baran
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@lilli251 2.8. vodnár
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8.8. panna
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak

ataner81
17. júl 2012

@mamkabeika tak ako? Už si volala doktorke? Sme nedočkavé a držíme palce

mamkabeika
17. júl 2012

Takže som tam volala a oni, že výsledky ešte nie sú, že mám zajtra volať po 14:00 😠 Chápete??!!!

linddi
17. júl 2012

😠 😠 😠
Dievčence, síce moc nepíšem (ani nie je o čom) áááále čítam Vás a na toto sa mi nedá nezareagovať @mamkabeika - mňa by asi porazilo 😲
Veľmi ti držím palčeky aby ti tehotenstvo potvrdili 😵 😵 😵

veonka
17. júl 2012

ahojte dievčence, no pozerám že koľko nás je ty brďo už v tom zozname, uff... no, tak dúfam, že sa pomaly premiestnime do tej druhej tabuľky 😵 tehuliek 😵 .
inak čo sa mňa týka, tak tento mesiac bol ovu hlien 5-6 dní aj brucho ma bolelo, tak sme snažili, ale len 1x a to tuším 11-12Dc, tak neviem čo to mohlo klapnúť... počkáme na výsledok, ale som skôr skeptická. MM ale už pochopil, že "musí dať do toho asi viac" 😀 takže začal papať vitamíny čo som mu kúpila- tuším sa to volá zinkosel alebo tak nejak a je tam selén, zinok, c,a,e. Podarený je, vždy keď vylupuje tú tabletku z blistra, tak povie, že "na vtáčika" 😀 😀 😀 😀 ... mno, tak myslím, že ak to aj neklapne tento cyklus, tak nabudúce budeme mať utužené spermijky a hááááádam aj toho snaženia viac bude.
Inak 4.8. ideme na krstiny, švagrovi sa narodila dcéra Adelka, a sme krstní rodičia. MM sa hrozne teší, ja som aj splzičku pustila od smútku, že my nič, ale nejako budem musieť zatnúť zuby a "dať to". Ale už teraz viem, že to bude na psychiku dosť zaberák. 😔 . MM sa tešil, že je dvojnásobný krstný otec... tak ma to zamrzelo a zabolelo pri srdiečku 😔 , vravím, že aspoň niečo... keď už nie je otec...tak aspoň krstný 😔

zora256
17. júl 2012

@ataner81 Ahoj!
To nás teda je dúfam,že tento cyklus bude plodný a polovica min. bude tehu🙂

mamkabeika
17. júl 2012

Tak som si zistila číslo na biochémiu, tam mi dali číslo, že mám volať inam 😒 Tak som volala a oni, že mi tie výsledky dať nemôžu a čudovali sa, že u mojej dr. ešte nie sú, že ich už dávno poslali, že tam mali byť už ráno 😅 Že sa má o to zaujímať moja Dr 🙄 Tak som volala sestričke, že tam má zavolať. Potom som volala znova a ona na to: zavolá vám dr., lebo máme ešte veľa pacientov. Takto ma odbila, takže čakám, kedy mi zavolá dr., ak vôbec 😠

brumka
17. júl 2012

@veonka z toho si nic nerob moj muz je dvojnasobny krstny a mna ako manzelku nikto nezobral za krstnu :( ako niesom veriaca ale cloveka to zamrzi ale zase mi jedno mame. tak pekne papkat vitaminky a ono to urcite klapne skor si neskor 🙂