Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 ...no par dni dozadu som bola smutna ja a teraz ty?:..musime sa drzat a myslet pozitivne...uvids ze sa nam to tiez podari...aj ja stale na to pozeram ze kolkatim sa to uz podarilo a preco prave mne nie...ale asi to tak ma byt...my si vyckame...ako sa hovori...NA DOBRE VECI SA DLHO CAKA....🙂..drz sa...🙂
Ahojte babulky. Pred pol hodinou mi začala nočná a myslím,že bude celkom v pohode a v noci bude kľud. Chcem sa vám všetkým veľmi pekne poďakovať za povzbudivé slová, ktoré dúfam-pevne verím,že čoskoro budú minulosťou a ja sa úspešne zaradím do druhej tehulkovskej tabuľky 😀 . Ste strašne zlaté, že máte so mnou a mojou kamoškou depkou takú trpezlivosť. Som rada, že vás mám aj keď len vo virtuálnej podobe. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 . Prajem všetkým tehulkám krásne tehulkovanie dotiahnuté do toho najkrajšieho konca a nám snažilkám veľmi skoré objavenie // na testíku 😉
@zora256 presne moja. 30tka vôbec nie je strašný vek na prvé dieťa ale čakať do nekonečna sa tiež nedá. Nepoviem keby som mala 18 a doky mi povie, no moja počkaj rok-dva, tak fajn alebo, že sa pokúšam o tretie ale toto je moje prvé 😠 vŕŕŕŕŕ a tá krava na mňa kašlala. 😠 😠 😠 Našla som si druhú v júni, no prvé vyšetrenie robí až 2mesiace po nástupe k nej a to je august, čo sú dovolenky, takže až september
@zora256 dakujem moja. ano je to krasne to sono - proste zazitok aky nema paru 😉 😉 😉 ja neviem preco, ale minule som platila za sono, teraz som mala za 2 tyzdne kontrolne sono - to som neplatila a este aj fotku som dostala gratis 😀 A urcite budem chciet fotecku pri kazdej navsteve ako sa poznam 😀 no hlavne aby bolo vsetko v poriadku - dnes je zazrak pocat dieta a tusim este vacsi ho aj zdrave donosit 😉
@ataner81 no kolkokrat dobry gyndos ti vie pomoct lepsie ako nejake specialne centrum pre asistovanu reprodukciu. toto je napr. hodnotenie mojho gynekologa: http://www.lekar.sk/5662/mudr-stefan-dlugos/hod... sice tych hodnoteni je len 5 ale teda aj ja mozem potvrdit, ze to je fakt skvely doktor. 😉
a co sa tyka tych vysetreni, ja by som poslala urcite ako prveho chlapa na spermiogram - lebo to ak bude mat dobre tak mozte hned jednu stranu vylucit a riesit len teba. Ako vies u zien sa tie priciny hladaju o dost tazsie a su casovo narocne. Kdezto spermiogram je hned 😉 Drzim vam strasne palceky a ja aj tak v kutiku duse verim, ze vam sa podari do toho septembra otehu a nebude nic treba riesit 😉 😉 😉
@werusss ahojky,no veru nevyslo to tento mesiac zase to je uz treti krat co som dostala ms odkedy sa snazime,to zase nie je dlho a tento mesiac toho snazenia nebolo vela,lebo moj drahy nema rad horucavy a ked som mala ovulku tak zrovna bol ten neskutocny hic,k tomu unava z prace,takze nie som ani moc sklamana lebo viem,ze to by som asi musela pocat z ducha svateho 😀a ten dzus sa zevraj pije na to aby si maa kvalitny a plodny hlien v case ovulky,aby mohli spermie prezit co najdlhsie,inak to som tiez o tom nikdy nepocula,tu som sa to docitala 😅
@jeackynka @werusss baby k tomu grepu - nepite kupovane grepove dzusy- to je plne chemie a aj tak absolutne neucinne. Treba si doma odstavovat cerstvu stavu z grepov a tu pit od ms do ovulky - kazdy den a nalacno - to je dolezita vec. Mozno budete mat docasne zhorsenu plet, lebo cerstva grepova stava zbavuje telo toxinov, ale po case sa vam krasne vycisti. Je to naozaj pravda, ze funguje na plodny hlien - mozem potvrdit. 😉 A inak celkovo cerstve ovocne a zeleninove stavy su uzasne pre zdravie. Len si ich treba pripravovat doma - zainvestovat a kupit si masinku na odstavovanie alebo vysokootackovy mixer na smoothies. Lebo nie su dobre ani tie, co predavaju v shopping centrach - akoze odstavime vam cerstvu stavu - oni castokrat kaslu na umyvanie toho ovocia, na cistenie strojov a hygienu - takze si mozte este zavliect do tela nejakeho bacila 😠 Viem o com vravim, raz som si s mamou kupila takuto stavu a tak nas prehanajalo, ze hruza 😠 😠 😖
@ataner81 @lumiva a co si myslite babulky ze aku som mala ja plet? 😀 des a hruza 😀 a teraz mam este horsiu - ale to je z toho tehu a tych hormonov ktorymi sa musim furt napchavat 😒 Ale poviem si tak, mozem sa na vsetkych vykaslat - nech na mna kazdy hladi ze preco som poďobana, to sa vsetko vydrzi len nech je malicke zdravucke 😉
a hlienu som aj ja mala veeela - tak drzim palce nech ked je vela hlienu nech bude aj óbr ovulka 😉 😉 😉
@horseshoe tak si ma potešila. Vygooglim si nejakého urológa v KE, zavolám mu a popýtam sa čo a ako. Keď tak polovičku objednám na koniec augusta, nech idem s jeho výsledkami za gyndoškou.
@jeackynka no sama sa čudujem. Výtokz mám 365dní v roku a vložka je moja najvernejšia kamoška ale tento cyklus je toho požehnane. Badám hlien od 8DC a stále sa jeho množstvo zvyšuje. Čítala som, že nosenie slipových vložiek zatvára pošvový vchod, tak som ich prestala nosiť. Cítim sa ako pocikaná, gaťky mám špinavé a musím si ich meniť 4x denne ale čo človek neurobí pre bábo 😉 Ak to takto pôjde ďalej, v čase ovulky budem tiecť ako vodopád 😀 . Inak aj ja grepy milujem. Viem ich jesť na kilá mňam, až mi sliny začali tiecť 😀
@ataner81 no tak schvalne musim to vyskusat,zajtra si pojdem kupit do lidla,inak ja ked som mala antiku,tak som mala hlienu tiez vela,len teraz ked som ju vysasdila tak skoro same suchoty,neviem akú to má súvislost a to som mala vnutromaternicové teliesko mirenu a nie tabletky s hormonami,sama sa tomu cudujem.
@jeackynka ahoj. co ja viem, tak antikoncepcia brani tehotenstvu v 3 zakladnych krokoch - brani ovulacii, brani zhrubnutiu sliznice maternice - aby sa tam nedokazalo uhniezdit vajicko a zahustuje cervikalny hlien- aby sa stal nepriechodny pre spermie. Urcite teraz po vysadeni mas telo ako zblbnute, ale to sa upravi - takze urcite tu grepovu stavu, vitaminy, caj Gynastan 😉
@jeackynka aj ľanové semiačka aešte kopec iných vecí. Pôvodne som chcela skúšať pridať aj iné veci na hlien ale to by som sa z domu bez plienky nepohla 😀 😀 😀 Len dúfam, že to teraz nezakríknem tfuj,tfuj, tfuj. Ešte som zvedavá, či bude toľko aj toho plodného hlienu. Ja pijem aj Gynastan a mám kvapky drmku
@rohlicka jeeej tak gratulujem k tehulkovaniu a vela zdravicka vam obom 😀
noo aj ja dufam ze bude uspesny ideme ba dovolenku o tyzden presne na plodne tak snad sa z dovolenky vratime traja :-P .. alchemilku pijem uz treti mesiac tak snad mi pomoze a k nej mam aj femibion 800 a este jeden caj so zmesou vitaminov 😉
Babenky moje keď pôjdem na 2týždne na dovolenku,vy tu snáď popíšete aj 200strán.Hotový román vytvoríte a ja vás budem čítať minimálne týždeň 😀 Snáď sa tu medzi vami nájde nejaká ochotná ženuška, čo mi v stručnosti zrekapituluje najdôležitejšie udalosti a prírastky do tabuľky tehuliek. Nejaký dobrovolník 😀 😀 😀 😀 ?
Dobre ranko dievcence idem sa ja dneska Svadbovat skoda ze je na prd pocasie ale nevadi my si to aj tak uzijeme juj drahy je k zozraniu v tom obleku a kravate aj ked frfle jak stary hundros ze on kravatu nechce nepovolim .Vecer ho snad potom niekde znasilnim juuuuj milujem ked je tak obleceny a to sa fakt stava zriedka kedy. 😀 No idem sa nachystat lebo bude hundrat ze zas caka len na mna 😝 pekny dnik vam prajem

@jeackynka ...ahoj...kukam, ze si uz za mnou...hadam buduci mesiac nam to vyjde...ja som mala vzdy presne 28 dnovy cyklus, len odkedy sa snazime mi 2 krat dosla mrcha o 4 dni skorej...bohvie cim to je....a ozaj...ten grep to akoze na co je dobre pit?...ja si zvyknem odstavovat grep s pomarancmi...🙂