icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
23. júl 2012

@drobca07 a nemôžeš zájsť za iným doktorom?Mne osobne by to nedalo pokoja a zašla by som za iným doktorom nech ma vyšetrí aj za príplatok. Ak ti to vŕta v hlave, tak si nejakého vygoogli a zavolaj mu, či by ťa dnes neprehliadol

drobca07
23. júl 2012

@ataner81 ....ja sa iných dr. bojím a neverím im, jeden z tých mnohých ma skoro zabil , proste k nim mám odpor.....môj dr. ma pozná, vie čo môžem-nemôžem, upokojil ma teraz cez telefon a ja mu verím - už mi raz život zachránil... ja som zase trpezlivá aj keď ani mne to nedá pokoj ale snažím sa vydržať....ale na počudovanie som až príliš kľudná a tvárim sa, že nič sa nedeje a všetko je OK....možno to pomôže 😉 🙂 ....každopádne v piatok som u neho ako na koni 😀

horseshoe
23. júl 2012

@ataner81 @drobca07 no ja by som jej to neodporucala ist k inemu- ak ma svojho dobreho a pozna ju tak to ma najlepsie co moze pre seba urobit.
Vravim len zo skusenosti sestry- ona zistila ze je tehu, lenze jej doki mal dovolenku tak sla k zastupujucemu- samozrejme ten ju vysetroval odspodu co sa v prvom trimestri absolutne nema a aj jej vyvolal krvacanie a nastrasil ju ze ide potratit a hned ju supli do nemocky a tam s nou nic nerobili iba sa v nej styrikrat do dna hrabal niekto iny, co jej spravilo este horsie. A tak nakoniec na reverz odisla. A vobec nepotratila.
Vzdy najlepsie je ist k tvojmu dokimu ktory ta dobre pozna. K cudziemu by som sla len v stave najvacsej nudze alebo zleho stavu 😉

ataner81
23. júl 2012

@drobca07 tak potom nič nerieš, oddychuj, relaxuj a nemysli na to. V piatok sa to vyrieši a to sú už len 3dni(nerátam dnešok)

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe pokiaľ ja viem, tak prvé vyšetrenie je vždy cez pošvu a až potom cez bruško. Každá moja známa to tak mala

brumka
23. júl 2012

@horseshoe ona mala asi velmi rizikove ze? lebo mna lekar vysetroval ai kazde 2t zospodu prve 2-3 mesaice, vnutorne sono, pozoroval ma koli cyste. ale zase vnutorne sono a prehmatavat je sakra rozdiel.

@drobca07 jaj tie skusenosti s lekarmi poznam, ja aj muz :(

drobca07
23. júl 2012

@ataner81 určite sa v piatok ozvem....teda možno aj dovtedy ak bude čas....ale čítať vás budem 😀 lebo potom toho toľko popíšete, že nestíham dočítávať 😀 😀 😀

ataner81
23. júl 2012

@drobca07 😀 😀 😀 desím sa dovolenky, to keď prídem po 2týždňoch, tak celý tretí vás budem čítať. Vidím to minimálne na 200strán 😀 😀 😀 😀
@brumka aj ja viem o tom,že sa vyšetruje odspodu ale len sono,nie prehmatávanie, lebo to môže vyvolať potrat. Nič zlé nevidím na sone odspodu

brumka
23. júl 2012

@ataner81 aha jasne sak to musis byt aky debil co tehotnu prehmatava. ja osobne som za vysetrenie zo spodu ale nie hmatanie, vraj v anglicku ani to nerobia takto by nikto neprisiel nato ze svagrinna sa otvara uz od zaciatku

horseshoe
23. júl 2012

@ataner81 nie nerobi sa cez posvu- to su zastarale praktiky doktorov. Moj doki je fakt spicka v odbore a on zasadne nevysetruje cez posvu v prvom trimestri(iba keby mala zena dake velke komplikacie) a prosim ta naco asi tak vysetruju cez posvu? Absolutne nic tym nezistia - v zaciatkoch tehu sa da nieco zistit jedine cez sono. Iba tym zenam mozu doblizit a vyvolat krvacanie. Ale viem ze je viac takych doktorov co vysetruju cez posvu- ale to nie je spravne.

brumka
23. júl 2012

@horseshoe cez posvu mozu zistit ci sa neotvara krcok, svagrina takto lezala 3x po tyzdni v nemocnici, a prehmatavanie je zase nieco ine

horseshoe
23. júl 2012

@brumka nie nemala rizikove. A ani ja nemam rizikove. Mna ani nikoho nevysetruje cez posvu. Je to fakt super doktor-mnohym zenam pomohol v neplodnosti ci zachranit zivot zene aj dietatu pri porode. Je to byvaly primar a moj znamy.

brumka
23. júl 2012

@horseshoe tak super ale ja som za tie vyvysetrenia, ale prehmatavanie urcite nie, moj je tiez byvali primar 🙂, ironia by bola keby sme mali toho isteho 🙂

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe ja som to tiež tak ako @brumka vedela. Prvé vyšetrenia sú cez pošvu-iba sono nie prehmatávanie a až potom cez bruško. No uvidíme ako to robí moja doktorka. Hlavne sa najprv musím prepracovať k tehulkovaniu 😉 🙂

horseshoe
23. júl 2012

@brumka no hej ale nezvykne sa otvarat v prvom trimestri a to otvaranie tiez nieco sprevadza ci uz bolesti alebo spinenie- a to som vravela ze ked su komplikacie tak odspodu vysetruje- tiez po1.trimestri vysetruje odspodu. Ale asi tazko sa ti zacne krcok otvarat hned na zaciatku tehu.

brumka
23. júl 2012

@ataner81 mne o zaciatku do 3m robil sono vnutorne a jvonkajsie kazdu chvilu koli cyse ci nepraska a potom uz len vonkajsie

brumka
23. júl 2012

@horseshoe svagrinnej sa otvaral na zaciatku ale ano aj krvacala, a aj porodila o 6t skor. ved to jej edno kazda z nas mame ine skusenosti a snad mame lekara ktory nam vyhovuje.

ataner81
23. júl 2012

@brumka či mi vyhovuje zistím až v septembri, ja som tu moju ešte nevidela 🙂

ataner81
23. júl 2012

@brumka @horseshoe musíme babulky len dúfať, že naši doktori vedia čo robia, že sa o nás budú starať najlepšie ako vedia a že nám neublížia

horseshoe
23. júl 2012

@brumka @ataner81 no presne moja, dolezite je mat takeho dokiho, na ktoreho sa mozes na 100 pero spolahnut a doverujes mu. 😉 Ci uz ma take praktiky alebo hentake...

No a my dve @brumka urcite nemame spolocneho dokiho, lebo ja k tomu mojmu straaasne daleko od BA dochadzam - aspon vidis ako ho mam rada 😀
Tot moj doki - ma sice len 6hodnoteni, ale vsetky super pozitivne - pise tam baba ako jej aj dietatu zachranil zivot, dalsia co nemohla otehotniet,...Inak to prve hodnotko som nepisala ja - i ked to tak mozno vyzera 😀 ale asi je nas viac takych co dochadzaju k nemu z daleka...
http://www.lekar.sk/5662/mudr-stefan-dlugos/hod...

brumka
23. júl 2012

@horseshoe super, ja som myslal ze je z okolia BA 🙂 ja mam fajn lekara vtipneho ako ma dake muchy ale som rada ze ma zbytocne nestrasil ako niektore kamaratky, ale mohol by dake veci na rovinu radcej povedat 🙂 tak moja prva lekarka bola sadistka, jaj, priam sympatacka, mala 2 sestricky a vsetku u nej stalo za nulu. som si povedal aze taka sa nemoze stara o moje babo

brumka
23. júl 2012

juj babky tak pomimo sa musim pochvalit. moja mala dneska 2x cikala a raz kakala do zachodu ako sa konecne tesim 🙂

horseshoe
23. júl 2012

@brumka presne aj ja som mala prvu gyndosku taku hnusanu - dobre ze som od nej skoro odisla a teraz som tiez velmi spokojna so sucasnym dokim - i ked mohol by mat ordinaciu blizsie 😀 ten sucasny doki mi zase povie vsetko na rovinu - aj mozne rizika, ale za tym vzdy povie, ze nestresujte sa popredu 😀 😀 😀 ale vieme si pokecat aj neformalne - trebars o turistike, aj sa zasmejeme - takze to nie je taky strohy vztah lekar-pacient 😉

horseshoe
23. júl 2012

@brumka no super, super 😀 😀 😀 😀 uz je z nej dospelacka 😉 😉 😉

brumka
23. júl 2012

@horseshoe strasne sa tesim 🙂 len keby nas zobrali do skolky

horseshoe
23. júl 2012

@brumka neboj, zoberu 😉 😉

brumka
23. júl 2012

@horseshoe nezoberu, mame to cierne na bielom a dva krat