Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
No ja som sa dnes tak rozozrala. Ranajky taka normalka, ale poobede, nieco z mekacu, potom v bille zemla so sekanou a teraz doma pizza. Ako dezert aj ananas. Dnes sa mi konecne podarilo objednat druhu cast cyklusoveho caju, uz som ho mala pit treti den, ale nechceli mi ho ani na objednavku spravit. Vsade im chybal ten drmek. A ten je v tom caji najdolezitejsi. Ale dnes som nasla apoteku, uz na fajront bol hotovy, ale ja som nestihala, tak zajtra rano si ho vyzvihnem. 🙂 🙂 🙂
@mamkabeika no paradicka 😀 gratulujem mooooc 😉 😉 😉 to muselo byt velmi malinkate - ved si ozaj na zaciatku 😉 a neboj aj srdiecko bude, len treba vyckat. Juj drzkam palceky - pekne sa nam to tu zaplnuje bruskatymi 😉
@simonkato ahoj, ahooj..no veru sledujem tu o106 🙂 Mám sa veľmi dobre, ako v čase študentstva- voľné leto 😎 Len to leto nie je nikde, tak vytrvalo čakám ako na dve čiarky na teste (že aká metafora?? 😝 )
Nič nové, preto to tu mám "len pod kontrolou", čakám, že dni budú plynúť a plynúť...nechce sa mi veriť, že to stále ešte nie je ani mesiac od operácie, ale bude aj to...no my máme čakať 6 mesiacov vraj, ale po tých troch to plánujem robiť tak ako vy- easy a netlačiť na pílu a keď nič, tak po tých 6 mesiacioch nastúpi fáza "ako diví" 😀 😀 😀
Som zvedavá na tie tvoje výsledky, že čo ti zistia, či vôbec niečo konkrétne alebo ti možno povedia, že to bola zlá náhoda a že nabudúce to už vyjde 😉
@mamkabeika Ahoj!Tak gratuljem to musela byť náhodička,keď sa Ti zdali tehoteské príznaky vtom čase🙂Prajem krásne tehulkovanie a prvé dieťako vám má koľko rôčikov?Moc držkám palčeky aby bolo všetko ok🙂
Baby!Dnes mám 21 dc a nič žiadnu ovulku som nezaznamenala od 12dc do 19dc s testami:-/Tak som zvedavá či prídde ms 4-6 augustom,alebo bude aj meškať... 😕
A ako sa máte niečo nové?Koľké sme ešte snažilky?
@zora256 na jeseň bude mať rôčik 🙂
ataner tu stale nevidim... zeby uz bola na dovce? tak davam novu tabulku🙂 a nech sa nam z nej snazilky vytracaju....
@brumka 27.7. kozorožec
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@lilli251 2.8. vodnár
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8 -9.8. panna
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@sabaka ?.8. panna
@alicek14 ?. baran
dnes ma potesila jedna suseda... ... sa ma spytala..... " a druhe babo?"..... mala na mysli,ze kedy.... no to vie potesit...
Ahojte babulky moje. Ja som ešte tu, dovča až o týždeň 😀 .@brumka no čo brumíček, testík kedy dáš? Inak baby v auguste keď budem na vrchu tabuľky, tak ma môžte šupnúť rovno na spodok s termínom 5-6.9. Mrcha príde na 100%, polovička má nejaké zdravotné problémy, takže snaženíčko nebolo a aj keby, tak úspech nemôže prísť. V pondelok ide na krvné testy, tak snáď do štvrtka budú výsledky aby mu mohol doky nasadiť liečbu. Ak nie, tak aj august je stratený a snaženie až v septembri ☹ . Čo už, hlavne nech sa polovička uzdraví. Ja idem na vyšetrenie 1.8. tak ak aj mne niečo nájdu, tak......... ☹ Držte palce a na dnes končím. Zajtra mám 24ku, tak sa z práce ozvem papapa
...ahojte dievcata...no ja som vcera behala po lekaroch....oci ma tak neskutocne rezali a stipali...ani otvorene som ich nedokazala mat ani zavrete....tak som si vyrazila na vylet do Ba k alergologicke...tak ta mi predpisala kvapky a dajaky krem do oci....no a ked uz som tam bola tak uz druhy tyzden ma sanka pobolievala tak som skocila aj k zubarovi..a nech sa paci mam prechladnuty a scvrknuty sval na sanke...takze mi predpisal tabletky na uvolnenie svalstva....tak teraz neviem ci sa mi vobec oplati snazit sa...ci to nebude mat nejaky vplyv...ach jaj...ked sa dari tak sa dari... 😒
@ataner81 neboj nic a dopredu nekuvikaj 😉 hlavne nech sa drahy prelieci aby do dovci bol ready 😀 😉 verim ze aj testiky vam dobre dopadnu a vyjde najavo ze sa len nemozte trafit 😉 . Nezabudaj ze v 1mesiaci ma par len 20% sancu otehotniet. No kazdopadne drzim palceky nech sa vsetko objasni a prajem krasnu dovcu 😉
@werusss mno moja nic neurobis. Ja som tak dopadla v aprili- mala som bolestive prerezavanie 8cky a z toho pomaly chyteny trojklanny nerv- tak som musela brat antibiotika a vtedy som sa modlila aby som nebola tehu - aj sme prerusili snazenie. No a teraz v tehu mam otrasne alergie- aj v noci sa budim a skrabem sa po celom tele jak opica, lenze do 3mesiacov sa neodporuca ziadne lieky brat, takze radsej trpim.
No neviem aj vy si radsej dajte pauzicku - nikdy nevies a cert nespi. A lieky skodia tehu uplne najviac.
@horseshoe ...tak to asi tak nechame...no ja odkedy sa snazime tak stale mam nieco...jako naschval....este aj moj pravidelny 28 dnovy cyklus je divny...24 dnovy kazdy druhy mesiac...takze ja uz netusim...uz som z toho zufala...a niekedy uz mam take stavy ze to vzdavam ...☹...a inak asi ovulku som uz mala tuto noc....(takze to sme aj tak prepasli)...
@brumka och, osmicky su mrchy ja som dlho zvazovala vybratie ale nakoniec som sa rozhodla ponechat kedze tie moje su omnoho kvalitnejsie ako vsetky ostatne zuby co mam a na starobu sa budu hodit 😀 no len este furt nie su uplne vyrastene tak dufam ma zas nebudu podkusovat 😠 hlavne teraz to fakt nepotrebujem 😠
@horseshoe moje tiez neboli pokazene nic proste telo ich zacalo dako brat naspat, zacali sa tlacit spat do kosti a nebyt vyberu tak skoncim zle ako zle neviem ale nemohlasom ani rozpravat, dalsi mi robi problemy uz 4 roky vyrastie a schova sa a cakam kym bude troska vonku abymi ho vytrhli rovno prec

Viete čo mi napadlo? 🙂 Že sme naše druhé dieťatko splodili v čase, keď som pociťovala "tehotenské príznaky" 😀 a moja ovulka musela byť niekedy okolo 37-38 DC.