icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

nika147
25. júl 2012

ahojte kočeny.....my s mm sa snažíme, no zatiaľ bez úspechu....horšie na tom je, že po prvom pôrode nemám pravidelnú mrchu a neviem kedy ju mám dostať.....pred pôrodom som to mala pravidelné ako hodinky.....pri prvej dcére sme sa snažili asi 4,5mesiaca...teraz neviem......ale nesilim to, nechávame tomu voľny priebeh.....len neviem dokedy 🙂

brumka
25. júl 2012

@tatiana77 ktoreho ti v malacakach odporucili ja mam dr miznera, je velmi velmi dobry chodim k nemu 3 roky, vlastne vdaka nemu som pekne donosila tajil mi moje riziko ale aspon na nedeptal ako ta ktoru som ti pisala kde nechod ta je akurat na anitkoncepciu dobre nic viac

tatiana77
25. júl 2012

@horseshoe dakujem, to urcite ze pozriem....ako sa citis?

brumka
25. júl 2012

@drobca07 mne pred tyzdnom robil taku tu platenu cytologiu navyse koli tej rajkovine

tatiana77
25. júl 2012

@brumka doktor Mesaroz Patrik....

tatiana77
25. júl 2012

@brumka aj mne ju robili, normalne sa bojim....zajtra mam vysledky.....je to vysetrenie, ktore Ti urci aj protilatky, ci co...je to kvalitnejsie

brumka
25. júl 2012

@tatiana77 toho nepoznam

brumka
25. júl 2012

@tatiana77 neviem co vsetko to obnasa ale to je to co stoji tyhc 25€ pokial sa nemylim ja som si to dala aj pred rokom, s muzom sm povedali ze pre zdravie co neurobime

tatiana77
25. júl 2012

@brumka je nejaky novy a mlady....zevraj robi aj na Kramaroch, len neviem, ci iba porodnika alebo ma ambulanciu.....pisala som mu mail, vsak uvidim....

leonetka
25. júl 2012

@sabaka hm, hm, no este mam jeden tip ale je to o discipline a trpezlivosti. metodu mojzisovej si neskusala? je to niekolko cvikov, kt. kazdy den opakujes. su uplne nenarocne. tato metoda sa odporuca prave pre zeny, kt presli vsetkymi vysetreniami a su zdravotne v poriadku ale z nejakeho zahadneho dovodu nemozu otehotniet. problem moze byt v panve, krizoch kt. treba spevnit, rozhybat a na to su tie cviky. su aj kurzy (to je ta lepsia volba) alebo si mozes kupit knizku a podla toho cvicit. ale malo by to byt kazdy den. ak si naozaj zdrava a aj partner, tak za 3-4 mesiace (pokial pravidelne a spravne cvicis) by sa to malo podarit. ja som si tiez tu knihu kupila aj som trochu cvicila 😉 ale ja som taky nesportovy typ, tak som to po case zacala flakat a nakoniec som prestala.

tatiana77
25. júl 2012

@brumka ja som si mimuly rok nedala......ja som dala za to 28 eur....ale nevadi...myslim, ze bude vsetko v poriadku, ale clovek nikdy nevie.....

brumka
25. júl 2012

@tatiana77 moj porodnika nerobi moj je starsi kedysi bol pirmar/porodnik ale u nas zavreli porodnicu tak ma sukromnu prax, aj sestricak je velmi mila

tatiana77
25. júl 2012

@leonetka a ako sa voal knizka....ja by som potrebovala spevnit panvu.... 🙂

drobca07
25. júl 2012

@brumka ja mám preventívku 14.8., takže neviem čo bude robiť teraz v piatok, možno už spraví celú preventívku a bude pokoj, a cytológiu mi robieva 2x do roka, on je zase výborný a zodpovedný doktor, nie nadarmo patrí medzi 8 najlepších v SR.... 😉

horseshoe
25. júl 2012

@drobca07 neboj sa drahaaa 😉 ja mam same cysty aj nezhubny nador v prsniku uz 2roky - furt ma bolia a som tu 😉 a tehotenstvo mi vplyvom hormonov moze v tomto dost uskodit. Musime mysliet pozitivne 😉 to je zaklad uspechu. Naco sa dopredu stresujes ved vyckaj na to vysetrenie a uvidis 😉 Ja som inak tiez obcas taky pochabel - presne ked som nevedela ze som tehu ma hentak boleli vajecniky a este aj podbrusko a mrcha nikde- no jasne ze som si zacala namyslat ze mam nador 😀 a teraz mi tiez obcas zasibava - najnovsie s toxoplazmozou z macky co pri mne 2min. sedela. Moj drahy mi uz povedal ze nech sa zazipsujem do igelitoveho vreca a nevyjdem 9mes. 😀 to sa neda mat vsetko pod kontrolou 😉

brumka
25. júl 2012

@drobca07 super, lebo najst dobreho dokyho je problem tak sa srakovinou nezaoberaj... vsetko bude ok

alicek14
25. júl 2012

@ataner81 tak ja mam take rozne cykly, takze ked budem testovat tak az v pondelok, v piatok ideme na predlzeny vikend, tak dufam, ze nedostanem mrchu a v pondelok testujem 🙂

brumka
25. júl 2012

@alicek14 ak ja nedostanem do vikendu testujem s tebou ale ja skor vyapadavama zajtra

leonetka
25. júl 2012
tatiana77
25. júl 2012

@brumka jasne bude......a doktora si nejakeho snad najdem....lebo tento moj mi lezie na nervy....inak som mala celkom v pohode, ale sme sa prestahovali do inej bytovky a zrazu som isla vyniest smeti a zrazu som ho stretla v brane....a zistila som, ze je moj sused...on to tiez zistil...a potom sa nejako divne zacal spravat a mne to zacalo byt neprijmne....no tak som odisla k tomuto a to som nevedela, ze je sef odborov lekarov....tak taketo zazitky mam...

brumka
25. júl 2012

@tatiana77 kde v BA byvas? jasom byvala v DNV

tatiana77
25. júl 2012

@leonetka dakujem...asi si ju kupim...

tatiana77
25. júl 2012

@brumka v Petrzalke

horseshoe
25. júl 2012

@sabaka tak sa potom malo snazite!!! 😀 ale nie robim si srandu 😉 mozes vyskusat tie cviky co spominala @leonetka alebo aj navstivit nejaku bylinkarku - na stranke fertility je pribeh ako sa dvaja snazili 10rokov o dieta a podstupili vsetko mozne i nemozne a az bylinkarka im pomohla. Niekde ten pes musi byt zakopany ako sa ludovo hovori 😉

ataner81
25. júl 2012

@leonetka hlavné vyšetrenia máme do dovči ale hlavne, že sme objednaní lebo to čakanie je na tom to najhoršie 😠
@tatiana77 ja si gyndošom nenechávam obchytkávať prsia. myslím, že nemajú také skúsenosti. ja chodím na onkológiu na vyšetrenie hmatom+ultrazvuk, takže v podstate 2x do roka mi kontrolujú prsia. V rodine sme mali rakovinu prsníkov, takže som dosť dôsledná.
@drobca07 on je veľký poklad. Niekedy som úplne mimo z jeho reakcií. On nie je veľký romantik, vlastne vôbec nie je romantik ale ak ide do tuhého, stojí vždy pri mne a nedopustí aby sa mi čokoľvek stalo alebo aby som sa trápila.Milujem ho za to stále viac a viac 🙂

deculko
25. júl 2012

@horseshoe ako citis ovulku,ako dlho trva ta bolest... alebo to puknutie,raz si o tom pisala, chcela by som sa pokusit na to sustredit,ci to nebudem citit....

horseshoe
25. júl 2012

@leonetka hmmm no to mi je novinka ze v batatoch je toho A-cka tak vela. Clovek aby furt sliedil co da do huby 😀 no viem ze vo vnutornostiach je ho vela a tie sa vseobecne neodporucaju a potom kde este? Dufam nie v ovoci bo to ma celkom drzi pri zivote 😀 vlastne uz radsej nechcem nic pocut 😵
inak aj oni maju labradora- no veru je to vecne dieta 😀

drobca07
25. júl 2012

@ataner81 to je krásne 🙂 my s mm prežívame to isté 🙂 milujeme sa každý deň viac a viac 🙂 a želám si len aby sme to mohli prežívať až do konca života aspoň 3-aja 🙂

brumka
25. júl 2012

@drobca07
@ataner81 ste zlate 🙂 nic nieje krajsie ako cista laska, pridavam sa k vam 🙂))))))))))))

ataner81
25. júl 2012

Júj babulky toľko lásky máme. Už len malé voňavé balíčky nám chýbajú 😀