icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

leonetka
18. júl 2012

@sabaka to je perfektna spravicka! verim, ze sa coskoro pridas k nam 🙂

werusss
18. júl 2012

@zora256 ...ahoj, no ja tu robim 8 rokov, takze to ma vyhodit nebude moct...to by si nedovolil...a urcite mu nebudem vesat na nos ze som tehotna...pojdem na PN a on ma vyhodit potom nemoze...tak hadam mi to tak vyjde....🙂

ataner81
18. júl 2012

Bože žienky tie decká sa dnes zbláznili 😠 Vystrájajú, bijú sa, vrieskajú, proste robia všetko, čo by robiť nemali. 😒 Ešte 3hodiny a padám domov

mamkabeika
18. júl 2012

@horseshoe Spýtaj sa na to v lekárni 🙂 Alebo keby to nepomohlo, uvar si slabunký zázvorový čajík a po dúškoch popíjaj, upokojí žalúdok 🙂 Silný by sa v tehu nemal 🙂

zora256
18. júl 2012

@werusss Ahoj!
No tak držím palčeky ja som bola tiež na Pn a predca,vyhodili,že mi bude platiť sociálka načo by aj oni platili:-/,ale keď už tak dlho tam robíš,tak by nemal vyhodiť,a ak predca tak budeš ešte dostávať polroka zo sociálneho a aj z zdravotnej poisťovne.do pôrodu a potom materskú.

rohlicka
18. júl 2012

@ataner81 a ake velke deticky mas pod dohladom ? 🙂

ataner81
18. júl 2012

@rohlicka 2,3,5,6,9,10,12

simonkato
18. júl 2012

@sabaka ahoj moja mam sa tak vselijako raz lepsie raz horsie nam doki nezakazal sa snazit tak po troske skusame aspon nebudem stresovat lebo mrcha mi moze prist az do 6tt ale ja dufam ze nepride 🙂 mam aj vitaminky aj drahy ma poslal ma na infektologiu idem si aj do nemocnice po vysledky tak budeme vidiet co a ako.A ty mas co noveho pochval sa dlho som ta tu nevidela.

simonkato
18. júl 2012

@mamkabeika gratulujem to je super hcg ti stuplo ukazkovo presne ako som ti pisala bola si velmi malo tehu preto nic doktorka nevidela.Krasne tehulkovanie a setri sa.

ataner81
18. júl 2012

@sabaka a ty moja kdeže si bola?O akých steroch hovoríš?Bola si chorá?

ataner81
18. júl 2012

@simonkato no vidíš, už konečne vychádza slniečko aj nad tvojou hlávkou.Daj sa pekne dokopy lebo september je tu cuby dup

ataner81
18. júl 2012

@rohlicka a príde ďalšie 2ročné 😉 . To aby som sa v práci nenudila 🙂

rohlicka
18. júl 2012

@ataner81 to ste ako detsky domov - alebo som nespravne pochopila z prispevkov ..

simonkato
18. júl 2012

@ataner81 moja ja ta obdivujem ze mas tolku tripezlivost pri tolkych detoch urcite budes skvela mamina aj vlastnym uz to budes mat vsetko natrenovane a zvladnes to lavou zadnou.

rohlicka
18. júl 2012

@simonkato presne nad tym som rozmyslala ze @ataner81ma denne kontakt s roznymi detickami (rozne vekove hladiny) 🙂 tak bude zbehla pri vlastnych SUPERMAMA 🙂

ataner81
18. júl 2012

Sme krízové stredisko pre opustené, týrané a zanedbávané deti. Juj žienky taký cvik ako mám ja v práci asi nezískam ani pri vlastných deťoch 😀 😀 😀 😀 Máme tu deti od 0 do 18

sabaka
18. júl 2012

@simonkato takze striedavo oblacno, hovoris? bude stale len lepsie a lepsie. a nabuduce, do tretice sa to podari az do konca! treba verit a potom sa to aj podari, som si tym ista!
@ataner81 deti vedia nastvat sem-tam, to si viem predstavit. nuz ktovie co sa im v hlavach premieta, ak si uz tolko zleho za svoj kratky zivot zazit museli. to je podla mna najhorsie co moze byt, ak dospeli vedome ublizuju detom...ci uz fyzicky alebo psychicky.
ale moja, ja sem predsa chodim, sem tam splechnem nejaku malu poznamocku 😎 som inkognito, no 😀 😀 povedala som si, ze sa nebudem tym vsetkym okolo dietata az tak zaoberat a k tomu patri aj mierne obmedzenie kona
a tie stery: som tu opisovala moju torturu a naslednu ATB terapiu asi tak pred mesiacom. idem kuk, ci to tu niekde najdem lebo sa mi nechce to cele este raz opisovat 🙂

lumiva
18. júl 2012

@brumka Moj pripad pred 13 rokmi. Bola som pol roka od porodu druheho syna a mala som tusaka. 5 dni pred ms som si urobila test a //. Utekala som k dokimu, fukol mi vyvolavacku, ale kde. Fazulka Vaneska sa drzala este dalsich 9 mesiacov. 🙂))))

sabaka
18. júl 2012

@ataner81 strana 111

ataner81
18. júl 2012

@sabaka jaj moja pekná, je vás tu požehnane, tak kto si to má všetko pamätať 😀 . Dúfam, že je to už všetko v poriadku a snaženíčko prebieha a ty nám o chvíľu ukážeš // 😉

ataner81
18. júl 2012

@sabaka prečítané 😉 . Ale to je už dúfam minulosť a o týždeň testíkuješ 😀

rohlicka
18. júl 2012

@ataner81 potom to mas dost pestre ale skutocne pri tvojich vlastnych ta uz nic neprekvapi 😀 😀 😀

sanchez81
18. júl 2012

@leonetka som úplne bezpríznaková tento posledný týždeň. Mala som aj žalúdok na vode aj grganie, ale teraz nič! Až sa začínam báť, lebo som sa aj vážila a ešte nič som nepribrala! A baby vo februárovkách už pribrali, niektoré aj 3-4 kilá. Občas ma chytá panika 😅

franica
18. júl 2012

@kapokapo, @horseshoe, @sabaka je mi už dobre, rana sa už pekne hojí, už len svrbí občas nesmierne, ale to je najmenej, to sa dá vydržať. Smútok ma až tak netrápi, nejak som to hodila za hlavu s tým, že asi to tak malo byť, hoci v obchoďáku som trielila preč od baby vecičiek, lebo sa mi začali tlačiť slzy...no občas to príde na človeka, tak rýchlo to zaženiem. Čítala som aj o iných ženách, čo sa im to stalo, že psych. najťažšie to začalo byť až po mesiaci..no neviem, tam ešte nie som, tak dúfam, že ma to nezačne zmáhať potom...

a s tým snažením...Dr. mi povedal, že 6 mesiacov nemáme skúšať, no ja toľko čakať ozaj nechem 😖 @kapokapo, @horseshoe mi radili, že 3 mes. počkať- no to na 100%, lebo to je po kyretáži potrebné na obnovu maternice a tak...a potom to zvyknú dovoliť. Lenže ja som nemala laparku, ale normálnu reznú ranu pri oprácii a preto tých 6, ale lekár mi na moje naliehanie povedal, že no dobre, tak MINIMÁLNE 3 😀 Určite nechcem riskovať, ale za 3 mesiace sa to podľa mňa pekne zahojí, potom kým začne reálne rásť bruško prejdú zas min. 3 mesiace (a to už je 6!) a ešte aj snaženie niečo potrvá, lebo tak priznajme si, bol by zázrak, keby to vyšlo hneď prvý mesiac a tým pádom čas ide, takže ja si myslím, že niekedy po tých troch mesiacoch začneme a potom sa uvidí...ak máte nejakú konkrétnu skúsenosť od iných, tak to mi len pomôže 🙂
@sabaka ak som dobre čítala, tak už máte po ATB a idete na to...no to je superkové, veľmi silno držím prsty prekrížené, teraz to bude to ono!! 😉

werusss
18. júl 2012

@zora256 ..ahoj..no ja tak viem ze ked si pn tak ti zamestnavatel plati len prvych 10 dni a potom uz zdravotna poistovna alebo socialka...ale neviem ze ci sa nahodou nemylim...no to je jedno...kedze mam zmluvu na dobu neurcitu nemoze ma vyhodit ked som na PN ke....teba mohol preto podla mna ze si bola len v skusobnej...bohvie...no a keby nahodou ...tak ked mi on spravi zle tak vies kazdemu sa raz vsetko vrati...a tym co robia zle druhym dvojnasobne...🙂

lumiva
18. júl 2012

@werusss Ano, prvych 10 dni zamestnavatel a potom socialna poistovna, ak si bola za posledne dva roky 270 dni poistena. Co sa tyka tej vypovede, tak ak si v skusobnej dobe, a ides na pn, tak sa ti predlzuje o to obdobie pn skusobna doba. Apropo zakon nezakazuje ukoncit pracovny pomer v skusobnej dobe ak si pn, ale potom ti zacne bezat ochranna lehota. Len pozor na dostatocny pocet dni nemocenskeho poistenia pre narok na nemocenske. Mne osobne zamestnavatel ukoncil takto pracovny pomer.

jeackynka
18. júl 2012

Takze hlasim 27DC ms predo dvermi,podla toho ako sa citim su to predmrchovske priznaky a nie tehotenske,ale ked sa tak spatne na to pozeram,tak ja som mala ovulku cez tie najvacsie horucavy a vtedy s

jeackynka
18. júl 2012

Ups som to poslala skor ako som to dopisala 😀 chcela som povedat ze cez ovulku toho snazenia asi nebolo tak vela takze bol by zazrak keby to vyslo,ale nevadi,aspon viem ze som nevynalozila maximum do toho tak preto ten neuspech,horsie by bolo keby bol keksik kazdy den a nevyslo by to to by som uz ozaj premyslala co sa deje

lumiva
18. júl 2012

@jeackynka No u nas bol keksik kazdy bozi den a nevyslo to, tak to duplujeme čajom, vitaminmi, grepovou stavou, meriam bazalnu teplotu,...a neskor ovu test...musel by tam byt nejaky iny problemik, aby to nevyslo. Ale tato partia to tu vyriesi, ani doktor nebude treba. 😉

jeackynka
18. júl 2012

@lumiva jasne ze to tu vyriesime,ved to musi byt predsa chytlave to tehu a uz ich je tu dost aby sme sa mohli nainfikovat,no nie, 😀 a tu grepovu stavu pijes kolko s jedneho celeho grepu denne?? Rozmyslam ze to vyskusam ,lebo toho hlienu som moc nepozorovala u seba