Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@veonka jasné, že máme pravdu 😉 . Neviem sa nejako dopátrať k tej tvojej fotke ale verím, že čiaročka stmavla.Blahoželám tehulka,teším sa s tebou. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Len tak ďalej a posielaj tehu vírusy 😀 . Čo sa týka doktora, tak to ti neviem poradiť. V podstate by si mohla ísť hneď. Len sa môže stať, že ešte nebude nič vidno lebo si vo veľmi skorom štádiu tehu. Ja by som ešte počkala s vyšetrením lebo po takej dlhej dobe čakania na // by som nezniesla vetu:"nič tam nie je, nieste tehotná" ako to povedali iným tu na MK ale je to na tebe
dievčence neviem prečo ale tie fotky mi tu nechce pridať,,, píše, že chyba pri nahrávaní fotky, ale však minule to išlo... 😕
@veonka no paraaaada gratulujem moc dalsej novopecenej tehulke ;) ja som bola prvykrat u dokiho v 5tt+4a videl uz gestacny vak. druhykrat som bola v 7tt+1 a uz smevideli krpca aj srdiecko🙂 tak si vypocitaj dla tehu kalkulacky v ktorom tt si a ak budes uz 5+nieco chod.hlavne teraz vela oddychu,lez a vykladaj nohy a papaj. toto su najcitlivejsie tyzdne tak si davaj pozor-zapriahni do domacich prac chlapa-vsak nak sa stara🙂
@veonka v tom 5+nieco by uz malo byt vidno aspon gestacny vak.mne napriklad gyndos este krv ani nebral-bude mi ju brat v 10tt. k dokimu je dobre zajst lebo mne napriklad hned nasadil duphaston -to je progesteron na udrzanie tehu.nakolko ja som mavala cykly 30,32,35,29dnove a vtedy nie je zarucene ze zlte teliesko funguje na stopro. sposobuje to az 1/3potratov vo vcasnom stadiu. preto ja dobre zajst k dokimu- dalej sa aj vyluci mimomater.tehu.dufam ta na zaciatok nestrasim -iba ti chcem poradit -dobry doki bude len rad ze si prisla skor-moj ma aj pochvalil;)
@horseshoe ja som brala duphaston kvoli dlhým cyklom, vysadila som ho pred 5 dňami a teraz som zistila že som tehu a tiež mi to vrta v hlave či by som ho nemala brať, aby sa niečo nestalo... ale neviem vobec ako... ešte mám doma jedno balenie, ale neviem... aj kvoli tomu som prave chcela že asi pojdem k dokymu čo najskôr. Ty ho berieš ako často?
no, už to ide 😵
@veonka no vidis-tak uz len z toho dovodu za dokim urcite zajdi cim skor. ohladom toho duphastonu mu hned zajtra zavolaj - ja s mojim bezne volavam ked sa mi daco nezda,tak kludne sa ho na to spytaj uz cez telefon;) ja som ho brala 3xdenne ale mam tehu nevolnosti a duphik zatazuje pecen a trav.sustavu,tak mi ho doki zmenil na utrogestan-ten s vklada do buchty -ja mam rano a vecer po 2tabl. utrogestan je to iste ako duphik len sa vklada dobuchty. doki mi hovoril ze ho davaju po umelom oplodneni. uz si si ratala podla tej kalkulacky v ktorom tt cca.si?
@horseshoe no teraz si ma trochu vyplašila, ale tak hádam sa do zajtra nič zlé nestane... už som na to myslela, že či by som ho nemala brať, lebo väčšinou tým čo ho užívali takto pred tehu tak sa dáva aj v na začiatku tehu, pre istotu. No,... tak musím vydržať. Rátala som si podľa kalkulačky mi vychádza len 4 tt. Veď aj ten testík ešte nie je uplne tmavy, je to čerstvé no. 😵 😵 😵 Duphaston som dobrala v stredu minuly tyžden...
@ataner81 😀 😀 😀 😀 😀 som usvedčená z tehotenstva 😕 😕 😕 😕 😕 teda to znie.... hrozne 😀 😀 😀 😀 😀
moc ti ďakujem moja. Myslím, že mi to ešte nedošlo.... mm to rozdýchava 😀 tak aj ked sme sa snažili, je to asi šok, že to vyšlo, veď ešte donedávna si myslel, že deti nosí bocian 😀 😀 😀 😀 😀 ale nie, no tak to je, že človek zrazu pocíti veľkú zodpovednosť, až ho to vydesí 😀 . Ja myslím teraz hlavne na praktické veci, aby bolo všetko o.k., kedy k dokymu,.... a čo budem jesť... lebo je mi zle, ble teda žalúdok fujtajbl... ešte som ani nezačala variť... 😅
@veonka no to moja zase sa neplas-to som urcite nechcela ta vyplasit. ja som len neni toho nazoru ze treba neviem kolko cakat na navstevu dokiho-niekto ti tu napise ze aaale staci v siedmom tyzdni ist ale to podla mna nie je dobre.mozno u takej zeny co ma ukazkovy cyklus presny jak hodinky a nikdy nemala ziadny gyno problem. a ved ty ides urobit vsetko preto aby si k tomu dokimu sla -tak neboj-nic nezanedbas a urcite sa nestresuj- skor si dnes lahni,vyloz nohy-to je tiez super pre tehu a pospi si -proste take pianko;)
@veonka neboj vsetko bude dobre;) teste sa z tehu- je to krasny neopakovatelny pocit;) ja som mala aj take stavy-ze ved ja este nie som pripravena byt mama a ja to nezvladnem🙂 - sranda co vedia narobit hormony.tak uz ti je zle?vitaj v klube🙂 mne to zacalo na zaciatku 7.tyzdna. ale pre bebe vsetko vydrzime-sme silne zeny. inak ta ciarocka na tehu teste- uz je fakt pekne vidno;)
@horseshoe ďakujem moja, no veď sa snažím také piánko. áno, už je mi zle, včera mm jedol ryby, tak ma naplo, dnes na raňajky robil ako vždy smaženicu, tak ma pri jedeni naplo, som musela bežat na wcko... tak som potom už len dožuvala suchý rožok 😀 a mm na mňa, 😀 že : a čo vlastne jedia potom tehotné 😀 😀 😀 😀 😀 tak mu vravím, že asi suché pečivo 😀 😀 😀 😀 no, dáko skoro to na mňa prišlo. a sny sa mi riadne snívajú, všelijaké, a ako živé, ... aj éééérotické, no hrôza 😀 ale tak nezasnívam si? 😀 😀 😀 😀
@veonka tvoj manzel polozil velmi trefnu otazku🙂)) ja si ju pokladam kazdy den -ze co jest?nic mi nechuti, zo vsetkeho je mi tazko, ked daco uz zjem-tak mam pocit ze mi to snad ani nejde dole krkom-zatial nevraciam ale je mi tak zle ze mam pocit ze niekedy by bolo lepsie keby som to zo seba dostala-a tak je to kazdy den- prevaznu vacsinu dna prelezim- natriasanie zaludka pri chodzi mi nerobi dobre. pripadam si jak dlhodobo chora. trochu je to lepsie s tym utrogestanom ale zase moc vyskakovat sa z toho neda. inak tie sny mas super🙂))))uz ich len aplikovat na manzelovi a tenod radosti ti bude robit deti castejsie ked to ma taky dobry vplyv🙂))
@ataner81 dobre ránko sa praje na svadbicke bolo super len ked sme prisli domov tak som zdochynala neviem ci som si pokazila zaludok alebo mi neurobil dobre fernetik ale myslela som ze do rana zomriem nevedela som co mam robit skor chcelo to ist vrchom aj spodom.Ale jednu vyhodu to ma snad nepriberiem myslim ze sli von este aj vianocne pupacky.

@rohlicka
@ataner81 ahojte dievčence, áno máte pravdu, čiaročka stmavla, tak myslím, že je to tam 😵 , ani obľúbené nedeľňajšie raňajky- škvarenina nepochodili 😀 . A môžte mi poradiť, kedy mám ísť k doktorovi? Ďakujem.
Prikladám foto dnešného testíku.