icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

horseshoe
25. júl 2012

@brumka fakt? To som o mackach vobec nevedela -asi im predsa len trosku krivdim. Ja zase milujem len psov-prave kvoli tomu ze ta nikdy neprestanu mat radi-laska bez podmienok a hranic- ako sa vravi pes je jedina prava laska ktora sa da kupit za peniaze.

brumka
25. júl 2012

@horseshoe mne sa praveze na psoch toto nepaci u macky si lasku musis zasluzit, a lubi sa mi na nich ze si zachovaju svoju dravost aslobodu 🙂 proste kazda z nas ma ine chute a jasom s mackami vyrastala a ked mi postrelili kocura som si este viac vela vveci uvedomila

ataner81
25. júl 2012

@simonkato ak malinká trpela aj v brušku, tak to rozhodne bolo to najlepšie, čo si pre ňu mohla urobiť. Ona to vie a je ti za to vďačná. Veď preto si aj vybrala teba aby sa zrodila v tvojom brušku lebo vedela, že ty si pre ňu tá najlepšia maminka akú si bábo môže priať. Vedela, že ju budeš nadovšetko milovať a spravíš pre ňu čokoľvek a nikdy nedopustíš aby jej ktokoľvek ublížil. Ľúbite sa a to vám už nikdy nikto nezoberie
A neboj sa, výsledky budú síce až na konci augusta ale ako sa vraví, na dobré sa čaká. Všetko dobre dopadne 🙂

tatiana77
25. júl 2012

@simonkato ahoj moja....niekedy v zivote su chvile, ktore neovplyvnis ...vtedy si sa rozhodla ako si sa rozhodla...a myslim, ze spravne.....so zdravym dietatom ma s co robit, bolo by to iba trapenie.....uplne Ta chapem a je mi do placu, ked som citala tvoj prispevok....ja som zazila MA a plakala som cele dni....ale treba mysliet na buduce deti a pre ne byt silna. Bud rada, ze si isla na vysetrenia....mozno sa nieco zisti a budes vediet pricinu a bude sa riesit...tak to clovek iba rozmysla....hore hlavu...chod medzi ludi...mozno sa prides na ine myslienky...drz sa....

ataner81
25. júl 2012

@brumka možno je to zlatý plodný dážď. U nás taký tiež prší ale len nad Luníkom IX 😀

brumka
25. júl 2012

@simonkato neboj nevycitaj si, viem ze sa mi to lahko vravi lebo som to nezazila ale spat to uz nevratis vies ako sa vravi neplac nad rozliatym vinom, sme tu nato abysme ta podrzali
@ataner81 jaj to je specificke miesto 🙂

sabaka
25. júl 2012

@ataner81 drahy agent provocateur, hlasim 1 dc. takze sup na koniec tabulky - pomaly sa mi vidi, ze zacinam kazit tabulkovy priemer. uz som tu cervenu ocakavala a silno drzim palce, nech som z nas troch "v termine mrchy" ta jedina!

ataner81
25. júl 2012

@brumka som si istá, že to miesto je prekliate a požehnané zároveň. Tam ešte aj jablone rodia 3x do roka(ak ovšem ešte nejaké ostali) 😀

horseshoe
25. júl 2012

@simonkato no to su ceny -hruza 😠 na kieho oneho si clovek plati zdravotne poist. Neboj august preleti ako voda a zachvilu mas vysledky 😉 mojka uz sa nad tym nezamyslaj ci to rozhodnutie bolo alebo nebolo spravne- jednoducho ver a vsugeruj si ze bolo. Nema zmysel sa nad tym trapit- urcite si urobila dobre. Ono urcite to budes nosit stale v srdiecku a spominat na svoje babo ale uz nikdy nepochybuj o svojom rozhodnuti- bolo spravne a tak to malo byt.

ataner81
25. júl 2012

@sabaka Tak to teda nie. Rušíš mi moje pozitívne čakry. Už som sa ťa chcela zbaviť a posunúť sa v tabuľke vyššie. 😀 Ktorý mesiac vlastne snažilkuješ? A kedy neočakávaš najbližšiu mrchu?

simonkato
25. júl 2012

@ataner81
@brumka
@tatiana77 jaj babenky moje zlate keby neni vas tak by som sa zblaznila tazko sa mi rozprava o takychto veciach s priatelmi teda o vela priatelov som prisla ked sa dozvedeli o prvom tehu uz som nebola zujmava mlada holka a chce decko sak si len zivot pokazi atd atd vtedy a potom co sme o malicku prisli sa ukazalo kto je skutocny priatel.O to ze sme prisli o dalsie babo vie len hrstka ludi vela ludi nechape co je co sa deje preco chodim zachmurena bez nalady.nemam chut pocuvam frazi ste mlady stavaju sa aj horsie veci pre mna je najhorsia vec v danej chvili toto kua to fakt pochopi len taka osoba co o dietatko prisla.Chcem byt silna snazim sa len niekedy ma premoze taka hrozna bolest ze mi puka srdce.Ale ja sa nevzdam mozno vyplacem more slz ale raz sa to podarit musi a ja budem drzat svoj vonavy uzlik stastia v naruci a potom si na vas vsetky spomeniem 🙂

horseshoe
25. júl 2012

@ataner81 veru na Luniku im ani nenapadne riesit nejaku toxoplazmozu a ja tu kvoli jednej macke pomaly nespavam 😀

ataner81
25. júl 2012

@brumka až keď sa človek narodí v tvojej koži a prežije tvoj život v nej, až keď bude vidieť veci ako ty, rozmýšľať ako ty, prežívať veci ako ty a cítiť bolesť ako ty, až potom má právo súdiť ťa. Inak nie. A ľudia, ktoí si to i napriek tomu dovolia, či ľudia, ktorí pri tebe nestoja keď ich potrebuješ sú pre teba úplné nepodstatní a zbytoční. Buď rada, že si sa ich zbavila. A inak jeden múdry človek raz povedal, že skutočných priateľov by si mala porátať na prstoch jednej ruky a ešte by ti zopár prstov malo ostať. Ten zvyšok sú len kamaráti a známi, no nie priatelia

ataner81
25. júl 2012

@horseshoe oni sa nijakej toxoplazmózy báť nemusia lebo tam žiadne mačky niesú. Veď tie by od hladu zdochli keď im tam tí spoluobčania potkany vyžierajú

simonkato
25. júl 2012

@horseshoe ja viem ze bolo spravne len vies aky je clovek vzdy pochybuje teda aspon ja som taka ked ma chyti slaba chvilka.Som si na 100%ista ze to bola ta najlepsia vec co som mohla pre moju babiku urobit aj ked ma to hrozne ubija.Ja sa znovu pozbieram z toho dna a pojdem dalej moje deticky mi s tym pomozu.Ja som matkou dvoch krasnych anjelikov ktore budu vzdy mojimi detickami.

horseshoe
25. júl 2012

@simonkato mojka uplne ta chapem aj ked som si take nieco nikdy neprezila. Na slabe chvilky mas uplne pravo - ved su to poriadne rany co od zivota dostavas, len nedovol aby ta to ovladlo. Zivot ma pre teba pripravene deticky a coskoro ti ich aj dopraje- ja tomu verim ze po serii zlych udalosti musia zakonite prist tie dobre- tak to vo vesmire funguje a tak to aj bude. Drzim palceky aby tie dobre spravicky v podobe babenka prisli co najskor 😉 😉

ataner81
25. júl 2012

Práve mi prišiel domov mužíček. Osprchoval sa a letel k urológovi na vyšetrenie. Som zvedavá a zároveň nervózna z toho, čo mu povie 😕 Držte palce

brumka
25. júl 2012

@ataner81 neboj povie vam sup do toho 🙂

ataner81
25. júl 2012

@brumka to dúfam, aj keď výsledky z výterov a spermiogramu(ak mu ho vôbec urobí)budú až o pár dní 😒

tatiana77
25. júl 2012

@sabaka juj...tak to mi je luto.....ale povedz si tak brala si lieky, mozno aj lepsie.....a asi ten spemtember to isti.....hlavu hore....a nic nekazis....za tyzden sa k tebe proidam

ataner81
25. júl 2012

Baby tak tu je naša tabuľka :
@brumka 27.7. kozorožec
@alicek14 28.7. baran
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@lilli251 2.8. vodnár
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8 -9.8. panna
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@sabaka ?.8. panna

leonetka
25. júl 2012

no ja mam tiez radsej psov ako macky. aj ked, macky mi nevadia. nasi maju dve a uz som si celkom na ne zvykla.
@horseshoe ked ta tu tak citam s tou mackou, tak presne riesim aj ja ten problem. v duchu sa modlim, aby nas nasi nepozvali na grilovacku alebo nieco take k sebe domov. lebo tam maju tie svoje macky. a tie su vsade. vyskocia na kuch. linku, stol, stolicky, kresla,... samozrejme ze chodia von, tam ulovia mys, drapsnu vtaka a potom prinesu domov, ... 😒 inak ja som hysacila minuly tyzden z ineho. objavila som v obchode sladke zemiaky (bataty) a uz dlho som ich chcela vyskusat. tak preco nie teraz, ze? jeden velky batat som si uvarila, rozpustila nanho masielko a s chutou zjedla. a potom neskor citam, ze jeho obsah vitaminu A je az o 750% viac ako odporucana denna davka. skoro ma slahlo. tak obmedzujem mrkvu, nejem pecienku a pod. a nakoniec sa veselo nachliapem toho zemiaku. no co uz, len dufam, ze to fazulka rozchodila 😖

tatiana77
25. júl 2012

baby neviete mi poradit nejako dobreho gynekologa v Bratislave? Lebo ja som so svojim nespokojna... ☹ vopred dakujem

sabaka
25. júl 2012

@tatiana77 ja neviem poradit lebo nebyvam v BA ale preco si nespokojna? nestara sa ako by sa mal? a tfuj tfuj nech ta mrcha o tyzden nepride - ved ste to potvrdili na 14 dc a mozno z toho nieco bude. nech to aspon tebe vyjde lebo ja uz mam dojem, ze som beznadejny pripad. tiez asi naklusem k mojmu, nech uz daco robi. 😠

zora256
25. júl 2012

@drobca07 Ahoj!
Tak ak boli ovu,tak keď nie sú rovnaké tak ešte ovu to nie je,tak prajem aby silneli a boli čoskoro rovnako silné a využite ten deň aby sa zadarilo,moc držkám palčeky 😉
@letuska13 Ahoj!Jééj,gratulujem avšetko dobré prajem 😉 a bezproblémové tehulkovanie,ozaj a aké ťažkosti ste mali ,že ste mali ísť na ivf?A tie lieky sú na aké ťažkosti?

zora256
25. júl 2012

@ataner81 Držkám palčeky,aby bolo všetko ok🙂S tvojím mužíčkom a j stebou 😉 potom daj vedieť.

zora256
25. júl 2012

@simonkato Ahoj!
Držkám moc moc palčeky aby tvoja prosba bola hore vyslišaná a narok aby si mohla držať svoj uzlík lásky v náručí 😉

brumka
25. júl 2012

@tatiana77 ahoj ja ti akurat viem neodporucit gynekologa, pani smrekovu z DNV

sabaka
25. júl 2012

@ataner81 nechci vediet ako dlho snazilkujem, lebo su to (s nejakymi nutenymi prestavkami) uz 3 roky. 😒 minuly rok sa sice podarilo ale zle dopadlo, kedze som potratila vo febr.
od aprila sa v podstate snazime nanovo. uz ma to fakt nebavi, ze ta hnusoba cervena zakazdym pride. dnes ma mm utesoval, kedze 1dc som vzdy trocha na nervy (ma chripku prave, tak je doma) a tak sme boli smutni obaja.
dohodli sme sa, ze v tomto cykle budeme snazilkovat ako divi a bude aj on sa viac snazit, hned som mu vyklopila, ze ho nebudem voooobec sanovat!! celkom sa mu ta myslienka pozdava... 😀 😀
a uvidime. 😎

deculko
25. júl 2012

@sabaka ale vazne 1.Dc,to ma mrzi... sledujem vas tri teraz,ze co a ako... ono ten tehu biely test aspon privola mrsku,ked uz vies,ze tam druha ciarka nebola... co sa da robit...