icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
23. júl 2012

@ataner81 no mojka stava sa aj to- ze je cyklus anovulacny a je to uplne normalne. Dalsia moznost je posunutie ovulacie- tak rob testiky aj nadalej, mozno sa tam este zjavia //ciarky. A pocitovo to vies rozlisit- ci ta boli vajecnik vtedy? Drzim palceky a nic to nadej umiera posledna-kolkym kockam tuna na fore vychadzali kadejake biele testy a nakoniec sa podarilo- to je ta priroda 😉 😉

simonkato
23. júl 2012

@horseshoe doktora menit nebudem on mi velmi pomohol aj k tomu aby som ostala tehu ja som u neho bola este len v dakom 3tt co som ani sama nevidela necudujem sa ze nic nevidel ved ani nemohol.A keby som sla na kontrolu urcite by mi ho hned nasadil a ako ma pustili z nemocnice hned mi ho predpisoval cize jemu vynu nedavam.Pochybil doktor ktory ma mal pridelenu na izbe mlady pajac co ma nebral vazne knizkovi mudrc.Som taka rozculena nahnevana smutna ako ked sa nam znovu podari si urobit babatko a nahodou by som na neho natrafila urcite hned ziadam o ineho.

julinka88
23. júl 2012

ahojte babulky..vidím dosť ste ppísali aj doktoroch našťastie ja mám svojho od 16 a ztial som spokojná...5. augusta ideme na dovolenku a 1. by som mala dostať takže snáď mi dovtedy prejdu alebo snááááď aj neprídu vobec len sexík sme mali iba raz 13dc tak neviem ☹ asi skor príde neva hurááááá dovolenkááááá....kam sa chystáte na dovolenku vy?????? 😀

horseshoe
23. júl 2012

@simonkato no tak potom si urcite toho duphika daj predpisat popredu-resp. sa porad s tvojim gyndosom 😉 asi ho potrebujes uzivat hned ako sa zahniezdi vajko- aj ked na sone este nemusi byt nic vidno. Inak mojej segre sa tiez stalo podobne,nastastie s dobrym koncom. Ona sice mala potvrdene tehu sonom ale spinila- dali ju do nemocky a nie zeby jej nasadili hned duphaston ale iba sa v nej furt hrabali s nulovym vysledkom- az nakoniec odisla na reverz. Nastastie v zdravi donosila i porodila. Ja neviem ale tie nemocky nemaju uroven a musis mat strasne stastie na dokiho inac mas smolu. Kolkokrat si pomyslim ze najlepsie do nemocky ani neist radsej sa nechat vypisat a lezat doma s vylozenymi nohami.

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe zatiaľ mám krémový hlien a jemné pobolievanie podbruška. Ovulka aj tak ešte nemala byť, najskôr na15DC

horseshoe
23. júl 2012

@ataner81 no tak to sa ti nieco rysuje moja 😉 este vydrz a nehadz flintu do zita 😉

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe dosť ma to zmiatlo lebo vždy tá druhá čiarka tam bola a teraz absolútne nič. žeby to bolo drmkom alebo gynastanom,či kvapkami? Uvidíme ďalšie dni

horseshoe
23. júl 2012

@ataner81 no moznoze aj tym- mne tiez gynastan upravil cyklus 😉 ale sa mi zda ze toho akosi prilis vela naraz papkas 😀
Ako vask hovori sa ze pomahaj si clovece aj panboh ti pomoze ale netreba to prehanat 😉 uvidis ako sa ti vyvrbi tento cyklus ale asi by som z tych veci aspon jedno ubrala 😉

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe uvidíme čo bude. Na dovču neberiem vôbec nič

horseshoe
23. júl 2012

@ataner81 jasne 😉 a kedy odchadzate?

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe a to pobolievanie sa zväčšuje. Raz je v strede, inokedy po stranách. Dnes ráno to bolo v pravo, teraz v ľavo

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe 2.8. 😎

horseshoe
23. júl 2012

@ataner81 fiiha ja som to mala len vo vajecnikoch-jeden mesiac vlavom a dalsi v pravom na striedacku ale niekedy som nemala ziadne bolesti - no kazdy to ma inak tie bolesti. Waw tak uz sa tesite, cooo? 😀 juj hned bych sla ale v mojom stave -skoro cely den poloha lezmo by to asi nebol dobry napad... Tak si dobre oddychnite, zabavte sa a nacerpajte nove sily 😉

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe hneď by som s tebou menila 🙂 . Veľmi sa na dovču obaja tešíme a dosť súrne ju potrebujeme, hlavne polovička lebo v kuse pracuje. To pobolievanie je vo vaječníkoch, aspoň myslím že to sú vaječníky

horseshoe
23. júl 2012

@ataner81 to ja viem zeby si menila ale ver tomu zeby sa ti v mojej kozi moc nepacilo - ked mi je furt zle, padaju mi vlasy, tvar mam bolavu od vyraziek, kazdu chvilu sa skrabem co mam hrozne alergie,....radsej by si menila s nejakou bezproblemovou tehulkou 😉 tak teba bolia vajecniky a oba?hehe aby to nakoniec nebola 2-nasobna ovu a dvojicky 😀 😉 no ta dovca vas dobre zregeneruje 😉 😉

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe kľudne by mi mohlo byť zle aj celé tehotenstvo len aby som už tehotná bola ☹
Niesom si istá či sú to vaječníky. Je to podbruško ( od pupka asi 7cm dole a od toho miesta asi 7cm napravo a 7cm na ľavo-dúfam, že chápeš)Raz sa ozýva jedna strana a raz druhá.Zatiaľ sú to len také jemné "ťukesy"ale stále deň za dňom sa stupňujú.Mám to tak každý mesiac pred ovulkou. Všetko je tak ako stále až na tie ovu testy. Tie ma riadne vydesili 😨

ataner81
23. júl 2012

@horseshoe po dvojičkách túžim 😉 ale jedno by mi úplne stačilo

ataner81
23. júl 2012

Za chvíľku mi príde kolegyňka a meníme smenu ale vy tu kľudne píšte aby som mala ráno čo čítať 😉 . Prajem vám krásny zvyšok dňa a pa zajtra 🙂

horseshoe
23. júl 2012

@ataner81 no vies zas tie ovu testy nemozes brat uplne ako relevantnu vec - najlepsie to je kombinovat s meranim BT -ale to sa mne nechcelo lebo kazdy den v rovnaku hodinu a nezabudnut. A tie bolesti si dobre opisala- chapem jasne. Ja to mam tak ze ja viem ze to je vajecnik- citim taku gulicku a z nej bolest. A u teba to asi tiez su tie vajecniky 😉
No to som si aj ja vravela ze nech kludne mi je nonstop zle len nech som uz tehu a asi ma boh vyslysal lebo tych nevolnosti si uzivam pozehnane. Ako ja sa strasne tesim ze som tehu-aby si si nemyslela ze teraz len frflem a pritom mozem byt rada- nie, naozaj som najstastnejsi clovek iba uz som psychicky z tych nevolnosti znicena- aj som si uz viackrat poplakala lebo fakt som sa citila az na umretie. Ale uz sa mi trochu dari s tym bojovat, tak dufam bude lepsie... 🙂 😉
Dvojicky som si aj ja priala ale ked teraz vidim ze su niekolkonasobne viac ohrozene potratmi, umrtim plodu, predcasnym porodom...tak mi spadli ruzove okuliare.

lumiva
23. júl 2012

@horseshoe Ja som sa vybrala do obchodu a ze cestou vyhodim smeti a prisla som do drogisky aj so smetami. 🙂)))

simonkato
23. júl 2012

@horseshoe vies co mam doma este dve cele krabicky duphastolu co mi zostali a je na nich dost dlha trvacnost co som pozerala.To fakt aby si uz bol clovek aj doktorom alebo ja neviem on bol cisty pako nechapal ma ked som mu vysvetlovala co a ako ake som mala cikli atd az pak jeden den ho zastupoval skuseny doktor ten na sone hned zbadal bublinku a nasadil duphastol len skoda ze uz asi neskoro :(

simonkato
23. júl 2012

@deculko
@ataner81
@brumka divcatka moje zlate dakujem vam za podporu uz som sa trosku ukludnila rozdychala ale stale mmi to vrta v hlave ze preco kurnik preco 😠

horseshoe
23. júl 2012

@simonkato no veru tak ako pises- dnes clovek musi byt sam sebe doktorom, ekonomom, pravnikom a este ako sme zistili pri stavbe nasho domu aj stavbarom- do vsetkeho sa musis rozumiet lebo ti ako sa ludovo hovori: kazdy osere plot 😠 mojka mala si fakt smolu - ja verim tomu ze keby ta skor zobral do parady ten skuseny doki, tak fazulka by este zila. Ale tazko meditovat uz teraz nad tym - nic nespravis - musis len nazbierat sil a bojovnosti do dalsieho tehu. Podla mna potrebujes aby tvoja fazulka hned od sameho zaciatku mala nasadeny ten duphik. Pri tom prvom tehu bola aka pricina potratu?drzim ti strasne palce, uz sa musi podarit- musis mat aj ty trochu stastia po tom vsetkom!

horseshoe
23. júl 2012

@lumiva 😀 vidim ze je nas zamyslenych viac- az na to ze ty si to mozes dovolit ked mas deti a kopu starosti. 😉 to ja potom pri detoch zabudnem aj hlavu alebo to bude ako vtom vtipe ze mama zanechala decku odkaz: ahoj, som u psychiatra, veceru mas v pracke. Tvoja mama 😀

simonkato
23. júl 2012

@horseshoe pri prvom to bola vyvojova vada nezlucitelna so zivotom malickej bolo dobre len u mna v brusku potom by uz nebolo 99%deti zomiera v tele matky alebo hned po narodeni nahoda dedis 7generacii do zadu obaja zdravy v rodine co si pamataju nic podobne hm keby mame take stastie v sportke a nie takychto veciach.vela genetickych testou fakt nahoda mozme mat krasne zdrave deti ale akosi nam ich osud ci ako to nazvat nepraje ja sa teraz fakt citim na prasky som z toho taka rozhodena.Drahy sa ma snazi ukludnit ked je so mnou je fajn len si chudak siel pospat je unaveny z prace a snad aj zo mna z tolkeho mojkania sme dosli az ku keksiku mam pocit akoby som mala plodne dni je 16den od kyretu tak mozno.

horseshoe
23. júl 2012

@simonkato aha. no tak to je fakt velka smola, to mi je luto ☹ ☹ ☹ to fakt nie je spravodlive toto. 😢 no nezostava ine len bojovat dalej - musi sa to uz teraz podarit a verim ze budete mat konecne stastie a vsetko sa podchyti a babenko v zdravi donosis aj porodis 😉 No veru, mozno mas aj plodne dni - tak treba stastiu dopomoct - inak baby tuna na MK co su po kyrete pisu, ze sa im potom dost rychlo zadarilo - asi je vtedy telo nejak nachylnejsie na otehotnenie - tak bodaj by na vas to stastie sadlo a uz sa vas nepustilo 😉 😉 😉 😉

lumiva
23. júl 2012

Dievcence hlasim 10DC, pichanie na lavej strane podbruska, BT sa drzi na 36.2-36.4, a teraz na ovu teste dve rovnake linky. Co to znamena? Ze dnes urcite robime babo a spim s nohami vylozenymi na stene. Jaj, keby to bol uz tehu test, to by bolo...ale bude, verime mu, veeeeriiiiiiimeeeee. Drzim vam palce vsetkym snazilky moje, nech nam to vyjde. 😉

lumiva
23. júl 2012

@horseshoe Ale nie, neboj, my budeme vsetky dobre maminy. Ziadna psychiatria. Dnes mi moj priatel povedal, ze ak sa podari baby, tak budeme cely zivot zit s detmi. Teraz mam 17-rocneho syna a mam 38. Ak sa babo podari, tak ked bude mat 18, tak ja 56. A to nepocitam, ze baby sa moze podarit aj v 50-tke. Mam to ja starosti, co?

werusss
23. júl 2012

@deculko
@ataner81 ...no dievcata...aj moj drahy stale pracuje...uz som mu aj hovorila, ze kedze on je taky unaveny po veceroch tak aj jeho chlapci sa tak citia...viem ze pracuje tolko vela prave preto aby sme sa mali dobre....ale neda sa mu to nejako vysvetlit....ach jaj...

...dnes som volala gyndosovi, ze objednat sa na preventivku...tak horko tazko som sa dohovorila so sestrickou, ktora by radsej mala varit len kavu a nie robit sestricku pre doktora lebo kym pochopila o co mi ide preslo 15 minut..takze som dostala termin na 20.8....dufam ze ked tam pojdem tak uz budem tehu...hehe...vela by som chcela...ale nikdy nevies...😀

horseshoe
23. júl 2012

@lumiva prosim ta ty radsej nerataj lebo sa preratas 😀 😉 a ked mas pozitivny ovu test -tak dnes,zajtra aj pozajtra povinny keks a potom vankus pod ric a 20min. tak ostat 😀 😉 ale vazne a nasad si ananas 😉