icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
23. júl 2012

@lilli251 nie, ja som si nemerala teplotku-ja som iba ovu testy robila.vtedy ked som otehotnela -mala som jediny den pozitivny ovu test,mala som strasne vela toho hlienu a v den D som mala bolesti v jednom vajecniku-skoro ako mrchovske,ale trvalo to asi len 4hodiny. Kdesi som citala ze ked to najviac boli tak vtedy treba keksovat a my sme to aj tak spravili 😉

lilli251
23. júl 2012

@horseshoe my sme den pred tym, tak hadam si drobci pockali na to vajko noooo 🙂 ale dakujem za info

soni1
23. júl 2012

@horseshoe Ahoj, chcela by som sa spýtať, či máš aj nejaké tehu príznaky. Mne vôbec nie je zle, prsia necítim a ani ich nemám naliate. Jedine od včerajška pociťujem také intenzívnejšie bolesti akoby mala prísť mrcha. Je to OK? Ďakujem

brumka
23. júl 2012

ahojte zienky, tak kto mi zrteferuje novinky za poslednych 5 dni?

brumka
23. júl 2012

@ataner81 juj zase som na vrchole, ach jaj 🙂

horseshoe
23. júl 2012

@ataner81 no mojka ja sa do toho az tak nevyznam lebo som nikdy nemerala teplotku-nikdy sa mi to nechcelo. Ale uz len to co som si tu precitala od ostatnych kociek co meraju, tak ta teplotka ked ma prist ovu sa zvysi o nejake desatinky stupna a drzi sa hore 2-3dni. A ak sa podarilo zamiesit-tak ta teplotka sa drzi hore uz stale-klesnut moze pocas uhniezdovania,ale potom musi zase vyjst hore.ak teplota v dnoch pred ocakavanou mrchou padne tak to znamena prichod mrchy.
Ale toto je iba take moje laicke vysvetlenie 😅 tak neviem ci to je uplne presne. A este co som vysledovala- tie teploty pocas celeho cyklu by ti nemali velmi skakat hore-dole, skor by to mal byt taky priebeh s konceptom 😉

eminka01
23. júl 2012

ahojte snazime sa o babetko v oktobri budu tomu 2roky.uz mam jedno dieta.uz som bola aj druhy krat tehotna ale v 8mes mi babetko zomrelo dovod bola pupocna snora.od vtedy sa snazime zistili mi stitnu zlazu beriem eutirhox 75 a stale nic.mam 36 rokou.merala som si aj baz teplotu 2mesiace. skusala som brat vseliake vitaminy nasadila na mesiac antikoncepciu ale nic ☹ teraz beriem len kiselinu listovu A EUTIROX. doktor mi niekolko krat predpisal duphaston aj to nezabera.uz som zufala 😢 menzes mavam nepravidelny ☹ co robit ???

brumka
23. júl 2012

@veonka jaj super gratulujemmmmmmmmm 🙂
inac dakto tu pisal o 3 sonach pocas tehu ano su 3 sona 12t 20t a tusim okolo 30t ale ja som mala aspon 10x a neplatila som za ziadny, ja mam sukromnika a u neho sa za navstevu plati 2€ takze neviem ako to je ale ja som takto mala pred vyse 2,5roka

horseshoe
23. júl 2012

@soni1 no jasne, od 7.tt je mi kazdy den na blivajz 😵 pred tym ako som zistila ze so tehu som mala len mrchovske priznaky-hlavne bolesti v podbrusku.inak nic. Tie priznaky su strasne individualne a u kazdeho ine 😉 uvidis, pockaj kym ti bude meskat 😉

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe ďakujem za vysvetlenie 🙂
@brumka tak, tak brumíček 😉 Testík pripravený?Rekapitulácia:@veonka je tehulka , snažilky snažilkujú a tehulkám je zle. Inak v podstate nič nové 😉
@lilli251 dobrý plavci prežijú aj 5dní ak majú dobré podmienky

brumka
23. júl 2012

@ataner81 priznam sa ze test nemam 🙂 nechcem stresovat ako minuly mesiac

soni1
23. júl 2012

@horseshoe a mrchovské bolesti máš aj teraz?

drobca07
23. júl 2012

ahojte kočky 🙂 .... @veonka srdečne gratulujem a držím palčeky 🙂 😉 ..... @eminka01 ahoj, je mi veľmi ľúto čo si musela prežívať, to je dobre, že berieš vitamíny a meriaš BT (ja som z BT motovidlo 😀 ) a dr. ti čo povedal? ak je všetko ok a si ináč zdravá, tak si už len treba "vymazať hlavu" a užívať si lásky a keksíkovania ( napr. ako ja s @brumka , že už asi začnú mm od nás utekať 😀 čo sa po nich vrháme 😀 ) .....štítnu má aj moja sesternica a dosť zlú a napriek tomu má dve krásne zdravé detičky 😉 tak netreba zúfať 😉 😉 😉 na to sme tu aby sme sa navzájom podporili a poradili si ak treba 😉 🙂
...ja hlásim 19DC, a už 6-ty deň slabé krvácanie.... cez víkend to bolo ešte horšie a to som mala aj ovulku podľa testov.... ☹ ....aj keď sme si včera dali keksík, ale v opäť v tento mesiac z toho nebude nič.... 😠 😠 😠 a na gyndu sa stále neviem dovolať....už sa aj začínam báť čo mi môže byť......

brumka
23. júl 2012

@drobca07 nemaju dovolenku? lebo moj gnyekolog ma teraz 3 t fdovolenky cize aj ked budem tehu sa k nmeu dostanem a z v polke augusta, tak moj sa vcera chel na man vrhnut ale zaspala som tak nic nebolo. uvidime, chceli sme sa posnazit viac ale unava niekedy nedovollila

ataner81
23. júl 2012

@brumka tie stresy sú najhoršie 😒 . Ešte máš v podstate týždeň čas ale také hromadné testovanie ako som mala ja minule nie je od veci, či? 😀 😀 😀 😀 Provokujem, ja viem ale hold nedá mi to 😉
@drobca07 to krvácanie uprostred je dosť divné. Rozhodne by som zašla za gyndošom. Ja mám ale tiež gynekologičku, ktorá nemá zástup počas dovolenky

drobca07
23. júl 2012

@brumka ahoj, práve som sa dovolala na gyndu , že ak do piatku neprestanem krvacať, že mám prísť hned ráno....povedali mi, že to mohla byť aj silná ovu, možno nejaká cysta alebo niečo také..... aj podľa ovu testov mi vyletela druhá / po 3 dni silnejšia ako /, to sa mi hádam ani nestalo ešte....len to krvácanie do toho prišlo, takže sme to nejako nevyužili veľmi.....akurát včera večer...mala som len také slabé špinenie a chuť na keksík ma premohla 😉 😀 😀

brumka
23. júl 2012

@drobca07 neboj bude to ok, ja vy somtiez stresovala

@ataner81 hej to moje 12dnove meskanie ziadne potity zeby mala prist

horseshoe
23. júl 2012

@eminka01 moja to mi je hrozne luto ☹ ale neboj sa ono to vyjde urcite, len to chce asi viac casu. Skus pit aj caj Gynastan- od zaciatku cyklu do ovu a aj cerstvu grepovu stavu nalacno az do ovu. Chodievaj s manzelom vela na slniecko- to podporujr plodnost a aj dobru naladu 😉 drzim ti moc palceky -podari sa to- ved uz si bola dvakrat tehu, tak neboj nic 😉

horseshoe
23. júl 2012

@drobca07 pockat ty krvacas uprostred cyklu? A mas pozitivny ovu test? A je to spinenie ci normalna krv? Kedy si mala presne ovu?

ataner81
23. júl 2012

@drobca07 mohla to byť silná ovu, hlavne nestresuj 🙂

drobca07
23. júl 2012

@horseshoe áno krvácam už 6 -ty deň....nie je to silné ale niekedy je to jasná červená, niekedy špinenie..... pozitívny ovu test som mala od piatku do nedele (silnejšia druhá / ako prvá - 3 dni vkuse)..... fakt neviem čo to je.... ☹

drobca07
23. júl 2012

@ataner81 to mi povedala aj sestrička keď som volala na gyndu....ale no neviem....to fakt môže byť až tak dlho???? ☹

brumka
23. júl 2012

inac babky, tehulky cakatelky, jasi idem dneska do lidla kupit tehotenske pasy, maju 2ks za 4,9€ tusim ja ked som bola tehu som bola od 4-5m ako lokomitiva a mala som jedy tehu gate co bolo nanic a ten pasik je na zimu dobry ked budeste mat narp pod bruskom dake nohavice a tymto si pekne brusko zakrijete

soni1
23. júl 2012

@brumka v ktorom si tt?

brumka
23. júl 2012

@soni1 ja som len cakatelka od marca :( ale ja uz jedno babo mam

horseshoe
23. júl 2012

@drobca07 no to moze byt aj uhniezdovanie. Mozno vajicko bojuje a snazi sa uchytit. A mala si take nieco uz dakedy? Mas aj bolesti ako pri ms? Neviem ako teoreticky cysta ci hematom to moze byt ale aj tak sa mi to nezda...uz ti doki nasiel niekedy cystu?
Mne sa hlavne na tom nezdaju tie pozitivne ovu testy - ta silna druha/. Moja hlavne sa neboj- ak mozes tak bud doma az kym nepojdes k dokimu- lez a vykladaj si nohy 😉

ataner81
23. júl 2012

@drobca07 našla som nejaké články a vytiahla som ti zopár informácii:Niektoré ženy môžu pozorovať slabé krvácanie aj uprostred cyklu, po ovulácii. Laboratórnymi technikami ho možno dokázať až u 90 % žien, ale len zriedkavo ho pozoruje aj samotná žena. Trvá 1 – 2 dni a môže byť spojené s bolesťami v podbrušku. Jeho príčinou je pokles hladiny pohlavných hormónov (estrogénov) po prasknutí folikulu.

Ovulačné krvácanie je krvácanie v strede menštruačného cyklu. Kedy k nemu dochádza? Pri nerovnováhe hormónov. Počas cyklu sa uvoľňuje vajíčko z vaječníka a začína sa tvoriť hormón progesterón. Nerovnováhou hormónov vyplavených do krvného obehu sa krvácanie objaví v strede cyklu.
Žena pri ňom žena krváca v čase ovulácie, t.j. na 12. až 16. deň menštruačného cyklu. Môže byť aj výrazné, nielen špinenie, ktoré trvá niekoľko hodín až 2 dni. Niekedy je sprevádzané bolesťou v podbrušku.

soni1
23. júl 2012

@brumka prepáč, som sa pomýlila, nehnevaj sa!

brumka
23. júl 2012

@soni1 ja sa nehnevam 🙂 ta asi pomylilo to co som napisala, vobec sa netrap ja som hrda mamina, ci uz bude druhe alebo nia 🙂 len terazmaju v lidli tehu nohavice, a teplaky, dobre je pozriet lebo mna tehu rifle vysli 30€ a to su ine palky

ataner81
23. júl 2012

@brumka v lidli sa nedajú skúšať veci čo