Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@horseshoe no neverím veľmi tomu....keď som dnes 19DC....a robila som si teraz aj tehu test, kázala mi sestrička aby som jej vedela zavolať (kolegyni ešte jeden zostal v šuflíku) a nebolo tam nič iba jedna /..... a nie toto som ešte nemala nikdy...aj keď cysty som predtým mávala ale vždy len vodnaté nikdy nie krvavé ale liečila som sa na ne a už vyše roka som žiadnu nemala ani teraz keď som bola v máji naposledy na testoch tak som bola "čistá ako ľalia"..... a musím byť v práci ale mám celkom kľud...len mi to stále behá po rozume.... jaj a ešte bolesti mám stále ako keby som mala MS a to nezvyknem mať dlhšie ako 2 dni ani pri MS.... fakt neviem, som už zúfalá z toho..... ☹ ☹ ☹
@brumka ja mám totiž problém kúpiť si nohavice. Rozdiel medzi spodkom a vrchom mám až 2čísla a ak si kúpim nohavice, tak mi sedia na bokoch a v páse mi strašne lietajú. Je to katastrofa. Nemôžem nosiť šaty, kostými či kupovať si súpravy spodného prádla, či plaviek lebo nikto mi nedá z každého dielu inú veľkosť ☹
@drobca07 no ale tehu test ti nemusi este ukazat relevantny vysledok-ved to je strasne skoro. No mojka hlavne zachovaj klud-ono sa vsetko vyriesi. Skus si robit ovu testy kazdy den az do navstevy dokiho- ak tam bude stale ta druha /, tak by som to videla velmi slubne 😉 drzim palceky a fakt najlepsie by si mala keby si sa mohla dakde vyvalit na postel- ved pracovat v bolestiach a navyse si nemozes dat ani pirulu od bolesti.
@brumka ano, aj ja som to pozerala, chcela som si kúpiť aj tie pásy, to zaujalo aj mňa. Možno mi budeš vedieť poradiť, ja vôbec necítim prsia a nemám ich ani naliate, nie je mi zle, je to normálne? Akurát od včerajška ma začalo intenzívnejšie pobolievať podbruško ako na menzes, tak sa bojím.
@brumka o skracovaní mi ani nehovor. 😠 Vždy ide aspoň 10cm preč a potom tie nohavice stratia tvar. A ešte keď ich v páse zúžim, vyzerá to otrasne ale hold na 50eurové nohavice nemám. Raz som si také skúšala a sadli mi ako uliate aj na výšku aj na môj zadok a pás ale tá suma ma zabila
@drobca07 neboj, žiadna cysta to nie je. Iba silná ovulka, veď si prečítaj môj príspevok
Navyše babulky ja som poverčivá, takže žiadne nákupy do potvrdenia srdiečka 🙂
@horseshoe robila som si práve ovu test aj teraz a ešte stále mi ukazuje dosť silnú druhú / ....aj keď je už slabšia od tej druhej.... no skúsim aj zajtra....no týždeň je ešte celý pred nami...dúfam, že mi to prejde do piatku, veľmi sa mi na gyndu nechce....aj tak 14.8. mám preventívku a bude mi robiť všetky možné- aj nemožné testy.... 😒
@soni1 myslym ze to je normalne, ja som mala take uzasne tehu, ze celu dobu mi bolo zle a spala som, ach jaj, druhe bude verim opak.
@ataner81 ja niesom poverciva mi sme 3m pred porodom mali uz tazku do porodnice zbalenu, detsku izbu an kompletku zariadenu s postielkou 🙂 kocik sme mali uz doma mesiac pred porodom. moj muz zhodnotil ze nevie kedy by po porode behal to vsetko zhaanat lebo do porodnice mi z prace musel nosit veci ,prepierat a este snezilo tak malej muel overal zhanat
@drobca07 neboj, prejde to. Ak by to bolo niečo vážne, máš bolesti, keď je to cysta, nič z tým neurobíš a ak to bola ovulka, prejde to. Hlavne nestresuj,nemá to význam 😉 Pri pobolievaní aplikuj sexík a svet bude hneď ružovejší 😀 Na mňa to zaberá 😀
@brumka ak budem tehula, tak to do 3mesiaca nikomu nepoviem. Bude to vedieť doky a polovička. Nepoviem to ani mame a to si hovoríme všetko. Pre vás ale urobím výnimku 😉 😀
@brumka no ja som tiež riadny kecal a určite budem aj chvastúň s //-veď ktorá by sa nerada tak úžasnou správou pochválila 😀 Budem sa musieť riadne premáhať aby som to vydržala. Mužík čuší ako voš pod chrastou, z neho by bol dobrý partizán či tajný agent 😀 Nedostaneš z neho ani hlásku 😉
@ataner81 ja ti neviem, ja tým ovu testom nejako neverím, už som si bola kúpiť aj iný druh ako som mala doteraz a už 5-ty deň sú obe // dosť silné....to je asi blbosť, možno to krvacanie nejako ovplyvnilo..... ale na tehu teste nebol ani duch takže nič neopúšťam a stále som "snažilka" ....no čo, ešte dovolenka predo mnou (koniec augusta) tak vyberáme odušu a teším sa....prvý krát letecky 😉 🙂 len ešte stále nevieme kam 😀
ahojte babulky, ako sa mi mate, chodim tu casto, tesim sa s Vami, myslim tehulkami, vsetkym srdecne gratulujem. no neprispievam velmi lebo nieto casu, ale ste stu vsetky velmi zlate kocky, tak dufam, ze sa na mna nebudete hnevat.. inak uz sa to blizi aj mne, testik este nemam kupeny, ale prsia ma bolia ako dive a aj podbruskom, tak sa bojim ze to je naznak mrchy.. dufam, ze nie, lebo ovulku sme vyuzili naplno, tak uvidime.. zase pridem ku vam kuk teraz sa majte pekne 🙂
Jaj babulky zas som jak zdechlinka- zle mi je ale uz sa mi dari tu nevolnost ciastocne ovladat- treba jest casto kazde 2hod. a hlavne take jedla pri ktorych sa pomaly uvolnuje energia- ziadne cokoladky,banany a ine sladke ovocie ani nizkotucne veci a pod. Vyvarovat sa hlavne treba tomu sladkemu na prazdny zaludok- to robi hroznu neplechu-strasne rychlo vyleti cukor a rovnako rychlo padne a potom mi je zle ze idem umriet. A tiez nie je dobre sa naluchat naraz vela vody - skor tak po troskach cuckat 😉 a vsade treba so sebou nosit celozrnny rozok v kabelke. to su moje rady ako vykyvat s nevolnostami 😉 mozno niektorej z vas pomozu 😉
@horseshoe no to dúfam, že sa to "rozlúskne" ....v piatok aspoň budem vedieť viac ....ak teda doky niečo zistí....veď vám dám vedieť....len dovtedy ešte veľa času tak sa musím odreagovať ešte nejako....ale druhá izba tiež vymaľovaná, zajtra prídu ešte dať podlahy aj do chodby tak môžem riadiť 😀 😀 😀 ....a ešte mám na prázdninách sestrinho malého 5r. tak blbneme odušu :D :D :D

@soni1 nie, mrchoveske bolesti uz nemam, resp.mam ale velmi malicke - skor by som asi ani nepovedala ze su mrchovske skor mam pocit ako by mi tam dole vrazil niekto zverak a pomaly roztahoval-su to skor bolesti v posve-ale mavam ich vacsinou len rano a vecer. Mne tie bolesti prestali ked mi doki nasadil duphaston 3krat denne,teraz mi ho zmenil na utrogestan kvoli bolesti zaludka-utrogestan sa vklada do buchty tak mi az tak nezatazuje zaludok. Ty uz si bola u dokiho?