Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Ženušky na dnes končím. Prajem vám krásny dník a píšeme zajtra 🙂
uff žienky .. este ze som sa "chvalila" ze prezivam pohodove tehu .. od rana mam hrcku v hrdle .. ani obed do mna nesiel - tada horko tazko .. pijem citronovu vodu a mam co robit zahnat pocit na grckanie 😎 😀 😀 😀 tak asi som si to privolala :D no nic prijmam vsetko len aby fazulke sa darilo .. a vydrzala dokonca 🙂 ale citam sa ako den pred chorobou .. este zajtra v praci a piatok opat dovolenka 🙂 🙂 🙂
@deculko vies co pamatam si to akoby to bolo vcera 😀 viem ze som sa na tu bolest zobudila o 6h rano a nebolo to puknutie(to som nikdy nic take necitila) ale bola to solidna dost velka bolest laveho vajecnika - z neho sa ta bolest sinula do podbruska ale bolo jasne citit zdroj- vajecnik. Plus som mala take stavy ako keby pred mrskou- rozkolisana nalada, doslova som citila ako mi skacu hormony- mierna nervozita- oblievala ma horucava(ja to takto mavam pred mrskou) No a cele to trvalo asi do nejakej 10h-max. 11hodiny - cize tak 4-5hodin a potom akoby utalo a citila som sa zase normal. No a sprevadzal to aj ten soplovity hlien- to je asi dost dolezite.
Inak take iste som mala aj mesiac predtym ale asi zavisi dost na tom kedy mas keksik. My sme ho v ten vydareny mesiac mali aj pocas tych bolesti- sice uchvatne, ale asi prospesne 😉
@rohlicka vitaj v klube draha 😉 hlavne nedovol aby ta to prinutilo nejest - lebo to je cesta do zahuby 😉 zacne sa ti taky kolotoc ako mne a vsetko budes odmietat. Po troskach jest a casto- aj kazde 2h a cuckat vodu-nie vela sa naluchat.
Nikdy by som to predtym nepovedala ze to tak bude, ale ja som nikdy tak malo nejedla ako teraz- nedokazem zjest dospelacku porciu jedla. A to som si vzdy myslela ze sa budem prepchavat a jest za dvoch. Sice clovek nikdy nevie co este pride, vsakze?
@horseshoe Acko je aj v niektorych ovociach a zelenine ale v normalnych davkach. tento vitamin treba aj v tehu na spravny vyvoj oci, koze, sliznic, kostry babatka a na vyvoj placenty. len sa nesmie presiahnut odporucana davka. najviac ho ma mrkva a tento batat. ale tiez neviem napr. pri mrkve (ved to sa dava skoro do kazdeho jedla) ze aka davka je ok. a vlastne mozno pri zelenine a ovoci je to jedno. mozno maju fakt na mysli skor vitaminove doplnky ze s tymi to netreba prehanat.
@horseshoe ta voda ma viac laka .. pretoze som smadna ako kon .. na posednie pol litrak cistej vody cez vikend do mna vosiel :D teraz v praci viac menej len lognem z vody s citronom .. alle vidim to tak ze mensie porcie obedu si musim chystat ... heh fazulka zacina špekulovať - dobre znamenie 😎
@deculko asi nie ale zaroven jednym dychom dodavam ze nie kazda zena ovulaciu citi 😉 ja som na tieto zenske veci citliva bo som mavala otrasne bolesti pri mrche- kolko som sa po nociach naplakala ☹ takze ja to mam takto. Nezabudaj vsak ze kazda sme uuuplne ina a ked si nikdy predtym ovu necitila tak zrejme ju nedokazes citit a je to aj tak uplne ok 😉
@horseshoe Ahoj, uz je ti lepsie? Ja som 11 tt.,mam pocit ze sa mi stav zlepsuje, hoci vcera som neobedovala, som nemala chut aaa... velka chyba 😒 totalne zle mi bolo, takze dnes podctivo tlacim nieco..... musim ale s tebou suhlasit, ja som normalne riadny pazros, ale teraz? presne ani ja ani polovicu porcie nedam do seba, len ako vrabec dobem.... pribrala si? ja kilo a pol....a brucho mi nejako podozrivo uz trci.... neviem ci z jedla alebo ze uz to pojde smerom von zeby? 🙂
Dievcence, dnes rano mi BT vysla na 36,6. Podla predchadzajucich merani a testov predpokladam, ze vcera bola ovulka. No a teraz co sa asi deje? Spermia sa stretla s vajkom a urcite ho tam teraz prehovara. A to moje hraje na dolezite a natahuje to. Alebo ze by uz boli v kope, tak im to ulahcime a supneme si dnes vecer ananas 🙂
@kapokapo Avoj moja 😉 No ja zajtra zacinam 9tt ak panbozko da 😉 no vies co dnes mi bolo o dost lepsie. Ale mam pocit, ze je to hlavne o tom, aby som dodavala v malom a casto krmne davky mojej fazulke, lebo inak zacne vyvadzat 😀 No take nieco ako vynechat obed sa veru nevyplaca - aj ked len polovicu natlacit, ale treba 😵 Ja ani neviem ci som ti pribrala - ja totizto nemam doma vahu 😀 Pre istotu samozrejme 😀 Zatial na obleceni nic nevidim, zeby ma tlacilo alebo co. A brusko mi len mierne vytrca - a vidno to len vecer a nezainteresovany by povedal, ze som mala len vydatnu veceru 😀 A urcite uz to pojde len von - to brusko - to je tym ze sa nam zvacsuje maternica, ved babo ma len par cm 😉
Dneska ma skor stvu kadejake tlaky - raz v buchte, raz v brusku - je to len mierne, ale mne to staci na to, aby som z toho bola nevrla. Sice mi gyndos hovoril, ze take kadejake pocity v bruchu su normalne, lebo sa to tam vsetko stale meni, prekrvuje, zvacsuje a ja som k tomu este taky dost citlivy clovek na zenske veci, ze ma to hned znepokoji....Tak sa drzkajte obe - nech sa vam obom dari 😉 😉 😉
@lumiva moja funguje to asi takto
https://www.youtube.com/watch?v=N3PBJIZDIZga zapni si zvuk 😀 😀 😀
a tuto skutocnost odporucam specatit ananasom 😀 😀 😀 😉
@lumiva ahoj ja mam dnes este len 7 DC a teplotu som mala rano 36,6 lenze ja mavam po ovulke aj 37,1 minuly mesiac som mala asi tak okolo 11 Dc tak uvidim co tento mesiac prinesie,som teda zvedava ako aj ty dopadnes 😉 ovulacne testy este nemam v plane kupovat,podla tej BT sa to da celkom pekne odsledovat,len mna myli ten hlien,vobec sa mi nezhoduje s teplotou,minuly mesiac som mala asi tri krat ten plodny, v roznych intervaloch ned po ms,pptom aj pred ms tak potom vyznaj sa v tom neviem co je skor smerodajne ci hlien alebo BT.
Ahojte 🙂 Kočky, teším sa na vaše pozitívne testíky 😉 Vy viete o kom hovorím 🙂
Ja idem zajtra na ultrazvuk, mal by to byť 5. alebo 6. týždeň, tak nám držte pršteky. Inak náš prvorodený nám ochorel, už 3 dni má vysoké teplotky, tak sa takto trápime 😒 Dúfam, že mu to čoskoro prejde 🙂
@horseshoe , @rohlicka, čítam, že vás trápi nevoľnosť, držkám vám palčeky, aby vám to čím skôr prešlo 🙂
Babenky tehulky poradim vam papajte vela melona obsahuje vela kyseliny listovej a ta je pre vas teda pre miminko velmi dolezita.Ja sa s nim napchavam aj teraz preventivne. 🙂
@simonkato Ahoj!
To je super,ja som pred pôrodom melóny vlani vyjedala,lebo som na ne mala chuť a pritom som ani nevedela,že je vnich kyselina listová,ja som brala Femibion od 3mes.ke´dže calibrumom som začala kým som nevedela,že som tehu a potom mi sestra u gyndoša predávala femibion 800 a potom femibion 400+Dha a potom po pôrode femibion Energy.Ach jaj,ja Bohužiaľ sa dám nahovoriť na všetko:-/Hoc som chcela lacnejšie kupovať ako calibrum babyplan a potom mama,ale čo už zeleninu som nesmela pre vysoké hodnoty v moči kyseliny.
Ahojte baby!Ja mám už 18dc a ovu ešte nebola☹čo už asi bola skôr pred 12dc keďže od vtedy som si testovala,a dnes došli testy,tak to nechám na náhodu a snáď sa skôr zadarí,keď sa nebudem sledovať,tak ako pri malom 😉 .Ale tak asi toho 4-6.8 aj ms príde tentokrát ešte a uvidím ďalší cyklus... 😵 Novým tehulkám prajem všetko dobré a najme bezproblémové tehulkovanie 😉
A snažilkám,ktoré majú ovulku alebo sú pred ňou aby sa vám zadarilo a čo ste pred ms aby vám neprišla a mali ste krásne // na testíkoch 😉
@horseshoe tie tlaky a bolesti budete citit stale... stale nieco pominie a pride nieco nove... ale vsetko je ok,pokial vam to netrva nejak dlho,bez prestania... alebo ak by to bolo na nevydrzanie.. to je dobre,ze si na nete mozte hned preverit,co ktora ake bolesti citi a zistit tak do akej miery je to ok... ja som to teda vyuzivala...
@simonkato ked som bola tehotna, tak 9 tt....strasnu chut som mala na melon...bolo mi velmi zle na zaludku...manzel mi doniesol melon...pekne mi ho nakrajal ako to mam rada....kusok som si odkusla a sup na zachod.....strasne som sa vyvracala a potom som cely melon zjedla....telo mi povedalo, ze daj si melon bude dobre...... 🙂 🙂 inak to bola moja jedina zloba na WC pocas prveho tehotenstva.....

jéj baby, našla som si niečo na odreagovanie 😀 hádam mi to odpustíte, že som v práci a zabávam sa na nete ale toto je fakt super a ešte aj poučné 😉 vyskúšajte tiež, ja na prvý krát 80% - celkom dobré, či? 😀
http://slovensko.hra-hry.sk/online-hra-spoznaj-...