icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

mamkabeika
26. júl 2012

Viete čo mi napadlo? 🙂 Že sme naše druhé dieťatko splodili v čase, keď som pociťovala "tehotenské príznaky" 😀 a moja ovulka musela byť niekedy okolo 37-38 DC.

lumiva
26. júl 2012

No ja som sa dnes tak rozozrala. Ranajky taka normalka, ale poobede, nieco z mekacu, potom v bille zemla so sekanou a teraz doma pizza. Ako dezert aj ananas. Dnes sa mi konecne podarilo objednat druhu cast cyklusoveho caju, uz som ho mala pit treti den, ale nechceli mi ho ani na objednavku spravit. Vsade im chybal ten drmek. A ten je v tom caji najdolezitejsi. Ale dnes som nasla apoteku, uz na fajront bol hotovy, ale ja som nestihala, tak zajtra rano si ho vyzvihnem. 🙂 🙂 🙂

sabaka
26. júl 2012

@alicek14 ahoj ahoj, moja presne viem, ako ti je -priznavam, aj mne predvcerom vysla slzicka ked dosla cervena. presli 2 dni a uz skumam, kde kupim cerstve grepace na ovu 🙂 neboj ty nic, aj na nas raz dojde!

horseshoe
27. júl 2012

@jeackynka tak, tak nikdy nehovor nikdy aneb zariekaneho chleba sa najviac najes 😀 😀 😉

horseshoe
27. júl 2012

@mamkabeika no paradicka 😀 gratulujem mooooc 😉 😉 😉 to muselo byt velmi malinkate - ved si ozaj na zaciatku 😉 a neboj aj srdiecko bude, len treba vyckat. Juj drzkam palceky - pekne sa nam to tu zaplnuje bruskatymi 😉

horseshoe
27. júl 2012

@drobca07 ahoj mojka. A ty sa dnes koukej ozvaaaat ako u dokiho, kapito? 😀 😉 drzime vsetky palce nech to dobre dopadne 😉 😉

franica
27. júl 2012

@simonkato ahoj, ahooj..no veru sledujem tu o106 🙂 Mám sa veľmi dobre, ako v čase študentstva- voľné leto 😎 Len to leto nie je nikde, tak vytrvalo čakám ako na dve čiarky na teste (že aká metafora?? 😝 )
Nič nové, preto to tu mám "len pod kontrolou", čakám, že dni budú plynúť a plynúť...nechce sa mi veriť, že to stále ešte nie je ani mesiac od operácie, ale bude aj to...no my máme čakať 6 mesiacov vraj, ale po tých troch to plánujem robiť tak ako vy- easy a netlačiť na pílu a keď nič, tak po tých 6 mesiacioch nastúpi fáza "ako diví" 😀 😀 😀
Som zvedavá na tie tvoje výsledky, že čo ti zistia, či vôbec niečo konkrétne alebo ti možno povedia, že to bola zlá náhoda a že nabudúce to už vyjde 😉

franica
27. júl 2012

@lumiva ty opisuješ moje bežné chute 😀 😀 Občas mám pocit, že keby slona nakockovali a dali do chladničky, tak ho dám celého 😀

zora256
27. júl 2012

@mamkabeika Ahoj!Tak gratuljem to musela byť náhodička,keď sa Ti zdali tehoteské príznaky vtom čase🙂Prajem krásne tehulkovanie a prvé dieťako vám má koľko rôčikov?Moc držkám palčeky aby bolo všetko ok🙂

zora256
27. júl 2012

@leonetka
@kapokapo Ahojte baby!
Tak v lekárni som dostala len Candibene mali 6tabletový a 3tabletový,tak som kúpila silnejší 3tabletový na mykózu,tak pevne verím,že zaberie a budem ok🙂

zora256
27. júl 2012

Baby!Dnes mám 21 dc a nič žiadnu ovulku som nezaznamenala od 12dc do 19dc s testami:-/Tak som zvedavá či prídde ms 4-6 augustom,alebo bude aj meškať... 😕
A ako sa máte niečo nové?Koľké sme ešte snažilky?

zora256
27. júl 2012

@sabaka Veru dôjde na všetky tehulkovanie a vy už máte dieťa alebo sa snažíte o prvé?Držkám palčeky 😉 Aby ste mali krásne // na testíku,tento cyklus 😵

leonetka
27. júl 2012

@zora256 candibene nepoznam ale kukla som to teraz na nete a obsahuje klotrimazolum, to obsahuje aj ten canesten, takze to bude asi to iste liecivo len ina firma. tak drzim palce nech sa toho rycho zbavis 🙂

mamkabeika
27. júl 2012

@zora256 na jeseň bude mať rôčik 🙂

deculko
27. júl 2012

ataner tu stale nevidim... zeby uz bola na dovce? tak davam novu tabulku🙂 a nech sa nam z nej snazilky vytracaju....

@brumka 27.7. kozorožec
@lianka11 30.7. vodnar
@julinka88 1.8. kozorožec
@lilli251 2.8. vodnár
@motorka32 3.8. škorpión
@drobca07 3-5.8. baran
@mabika 4.8. panna
@tatiana77 4.8. kozorožec
@zora256 4-6.8. baran
@linddi 5.8. baran
@ataner81 8 -9.8. panna
@lumiva 12.8. lev
@deculko 13. - 14.8. rak
@werusss 13.8. váhy
@jeackynka 16.8. baran
@sabaka ?.8. panna
@alicek14 ?. baran

deculko
27. júl 2012

dnes ma potesila jedna suseda... ... sa ma spytala..... " a druhe babo?"..... mala na mysli,ze kedy.... no to vie potesit...

brumka
27. júl 2012

caute babky, dneska dako mrtvo, zeby agent provokater @ataner81 sla na dovcu? 🙂 mna boli podbrusko, ale mrcha zatial nedosla nech ani nechodi. dneska hlasim 29DC... úpozeram ze zase som na vrchu, zase v strese budem oci upramene...

ataner81
27. júl 2012

Ahojte babulky moje. Ja som ešte tu, dovča až o týždeň 😀 .@brumka no čo brumíček, testík kedy dáš? Inak baby v auguste keď budem na vrchu tabuľky, tak ma môžte šupnúť rovno na spodok s termínom 5-6.9. Mrcha príde na 100%, polovička má nejaké zdravotné problémy, takže snaženíčko nebolo a aj keby, tak úspech nemôže prísť. V pondelok ide na krvné testy, tak snáď do štvrtka budú výsledky aby mu mohol doky nasadiť liečbu. Ak nie, tak aj august je stratený a snaženie až v septembri ☹ . Čo už, hlavne nech sa polovička uzdraví. Ja idem na vyšetrenie 1.8. tak ak aj mne niečo nájdu, tak......... ☹ Držte palce a na dnes končím. Zajtra mám 24ku, tak sa z práce ozvem papapa

brumka
27. júl 2012

@ataner81 len aby si nas neprekvapila s pozitivnym testom 🙂)) no neviem premaham sa na pondelok az ale mozno aj zajtra lebo ideme na cely den prec a aby som vedela ci dostanem....ale citim ze ma ide roztrhnut uz 4 dni tak podla mna kazdu chvilu to pride :(

horseshoe
27. júl 2012

@brumka no brumicek je nacase vytahnout tehu testy 😀 😉 mna tak tiez trhalo ze kramy idem dostat a vidis kde som teraz 😉

brumka
27. júl 2012

@horseshoe tak ja to mam kazdy mesiac PMS, akurat ten minuly ked mi meskali tolko dni som nemla ziadne pocity, mozno spravim rano

werusss
27. júl 2012

...ahojte dievcata...no ja som vcera behala po lekaroch....oci ma tak neskutocne rezali a stipali...ani otvorene som ich nedokazala mat ani zavrete....tak som si vyrazila na vylet do Ba k alergologicke...tak ta mi predpisala kvapky a dajaky krem do oci....no a ked uz som tam bola tak uz druhy tyzden ma sanka pobolievala tak som skocila aj k zubarovi..a nech sa paci mam prechladnuty a scvrknuty sval na sanke...takze mi predpisal tabletky na uvolnenie svalstva....tak teraz neviem ci sa mi vobec oplati snazit sa...ci to nebude mat nejaky vplyv...ach jaj...ked sa dari tak sa dari... 😒

horseshoe
27. júl 2012

@ataner81 neboj nic a dopredu nekuvikaj 😉 hlavne nech sa drahy prelieci aby do dovci bol ready 😀 😉 verim ze aj testiky vam dobre dopadnu a vyjde najavo ze sa len nemozte trafit 😉 . Nezabudaj ze v 1mesiaci ma par len 20% sancu otehotniet. No kazdopadne drzim palceky nech sa vsetko objasni a prajem krasnu dovcu 😉

horseshoe
27. júl 2012

@brumka ja som tiez mavala kazdy mesiac tie iste PMS a aj v inkriminovany mesiac tomu nebolo inak.tehu priznaky som zacala mat az kdesi v 6.-7.tt kde som uz jasnacka vedela ze som tehu.

horseshoe
27. júl 2012

@werusss mno moja nic neurobis. Ja som tak dopadla v aprili- mala som bolestive prerezavanie 8cky a z toho pomaly chyteny trojklanny nerv- tak som musela brat antibiotika a vtedy som sa modlila aby som nebola tehu - aj sme prerusili snazenie. No a teraz v tehu mam otrasne alergie- aj v noci sa budim a skrabem sa po celom tele jak opica, lenze do 3mesiacov sa neodporuca ziadne lieky brat, takze radsej trpim.
No neviem aj vy si radsej dajte pauzicku - nikdy nevies a cert nespi. A lieky skodia tehu uplne najviac.

brumka
27. júl 2012

@horseshoe juj osmicky potvory mna behom 30dni boleli 2 ale ja som ich mala uz x rokov vonku ale zacali mi rast do kosti az som nemohla jest, chyteny zaal okostnice ale zapal ustupil po vyrhnuti

werusss
27. júl 2012

@horseshoe ...tak to asi tak nechame...no ja odkedy sa snazime tak stale mam nieco...jako naschval....este aj moj pravidelny 28 dnovy cyklus je divny...24 dnovy kazdy druhy mesiac...takze ja uz netusim...uz som z toho zufala...a niekedy uz mam take stavy ze to vzdavam ...☹...a inak asi ovulku som uz mala tuto noc....(takze to sme aj tak prepasli)...

horseshoe
27. júl 2012

@brumka och, osmicky su mrchy ja som dlho zvazovala vybratie ale nakoniec som sa rozhodla ponechat kedze tie moje su omnoho kvalitnejsie ako vsetky ostatne zuby co mam a na starobu sa budu hodit 😀 no len este furt nie su uplne vyrastene tak dufam ma zas nebudu podkusovat 😠 hlavne teraz to fakt nepotrebujem 😠

brumka
27. júl 2012

@horseshoe moje tiez neboli pokazene nic proste telo ich zacalo dako brat naspat, zacali sa tlacit spat do kosti a nebyt vyberu tak skoncim zle ako zle neviem ale nemohlasom ani rozpravat, dalsi mi robi problemy uz 4 roky vyrastie a schova sa a cakam kym bude troska vonku abymi ho vytrhli rovno prec

horseshoe
27. júl 2012

@werusss to tak byva moja-zakon schvalnosti fungiruje vzdy najlepsie 😠 😠 to nevadi ze ste prepasli-bicikovce mohli vydrzat este z predoslych dni a pockali na vajko 😉 a nevzdavaj to, nevzdavaj- urcite sa to podari, len ono to pride vtedy kedy to ma 😉