icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
18. júl 2012

@brumka trochen nechapacka 😅 akoze po sekcii nenastava normal kojenie? Segre sice trochu neskor sa spustilo mlieko ale doteraz koji aj po sekcii. A co to mas s bruskom draha? Sa ti to zle zhojilo ta rana? Inak mojej segre sa to tiez strasne dlho hojilo a bolelo ju to - ale to aj rana po prirodzenom porode-tak to vyslo nastejno 😒no ale tam bola nevyhoda ze po sekcii mala doma akcneho synceka- s ktorym sa musela furt natahovat tak aj preto sa to tak pomaly hojilo.

werusss
18. júl 2012

@brumka ....presne tak je to riadny.....no co uz ....hadam rychlo otehotniem a potom mi moze fukat praskovy cukor kam len chce....a ked nie....no tak to v najhorsom pripade vyriesim vypovedou....a uz nebude ziadny stres....😀

brumka
18. júl 2012

@horseshoe to poznam, tak vravi sa ze posekcii sa zle koji ale podla mna je to len kacica, ja co poznam baby po sekcii kazda dojcila ked chela a tie co nehceli nedojcili, ja som nemala problem mohla som krmit aj suedove deti 🙂 gynekolog mi zisti l teda ma podozrenie nabeh na pruh na pupku a to je otazka uz kedy sa to zhorsi, a trocha som o tom citala ze lepsie je to spravit naraz ved uvidime no nie 🙂 to akcne dieta chapem a poznam 🙂 mi sme mali syndrom nespaveho dietata a len nosenie

horseshoe
18. júl 2012

@fifitko25 dakujem moja za objasnenie 😉 jaj no jasne ty mas ten problem s krckom 😒 to je fakt vopruz ked si predstavis ze najblizsi keksik bude az kdesi na buduci rok 😠 ono kazdy len lutuje chlapa ale ze zena na tiez chut a nemoze tak to nikoho nenapadne 😠 ale pre babatinko sa to oplati vydrzat 😉 moc ti drzim palceky aby sa to podarilo dobojovat az do finale- ja verim ze ano 😉 😉

sabaka
18. júl 2012

@rohlicka pekneee! a aj srdiecko ste uz videli? to musel byt super pocit!
a @mamkabeika ty len vyckat musis, je priskoro este a hcg stupa zenam rozdielne - niektorym rychlo a niektorym pomalsie.
juj, vsak sa s vami tesim, kocky!!!

sabaka
18. júl 2012

dobre rano vam vsetkym. dnes mam volno, je uz skoro pol dvanastej a ja si beham po byte este v nocnej koseli. to je paraaaada... 😅 no idem asi nieco uz robit, upratat, nakupit, ehh

werusss
18. júl 2012

@sabaka ...juuuuuuj...tebe je ale dobre....aj ja uz chcem volnoooooooooo...no musim este vydrzat dnes a zajtra...🙂

sabaka
18. júl 2012

@werusss noo, ja ked robim cez vikend ako teraz v nedelu tak mavam volno cez tyzden. a mam to rada - mam cas sama pre seba, ked treba nieco povybavovat, nebyva doobeda vela ludi na uradoch alebo v obchode 🙂
len keby som taka leniva nebola 😀 😀

werusss
18. júl 2012

@sabaka ...to poznam...ja robim tyzdnovky....takze od piatka do stvrtka mam volno a potom zas tyzden taham...a tiez mam radsej volno cez tyzden....a niekedy je dobre len tak lehnit...a nic nerobit...😀

horseshoe
18. júl 2012

@brumka segrik tiez nema problem s kojenim-asi je to skor nejaka fama alebo co. Tak tebe sa spravil pruh- chuda ☹ ja som mala pruh ako babatko po narodeni- mama mi davala na brusko patkorunacku 😀 potom sa to dako upravilo ale tiez strasili s operaciou. No u teba to asi peniaztek na bruchu nevyriesi- ale tak asi by to bolo dobre keby ti spravili sekciu a rovno aj ten pruh napravili 😉

brumka
18. júl 2012

@horseshoe ano to by bolo najlepsie ale pozerala som potom nazori lekarov zenaco ze si to zena moze spravit neskor. tak planuje byt aktivnejsia ako kedysi po sportovej stranke a dake komplikacie nepotrebujem, no ja to nemam este mam len nabeh lekar mi tam nahmatal tak y par a povedal ze to je asi prasknute a zle vzrastne tkanivo akurat povedal ze to bude treba strazit tak uvidime, ako nerobim z toho vedu. len ked sa to da naraz tak naco to odkladat ale to zavisi len od porodnika

julinka88
18. júl 2012

Ahojte kočky....No ja mám už našťastie navarené a upratané ...ale tiež by som už najradšej vyložila nohy....

Inak včera som bola u doktora a dal mi hormony duphaston máte s ním niektorá skúsenosti alebo ho beriete????

horseshoe
18. júl 2012

@julinka88 ahoj ja beriem duphaston - pomohol mi vtom ze nemam bolesti v podbrusku ale na druhej strane mam podozrenie ze mi zhorsuje nevolnosti, ktore sa stavaju pre mna coraz neznesitelnejsimi ☹ tiez ho podozrievam z vyrazkovej pleti- ale to je ten najmensi problem. Alternativa k tomu je utrogestan- ten sa vklada do buchty takze nezatazuje az tak traviaci system. Porozpravam sa s dokim a mozno si to dam zmenit...

horseshoe
18. júl 2012

@brumka no ved uvidis ako sa to bude vyvijat a fakt si nad tym zatial nelam hlavu ked si este neni ani tehu 😉vsetko sa ozrejmi neskor...

brumka
18. júl 2012

@horseshoe ja si z toho nic nerobim 🙂

sanchez81
18. júl 2012

@julinka88 ja tiež beriem Duphaston na podporu sliznice, keďže pri prvom tehu som potratila ☹ Ale mne zle nebýva, práveže mám pocit, že mi naozaj pomohol. Predtým som mala pocit, že mám také slabé a citlivé podbruško a teraz ani neviem, že som tehotná 🙂

horseshoe
18. júl 2012

@brumka no vsak to je len dobre draha 😀 😉 lebo chvilu som mala pocit ze sa tym zbytocne zapodievas 😉

brumka
18. júl 2012

@horseshoe ale kde to tie pismenka dakedy maju dvojake vyznami :( a ty inac ako?

mabika
18. júl 2012

@horseshoe boze, to si ani neviem predstavit, ze by mi bolo furt zle, nech ti to rychlo prejde 😒 . Mne sa pri prvom len stale grgalo, nastastie, ale aj to bola sranda, vzdy v najnevhodnejsej chvili 🙂

@brumka podla mna je po sekcii kojenie tiez v pohode, akurat je to trochu oneskorene, treba len vytrvat, to je cele...

ozaj, mam vysledky od dr., horm. profil ok, vsetky vysetrenia z preventivky ok, kontrolne sono ok (minule mi tam videla nejake cary mary), takze mi povedala, ze mam poslat manzela na spermiogram 😀 a ze ked ten vyjde dobre, tak ma posle odbornikovi, nech to trochu pohneme, ked sa mi uz nechce cakat 😀 . Taka kludna a vesela som ostala 😀

horseshoe
18. júl 2012

@brumka no vsak vies ze slova velakrat vyzneju tuna uplne inac ako ked sa povedia ustne 😉 no mne je furt zle ked lezim- este sa to da ale akonahle pochodim-katastrofa - hned mi je na bliti a oblieva ma horuci pot 😒 v piatok idem na kontrolu -skoro rano tak dufam ze kym tam dojdem tak ma nevykoti 😖

horseshoe
18. júl 2012

@mabika no mne total zle- iba lezim, pri predstave zist po schodoch pre pohar vody sa mi zda ako nadludsky vykon 😒 no kazdy den ako rozlepim oci ma chytia bolesti zaludka a pocity na bliti a v takomto stave sa musim horko tazko naranajkovat- potom samozrejme je mi este horsie- uz mam k jedlu pomaly odpor ☹grganie mam furt-celkovo mi zle travi, pali ma zaha, atd.
Drzim ti palceky nech sa vam to babenko zadari 😉

rohlicka
18. júl 2012

@sabaka jj videli sme aj srdiecko - cela bublinka mala 5cm a v nej babatko 2,1mm v ktorom uz bilo srdiecko - neopisatelny pocit .. 🙂 🙂 🙂

brumka
18. júl 2012

@horseshoe neches si odobrat krv u obvodacky na zelezo? motzno ti len hormony blbnu....jaj mne je dneska strasne na zvracanie :(

horseshoe
18. júl 2012

@brumka no skor si myslim ze to budu tie hormony - ja som mala aj udesny priebeh kramov - takze sa nedivim, ze v tehu ma chytilo toto 😒 ale to zelezo si urcite necham skontrolovat 😉
no a moja nebudes ty tiez tak trochu tehu? 😀 😉

brumka
18. júl 2012

@horseshoe kiez by ale to by bolo asi skoro op tyzdni

horseshoe
18. júl 2012

@brumka no nikdy nevies - moja svokra este jej ani nemeskala mrcha - ani len netusila ze by mohla byt tehu a uz objimala misu a bolo jej neznesitelne. 😉

brumka
18. júl 2012

@horseshoe hehe ako moje prve tehu 4 dni pred vynechanim boli // 🙂

horseshoe
18. júl 2012

@brumka no vidis 😉

leonetka
18. júl 2012

@horseshoe joj, mojka, to ma velmi mrzi, ze sa tieto nevolnosti az tak vystupnovali. ☹ urcite si pohovor o tom s dokim. piatok je tu co nevidiet.
u mna stale vsetko po starom, aj ked vcera vecer som uz mala nutkanie sem vitazoslavne napisat, ze som zjedla len tak 3 sterilizovane uhorky 😀 (zeby predsa nejaky priznacik?) aj ked som mala chut skor na calamadu len tu sme nemali. ja totiz taketo veci len tak samotne do huby nedam, jedine ako prilohu s jedlom.
dnes trosku brusko pobolieva, ale prsia odrazu citim ze ma pobolievaju menej - tak zas mierne panikarim ci je to ok. pijem cely den vodu s citronom. strasne som smadna. v zivote som tolko toho nevypila co teraz.

leonetka
18. júl 2012

@rohlicka tak uz malemu mucikovi srdiecko bilo? 🙂 krasa, to musia byt neopisatelne pocity.