icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

lumiva
18. júl 2012

ja pijem kupovanu, to asi neni košer, ale nemali v lidli grepy. Frajer tomu hovori, ze smyklava stava. 🙂

kapokapo
18. júl 2012

@franica ahooj, ak povedal lekar ze 3 mesiace stacia, tak staci.... este troska kym sa zadari a hned bude vsetko zahojene.... ako rychlo si otehotnela 1X? Ja po troch mesiacom aj prvy aj teraz 🙂

zora256
18. júl 2012

@werusss Aj ja tak vravým,že pomaly ale isto bijú čas Božie hodiny🙂Ale tak netráp sa tým,hlavné je aby ste maly svoje zdravé bábätko a že čo bude s robotou to ukáže čas🙂Držím palčeky 😉

drobca07
19. júl 2012

ahojte kočky 🙂 práve som dočítala všetko čo ste tu za 2 dni popísali, uff no bolo toho dosť 😀 ....ale potrebujem sa vás opýtať....dnes som 15DC, ovulku ešte veľmi necítim, kedže mávam dlhší cyklus, ale už 3tí deň si vždy nájdem na prádle pár kvapiek krvi alebo slabé špinenie..... čo to zase je???? ...posledné výsledky z apríla som mala OK, žiadne cysty nič....aj keď som mala predtým tak som maličko krvacala ale iba 1 deň a nie 3!!! poradte čo teraz!!! ☹ ...jaj a ešte som zabudla na mierne krče a bolesti v podbrušku.....

kapokapo
19. júl 2012

@drobca07 ahoj, 15sty den cyklu.... vraj aj pocas ovu moze dojst k jemnemu krvacaniu.... ostava ti asi len navsteva lekara pre istotu ak to neprestane... 😒 krce a bolesti som mala ja pocas ovu ale krvacanie nikdy...

drobca07
19. júl 2012

@kapokapo hmmm, len podľa testu som ovu ešte nemala, ale mám toho teraz dosť veľa aj v práci aj doma - prerábame, tak makám riadne.... možno som presilená alebo niečo také....fakt neviem....veď ak to neprestane tak volám dokimu hned.... je to máličko ale je.... ☹

leonetka
19. júl 2012

@sanchez81 a kedy mas dalsiu kontrolu u doktora? mna tiez chyta panika. citim sa skvele a teraz je to druhy den co ma prsia prestali pobolievat. samozrejme, ze som si stihla medzitym precitat clanky o prazdnych gestacnych vakoch a zamlknutych potratoch, tak som celkom vystrasena. a k dokimu idem az 30teho.
nic ineho nam neostava, len dufat, ze je vsetko v poriadku a asi sa tolko nesledovat (ehm, aj ked u mna je toto asi problem 😀 ).

kapokapo
19. júl 2012

@drobca07 tak drzim palce.... pockaj a ak to neprestane urcite chod...

kapokapo
19. júl 2012

@leonetka ahoooj, baby musime mysliet pozitivne, ja mam kontrolu az prveho....musime vydrzat, tiez sa mi zda ze mi je lepsie, a jeden missed abort mam za sebou... ale verim ze to dobre dopadne... proste ina moznost nie je 🙂

leonetka
19. júl 2012

@horseshoe cauki mojka, no kukla som do tej "mudrej" knihy a tu su take vseobecne rady proti nevolnosti: vyvarovat sa hladu, mensie porcie castejsie, neprejedat sa, pocas jedla nepit, rano zjest nieco skor ako vstanes z postele, vitaminy (napr.femibion) uzivat v roznych casoch - teda nie kazdy den v rovnakom case, vyhybat sa tucnym, mastnym a tazko stravitelnym jedlam, jest potraviny s vysokym obsahom vlakniny, nosit volnejsie oblecenie, vdychovat vonu citrona 🙂 proti nevolnosti je ten zazvor a potraviny obsahujuce vitamin B6 (napr. banany). zazvor je vraj bezpecny v prirodnej forme. nebezpecny je len ked sa berie umelo vo vitaminoch a prekroci sa mnozstvo. ako dnes? uz lepsie?

sanchez81
19. júl 2012

@leonetka ja mám kontrolu až 6.8. 😅 Tiež som zo začiatku mala bolesti pŕs a také tie klasické nevoľnosti bez objímania wc misy. Cítila som aj také tie klasické tlaky v podbrušku, únavu a stále som chcela spať. Nič som nevládala. Teraz ma nič nebolí, nič necítim, všetko vládzem. Tak som trošku začala stresovať 😅 Ale tak dúfam, že všetko je ok. Teraz som v 11tt, tak snáď aj preto tá otočka s pocitmi. Vraj sa to počas tehotenstva mení....No nič iné nám veru neostáva, ako pozitívne myslieť 😉

deculko
19. júl 2012

@drobca07 cirou nahodu nepijes alchemilku? len ma to tak napadlo,lebo mne sa pri alchemilke minuly mesiac toto stalo...

helka29
19. júl 2012

Dievčence my sme sa snažili a vyšlo to 🙂 konečne po 3.5 roku čakám mimčo, aj keď ešte nám na 100% nemôžu potvrdiť graviditu zo sona lebo ma iba 4mm takže som asi v 3tyzdni - to povedala lekárka u ktorej som bola na sono lebo môj gynekológ ma dovču už 2 týždeň. A vraj sa veľmi nemáme radovať,lebo sa môže plod vyplaviť s nasledujucou M. Ale my sa už tešíme a dávam si na seba pozor 🙂 len ma hrooozne bolia prsia, križe a podbruško ako keď očakávam M. A ešte sa chcem opýtať neviete mi niekto poradiť keď ma už asi týždeň pobolieva v pravom rohu pod rebrami aj občas žalúdok a je jedno čo zjem alebo čoho sa napijem proste odrazu to začne bolieť :( a neboli to iba keď ležím na chrbte a som vystretá. Ja viem, žeby som sa ešte nemala veľmi tešiť na mimčo, že je to skoro ale ked ja sa tak moc teším 😉 prosim ak niekto viete nejaku radu na moju boliestku tak šup sem s ňou.

leonetka
19. júl 2012

@sanchez81 no presne ako pises, moze byt, ved koncis pomaly 1.trimester a potom prichadzaju najlepsie 3 mesiace tehulkovania kedy mas vela energie, ziadne nevolnosti, skratka sa citis super 😉

sanchez81
19. júl 2012

@helka29 tak ja by som povedala, že keď ťa to nebolí pri ležaní, tak lež a oddychuj. Telo vie, čo potrebuje, tak ho počúvaj 🙂

sanchez81
19. júl 2012

@leonetka Dúfam, že je to tým a ničím iným. Verím, že fazuľka rastie a už je z nej oriešok 😉 😀

leonetka
19. júl 2012

@sanchez81 keby sme tak mali kazda ultrazvuk doma a fazulku si pravidelne skontrolovali, nech mame dusu na mieste 😀

sanchez81
19. júl 2012

@leonetka ani nehovor. 😀 Ja by som to určite využila aspoň raz za čas, nech viem, že nemusím stresovať. Takto musím len čakať 😅

drobca07
19. júl 2012

@deculko nie nepijem, beriem jedine femibion 800- ale ten už beriem 3 mesiac a doteraz nič, a dnes sa krvacanie trošku zosilnilo a neviem sa dovolať na gyndu..... ☹

deculko
19. júl 2012

@drobca07 uhm...tak potom neviem,... mne sa tak stalo to krvacanie v strede cyklu,ked som pila dva tyzdne alchemilku... mozno maju na gynde dovolenku...:( ach keby sme tak mali vsetko podla zabehanych veci aby sme taketo riesit nemuseli....

helka29
19. júl 2012

@sanchez81 dakujem za radu 🙂 , ale stále sa ležať neda 😅 , Ach jaj už aby sa vrátil z dovolenky lekár lebo neviem ani či smiem nejaký bylinkoví čaj piť alebo aspoň mätový :( , radšej nechcem riskovať.

kapokapo
19. júl 2012

@helka29 ahoj, blahozelam a drzim palce 🙂 neviem si predstavit sice kde je pravy roh pod rebrami 🙂 , ale nemoze to byt zaha?

kapokapo
19. júl 2012

@helka29 ahoj, smies vsetko okrem cigariet, alkoholu, kava jedna na den maxmalne a ziadne bylinkove caje, ani matovy. Bylinky maju vselijake liecive ucinky, lekari neodporucaju pit....

rohlicka
19. júl 2012

Pekny den zienky - ach jaj 😖 pri takom strese asi sa dlho neudrzim v robote .. uz len pevne dufat a verit v zazraky ze fazulka vydrzi uvodny stress .. ale najradsej by som bola doma - nohy vylozenie .. 🙂

helka29
19. júl 2012

@kapokapo 🙂 myslela som pravý bok - preklep :D pre vysvetlenie keď som to písala udrela som si chvíľku pred tým koleno o roh stola a automaticky som to aj písala :D 😀 .Žiaľ vôbec netuším či je to záha mňa nikdy ani nepálila takže neviem aké to je. Mňa tam pichá ako keby som mala mierne kŕče, ale niesom si istá, nikdy predtým som takéto bolesti nepociťovala ani taky nepríjemný pocit nemala. :( takže netuším čo to môže byť

helka29
19. júl 2012

@kapokapo nefajčím, alkohol nepijem ba dokonca ani kávu mám totiž aritmiu srdca od 19 čiže všetko adrenalínové je pre mňa zlé. Ja veľmi bylinkové čaje nepijem lebo mám na väčšinu alergiu znesiem iba medovka alebo mätu. Inak pijem len ovocný čaj, ktorý mam vyskúšaný aby som sa nevyhádzala alebo nedusila už 10 rokov pijem väčšinou len jemne perlivé minerálky alebo stolovú vodu. A momentálne mi ani jesť veľmi nechutí som nejaká mimo stále by som len spala a často ma hrozne smädí. Ale ako vravím u lekára som ešte nebola lebo ma dovolenku takže si musím počkať čo mi povie.

sanchez81
19. júl 2012

@helka29 tak to budeš podľa mňa tehu 🙂 Ja som mala presne to isté. Stále som mala pocit smädu a bola som hroooooooooozitánsky unavená. Keby ma nechali, prespím 24 hodín 😀

helka29
19. júl 2012

@sanchez81 🙂 tak to mi ani nevrav už teraz sa preberám len aby som sa napila a hneď spim znova :( a iba silou vôle sa snažím byť hore . Ešte sa chcem opýtať dievčence neviete mi poradiť čo by bolo pre mňa lepšie či isť od septembra na PN alebo na rizikové? minulý rok som si priplácala ako samoplatiteľ (lebo ešte študujem doktorandské) 45eur na nemocenské, aby som mala lepšiu materskú no tie naše krysy v parlamente prijali v januári novelu , že už musíme mať rovnakú materskú aj ty čo si priplácali aj ty čo platili normálne, ale na sociálke mi povedali ,že ak by som do decembra nastúpila ešte tento rok na materskú tak sa mi bude počítať z minulého roka čiže by som dostavala okolo 560 eur mesačne len neviem ako to je z rizikovým. neviete mi niekto poradiť čo je lepšie?

basikes
19. júl 2012

Ahojte baby, tak som uz bola u dr a vsetko je v poriadkuuu, srdiecko bilo, joj normalne velke je to uz na fotke oproti minulemu tyzdnu, krpcek to este aj dobehol aj predbehol ze vraj, cize ma len uuplne zbytocne vyplasili, joj, taka som happy, ze az 😀

rohlicka
19. júl 2012

@basikes moja tesim sa s tebou .. je to krasne ako vidis ze ti fazulka pomaly rastie .. aj ja mam dalsi termin o 3 tyzdne na potvrdenie ze je vsetko vporiadku 🙂 dostala si uz Tehu knizku ? 🙂 ci kedy ti ju prvy krat vypisali ?