Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
jasom si akurat 3D platila v 25tt ale to uz bolo len koli fotkam v takom tyzdni a v sukromnej klinike v gyn five tie co su z BA
@horseshoe dobre ranko. dnes by ti uz malo byt lepsie lebo som ti odobrala trosku z nevolnosti 😀 odvcera vecera mam v gagore teda presnejsie niekde tak nad zaludkom citim kyselinu. taky na blivno pocit. tak uvidime ci to je len nejakym konkretnym jedlom co som zjedla vcera alebo ze by sa daco zacalo diat aj u mna? 😕
no aby si si nemyslela, ze si tie clanky vymyslam tak tu su. ten druhy je specialne brutal:
http://ozene.zoznam.sk/cl/100294/247863/Nevolno...
http://zena.atlas.sk/tehotna-bez-zvracania-potr...
ja neviem kto toto pise 😒
ako vas tak citam, kocky co ste tehu, kolko z vas je doma a kto chodi normalne do prace? lebo ja som inak dostala odporucenie od gyndosa na PN, ale kedze sa citim dobre, tak som zatial nesla. mam pocit, ze oni to davaju automaticky s dufikom. lebo nikto sa ma na nic nepytal. skratka som mala raz spotting a uz som dostala lajstro.
@leonetka gratulujem k prvym nevolnostiam 😀 😉 ako nikomu inemu by som negratulovala k takej veci ale ty si si to tak priala 😉 😉 no je mozne ze sa ti zacinaju tie nevolnosti-ono to prichadza postupne...aspon teda u mna a potom sa mi to stupnovalo.
No a k tym linkom co si dala- ja mam pochybnosti uz len o vierohodnosti takych portalov nieto este ich clankov. Ten druhy je este uchvatnejsi- nikde ziadny zdroj ani odkaz a dole podpisana nejaka "simona" Vies ako to v takychto pochybnych redakciach chodi? Pisu si tam clanky na kolene, vymyslaju, prifarbuju -len aby sokovali - lebo inak nemaju cim zaujat 😠
A o tych tehu nevolnostiach si ja myslim to, ze niektore zeny jednoducho citlivejsie reaguju na vzostup hormonov - tot vsetko a jediny dovod - to by musela byt fakt riadna studia o tom spravena ze nevolnosti znamenaju ze babo prospieva- ale nic take nie je a ani gyndos mi o tom nic nevravel - iba hovoril ze tym trpi 1/3zien- tod vse- asi by ti samotni gyndosovia za tie roky praxe dokazali povedat ze zeny s tehu nevolnostami maju vyrazne menej potratov- ale ako vidis nie je to tak 😉
Tak klidek, fakt bud rada a hlavne v pohode a nestresuj sa takymito famami 😉
@leonetka no my mame s muzom vlastnu firmu, takze ja nepotrebujem PN od gyndosa, co potrebujem spravit a je nutne, to spravim ale nic viac sa nezmozem v tomto stave- tak aj v niecom firma stagnuje, ale to hold co narobim 😒 ale gyndos by mi PN urcite dal.
No ak sa citis dobre tak nemusis na PN to je jasne- zalezi to od teba 😉
mňa tiež hneď chcela dr. hodiť na pn, no ale ja mám teraz letné prázdniny a v septembri sa uvidí 😉 Aspoň si môžem pospať cez deň 😀
...tak kočky a toto mi vysvetlite : práve som si urobila ovu test - už si ich robím 6-ty deň a dnes mi zase druhá / zfleku vyskočila tmavšia ako C /...... 6deň??? cez víkend to bolo tiež tak, včera bola trošku slabšia a dnes opäť silnejšia...... ešte stále trošku krvacam, maličko ale krv je jasne červená..... ☹ 😠 ...nech je už piatok a idem dr. lebo sa zbláznim, že čo to už znamená!?!?! ...... čo mám dovtedy robiť???? poradte.....a čo majú znamenať týždeň ten pozitívne ovu testy????? @horseshoe čo ty na to ako odborníčka ? 😉 😀 ....už som zúfalá z toho.....
@sabaka ...ahoj..no hej my cakatelky to mame tiez dost tazke...tiez som uvazovala nad tym ze ake su zrazu dlhe mesiace...najprv cakas na ovulku...(nie a nie prist)...potom NEcakas mrchu..(a ta zase a zase prichadza)..no hadam uz najblizsie nepride...😉..uz by bolo nacase...je to zdlhave tie dlhe mesiace...niekedy sa mi zdalo ze ako rychlo ubiehaju...😀
@drobca07 no moja ja som ti to uz vcera naznacovala ze by sa mohlo jednat o tehu vo velmi rannom stadiu-jedine mam starosti o tu jasnu krv co mas. Ak sa vajicko dobre neuchyti-tak je to v pytli 😒 a to ti ani uz doki nepovie ci tam bolo tehu alebo nie...no zislo by sa ti zajst k dokimu ale k cudziemu je to temer vzdy riziko. A to krvacanie ti postupne kazdym dnom prestava a je ho menej alebo ako?
@horseshoe ...začalo to špinením, potom trošku zosilnelo ale vždy som to ustála na intimke tak asi vieš ako, včera poobede to už takmer prestalo a dnes ráno ako som vstala z postele tak hneď zo mňa vyletelo pár kvapiek jasne červených ale ako keby boli zmiešané s niečím ako keby sa porežeš a umývaš si to vodou....aj teraz stále trošičku , mám pocit ako keby mi išiel pravý vaječník vypadnúť z tela a strašne ma bolia kríže.... ☹ 😖 ...a dnes mám toľko roboty a vôbec nemám na nič náladu....najradšej by som si ľahla..... :(
@veonka dnes presne 20DC, už ako šibnutá čítam kdejaké články a strašne sa bojím, čo to môže byť.... a tehu test mám bielučký takže to si nemyslím,.....ja viem, že vás tu už otravujem ale potrebujem aby niekto so mnou komunikoval teraz, lebo aj v práci som sama tak mi "zašibáva".....a myslím na to najhoršie samozrejme..... ☹
Krásny dník dievčatká vám prajem. Dnes je super počasie a ja trčím doma a to ma ešte čaká nočná 😠 . Moje podbruškové bolesti sa zväčšujú, takže snáď ovulka príde. @horseshoe na včerajšom ovu testíku sa objavil dušík. Žiadny sneh ale 2čiarky-juchúúúú ovulka bude. @drobca07 aj mne sa zdá, že by to mhlo byť tehu. Pozitívne ovu testíky by mali znamenať mimi v brušku. Vydrž moja do piatku.
Baby to vážne sa je po ovulke ananás?Ble 😝 , nenávidím ananás 😝

@rohlicka to mas mozno v madarsku ale u nas som to vsetko mala zadarmo kamaratka ze teraz tehu a na vysetrenie dawna sa stale neplati, aspon z krvi, ja co platim gynekologovi tak mozno 2 € za sono doplatok