Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@sabaka hm, hm, no este mam jeden tip ale je to o discipline a trpezlivosti. metodu mojzisovej si neskusala? je to niekolko cvikov, kt. kazdy den opakujes. su uplne nenarocne. tato metoda sa odporuca prave pre zeny, kt presli vsetkymi vysetreniami a su zdravotne v poriadku ale z nejakeho zahadneho dovodu nemozu otehotniet. problem moze byt v panve, krizoch kt. treba spevnit, rozhybat a na to su tie cviky. su aj kurzy (to je ta lepsia volba) alebo si mozes kupit knizku a podla toho cvicit. ale malo by to byt kazdy den. ak si naozaj zdrava a aj partner, tak za 3-4 mesiace (pokial pravidelne a spravne cvicis) by sa to malo podarit. ja som si tiez tu knihu kupila aj som trochu cvicila 😉 ale ja som taky nesportovy typ, tak som to po case zacala flakat a nakoniec som prestala.
@drobca07 neboj sa drahaaa 😉 ja mam same cysty aj nezhubny nador v prsniku uz 2roky - furt ma bolia a som tu 😉 a tehotenstvo mi vplyvom hormonov moze v tomto dost uskodit. Musime mysliet pozitivne 😉 to je zaklad uspechu. Naco sa dopredu stresujes ved vyckaj na to vysetrenie a uvidis 😉 Ja som inak tiez obcas taky pochabel - presne ked som nevedela ze som tehu ma hentak boleli vajecniky a este aj podbrusko a mrcha nikde- no jasne ze som si zacala namyslat ze mam nador 😀 a teraz mi tiez obcas zasibava - najnovsie s toxoplazmozou z macky co pri mne 2min. sedela. Moj drahy mi uz povedal ze nech sa zazipsujem do igelitoveho vreca a nevyjdem 9mes. 😀 to sa neda mat vsetko pod kontrolou 😉
@tatiana77 ja mam tuto http://www.martinus.sk/?uItem=40657 😉
@brumka jasne bude......a doktora si nejakeho snad najdem....lebo tento moj mi lezie na nervy....inak som mala celkom v pohode, ale sme sa prestahovali do inej bytovky a zrazu som isla vyniest smeti a zrazu som ho stretla v brane....a zistila som, ze je moj sused...on to tiez zistil...a potom sa nejako divne zacal spravat a mne to zacalo byt neprijmne....no tak som odisla k tomuto a to som nevedela, ze je sef odborov lekarov....tak taketo zazitky mam...
@sabaka tak sa potom malo snazite!!! 😀 ale nie robim si srandu 😉 mozes vyskusat tie cviky co spominala @leonetka alebo aj navstivit nejaku bylinkarku - na stranke fertility je pribeh ako sa dvaja snazili 10rokov o dieta a podstupili vsetko mozne i nemozne a az bylinkarka im pomohla. Niekde ten pes musi byt zakopany ako sa ludovo hovori 😉
@leonetka hlavné vyšetrenia máme do dovči ale hlavne, že sme objednaní lebo to čakanie je na tom to najhoršie 😠
@tatiana77 ja si gyndošom nenechávam obchytkávať prsia. myslím, že nemajú také skúsenosti. ja chodím na onkológiu na vyšetrenie hmatom+ultrazvuk, takže v podstate 2x do roka mi kontrolujú prsia. V rodine sme mali rakovinu prsníkov, takže som dosť dôsledná.
@drobca07 on je veľký poklad. Niekedy som úplne mimo z jeho reakcií. On nie je veľký romantik, vlastne vôbec nie je romantik ale ak ide do tuhého, stojí vždy pri mne a nedopustí aby sa mi čokoľvek stalo alebo aby som sa trápila.Milujem ho za to stále viac a viac 🙂
@leonetka hmmm no to mi je novinka ze v batatoch je toho A-cka tak vela. Clovek aby furt sliedil co da do huby 😀 no viem ze vo vnutornostiach je ho vela a tie sa vseobecne neodporucaju a potom kde este? Dufam nie v ovoci bo to ma celkom drzi pri zivote 😀 vlastne uz radsej nechcem nic pocut 😵
inak aj oni maju labradora- no veru je to vecne dieta 😀
Júj babulky toľko lásky máme. Už len malé voňavé balíčky nám chýbajú 😀

ahojte kočeny.....my s mm sa snažíme, no zatiaľ bez úspechu....horšie na tom je, že po prvom pôrode nemám pravidelnú mrchu a neviem kedy ju mám dostať.....pred pôrodom som to mala pravidelné ako hodinky.....pri prvej dcére sme sa snažili asi 4,5mesiaca...teraz neviem......ale nesilim to, nechávame tomu voľny priebeh.....len neviem dokedy 🙂