Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@veonka Tak držím palčeky,tak vravím,vtedy sa zadarí,keď si človek užíva a nemyslí nato,že by mohol otehotnieť,ja teraz ani ovulku nemám☹ a to min.mesiac som mala na 15dc a teraz som testovala od 11dc a nič☹Tak asi budem mať anovulačný cyklus 😠 ,ešte zajtra testnem ovulku a potom už nie.
@werusss Ahoj!
Tak to mi je ľúto☹Ale tak cez dovolenku aj doma sa môže zadariť ak si ju spríjemnite vo dvojici,alebo ak si vyrazíte na kúpalisko,čo len niekde do hotela,na pár dní vo dvojici,alebo na piknik niekam,a doma si sprvíte nejakú romantickú atmosféru,len vy dvaja 😵 Držkám palčeky aby ste sa na niečom zhodli čo len na blízku ale predca sa dá aj tak užiť si jeden druhého,my sme na dovolenke nikdy neboli len na jedno dňových výletoch a predcasa zadaril nášanjelik. 😉
@ataner81 Ahoj!
Tak moc držím palčeky aby hneď po tom vyšetrení sa vám zadarilo,aby ste dlho nemuseli naň čakať,veď ste sa už načakali 😉
@horseshoe Ahoj!
Veru je zázrak vterajšej dobe otehotnieť a aj zdravé vynosiť a porodiť,tak prvé sono sa vždy platí,iba v 9alebo 12tt je zadarmo,vtedy hradí poisťovňa a v 20tt a 30tt ostatné je na vašu žiadoťv a za tie sa platí,čo už keď mi ženy neodoláme tomu aby sme aspoň raz za mesiac nevideli svoje pokladíky,ako sa majú v brušku 😀
@zora256 ahoj, no tak to je pravda, že som na to vôbec nemyslela, sexík sme mali iba 1x takže som si vravela, že aj tak zasa nič nebude a užívala výlety a návšetvy, ... dala za pohárik vínka, piva... no a teraz myslím, že či je hlavne všetko ok....
no a ty nezúfaj, ja som tento mesiac vôbec netestovala ovulu, lebo minule mi mm povedal, že on tomu aj tak neveri a nechcel mať sexik, tak som si vravela načo budem teraz testovat ked aj tak nebude chcieť, tak som sa na to vyprdla... 😝
no ved možno ovula ešte dojde, užívajte si a nemysli na to, ved vieš sama ... 😉
@veonka Ahoj!Díky🙂
Nuž tak ja len že miniem testíky keď som si ich kúpila,že ešte tente cyklus tie dni od 12dc-16dc ako kalendár na womwnzonw ukazuje že sú plodné dni,a budúci mesiac a nechám to tak,ja že ak min,cyklus bola na 15dc tak ak je pravidelná tak aj tento mesiac by mala byť vtedy a nič,jedna / a druhá len slabunká:-/ čo už áno viem treba si užívať,ale asi preto to robím,lebo ešte nechcem teraz byť hneď tehu,proste by som brala,ekby sa podarilo tak aby malý mal takmer 2roky alebo ich aj mal keď bude druhé,ani sama neviem,proste by som bola rada,keby malý už nepotreboval plienky a kočík,a tak by smelen menšiemu potrebovali a on by bol už šikovný veľký braček🙂
Ahojte baby!
Viete mi poradiť niečo voľno predajné na mykózu?
@zora256 ty si si robila tehu test? Ak si mala druhú čiarku slabú, znamená, že je pozitívny 🙂 ale ak ovu, tak do tých sa ja nevyznám. Voľnopredajné na mykózu je mykomax. Treba si k tomu kúpiť aj probiotiká. Ale ak si tehu, tak samozrejme si nič nekupuj. To sa rieši až po prvom trimestri 🙂
@zora256 na mykozu mozes aj canesten. kup si ten so 6 tabletkami na vkladanie vecer + krem s tym istym nazvom na potieranie zvonka. a probiotika. mne najviac zabrali od SWISSu Laktobacily 5. a ak chces urychlit liecbu, tak vhodne sa stravovat, nejest nic sladke a kde su kvasnice (cize ani vela chleba), ani s ovocim neprehanat. hlavne vela zeleniny, maso mozes, vajicka... ja som si tym presla a pomohlo. 😉
ahoj @ataner81,zastupime ta v tabulkovani🙂 ked postiham ja vsetko precitat,co som zatial stihala,tak potabulkujem aj ja🙂 a ak by nie,tak nejake snazilky sa tu urcite najdu,mozno akurat tie,ktore bude treba v zozname vyskrtnut🙂 to by bol ten lepsi pripad,nez presuvat na koniec zoznamu... peknu dovolenku a oddychni si🙂 je to tvoja posledna dovolenka v dvojke🙂))))))
@zora256 ..ahoj...no ja som sa uz tak tesila...no hadam v septembri sa bude dat ist..necham sa prekvapit....a jasne ze sa teraz nevzdam...😀...sice akurat mi zasa ovulka vychadza prave vtedy ked som cely tyzden v robote...ale moj drahy sa bude muset obetovat a bud vstavat rano...alebo ma cakat do noci...😀
@sabaka ..nooooooo tak to som uz raz skusala...to sa neda....ale kedze aj on uz straaaaaaasne chce to babatko...tak sa obetuje...inak to nevidim.... 😀 ....ja chodim do roboty na 12 tu takze s tym ranom by nemal mat problem...bude musiet stihat chodit cvicit..medzitym rychlo domov, sup na mna....a potom nech si ide kam chce....😀
@werusss nuz, treba nejaku tu atletiku zaradit do programu 😀
je vraj lepsie vecer, lebo potom mozes rovno zostat v posteli a nevstavat aby sa spermijky mohli nerusene posuvat tam kam treba 🙂
moja svokra mi minule zabila, ze ona si aj nohy vykladala na stenu (akoze polostojka) nuz nevedela som si ju velmi v takej polohe predstavit 😎
ale tak aj ona bola raz mlada 🙂
@sabaka ...hehe...no moja buduca svokra keby vedela ze sa pokusame o babatko tak by ju aj porazilo...ona sa citi byt velmi mlada este...a hlavne na to aby bola babka...😀...no a mam este jednu alternativu...on chodi rano o siedmej cvicit tak vstaneme o siestej...a potom si mozem este plno vela polezat..... 🙂
@leonetka Ďakujem moc,za rady🙂Určite skúsim,aj to stravovanie🙂
@kapokapo Nie nie som tehotná🙂Tak vyskúšam,ten canesten je asi aj najlacnejší,že?
@werusss Ahoj!
Držkám palčeky aby Ti drahý vyhovel,a ak aj veľmi túži po drobcovi tak iste vyhovie,ten môj ani veľmi nechce ´dalšie bábo,keďž vrobote to nemá ružové a v septembri bude už len jedna smena tak nevie čo bude,ale veľmi dúfam,že ho neprepustia 😔 ,ale snáď sa aj bábo podarí verím tomu že do decembra určite a narok budem rodiť🙂
Dobré ránko ženušky. Dnes som cestou do roboty našla 6 štvorlístkov. 🙂 Snáď, teda pevne verím, že mi konečne prinesú šťastie vo forme vytúženého miminka 🙂
@zora256 ďakujem, dúfam, že žiadne vyšetrenia nebudem musieť absolvovať a do septembra sa to podarí prirodzenou cestou 😉
@deculko tabuľka nie je problém,len hľadám dobrovoľníčku, ktorá mi v stručnosti zreferuje novinky 2týždňov, čo budem na dovolenke. Vy baby keď sa rozpíšete, tak to fičí jedna radosť 😀 a 100 strán zapíšete za pár dní 😀
@simonkato ako svadbička?Určite ste si to s mužíčkom parádne užilo a aj to spomínané zneužitie bolo 😀
@veonka ako testík?Dúfam,že čiaročky silnejú a ty sa nám tu pochváliš ich fotkami. Na predošlých fotkách tú druhú čiarku bolo jasne vidno aj keď bola slabá ale teraz už musí byť rozhodne tmavšia. Držím palce 😉
@lumiva ja používam kvapky drmku. Začala som 1DC. Ja to chcem hlavne kvôli bolestivej menštruácii ale pomáha aj proti baktériám, nachladnutiu, pomáha pri trávení, proti akné, podporuje ovuláciu, na ženskú neplodnosť, prevencia samovoľného potratu, napomáha donoseniu dieťaťa a ešte milión ďalších účinkov má
Ako vidím babuľky, v nedeľu vás tu asi veľa nechodí. Veď načo aj. Je víkend a treba si ho užívať. To len ja musím trčať v práci 😠

@ataner81 Ja som este rozmyslala nad tabletkami drmku. ale teraz mam vitaminy, grepy a pijem ten cyklusovy caj a si predstav, ze v tej zmesi na prvu polovicu cyklu nie je drmek az v tej druhej zmesi, co sa pije po ovulacii.