icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
23. júl 2012

@soni1 nie, mrchoveske bolesti uz nemam, resp.mam ale velmi malicke - skor by som asi ani nepovedala ze su mrchovske skor mam pocit ako by mi tam dole vrazil niekto zverak a pomaly roztahoval-su to skor bolesti v posve-ale mavam ich vacsinou len rano a vecer. Mne tie bolesti prestali ked mi doki nasadil duphaston 3krat denne,teraz mi ho zmenil na utrogestan kvoli bolesti zaludka-utrogestan sa vklada do buchty tak mi az tak nezatazuje zaludok. Ty uz si bola u dokiho?

drobca07
23. júl 2012

@horseshoe no neverím veľmi tomu....keď som dnes 19DC....a robila som si teraz aj tehu test, kázala mi sestrička aby som jej vedela zavolať (kolegyni ešte jeden zostal v šuflíku) a nebolo tam nič iba jedna /..... a nie toto som ešte nemala nikdy...aj keď cysty som predtým mávala ale vždy len vodnaté nikdy nie krvavé ale liečila som sa na ne a už vyše roka som žiadnu nemala ani teraz keď som bola v máji naposledy na testoch tak som bola "čistá ako ľalia"..... a musím byť v práci ale mám celkom kľud...len mi to stále behá po rozume.... jaj a ešte bolesti mám stále ako keby som mala MS a to nezvyknem mať dlhšie ako 2 dni ani pri MS.... fakt neviem, som už zúfalá z toho..... ☹ ☹ ☹

brumka
23. júl 2012

@ataner81 myslym ze nie :( ale ja si tie pasy chcem a jtak kupit, ked som bola tehu som to zhavala ako tento a vsade take sumy a to som rodila v marci cize este snezilo den porodu. snad sa u nich da vratit tovar ako to maju niektore obchody

ataner81
23. júl 2012

@brumka ja mám totiž problém kúpiť si nohavice. Rozdiel medzi spodkom a vrchom mám až 2čísla a ak si kúpim nohavice, tak mi sedia na bokoch a v páse mi strašne lietajú. Je to katastrofa. Nemôžem nosiť šaty, kostými či kupovať si súpravy spodného prádla, či plaviek lebo nikto mi nedá z každého dielu inú veľkosť ☹

drobca07
23. júl 2012

@ataner81 skúšať nie, ale kým majú čísla tak môžeš vymieňať 😉

brumka
23. júl 2012

@ataner81 juj ani mi nevrav ja si kupujem nohavice pre babu co ma aspon 170cm, koli pasu a zadku a potom si to musim o strasne vela skracovat doma :( zial pre baby s mojou vyskou je vsetko pre cinanky

horseshoe
23. júl 2012

@drobca07 no ale tehu test ti nemusi este ukazat relevantny vysledok-ved to je strasne skoro. No mojka hlavne zachovaj klud-ono sa vsetko vyriesi. Skus si robit ovu testy kazdy den az do navstevy dokiho- ak tam bude stale ta druha /, tak by som to videla velmi slubne 😉 drzim palceky a fakt najlepsie by si mala keby si sa mohla dakde vyvalit na postel- ved pracovat v bolestiach a navyse si nemozes dat ani pirulu od bolesti.

soni1
23. júl 2012

@brumka ano, aj ja som to pozerala, chcela som si kúpiť aj tie pásy, to zaujalo aj mňa. Možno mi budeš vedieť poradiť, ja vôbec necítim prsia a nemám ich ani naliate, nie je mi zle, je to normálne? Akurát od včerajška ma začalo intenzívnejšie pobolievať podbruško ako na menzes, tak sa bojím.

ataner81
23. júl 2012

@brumka o skracovaní mi ani nehovor. 😠 Vždy ide aspoň 10cm preč a potom tie nohavice stratia tvar. A ešte keď ich v páse zúžim, vyzerá to otrasne ale hold na 50eurové nohavice nemám. Raz som si také skúšala a sadli mi ako uliate aj na výšku aj na môj zadok a pás ale tá suma ma zabila
@drobca07 neboj, žiadna cysta to nie je. Iba silná ovulka, veď si prečítaj môj príspevok

ataner81
23. júl 2012

Navyše babulky ja som poverčivá, takže žiadne nákupy do potvrdenia srdiečka 🙂

soni1
23. júl 2012

@horseshoe bola som minulý pondelok, tehu potvdil, ale objednala ma až 15.8., že už bude vidieť viac, ale 30.7. idem na tie rôzne odbery krvi a moču

drobca07
23. júl 2012

@horseshoe robila som si práve ovu test aj teraz a ešte stále mi ukazuje dosť silnú druhú / ....aj keď je už slabšia od tej druhej.... no skúsim aj zajtra....no týždeň je ešte celý pred nami...dúfam, že mi to prejde do piatku, veľmi sa mi na gyndu nechce....aj tak 14.8. mám preventívku a bude mi robiť všetky možné- aj nemožné testy.... 😒

brumka
23. júl 2012

@soni1 myslym ze to je normalne, ja som mala take uzasne tehu, ze celu dobu mi bolo zle a spala som, ach jaj, druhe bude verim opak.

@ataner81 ja niesom poverciva mi sme 3m pred porodom mali uz tazku do porodnice zbalenu, detsku izbu an kompletku zariadenu s postielkou 🙂 kocik sme mali uz doma mesiac pred porodom. moj muz zhodnotil ze nevie kedy by po porode behal to vsetko zhaanat lebo do porodnice mi z prace musel nosit veci ,prepierat a este snezilo tak malej muel overal zhanat

horseshoe
23. júl 2012

@soni1 a co ti povedal na tie bolesti? Mne dal ten duphaston kvoli nie moc pravidelnym cyklom-32,29,35,30dnove som mavala a vtedy vraj slabsie funguje zlte teliesko.ako som to zacala brat tak uz tie bolesti nemavam-iba zriedka.ja k mojmu chodim kazde 2tyzdne na kontrolu.

drobca07
23. júl 2012

@ataner81 no dúfam, že to je tak a nič horšie..... len sa mi nezdá, že to trvá už tak dlho....tak mám aj obavy trošku.... ☹

ataner81
23. júl 2012

@drobca07 neboj, prejde to. Ak by to bolo niečo vážne, máš bolesti, keď je to cysta, nič z tým neurobíš a ak to bola ovulka, prejde to. Hlavne nestresuj,nemá to význam 😉 Pri pobolievaní aplikuj sexík a svet bude hneď ružovejší 😀 Na mňa to zaberá 😀
@brumka ak budem tehula, tak to do 3mesiaca nikomu nepoviem. Bude to vedieť doky a polovička. Nepoviem to ani mame a to si hovoríme všetko. Pre vás ale urobím výnimku 😉 😀

brumka
23. júl 2012

@ataner81 🙂 ja mam tiez v plne do 3m to tajit, prve tehu som hned ako mi meskali dake 4 dni uz vyzradila, mojem mame nechtiac :( a svokre to muz vykecal ale nabuduce chceme byt opatrnejsi

drobca07
23. júl 2012

@horseshoe tak ten ovu testík čo som si teraz robila druhá / po 5min. zase dosť stmavla, skoro sa zase vyrovnala tej prvej, joj škoda, že nemám kabel k telefonu, by som stiahla fotku a ukázala všetky testy, že čo si o tom myslíte......

ataner81
23. júl 2012

@drobca07 pozitívne ovulačné testy môžu znamenať tehotenstvo a špinenie uhniezďovanie. Asi opúšťaš tabuľku snažiliek 😉 😀 😀 😀

horseshoe
23. júl 2012

@drobca07 hmmm, no ved uvidis moja.nase telo niekedy prechadza takymi procesmi ze ani my ani doktori tomu nerozumeju 😉 dufam ti to krvacanie i bolesti same ustupia 😉 a na gyndu pre istotu chod uz v ten piatok- nikdy nevies- mozno doki nic nezisti ale pre dobry pocit chod 😉

ataner81
23. júl 2012

@brumka no ja som tiež riadny kecal a určite budem aj chvastúň s //-veď ktorá by sa nerada tak úžasnou správou pochválila 😀 Budem sa musieť riadne premáhať aby som to vydržala. Mužík čuší ako voš pod chrastou, z neho by bol dobrý partizán či tajný agent 😀 Nedostaneš z neho ani hlásku 😉

brumka
23. júl 2012

@ataner81 mi bysme to ani dlho neutajili v 2m som mala uz brusko a +8kg, cize uz to na mne videli

drobca07
23. júl 2012

@ataner81 ja ti neviem, ja tým ovu testom nejako neverím, už som si bola kúpiť aj iný druh ako som mala doteraz a už 5-ty deň sú obe // dosť silné....to je asi blbosť, možno to krvacanie nejako ovplyvnilo..... ale na tehu teste nebol ani duch takže nič neopúšťam a stále som "snažilka" ....no čo, ešte dovolenka predo mnou (koniec augusta) tak vyberáme odušu a teším sa....prvý krát letecky 😉 🙂 len ešte stále nevieme kam 😀

drobca07
23. júl 2012

@horseshoe asi tam fakt v piatok pôjdem....pre pokoj duše....mám zlý pocit z toho.....

alicek14
23. júl 2012

ahojte babulky, ako sa mi mate, chodim tu casto, tesim sa s Vami, myslim tehulkami, vsetkym srdecne gratulujem. no neprispievam velmi lebo nieto casu, ale ste stu vsetky velmi zlate kocky, tak dufam, ze sa na mna nebudete hnevat.. inak uz sa to blizi aj mne, testik este nemam kupeny, ale prsia ma bolia ako dive a aj podbruskom, tak sa bojim ze to je naznak mrchy.. dufam, ze nie, lebo ovulku sme vyuzili naplno, tak uvidime.. zase pridem ku vam kuk teraz sa majte pekne 🙂

ataner81
23. júl 2012

@drobca07 proste na to nemysli, veď aj tak do piatku nič nevyriešiš

horseshoe
23. júl 2012

@drobca07 no jasne, urcite chod. A inak mne sa to tiez nezda s tymi tvojimi ovu testikmi 😉 bud si dalsia zahadna tehulka alebo potom neviem co by si mohla byt 😉 ale uvidis- do piatku daleko este ale ono sa to rozluskne neboj 😉

drobca07
23. júl 2012

@ataner81 noooo veľmi na to myslieť neviem keď stále krvácam alebo špiním....ale snažím sa si to kompenzovať bielou čokoládkou s lentilkami 😀 😀 😀

horseshoe
23. júl 2012

Jaj babulky zas som jak zdechlinka- zle mi je ale uz sa mi dari tu nevolnost ciastocne ovladat- treba jest casto kazde 2hod. a hlavne take jedla pri ktorych sa pomaly uvolnuje energia- ziadne cokoladky,banany a ine sladke ovocie ani nizkotucne veci a pod. Vyvarovat sa hlavne treba tomu sladkemu na prazdny zaludok- to robi hroznu neplechu-strasne rychlo vyleti cukor a rovnako rychlo padne a potom mi je zle ze idem umriet. A tiez nie je dobre sa naluchat naraz vela vody - skor tak po troskach cuckat 😉 a vsade treba so sebou nosit celozrnny rozok v kabelke. to su moje rady ako vykyvat s nevolnostami 😉 mozno niektorej z vas pomozu 😉

drobca07
23. júl 2012

@horseshoe no to dúfam, že sa to "rozlúskne" ....v piatok aspoň budem vedieť viac ....ak teda doky niečo zistí....veď vám dám vedieť....len dovtedy ešte veľa času tak sa musím odreagovať ešte nejako....ale druhá izba tiež vymaľovaná, zajtra prídu ešte dať podlahy aj do chodby tak môžem riadiť 😀 😀 😀 ....a ešte mám na prázdninách sestrinho malého 5r. tak blbneme odušu :D :D :D