icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
27. júl 2012

@werusss nadej umiera posledna, treba dakedy verit ale nebyt sklamany keby nahodou

horseshoe
27. júl 2012

@brumka to fakt? To je sila to som este nepocula zeby osmicky sa hrali na schovavacku 😀 kazdopadne si viem predstavit co to za paseku narobilo 😒 moje zase rastu hrooozne pomaly- snad do 40tky vyrastu. Alebo uplne vyjdu az na starobu ked budu vsetky ostatne zuby vcudu 😀

brumka
27. júl 2012

@horseshoe hej tiez som sa divila ale aspon takto mi to povedali 2 zubari, lebo ked ich vytiahli mi dali do kelimka ako babo povedali umyte a ciste, som sa smiala vtedy,po 2 injekciach...boli oba bez kazu

werusss
27. júl 2012

@brumka
@horseshoe ..no dievcata...najprv ked mi kukol tak aj moj zubar zacal ze to moze byt od tych 8 iciek...no potom mi tam nahmatal a ze ten sval ci co...mala by som to mat v teple...no kedze som v robote tak prievanu sa nevyhnem...a ked nie prievan tak klima...a ze ked mi to do stredy neprejde tak okamzite spet....inak aj mne tie zubky nie a nie vyrast....a najlepsie je ze dole nemam pre ne ani miesto....takze jak sa tlacia von tak sa mi krivia zubky v predu...☹

horseshoe
27. júl 2012

@brumka no skoda ich fesakov 😀 😉

horseshoe
27. júl 2012

@werusss no tak vies to by si musela byt domka aby si mala idealne podmienky 😉 hlavne teraz v lete sa tomu nevyhnes- vsade klima. Ja mam tiez dole malo miesta a krivia sa mi spodne zuby ale poviem si vzdy tak- ale tak z tych krivych ti vzdy jeden moze ist do pierdele- ze ho bude treba vytrhnut a potom sa ti to vyrovna 😉 ja to tak mam v hornom chrupe- prisla som o sedmicku a zrazu sa vsetko pekne vyrovnalo 😉

werusss
27. júl 2012

@horseshoe ...noo..tak s tym zubom to bude asi tak....no a najradsej by som ostala doma...lenze si to nemozem dovolit...☹...ale keby ma to nepreslo isto tu nebudem trpet koli tomu a dam sa na PN aj keby sefa malo porazit...😀

rohlicka
27. júl 2012

@brumka citam ze zatial mrcha nedosla .. a ani nedojde ;) drzim ti palceky. . ked minuly mesiac ta tak natahovala .. tento ta uz neosali .. (aj mne mesiac pred meskala 6 dni .. a potom potesila) 😎

lumiva
27. júl 2012

@deculko Mala si ju poslat, vies kam. 😉

simonkato
27. júl 2012

Ahojte dievcence dneska som bola u toho gyndosa vobec ma akoze nepotesil odporucil mi 6 mesiacov pockat aby ma dal ako tak do poriadku co sa cyklu tyka ale sak mne nieje nic ja sa citim super az na tu obcasnu depku no uvidim ci dorazi prva mrcha a potom kedy druha ci to stale bude take natiahnute pred malou som mala mrchu ako hodinky.Potom sa mi to tak pokazilo.
Dneska sme mali taky pohodovi dnik straveny v prirode boli sme trosku na huby nieco sme aj nasli ale ziadna slava ale na veceru boli super mnam mnam drahy basti prazenicku a ja som mala jedlebedle na rachci dufam ze nebudeme mat celu noc brucha boli...

@brumka pekne rano testni sme zvedave drzim prsteky nech su tam krasne//carecky 😉

simonkato
27. júl 2012

@franica sak toto ten cas ide tak hrozne pomaly zajra bude este len rok co sme o nasu malicku prisli a mne to pride ako vecnost ☹ ja mam asi Jun prekliaty do roka som prisla o moje dve lasky neviem ci sa dokazem niekedy z toho spamatat.Leto sak je tak teplo dnes som myslela ze sa uvarim a vcera tiez teda aspon u nas je hrozny hic.

zora256
27. júl 2012

@leonetka Ďakujem krásne🙂Tak dúfam,že zaberie🙂
@mamkabeika Ahoj!
Tak to je super,keď sa vám tak hneď zadarilo,koľko mes.ste sa snažili?Náš mal 19.7. rôčik🙂Ale tak ak sa druhé nepošťastí do septembra,tak uvidíme aká bude situácia z platom u muža v práci,lebo chcú dať na 300eu len na min.to by bolo veľmi zlé,a aj prepúšťať sa chystajú,tak ak to fakt nastane,tak to odložíme,až na vtedy,keď malý bude chodiť do školy a ja do práce pár rokov,aby sme si čo to mohli odložiť na druhé dieťa.

mamkabeika
27. júl 2012

@zora256 🙂 4 mesiace 🙂 No, a s tými financiami je to ťažké 😒 Ani nehovor. Ale verím, že peniažky budú, niekedy menej, niekedy viac, ale vždy budú 🙂

zora256
27. júl 2012

@mamkabeika Ahoj!
Tak to celkom fajnovom čase sa vám podarilo🙂Peniažky áno budú,len nie je jedno či je aj na všetko čo sa mesačne platí a hypotéka na krku,či nebude strechy nad hlavou,tak nejako sa budeme musieť stiahnuť ako sa dá a pri dieťatku to nie je jednoduché,proste jemu treba všetko čo je nutné pre zdravie a hygienu,a muž sa jedla nevzdá,tak len ja si budem musieť od seba ukajovať,ale čo už ja to nejak vydržím,a verím,že sa to nejak porieši,a bude všetko čo je potrebné pre život🙂A ako sa máš?

mamkabeika
27. júl 2012

@zora256 Verím, že bude 🙂 Pán vás neopustí 🙂
Ja sa mám dobre, ďakujem, akurát žalúdok mám trochu ako na kolotoči 🙂 Ale to je v druhom mesiaci normálne 🙂 No a malinkému idú práve už týždeň očné zúbky, trápime sa, mal teploty do 40° a stále mrnčí, až hrúza 🙂 No, nejako to musíme vydržať 🙂 A ty?

ataner81
28. júl 2012

Dobré ránko dievčence. Dnes ma čaká 24ka v práci ale to nevadí, lebo by mala by mala byť celkom v pohode. Konečne sa namontovalo ihrisko s hojdačkami, tak o zábavu máme dnes postarané.
@brumka brumíček neprekvapím ťa lebo žiaden testík nebude. Pozitívny nemá byť z čoho. Muž nie je v poriadku, takže snaženíčko nebolo. Snáď stihnú urobiť testy do štvrtka nech si stihne ešte vybrať lieky

lumiva
28. júl 2012

@ataner81 Dnes idem aj ja do prace, ale len na 6 hodin. 😉

ataner81
28. júl 2012

@lumiva to máš dobré. Ja ťahém do zajtra rána, potom idem domov na pár hodín a v nedeľu zase do nočnej 😒

ataner81
28. júl 2012

Babulky to tu nikto nie je fňuk? ☹

adamedik
28. júl 2012

Ahojte, jedna otázočka, včera mi mala prísť mrška, ktorá nedorazila este ani doteraz nie, a včera som si aj urobila test a nič, žiadna druhá čiaročka. Kedy by som si mohla urobiť ďalší test??? Bolo by super, keby sa nám to podarilo.. 🙂
Len aby som nebola zase sklamaná .. 😒

ataner81
28. júl 2012

@adamedik ahoj.Kedy si mala ovuláciu?Ak máš 28dňový cyklus a ovulácia bola okolo 19-20DPO, tak je to ešte skoro

adamedik
28. júl 2012

@ataner81 Zatial nejako ovuláciu som nepočítala a tak... prídem si teraz ako úplná amatérka... 🙂 Ale mala byť okolo 15-16 predpokladám ... ani sexíku nemáme zatiaľ nejako veľa, a v tieto dni ked my vyšla podla cyklu aj ovulácia sme sa snažili.... tak možno sa to aj stalo... Pravdu povediac čakali sme viacmenej na termín od doktora Jonáša čo máme 2.8.2012.... tak sa nám to možno podarilo .... 😀 ale nesmiem sa tešiť predčasne....

ataner81
28. júl 2012

@akademik ešte máš čas a aj veľkú nádej, že si tehu. 🙂 Skús si spraviť testík zajtra ráno alebo ak vydržíš, tak až v pondelok 😉

veonka
28. júl 2012

Ahojte dievčence, zdravím vás. Vo štvrtok som bola u dokyho na sone a videl tam iba takú malú čiernu bodku, tak bol rád, že môže potvrdiť že to je v maternici, mám prísť o 2 týždne, aby bolo vidno už viac Dnes v noci som mala hroznú migrénu fuj, tak som si to odtrpela bez tabletky, len som sa mazala a mazala alpou a modlila, aby sa babenku nič nestalo. No, včera bol hrozny hic a asi som sa prehriala a začala hlava bolieť a takto to dopadlo. Dúfam, že dnes sa to vstrebe a že bude dobre, chystám sa oddychovať a zajtra konečne za tatinkom ideme, lebo som teraz u našich. No tatinko nám chýba hrozne moc, baby hrozne znášam to odlúčenie 😔 , no hormony si robia už svoje😝 😀

adamedik
28. júl 2012

@ataner81
Radšej vydržím, nech je to radšej lepšie, ako keby mal byť opäť negatívny výsledok... A mám doma posledný test.... mužíček no neviem či by mi išiel kúpiť... On je z tých hamblivejších... 🙂 tá nádej sa mi veľmi páči.. 🙂 Bola by to nekonečne veľká radosť ...

simonkato
28. júl 2012

@brumka no moja zlata kde mame testik ? Ved my sme uz take zvedave pravda@ataner81 🙂 .Moja nezavidim ti to v tej praci ale rada by som uz aj ja do dakej sla zase sa opakuje to iste co pred rokom prisla o babo aj o pracu ☹ snad nieco zozeniem lebo asi budeme zit z lasky 😒a to je v tejto dobe hrozne 😠

Jaj vonku je naskapanie bola som trosku trhat zelenu okolo chodnika a kvetin vedla bytovky jaj nemusim to ale ked to uz raz svokra nasadila musime sa starat akoze vyzeralo to katastrofalne tak sme mali s drahym kvapky a teraz robkame.Ja uz som na tom slnku nevydrzala a sla varit obed dnes si pochutime na zapekanych cestovinkach 😀 mnam uz sa mi slny zbiehaju teraz si vychutnavam chladeneho bazantika radlera.

ataner81
28. júl 2012

@simonkato ahoooooj. Toho radlera ti teda závidím.Mňam. Hneď v pondelok si jedného dám 😉 . A jasné, že sme zvedavé na našeho brumíčka 🙂 🙂 🙂 . @brumka my chceme testík, my chceme testík, my chceme testík.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀
@adamedík vždy je lepšie vydržať lebo jednak ušetríš ak bude test negatívny a ak sa jedná o biochemické tehu, či nekvalitný test, tak sa vyhneš strašnému sklamaniu.Ale povedzme si pravdu,kto má toľkú trpezlivosť a nervy čakať 😀 😀 😀

adamedik
28. júl 2012

@ataner81
Ved to, ale cím dalej sa viac namotávam, niekde som cítala, ze pri tehotenstve sa zvýši telesná teplota tak okolo 37 stupnov, som si pred chvílkou merala a mám 37,10 C. hmm. pobolieva ma v krížoch ale neviem či to nieje z makačky ktorú som vykonávala vypratali sme špajzku teda ja a natahala som sa dosť s ťažkými vecami.... a nejako častejšie chodím na malú... a pritom nejako viac nepijem... 🙂

simonkato
28. júl 2012

@adamedik bazalna teplota sa meria hned rano este v posteli po prebudeni najlepsie okolo 5-6hod inak behom dna je teplota uz skreslena.Len tolko aby si sa zbytocne na to este viac nemotala.

simonkato
28. júl 2012

@ataner81 neviem kde sa nam tula takto tu na nu zvedave vyckavame a pani urodzena nie a nie sa uracit 😀 @brumka halooooooooooooooooooooooo halooooooooooooooooooo my sme hrozneeeeee zvedaveeeeeeee a chceme gratulovat ku dvom careckammmmmmmmmm.