icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

werusss
18. júl 2012

@werusss ...tak tak...aj to sme preberali s partnerom, ze ked na vysetreniach bude vsetko ok...tak budem muset odist z tejto roboty..ten stres, navlacovanie bedniciek, cigaretovy dym....to vsetko moze byt pricinou neuspechu.....aj ked hlavne to ma tam drzi ze je to dobre platena robota...no uvidime....

ataner81
18. júl 2012

@werusss tak to je super, že tam máte také centrá. U nás je ich tak isto dosť ale nechcem na to myslieť a hovorím si, že ja takéto centrum nebudem potrebovať. Som pozitívne naladená a verím, že čoskoro otehotniem 🙂

werusss
18. júl 2012

@werusss akurat to kukam...ze sama so sebou si pisem...😀

werusss
18. júl 2012

@ataner81...no hej, dufam ze aj nam sa do septembra podari...bol by to super narodeninovy darcek...🙂

ataner81
18. júl 2012

@werusss aspoň ti nikto neodporuje 😀

ataner81
18. júl 2012

@werusss aj ty si septembrová? Ktorý september?

werusss
18. júl 2012

@ataner81...hehe....tak veru hej...ja sa porozpravam aj sama so sebou....😀

werusss
18. júl 2012

@ataner81...27. september...🙂

ataner81
18. júl 2012

@werusss ja som 7

werusss
18. júl 2012

@ataner81 ...september je dobry mesiac....😉...tak hadam najneskor do septembra sme tehule...🙂

rohlicka
18. júl 2012

@horseshoe dakujem moja bolo to skutocne zazracne (ze nieco take malinke cca 2mm a uz srdiecko tam buchotalo veselo) .. a uvidis v piatok sa budes uz aj ty vytesovat fazulke ako jej bude srdiecko buchotat 🙂 ja mam kontrolu az 7.8. (to je doba) - ale verim ze vsetko bude nadalej v najlepsom poriadku ..
uvidis a ani sa nenazdame a nelenze budeme rodidt .. ale vsetky tu spolukoničky budu bruchate tehulky 🙂

ataner81
18. júl 2012

@werusss september je ten najlepší mesiac 😀 a pre nás je a ešte len bude tým najkrajším 🙂

horseshoe
18. júl 2012

@rohlicka no to si viem predstavit aka to bola radost 😀 😀 😉 fakt ani ja nechapem ako v niecom takom mini pidi moze bit srdiecko 😵 to je fakt zazrak 😵 no dufam mojka, dufam ze aj nasej uz tlkoce 😉 vsak doki mi pri minulej navsteve povedal ze zatial nemoze potvrdit zivotaschopny plod - no ale aj tak kazdy tyzden je podla mna rizikovy az do porodu, takze doki aj tak nemoze nikdy nic zarucit. A duphika ti teda nedal vsak? Ale ty si tusim vravela ze si mavala pravidelny ms...
No jasne ze to dobojujeme az do konca a tehulky budu maminkami a snazilky budu tehulkami 😀 😉
Neboj, tu kontrolu ti dobre dal az na 7.meho- naco by si tam skor chodila a caste sono tiez nie je vyhra 😉

rohlicka
18. júl 2012

@horseshoe no to aj mna to minule napadlo ze nikdy to nemas iste .. ci vsetko dobre dopadne .. my sa musime len spoliehat na nas vnutorny pocit a mysliet len na vsetko dobre .. pretoze aj pozitivne myslenie vela ovplyvni .. No cca pravidelnu ms som mavala.. aj som sa hnevala na seba lebo som bola tak v strese ze som sa chcela spytat tolko veci .. a zabudla som 😀 ale povedal ze nemame ziadne obmedzenia - co ma potesilo (aj mužička) co hned doma aj vyuzil 😀 😀 😀 a inac povedal ze mozem mat mierne pobolievanie ze teraz to este je normalne, cize ak by sa nieco zmenilo poviem mu o 3 tyzdne ..

brumka
18. júl 2012

@rohlicka @horseshoe ano nikdy nic nieje iste, svagrinna mala rizikove a mala lekara ktory ju tak strasil ze porodila 6-8tt skor a ja som mala lekara kedspatne pozeram tak som mala aj patologicke riziko a dokonca som prenasala, takze psychika spravi najviac ale obe smemali rizikove ale ine problemy

rohlicka
18. júl 2012

@brumka , @horseshoe ved som toho nazoru ked budes vediet ze VSETKO JE V NAJLEPSOM PORIADKU a budes tym presvedcena .. a mysliet pozitivne .. dotiahneme to do stastneho konca ..

no zienky pomaly sa rozbehne dalsia testovacia etapa 🙂 dufam ze budu lietat same dobre spravicky .. a uvidime || DRZIM PALCEKY

horseshoe
18. júl 2012

@brumka no ved toto aj doktori vedia hrooozne vyplasit - ja nevravim treba mat respekt ale nie sa stresovat a pozorovat kazdy den. Jj pozitivna mysel je zaklad uspechu pri vsetkom 😉

brumka
18. júl 2012

@horseshoe ono je to tazke ja bysom bola vtedy rada keby som vedela veci co teraz aby som vedela nacom som ale ani jedno nieje idealne ale myslmy ze lepsienevediet... mne sa teraz lekar tiez poriadne nevyjadril na prehliacdke ci bude druha sekcia alebo nie, lebo tvrdil ze je za prirodzeny ale daco som si nagooglila aje to 50:50 ale lepsie by bolo sekcia aby sa zabili 2 muchy jednou ranou

horseshoe
18. júl 2012

@rohlicka inac ja som sa tiez zabudla opytat ale na keksik ci mozme- ale ja pravdupovediac vobec nemam chut- kazdy den mi je na blivajz - lezim doma v posteli bo nie som schopna ani chodit nieto sa na nieco sustredit 😒 a naviac mam aj sliznicu v buchte akusi citlivu- tak fakt ma to nelaka - drahy ten by samozrejme cely rad keksoval, ale ja som jak marod ☹

fifitko25
18. júl 2012

@horseshoe inak tiež som nemala chuť na sex na začiatku 😅 😅 a teraz by už aj bola, ale zasa nemôžeme 😅 😅
ale ak nemáš zdravotný problém, tak môžete, ale žiadny brutál, len tak jemnučko 🙂

brumka
18. júl 2012

@fifitko25 j asom sa musel a krotit, mne tak hormony blbli 🙂

horseshoe
18. júl 2012

@brumka no moja ty mas este skoro riesit druhy porod 😉 nad tym sa ani nezamyslaj 😉 moja segra rodila aj sekciou aj prirodzene- povedala jedno aj druhe ma svoje pre aj proti- jasne ze ked je na to riadny dovod tak sekcia je nevyhnutna. Ale segrik povedala ze co sa nervov, fyzickych sil tyka tak sekcia je v porovnani s prirodzenym porodom prechadzka ruzovou zahradou. Horsie je to hojenie potom... Ale ako vravim- mas dost casu tak nepremyslaj nad porodmi 🙂

fifitko25
18. júl 2012

@brumka 😀 😀 manžel/partner musel mať radosť 😀 😀

brumka
18. júl 2012

@horseshoe jasom s kojenim nemala absolutne ziadny prblem, kojilasom do 15m potom som usela prestat a po mesiaci som si musela dat laktaciu zastavit, do roka som nic len MM nedavala ziadne cajiky nic, a tak nadherne sme priberali. tak ja som si podstate prezila aj prirodzenu cestu, ja som sa zle hojila koli tej anemii ale tak uvidime co a ako ako najradcej by som bola aby mi to brucho opravili ako cakat 1-10 a viac rokov kedy mi to praskne a budem musiet ist tak ci tak pod noz

horseshoe
18. júl 2012

@fifitko25 no super 🙂 ked sa moze tak nie je chut a ked sa nemoze tak je - zakon schvalnosti 😠 asi by som sa mala prekonat kym to mam povolene 😀 inak sukromna otazka k tomuto- snad mi to nebudes mat za zle 😀 to mas zakazany sex ako taky alebo je povolene napr. pomoc si rukou a tak 😀 vies lebo ja neviem ako by som sa na toto opytala dokiho- asi by som bola cervena jak paprika 😀 a je to dolezita vec 😉

brumka
18. júl 2012

@fifitko25 mal, musela som sa pytat lekara 🙂 manzel 🙂

brumka
18. júl 2012

@horseshoe normalne sa spytaj ci sa mozete milovat 🙂 tak jasom bola teraz cervena ko paprika ked sa ma spytal ako casto spolu sexujeme 🙂

werusss
18. júl 2012

...no dievcata...dosla som do roboty a ake prekvapenie ma tu cakalo...montuju nam klimu....no uz len som zvedava ako teraz vyvetram cigaretovy dym...☹

fifitko25
18. júl 2012

@horseshoe v pohode moja pýtaj sa doktora, ja som sa tiež 😉 😉 my máme zakázané úplne, teda ja 😅 😅 mám otvorený krčok už od 18tt a hrozí mi predčasný pôrod ☹ ☹ musím veľa ležať, lebo ako bábätko rastie, tak na neho tlačí a keby sa začala otvárať aj vnútorná bránka, ktorá ho drží dnu, tak by bolo zle .... preto musí byť v absolutnom kľude... a to už doktor zvažoval, že mi ho zašije 😖 😖 ale zatiaľ som sa tomu vyhla.... 😅

brumka
18. júl 2012

@werusss no asi budes musiet nosit plynovu masku :( jaj to je ako na potvoru ten tvoj sef je riadny...

sanchez81
18. júl 2012

aj my máme zakázaný keksík, a to som sa ani pýtať nemusela, hneď mi to dr. oznámila. Beriem Duphaston na sliznicu, takže je mi to jasné 😒 Ale tak chuť by bola 😅